If you really knew me... 1

Jagged chaos

New member
If you really knew me... 1

אלאניס כתבה,
. לא יודע מתי היא כתבה את זה, אבל זה נחמד. If you really knew me, you’d know that everytime I’m excited about stepping into a new and wild chapter in my life, I have sadness alongside of it, because at the same time, I’m also saying good-bye to something. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שכל פעם שאני פונה לפרק חדש בחיים, יש גם עצבות שמתווספת לזה מכיוון שבאותו זמן, אני גם אומרת 'להתראות' למשהו אחר
? תמיד היה לה קטע לקחת משהו פשוט ולעשות לו פילוספיה מורכבת
ח-פ-ר-ני-ת
, לא הכרתי את הצד הזה שלה
. If you really knew me, you’d know that I feel angry when I hear people rip George Bush apart and then don’t do anything to take part in making a change in our political system. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני כועסת שאני שומעת אנשים שמגנים את ג'ורג בוש ולא עושים שום דבר בשביל לשנות את זה פוליטית וכמו שאלאניס אמרה
, רק מ-21 הדברים שהיא רוצה במאהב זו מודעות פוליטית.
כן הכרתי ת'צד הזה אצלה. נשמע מתאים לה לא לאהוב אנשים אפאתיים בקשר לפוליטיקה.
If you really knew me, you’d know that among the many emotions I felt when I got engaged, two of them were fear that I wasn’t grown up enough and fear that I wouldn’t know what “wife” meant, and that I was too much of a lone warrior to adopt my new role. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שהרגשתי הרבה רגשות כשהתארסתי, שניים מהם היו הפחד שאולי לא התבגרתי מספיק והפחד שלא אדע מה "רעיה" אומר והפחד שהייתי יותר מידי לוחמת בודדה בשביל להסתגל לחוק הזה..
כמה מחשבות יש לאישה הזאת
בערך..לא הבנתי מה היא רוצה
.. אבל הקטע עם הלוחמת הבודדה שצריכה להסתגל ענק
If you really knew me, you’d know that I still have anger in my heart, I’m just using it differently than I used to, it fuels me to want to actively speak out and contribute in some way. אם היית מכיר אותי באמת, הייתי יודע שעדיין יש לי זעם בלב, אני פשוט משתמשת בו אחרת ממה שנהגתי, זה מניע אותי לדבר מעשית ולתרום באיזושהי דרך
לצערי, אני יודע שיש לה כעס והיא משתיקה אותו כמה שהיא יכולה
If you really knew me, you’d know that I’m very protective of my loved ones. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע כמה אני מוגננת על האנשים שאני אוהבת
, כי מי לא...
If you really knew me, you’d know that it was very hard for me to express certain emotions as a kid (anger, confusion, overwhelm, fear) and so I squished them down for many years. אם היית מכיר אותי באמת, הייתי יודע שכשמתי שהייתי ילדה לא הצלחתי לבטא רגשות כמו כעס, בלבול, נטל רגשי ופחד, לכן אלו רגשות שביטאתי במשך שנים
מכיר מכיר. If you really knew me, you’d know that I have a twin brother and that we both just turned thirty. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שיש לי אח תאום ושאנחנו אוטוטו בני שלושים
פאק..אני מכיר אותה יותר מידי. If you really knew me, you’d know that I wrote my first songs at nine and had a record out on a label I created with a friend of mine when I was 10 years old. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאת השיר הראשון שלי כתבתי בגיל 9 ושהיתה לי חברת תקליטים שנאי הקמתי עם חבר בגיל 10
ידעתי ידעתי. If you really knew me, you’d know that moving from Canada to Los Angeles was one of hardest moves I’ve ever made because of the culture shock. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שהמעבר שלי מקנדה ללוס אנג'לס היה הקשה ביותר בגלל השוק התרבותי
כן כן.. גם את זה ידעתי
If you really knew me, you’d know that I have only recently become comfortable with my fame and that I’m using it to live my life purpose. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שרק לאחרונה נוח לי עם ההצלחה שלי ושאני משתמשת בה כתכלית לחיי
כן,
רואים עלייך שפתאום את מבסוטה פצצות מזה שאת מפורסמת...כמה צנוע מצידך
If you really knew me, you’d know that I only recently have begun being able to reach out for help from friends. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שרק לאחרונה אני מסוגלת לקבל עזרה מחברים
לא ידעתי.
. שיהיה.

