are we coming across clear
אתם רצים מהר? לא.
מה תמיד משיג אתכם? המוזיקה והמחשבות.
לְמה אתם נאמנים? לעצמי, ולאנשים. ולאמנות שלי.
עקמתם פעם את הקרסול? אני לא חושבת, לא בקטע רציני.
שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? הממ... אני זוכרת שהלכנו לראות את "יש לה את זה", ואח"כ ישנו אצל נועה'לה.
רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? סוג-של. אחרי בצלאל גם נחשב?
איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? וואו. אני לא יודעת. יש כאלה שפשוט נפתחים מחדש.
מה הייתם רוצים לשטוף מכם? מחויבויות, הרבה פעמים רגשות או כעס, חוסר בטחון עצמי. כרגע, ריח של סיגריות. וחפפתי שלוש פעמים #$^@#^%
מאמינים בשיטת המקל והגזר? אני מאמינה בשיטת המקל והעוגיה.
יודעים לנגן על משהו? יאפ. על חליל צד. אבל לא ניגנתי שנים. גם ידעתי קצת גיטרה.
And I died, but I thanked him? בדיוק.
מה חולני בעינכם? להתעלל ולהנות מזה. וסאלאד פינגרס.
במה אתם נאחזים? באנשים, באמנות על כל סוגיה, בידיעה שדברים משתנים.
מה הייתם רוצים לנפץ? the faces of those beautiful boys. וגם זויות ראיה צרות ומגבילות של אנשים, לפתוח להם חלל חדש להביט דרכו.
So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? זה תלוי מתי. אבל בעקרון כן.
קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? לא, האמת שאנשים תמיד באו, גם בימי הפרשס שלי.
מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? אמממ לא יודעת, להשתמש בכוסות פלסטיק?
.
הייתם מה"מקובלים" בביצפר? ממש לא. אבל אני חושבת שטוב שכך.
עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? בוודאי. חוסר בטחון, פאק ביכולות הסוציאליות וכו'. אבל זה גם חיזק אותי לעשות מה שאני אוהבת.
מהזה these precious things בשבילכם? אוקיי, בהקשר של טורי - האמת שאני חושבת שהיא מדברת על הכנסיה והדת וכו'. גם כי זה מתאים לאיך שהיא כתבה את השיר, וגם כי לא יודעת, זה מרגיש שהיא רוצה לתת למגבלות האלה שקושרות אותה וכובלות אותה לזלוג ממנה ולאפשר לה להרגיש חופשיה. בהקשר שלי, זה כל הדברים שאני שונאת בי ברגעים מסוימים אבל הם בעצם מה שמייחד אותי. פשוט כי התחושה שאני רוצה שהם ייעלמו ואני אהיה כמו הבנות האלה כלכך מוכרת אצלי שלפעמים אני נכנעת לפזמון הזה גם כשאני יודעת שזה לא באמת מה שאני צריכה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק