Jagged chaos
New member
If you really knew me... 1
אלאניס כתבה,
. לא יודע מתי היא כתבה את זה, אבל זה נחמד. If you really knew me, you’d know that everytime I’m excited about stepping into a new and wild chapter in my life, I have sadness alongside of it, because at the same time, I’m also saying good-bye to something. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שכל פעם שאני פונה לפרק חדש בחיים, יש גם עצבות שמתווספת לזה מכיוון שבאותו זמן, אני גם אומרת 'להתראות' למשהו אחר
? תמיד היה לה קטע לקחת משהו פשוט ולעשות לו פילוספיה מורכבת
ח-פ-ר-ני-ת
, לא הכרתי את הצד הזה שלה
. If you really knew me, you’d know that I feel angry when I hear people rip George Bush apart and then don’t do anything to take part in making a change in our political system. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאני כועסת שאני שומעת אנשים שמגנים את ג'ורג בוש ולא עושים שום דבר בשביל לשנות את זה פוליטית וכמו שאלאניס אמרה
, רק מ-21 הדברים שהיא רוצה במאהב זו מודעות פוליטית.
כן הכרתי ת'צד הזה אצלה. נשמע מתאים לה לא לאהוב אנשים אפאתיים בקשר לפוליטיקה.
If you really knew me, you’d know that among the many emotions I felt when I got engaged, two of them were fear that I wasn’t grown up enough and fear that I wouldn’t know what “wife” meant, and that I was too much of a lone warrior to adopt my new role. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שהרגשתי הרבה רגשות כשהתארסתי, שניים מהם היו הפחד שאולי לא התבגרתי מספיק והפחד שלא אדע מה "רעיה" אומר והפחד שהייתי יותר מידי לוחמת בודדה בשביל להסתגל לחוק הזה..
כמה מחשבות יש לאישה הזאת
בערך..לא הבנתי מה היא רוצה
.. אבל הקטע עם הלוחמת הבודדה שצריכה להסתגל ענק
If you really knew me, you’d know that I still have anger in my heart, I’m just using it differently than I used to, it fuels me to want to actively speak out and contribute in some way. אם היית מכיר אותי באמת, הייתי יודע שעדיין יש לי זעם בלב, אני פשוט משתמשת בו אחרת ממה שנהגתי, זה מניע אותי לדבר מעשית ולתרום באיזושהי דרך
לצערי, אני יודע שיש לה כעס והיא משתיקה אותו כמה שהיא יכולה
If you really knew me, you’d know that I’m very protective of my loved ones. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע כמה אני מוגננת על האנשים שאני אוהבת
, כי מי לא...
If you really knew me, you’d know that it was very hard for me to express certain emotions as a kid (anger, confusion, overwhelm, fear) and so I squished them down for many years. אם היית מכיר אותי באמת, הייתי יודע שכשמתי שהייתי ילדה לא הצלחתי לבטא רגשות כמו כעס, בלבול, נטל רגשי ופחד, לכן אלו רגשות שביטאתי במשך שנים
מכיר מכיר. If you really knew me, you’d know that I have a twin brother and that we both just turned thirty. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שיש לי אח תאום ושאנחנו אוטוטו בני שלושים
פאק..אני מכיר אותה יותר מידי. If you really knew me, you’d know that I wrote my first songs at nine and had a record out on a label I created with a friend of mine when I was 10 years old. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שאת השיר הראשון שלי כתבתי בגיל 9 ושהיתה לי חברת תקליטים שנאי הקמתי עם חבר בגיל 10
ידעתי ידעתי. If you really knew me, you’d know that moving from Canada to Los Angeles was one of hardest moves I’ve ever made because of the culture shock. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שהמעבר שלי מקנדה ללוס אנג'לס היה הקשה ביותר בגלל השוק התרבותי
כן כן.. גם את זה ידעתי
If you really knew me, you’d know that I have only recently become comfortable with my fame and that I’m using it to live my life purpose. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שרק לאחרונה נוח לי עם ההצלחה שלי ושאני משתמשת בה כתכלית לחיי
כן,
רואים עלייך שפתאום את מבסוטה פצצות מזה שאת מפורסמת...כמה צנוע מצידך
If you really knew me, you’d know that I only recently have begun being able to reach out for help from friends. אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שרק לאחרונה אני מסוגלת לקבל עזרה מחברים
לא ידעתי.
. שיהיה.
אלאניס כתבה,