.I wanna smash the faces

רעוּת

New member
.I wanna smash the faces

אמג. לא היה שאלון על פר'שס. אמג, אין תרבות בפורום הזה
. רק אני אוהבת אתכם וכו'. וגם יש לי מבחנים ולא בא לי ללמוד אליהם, אז בעצם אני לא באמת אוהבת אתכם, סתם משעמם לי ואני טיפשה וגם ככה אכשל אז מה הטעם ללמוד
נא לענות ולא לעשות לי פה פרשס
גם ככה נפשי מצולקת מהמבחן של אתמול ומזה שביבי יהיה ראש הממשלה הבא
. אתם רצים מהר? מה תמיד משיג אתכם
? לְמה אתם נאמנים? עקמתם פעם את הקרסול? שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? מה הייתם רוצים לשטוף מכם
? מאמינים בשיטת המקל והגזר? יודעים לנגן על משהו
? And I died, but I thanked him? מה חולני בעינכם
? במה אתם נאחזים? מה הייתם רוצים לנפץ? So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? הייתם מה"מקובלים" בביצפר
? עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם
? מהזה these precious things בשבילכם?

S m e l l y Cat

New member
אם תספרי לי מה זה פרשס אני עונה.

וגם לא רציתי לענות ראשונה חיכיתי שאחרים יענו לראות אם זה שאלון הומוריסטי שכזה או שמא עונים עליו ברצינות .. >:

רעוּת

New member
חחחח קונפורמיות ../images/Emo16.gif.

פרשס זה שעושים עליך חרם
או משו כזה
ע"ע משמעות השיר
.

רעוּת

New member
חחח, זה לא כי אין לי חיים ../images/Emo46.gif

כאילו, עכשיו זה כן, כי אני לומדת על המחשב כי אני מתקמצנת להדפיס את החומר (מה, זה איזה 100 עמודי חפירות, אין לי כסף לזה. זה שיקולים של פגיעה במאור עיני מול פגיעה בכיס שלי, זה כמעט כמו הדילמות שעומדות בפני חוקרים כשהם צריכים להחליט על מה להתפשר, תוקף פנימי או תוקף חיצוני
for a girl who couldnt choose between the shower or the bath
) ואז אני סתם מרפרשת או רואה ישר כשיש לי מייל ובאה לפה במקום ללמוד
אוף, אני לא יודעת איזה מבחני t עושים באיזה מערך ניסוי ומתי
אני כה טיפשה
.

רעוּת

New member
לא, מה זה כבר יעזור לי ../images/Emo46.gif

ממוצע 95, לעומת זאת...
אבל את זה את לא יכולה לתת לי. וגם אני לא. כי אני כה טיפשה
.