Jagged chaos

New member
If you really knew me... 2

If you really knew me, you’d know that when I’m with my friends I have no shame and will do anything for a laugh. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שכשאני עם חברים, אין לי בושה ואני אעשה הכל בשביל הצחוקים
,כן..
זה נראה ככה ב-feast on scraps.
If you really knew me, you’d know that I have game nights at my house where we play games like running charades and contact card games. If you really knew me, you’d know that secretly I’m a girly-girl. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שבתוך תוכי אני ילדה-ילדה girly - כל התכונות שאפשר לייחס לילדה.. עדינה, רגישה, אוהבת ורוד וסוסי פוני..
..
If you really knew me, you’d know that I only exercise twice a week now and that as a young person I had an eating disorder. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני מתעמלת פעמיים בשבוע וכשהייתי צעירה היו לי הפרעות אכילה
, ידעתי על הקטע עם ההפרעות אכילה. היא מתייחסת לזה ב- THANK U וב-TRTT. If you really knew me, you’d know that I was terrified to cut my hair for a long time because I wanted to both hide behind it and adhere to what the beauty standard for women was. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שפחדתי קשות להסתפר במשך הרבה זמן כי רציתי להסתתר מאחוריו ולדבוק בסטנדרטיי היופי המקובלים אצל אישה
היא אמרה שהיא רצתה להסתפר עוד ב-1998, אז בערך ידעתי. If you really knew me, you’d know that I used to get anxiety attacks very often and the first few times it happened I thought I was dyingאם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שפעם הייתי מקבלת לעתים קרובות התקפי חרדה מדי פעם, שזה קרה חשבתי אני מתה
לא ידעתי טוף לדעת
If you really knew me, you’d know that after the tour for Jagged Little Pill ended I was lost and didn’t know where to go, or who to be, because all of my goals had been reached, and yet I didn’t know where to go next, so I started asking myself all the “big” questions. אם היית מכיר ותי באמת,, היית יודע שאחרי הסיבוב הופעות של JLP הלכתי לאיבוד ולא ידעתי לאן ללכת כיוון שכל מטרותיי הוגשמו, אז התחלתי לשאול את עצמי את כל ה"שאלות הכבדות"
הקטע עם האיבוד כיוון מ-JLP ידוע פצצות... הקטע עם השאלות חדש
If you really knew me, you’d know that I have been taking the coaching and Masters Training with the integrative coaching community founded by Debbie Ford over the last three years. :-* מה? אין לי מושג איך לתרגם את זה.. אבל
, לא ידעתי .. If you really knew me, you’d know that I’m obsessed with watching movies. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני אובססיבית לגבי צפיית סרטים
לא ידעתי, טוף לדעת
If you really knew me, you’d know that I love to paint, but that I’m really self-conscious about it. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני אוהב לצייר, אבל אני עם הרבה מודעות עצמית בקשר לזה
הקטע עם המודעות עצמית םלא מובן לי
ידעתי שאלאניס מציירת.. היא פירסמה כמה ציורים שלה. If you really knew me, you’d know that my friends Ryan, Johanna, Brian, Justin and my twin brother make me laugh hard. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שהחברים שלי - ראין, ג'ואנה, בריאן, ג'סטין ואחי התאום קורעים אותי מצחוק.
אף פעם לא חשבתי על זה...
מסיבות התעניינות.. If you really knew me, you’d know that I am an ocean girl, more so than a mountain girl. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני יותר ילדת-ים מילדת-הרים
לא ידעתי,
חשבתי להפך. If you really knew me, you’d know that I truly feel that all spiritual leaders and authors are almost all saying the same things, in their individual way. אם היית מכיר אותי באמת היית יודע שאני חושבת שכל המנהיגים הרוחניים והסופרים אומרים את אותו הדבר, כל אחד בדרכו האישית.
נאופ. If you really knew me, you’d know that when people give unsolicited advice or assessments of what I’m doing it pisses me off. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שכשאנשים נותנים לי עצות שלא ביקשתי מהם לגבי מה שאני עושה, זה מרתי אותי
לא. If you really knew me, you’d know that I live to travel around the planet and that I adore human beings. אם היית מכיר אותי באמת היית יודע שנולדתי בשביל לטייל מסביב לעולם ושאני מעריצה את האנושות If you really knew me, you’d know that I think our being aware of our spiritual connection to everything and everyone around us would be one of the biggest things that could change what our planet looks like. If you really knew me, you’d know that I wish Canada and America could learn a thing or two from each other. אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני מתה שקנדה וארה"ב ילמדו אחת מהשניה
. בקיצור===> אנ'לא מכיר את אלאניס

