If you really knew me... 1

UnprodigalSon

New member
לא מצליח להבין את רמת השיתוף

(אולי בעלי בלוגים יוכלו לתת דעה פה) קצת קשה לי להבין איך בנאדם מרשה ואם הוא בכלל רוצה ואם כן אז למה, לשתף כל כך הרבה מהחיים האישיים שלו עם זרים מוחלטים? את המחשבות הפנימיות ביותר שלי אני לא משתף עם אף אחד, ובודדים האנשים שאני משתף אותם באמת ב"נבכי נפשי". אז איך בנאדם כמו אלאניס מסכים לשתף כל-כך הרבה? זה לא כמו, ללכת ערום ברחוב? (לא שהיא לא עשתה את זה) לא שאני מתנגד כמובן. כל אמירה ממנה היא פנינה. במיוחד אהבתי את: If you really knew me, you’d know that I truly feel that all spiritual leaders and authors are almost all saying the same things, in their individual way. מתחבר לזה מאוד. בכל מקרה, ובלי שום קשר, נכון החידוש של פיונה אפל לAcross the Universe מצוין?

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif מעולה.

לא משנה מה תתן לפיונה אפל לשיר זה תמיד ישמע מלנכולי
. אלופה לגמרי . ויש משהו פרקדוסאלי בשירים של אלאניס... שכמה שהם בעלי וידויים ואמיתיים הם עדיין מסתוריים רצח... ===> One, I was hoping, Front Row, Thank U, The Couch, Can't Not... גאונה מוות

Rוית

New member
מבינה את הרעיון שלך בגדול, אבל-

צריך לזכור שני דברים - הראשון, שמדובר פה על סלברטי. וברגע שזה אדם שידוע בציבור ברמה שיש לו קהילת מעריצים, המושג "חיים פרטיים" די מתמוסס.. השני, שמדובר פה על אלאניס
. היא תמיד היתה פתוחה וכנה לגבי הרגשות שלה, והדוגמה הכי בסיסית לזה היא השירים שלה.. אז מבינה את הרעיון שאתה מעלה פה בגדול, וזה נושא לדיון בפני עצמו (אולי לא בהקשר של הפורום הזה, אבל בכלליות כן) אבל אני לא יודעת אם זה מתקשר לאלאניס ספציפית.. והחידוש של פיונה הוא לא חדש, אני תמיד טענתי שהוא מיוחד, יש לו גם קליפ מגניב למדי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifאני גם רוצה להגיב בנושא.

בלוגים- אני באמת באמת לא מבינה! אני לא יכולה להבין איך בנאדם מסוגל לעשות כזה דבר ולשתף ככה. אני אישית מאוד מופנמת. צריך באמת באמת להכיר אותי ושאני אסמוך עליכם בשביל שאני אספר לכם משו מעבר לקשקושים בלי סוף שאני מקשקשת.
ואני גם נפגעת בקלות מהדברים הכי טיפשים..ככה שאם אני אחלוק אני יודעת שאני אפגע הרבה יותר..
בקשר לאלאניס- אני חושבת שהיא השלימה עם זה. אני חושבת שכשהיא הוציאה את JLP היא לא ידעה מה יקרה..ואח"כ היא די הופתעה, לא? היא חלקה עם כל העולם רגשות, עצבים, פחדים, מערכות יחסים אישיות ועוד..זה פשוט נורא! ואז היא קצת ברחה מזה..ואני מניחה שבאיזשהו שלב היא הבינה שזה מה שהיא עושה..בשירה שלה, בכתיבה..היא אומרת מה שכ"כ הרבה מפחדים להגיד ולהודות בזה..
וזה טוב שיש לנו יצוג.
לאיודעת..:X אני גם מסכימה עם אמיל שהיא אף פעם לא נותנת לנו הכל..אני חושבת שמאז JLP הכתיבה הרבה יותר מעורפלת ודורשת יותר ניתוח בשביל להבין מה היא באמת מרגישה/חושבת/חולקת איתנו.. והיא..חייבת. אני חושבת שזה מה ששומר עלינו ועליה שפויים.
באמת!
. איזו התפלצפות.

Rוית

New member
די להתבאס מהודעות שאת רושמת

תמיד את "יורדת" על עצמך בסוף כל הודעה.. רשמת יפה, תהני מזה ותתגאי במילותיך
*רוית, למען עידוד ביטחון עצמי אצל אחרים
*

הגרה182

New member
חחח אל דאגה!! ../images/Emo98.gif

אני מתכננת לאיילת סדנת "החיים ודברים מגניבים אחרים" בעוד שבועיים וחצי, אני בטוחה שזה יעלה לה את הביטחון העצמי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אני כ"כ חייבת להשתמש בזה עכשיו, עקב הדיון שעלה ה.
*בורחת*

Jagged chaos

New member
עניתי לך כבר פעם ../images/Emo12.gif

אבאלון זה גן עדן באיזה מיתוס\אגדה קלטית. בתרגום: "ואם אין גן עדן ואנחנו חיים פעם אחת, אז קשה להאמין איך אנחנו שולחים את אחינו\אחיותנו\אנשינו למוות" השיר מדבר על מן כאוס/מלחמה..

זהו זכרתי ששאלתי את זה כבר פעם

אבל לא הייתי בטוחה ולא מצאתי את זה בהיסטורי אז שאלתי שוב

למעלה