פרשס
אתם רצים מהר? - הו זה הולך ומשתפר מה תמיד משיג אתכם?- קרציות ונודניקים ומתרימים לְמה אתם נאמנים?- לעצמי
עקמתם פעם את הקרסול?- כן, ומאז שזה קרה הוא לא חזר לעצמו ומתעקם לו מידי פעם להנאת הסביבה כולה ותמיד בקירבת שלוליות שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? - חחח היה לנו יום סרט והביאו את זיכרון גורלי (בע..) והמורה עצרה אותו אחרי 2 דקות כי היה שם סכס רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם?- כן
איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? - עדיף שאני לא אתחיל מה הייתם רוצים לשטוף מכם?- צדקנות
מאמינים בשיטת המקל והגזר? ממש לא יודעים לנגן על משהו?- פעם ידעתי לפסנתר
And I died, but I thanked him? הו לגמרי, לא בקונוטציה של השיר אבל הייתי צריכה לשמוע את זה מה חולני בעינכם?- אנשים מסוימים במה אתם נאחזים? בעבר מה הייתם רוצים לנפץ? - ואזות
So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? אוי זה כל כך נכון, ועדיין, אני מכירה מספיק בחורים שחשים כך קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? כן, כל שנה מחדש מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? לא יודעת, כי הם לא עושים את זה
הייתם מה"מקובלים" בביצפר? לא, את פרשס טורי כתבה עלי, עד התיכון סבלתי נורא (מגמת אמנות) ובתיכון(מגמת אמנות) היה כיף עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? כן, עשו, ונראה לי שלצלקת שלי קוראים טורי מהזה these precious things בשבילכם? אוי כל כך הרבה דברים, אנשים חיוך מבט זכרונות אוך....