Rוית

New member
וואי מעניין!

יש פה דברים טיפה חדשים גם לי.. תודה, נכנס לטאגליינס

o0Invisible0o

New member
ואוו. איזה כיף לקרוא את זה.../images/Emo9.gif

חידשת לי פה הרבה דברים..חלק מהם די הנחתי לעצמי שמתאימים לה.
אה. הרבה דברים אני מרגישה כמוה..:X
אהבתי גם את ההערות שלך- למשל על הפרסום ועכשיו השינוי שהיא עוברת לגביו..בהחלט קורה. היא פתאום כולה סלבריטי ולא נחבאת מאור הזרקורים..
גם על השיער אהבתי.
[וזה היה די ברור..ומרומז באמת בשירים..:X] ורק שתדעו..שבימים האחרונים פשוט התאהבתי בסיסטר בליסטר.
[וזה לא קשור לכלום..אכן.
] אה. גם אני חשבתי שהיא יותר ילדת הרים מאשר ילדת מים..
ההתקפי חרדה הפתיעו אותי לגמרי..
לא היה לי מושג.
"If you really knew me, you’d know that secretly I’m a girly-girl"
אני.:X חהחה. "If you really knew me, you’d know that I’m obsessed with watching movies" אני.
אבל זה לא משו כזה פרטי וזה..
הו אני רוצה להגיב פה על כלמיני דברים..

AliceW

New member
וואו...../images/Emo7.gif

אני פתאום נורא נורא שמחה...יש דברים שגם אני עברתי, שלא תיארתי לעצמי שעוד אנשים עוברים..

isw

New member
נצל"ש- איזה כיף היה היום!

פתאום שמעתי מהרדיו שאבא שלי שומע [גלי צה"ל] את YOK מJLP ומזה נגנבתי ואז השדרן התחיל לדבר על האוסף וזה.. והיה גם את PRINCESS FAMILIAR UNPLUGGED- איזה אדיר זה היה!!!! וכשחזרתי מהאוניברסיטה- היה את קרייזי! ואני תמיד מפספסת את אלאניס ושומעת רק את הצרחות שבסוף השירים שלה! [אז מה אם בדרך חטפתי דוח של 100 שקל על חניה..]

o0Invisible0o

New member
גם אני שמעתי!!!!!!!גם אני!!

אני כזה עומדת במטבח מכינה אוכל ואז כזה "ואחרי עשר שנות קריירה היא מוציאה דיסק אוסף.." ואני כזה.."לא שמעתי שם!! זאת אלאניס..? על מי הוא מדבר..?
" ואזאז..הוא אמר ועכשיו נשמע שיר מהאוסף..YOK מתחיל והוא כזה זה YOK של אלאניס מוריסט..ואני מקפצת מאושר..!! ואז הוא סיפר על האנפלג ושם גם את פרינסס פמילייר משם..וציין שזה מופיע גם באוסף. ושהוא שמח שהיא הוציאה אוסף! עכשיו אני בהחלט יכולה להגיד שהשיר שהכי לא סביר שאני אשמע ברדיו של אלאניס..היה פרינסס פמילייר מהאנפלגד!
אני אשתקו וזה.:X

Crazy Figgy

New member
(שאלום!!!)

אני בדיוק פתחתי את הטלויזיה היום ועל השניה התחיל קרייזי בVH1. זכיתי לראות מההתחלה עד הסוף והיה מדהים. ד"א- מה קרה עם המכתב ההוא?! הוא הגיע ליעד בכלל? אה ו-חזרתי

o0Invisible0o

New member
לא הצלחתי להבין אותו.../images/Emo12.gif

זה כאילו אלאניס הביאה אותו לבחורה? הבחורה לאלאניס?
או שהעסק בכלל קשור לבחור?
נחמד שחזרת אלינו..

Crazy Figgy

New member
נראה לי אלאניס היתה איתו וההיא-

-היא בעצם חברה שלה, ככה שגם החבר שלה וגם החברה שלה בגדו בה. כולם נבזיים אליה
... וטוב לחזור

Jagged chaos

New member
לא הבנתי את זה לבד... אבל הבנתי ש..

אלאניס יצאה עם הבלונדה..י'עני היא לסבית וזה "משוגע".."אבל לא נשרוד אם לא נשתגע"..

Crazy Figgy

New member
לא חשבתי על זה ככה...

אולי זה בגלל שהבלונדה מיד הזכירה לי את החברה הטובה שלה במציאות (זו שהיא נסעה איתה להודו ושמופיעה בכמה מהדיוידיים). מה גם שאלאניס שופכת את המשקה ומכה דווקא את הבחור ולא הבחורה. נראה שהבגידה הגדולה באה ממנו, כי אליו היא מכוונת את הכעס ואיתו היא מתעמתת.

o0Invisible0o

New member
XD

אני חשבתי שהיא לסבית חברה של הבחורה.
והיא כועסת על הבחור שלקח לה את החברה או משו.
לאיודעת.
התמונה בסוף של שתיהן מבלבלת.

Rוית

New member
מה מבלבל? זה הכי ברור בעולם ../images/Emo3.gif

אלאניס היא הבתזוג של הבחורה. אותה בחורה יצאה עם איזה בחור ואלאניס, בצורה די ברורה, התרגזה מזה. במסיבה היא התעצבנה על הבחור שלקח לה את החברה.. (מה שבשלב הזה של הקליפ נדמה כאילו הוא הבנזוג שלה והיא מתעצבנת עליו שהוא בוגד בה עם מישהי אחרת) בסוף שהיא הגיעה הביתה החברה התנצלה על מה שקרה ומכאן הזר פרחים והפתק של הSORRY.. התמונה בסוף היא בשביל להבהיר שאכן אלאניס והבחורה הן בנות זוג.. (שזה היה די ברור ברגע שרואים שזאת הבחורה שישנה במיטה שלהן) קיצר, אין יותר ברור מזה

o0Invisible0o

New member
Bו זה מה שחשבתי.../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

אבל אף פעם אך אחד לא נתן לי תשובה החלטית..נו כי השלב שאלאניס כועסת על הבחור זה כ"כ שהוא בוגד בה עם חברה טובה שלה..:X
ולא ברור אם אלאניס שולחת את הזר או מקבלת אותו..
והמיטה- רק פעם אחרונה שראיתי את הקליפ עליתי על זה.
התמונה הייתה מבחינתי הרמז הראשון..וגם זה לא הבטיח שהן לא סתם חברות טובות..XDD

Rוית

New member
לא לא לא

זה לא שהבחור בוגד בה עם חברה טובה של שאלאניס, זה שהבתזוג שלה, "בוגדת" (לא נראה לי שהיא ממש בוגדת, אבל כבר זה לא הנושא פה) בה עם בחור! הבחור, לשם שינוי, הוא השולי בקליפ הזה!
אהה ואלאניס היא המקבלת של הזר פרחים.. זאת הדרך של הבתזוג להתנצל בפניה.. עוד שאלות?

למעלה