.I wanna smash the faces

רעוּת

New member
וואי,

לפני כמה זמן חלמתי שאחותי אומרת לי שהיא התקבלה לשם למגמת תאטרון

noosh

New member
מצד שני.. זה תלמה ילין

עדיף להיות ילד פרשס.

noosh

New member
לא יודעת, אני חושבת שאם הייתה ניתנת לי

ההזדמנות לחזור שוב לאותו הגיל והפעם לבחור אם ללמוד בתלמה ילין או להיות ילדת פרשס בבי"ס שלי, הייתי בוחרת להיות ילדת פרשס. נותן לך הרבה יותר בחיים. אני ממש לא אוהבת את תלמה ילין ואת הגישה שלו.

Sunflower Fairy

New member
התלהבתי מזה שפתחו מגמת אומנות אצלנו../images/Emo204.gif

ורצתי לשם כמו טיפשה, ואחר כך התחרטתי כל חיי על זה שעזבתי את המגמה לספרות עם המורה הכי מדהימה בעולם, ואז מתתי.

Sunflower Fairy

New member
כן, נו../images/Emo204.gif

סיימתי את המגמה הארורה הזו עם ממוצע 99 ב-11 יחידות ותחושת איבה עצומה.

Sunflower Fairy

New member
לאלא, איכ../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif

הייתי מעדיפה להישאר במגמת הספרות האהובה שלי ולצאת בזחילה עם שבעים, תודה רבה. האמנות שלי דפוקה גם ככה ואף אחד לא מעריך אותה חוץ ממני.

noosh

New member
are we coming across clear

אתם רצים מהר? לא. מה תמיד משיג אתכם? המוזיקה והמחשבות. לְמה אתם נאמנים? לעצמי, ולאנשים. ולאמנות שלי. עקמתם פעם את הקרסול? אני לא חושבת, לא בקטע רציני. שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? הממ... אני זוכרת שהלכנו לראות את "יש לה את זה", ואח"כ ישנו אצל נועה'לה. רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? סוג-של. אחרי בצלאל גם נחשב? איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? וואו. אני לא יודעת. יש כאלה שפשוט נפתחים מחדש. מה הייתם רוצים לשטוף מכם? מחויבויות, הרבה פעמים רגשות או כעס, חוסר בטחון עצמי. כרגע, ריח של סיגריות. וחפפתי שלוש פעמים #$^@#^% מאמינים בשיטת המקל והגזר? אני מאמינה בשיטת המקל והעוגיה. יודעים לנגן על משהו? יאפ. על חליל צד. אבל לא ניגנתי שנים. גם ידעתי קצת גיטרה. And I died, but I thanked him? בדיוק. מה חולני בעינכם? להתעלל ולהנות מזה. וסאלאד פינגרס. במה אתם נאחזים? באנשים, באמנות על כל סוגיה, בידיעה שדברים משתנים. מה הייתם רוצים לנפץ? the faces of those beautiful boys. וגם זויות ראיה צרות ומגבילות של אנשים, לפתוח להם חלל חדש להביט דרכו. So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? זה תלוי מתי. אבל בעקרון כן. קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? לא, האמת שאנשים תמיד באו, גם בימי הפרשס שלי. מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? אמממ לא יודעת, להשתמש בכוסות פלסטיק?
. הייתם מה"מקובלים" בביצפר? ממש לא. אבל אני חושבת שטוב שכך. עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? בוודאי. חוסר בטחון, פאק ביכולות הסוציאליות וכו'. אבל זה גם חיזק אותי לעשות מה שאני אוהבת. מהזה these precious things בשבילכם? אוקיי, בהקשר של טורי - האמת שאני חושבת שהיא מדברת על הכנסיה והדת וכו'. גם כי זה מתאים לאיך שהיא כתבה את השיר, וגם כי לא יודעת, זה מרגיש שהיא רוצה לתת למגבלות האלה שקושרות אותה וכובלות אותה לזלוג ממנה ולאפשר לה להרגיש חופשיה. בהקשר שלי, זה כל הדברים שאני שונאת בי ברגעים מסוימים אבל הם בעצם מה שמייחד אותי. פשוט כי התחושה שאני רוצה שהם ייעלמו ואני אהיה כמו הבנות האלה כלכך מוכרת אצלי שלפעמים אני נכנעת לפזמון הזה גם כשאני יודעת שזה לא באמת מה שאני צריכה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

S m e l l y Cat

New member
חח סלד פינגרז. הנה זכרון מכיתה ז'

ולמה בצלאל לא רצו אותך? אוף ממש מפחיד אותי שהם לא יקבלו אותי נניח ואני ארצה ללכת לשם
מה עשית במקום

noosh

New member
המשכתי לעבוד עוד שנה

והשנה ננסה שוב. וסביר להניח שהם שוב לא ירצו אותי, ואז אני אלך לטכניון או לויצ"ו ואקלל אותם שלא רק שהם לא רצו אותי, הם גם גרמו לי לגור חמש שנים בחיפה.

noosh

New member
אוף אבל ת"א זה גרוע ../images/Emo7.gif

את יודעת אולי מה דעתו על המקום ולמה דווקא שם וכו'?

S m e l l y Cat

New member
חח למה?

אני לא יודעת מה דעתו ספציפית על המקום ביחס למקומות אחרים אבל אני כן יודעת שהיו לו עוד אופציות והוא בחר דווקא את ת"א.. והוא נהנה מכל רגע שם. גם עכשיו כשיש לו את הפרויקט גמר ואין לו זמן לשום דבר ובערך 12 שעות מהיממה הוא יושב ובונה מודלים מקרטון

למעלה