S m e l l y Cat

New member
אני אתן לך ממוצע 95

בתגובה מהירה בפורומים, למרות שהן מלאות רחמים עצמיים

Gremshnit

New member
ניין אינץ' ניילז

אתם רצים מהר? כה לא
מה תמיד משיג אתכם? הזמן. במיוחד ככל שהשנים עוברות. הוא משיג אותי כל כך מהר... לְמה אתם נאמנים? לערכים שלי. לחברים שלי. עקמתם פעם את הקרסול? פעם שיחקתי בתופסת, ואז כזה מעדתי, והמצח שלי פגע בשפיץ של ספסל שהיה בקרבת מקום. מה-זה כאב לי, לקחו אותי לרופא וזה שישים לי פלסטר
ופעמיים נקעתי את האצבע והאמה. אם אני לא טועה, פעמיים בגלל משחק כדורגל
והאירוניה היא, שאני לא סובל כדורגל. ואני גרוע ברמות מפחידות. שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? למדתי בחטיבת ביניים מזעזעת במשך שנה בודדה (כי שנה אחר כך ברחתי מהגיהינום הזבל הזה). וכל כך סבלתי...
אני לא יכול להגיד שעשו עלי פרשס, אבל לא ממש אהבו אותי. מה גם שפם הבר-מצווה לא תרם רבות לעניין
רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? לא. אני לא טיפוס כזה. בכלל, עד שאני נפתח כלפי מישהו מבחינת רגשות, לוקח *המון* זמן. וגם אז זה במינון. איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? יש כל מיני. כאילו, אני לא בנאדם מצולק נפשית ואין לי קשיים חברתיים, אבל עדיין יש כמה דברים שעוצרים אותי וכמובן שמעולם לא היה לי ביטחון עצמי מלא ב-100%. מה הייתם רוצים לשטוף מכם?אממממ...אשמור זאת לעצמי. מאמינים בשיטת המקל והגזר? מה זה?
ששמים גזר קשור בחוט למקל מול חמור וככה הוא הולך כאילו? אממ...אם זה זה, אז אני לא כל כך בעדה. כאילו, אני לא בעד זה שאנשים יעשו דברים רק בשביל שבסופו של דבר הם ישיגו משהו לטובתם האישית. מה שכן, אני בעד להציב לעצמך מטרות, בכדי לדרבן אותך לתת את כל כולך ובכך להגיע לתוצאות מרשימות במה שתרצה לעשות (לקבל ציון גבוה במבחן, לדוגמא). יודעים לנגן על משהו? פסנתר
ואני מנגן טורי איימוס כל היוםםםםםםםםםםםם. לפעמים זה מגיע למצב שאני מנגן יותר טורי מאשר מה שאני באמת צריך לנגן (כאילו, *כל הזמן*), והמורה כועסת ומאיימת להחרים את חוברות התווים של טורי
לכן אני נוטה להסתיר אותן. And I died, but I thanked him? משפט חזק. מה חולני בעינכם? התעודה שלי
וגם כל מיני טרוריסטים עלובים שמנצלים אנשים חפים משפע, כמו ילדים ונשים, משתמשים בהם כמגן אנושי ולאחר מכן מפרסמים את תמונות גופתם. במה אתם נאחזים? זה מצחיק, אבל אתמול בדיוק חשבתי על זה...אין לי מישהו או משהו להיאחז בו. ולפעמים אני ממש צריך אחד כזה. אז נגיד שאני נאחז במוזיקה. זה באמת משהו שיכול לחזק אותך ולגרום לך לחוש תחושת התעלות. ...ולפעמים גם מאוד להוריד אותך (במקרה שלי, אני מרגיש כל כך עלוב וחסר כישרון מוזיקלי כשאני מאזין למוזיקה של אחרים. כאילו, זה גורם לך להרגיש שאם אתה לא ילד פלא/גאון, אתה אפס
) מה הייתם רוצים לנפץ? הו... So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? כשאני אומר שלהאזין לטורי זה כמו לאבד את הבתולין, אני מתכוון לשורה הזאת. ושוב, משחק חזק. בלי שום קשר, לא נראה לי שאי פעם גרמתי למישהי(/ו) to cum, אז ישו אני עדיין לא
קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? לא. כי: א. אני כבר לא עושה ימי הולדת. ב. אם אני עושה, זה לרוב עם המשפחה. ובימי ההולדת שבתקופת בית הספר היסודי לא הייתי צריך לחשוש שלא יגיעו. למסיבות פיג'מה כולם מגיעים. מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? לא יודע. מן הסתם, הם לא עושים את זה לידי חח. מה שכן, אני לא מוכן שההורים שלי ישימו לידי חמוצים או מלפפונים חמוצים. אני יכול להתחרפן מהריח. הייתם מה"מקובלים" בביצפר? לא
עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? עלי מעולם לא עשו, אבל לא הייתי הילד הכי אהוד בכיתה ז'. מהזה these precious things בשבילכם? פרשס ת'ינגס הם הדברים היומיומיים, השגרה, אפשר לומר. דברים שמעצבים את מי שאנחנו. זה יכול להיות גם מסיכות שאנחנו עוטים. זה שפיות. שפיות שגם יכולה לשגע אותנו. אני בטוח שכל אחד מאיתנו רוצה לפעמים לתת לדברים האלה לדמם, לצאת מאותם דברים "מסוכרים ומושלמים" שחונקים אותנו, במובן מסויים.

רעוּת

New member
שתבדל"א? את הדוסית, את אמורה לדעת פה ../images/Emo6.gif

ומה שקרה לה זה שצה"ל לוקח את כל הטובים
.

Sunflower Fairy

New member
זה אמור להיות../images/Emo204.gif

שתבדל לחיים טובים וארוכים? כי זה לא הר"ת שאני מכירה
הא, הצה"ל הזה. הייתי צריכה לנחש.

רעוּת

New member