.I wanna smash the faces

Gremshnit

New member
פרשסססססססססססס

אתם רצים מהר? כה לא
מה תמיד משיג אתכם? הזמן. במיוחד ככל שהשנים עוברות. הוא משיג אותי כל כך מהר... לְמה אתם נאמנים? לערכים שלי. לחברים שלי. עקמתם פעם את הקרסול? פעם שיחקתי בתופסת, ואז כזה מעדתי, והמצח שלי פגע בשפיץ של ספסל שהיה בקרבת מקום. מה-זה כאב לי, לקחו אותי לרופא וזה שישים לי פלסטר
ופעמיים נקעתי את האצבע והאמה. אם אני לא טועה, פעמיים בגלל משחק כדורגל
והאירוניה היא, שאני לא סובל כדורגל. ואני גרוע ברמות מפחידות. שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? למדתי בחטיבת ביניים מזעזעת במשך שנה בודדה (כי שנה אחר כך ברחתי מהגיהינום הזבל הזה). וכל כך סבלתי...
אני לא יכול להגיד שעשו עלי פרשס, אבל לא ממש אהבו אותי. מה גם שפם הבר-מצווה לא תרם רבות לעניין
רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? לא. אני לא טיפוס כזה. בכלל, עד שאני נפתח כלפי מישהו מבחינת רגשות, לוקח *המון* זמן. וגם אז זה במינון. איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? יש כל מיני. כאילו, אני לא בנאדם מצולק נפשית ואין לי קשיים חברתיים, אבל עדיין יש כמה דברים שעוצרים אותי וכמובן שמעולם לא היה לי ביטחון עצמי מלא ב-100%. מה הייתם רוצים לשטוף מכם?אממממ...אשמור זאת לעצמי. מאמינים בשיטת המקל והגזר? מה זה?
ששמים גזר קשור בחוט למקל מול חמור וככה הוא הולך כאילו? אממ...אם זה זה, אז אני לא כל כך בעדה. כאילו, אני לא בעד זה שאנשים יעשו דברים רק בשביל שבסופו של דבר הם ישיגו משהו לטובתם האישית. מה שכן, אני בעד להציב לעצמך מטרות, בכדי לדרבן אותך לתת את כל כולך ובכך להגיע לתוצאות מרשימות במה שתרצה לעשות (לקבל ציון גבוה במבחן, לדוגמא). יודעים לנגן על משהו? פסנתר
ואני מנגן טורי איימוס כל היוםםםםםםםםםםםם. לפעמים זה מגיע למצב שאני מנגן יותר טורי מאשר מה שאני באמת צריך לנגן (כאילו, *כל הזמן*), והמורה כועסת ומאיימת להחרים את חוברות התווים של טורי
לכן אני נוטה להסתיר אותן. And I died, but I thanked him? משפט חזק. מה חולני בעינכם? התעודה שלי
וגם כל מיני טרוריסטים עלובים שמנצלים אנשים חפים משפע, כמו ילדים ונשים, משתמשים בהם כמגן אנושי ולאחר מכן מפרסמים את תמונות גופתם. במה אתם נאחזים? זה מצחיק, אבל אתמול בדיוק חשבתי על זה...אין לי מישהו או משהו להיאחז בו. ולפעמים אני ממש צריך אחד כזה. אז נגיד שאני נאחז במוזיקה. זה באמת משהו שיכול לחזק אותך ולגרום לך לחוש תחושת התעלות. ...ולפעמים גם מאוד להוריד אותך (במקרה שלי, אני מרגיש כל כך עלוב וחסר כישרון מוזיקלי כשאני מאזין למוזיקה של אחרים. כאילו, זה גורם לך להרגיש שאם אתה לא ילד פלא/גאון, אתה אפס
) מה הייתם רוצים לנפץ? הו... So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? כשאני אומר שלהאזין לטורי זה כמו לאבד את הבתולין, אני מתכוון לשורה הזאת. ושוב, משחק חזק. בלי שום קשר, לא נראה לי שאי פעם גרמתי למישהי(/ו) to cum, אז ישו אני עדיין לא
קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? לא. כי: א. אני כבר לא עושה ימי הולדת. ב. אם אני עושה, זה לרוב עם המשפחה. ובימי ההולדת שבתקופת בית הספר היסודי לא הייתי צריך לחשוש שלא יגיעו. למסיבות פיג'מה כולם מגיעים. מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? לא יודע. מן הסתם, הם לא עושים את זה לידי חח. מה שכן, אני לא מוכן שההורים שלי ישימו לידי חמוצים או מלפפונים חמוצים. אני יכול להתחרפן מהריח. הייתם מה"מקובלים" בביצפר? לא
עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? עלי מעולם לא עשו, אבל לא הייתי הילד הכי אהוד בכיתה ז'. מהזה these precious things בשבילכם? פרשס ת'ינגס הם הדברים היומיומיים, השגרה, אפשר לומר. דברים שמעצבים את מי שאנחנו. זה יכול להיות גם מסיכות שאנחנו עוטים. זה שפיות. שפיות שגם יכולה לשגע אותנו. אני בטוח שכל אחד מאיתנו רוצה לפעמים לתת לדברים האלה לדמם, לצאת מאותם דברים "מסוכרים ומושלמים" שחונקים אותנו, במובן מסויים.

Gremshnit

New member
................................../images/Emo46.gif

'סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חצי שעה מהחיים שלי בזבזתי בניסיון להעלות את ההודעה המסריחה הזאת~!@#$% מה לא עשיתי. והמחשב אמר לי שיש בעיה עם התמונה.

Gremshnit

New member
נו, את לא מבינה

הייתי בטוח שיש משהו משובש בהודעה עם גולום, אז פתחתי את האינטרנט מחדש, והפעם דרך מוזילה פיירפוקס, ושלחתי שוב. ואפילו נכנסתי לפורום (פעולה מייגעת שאורכת כאורך הגלות.........) לבדוק שלא נשלחה במקרה כבר ההודעה. אז אחרי ששלחתי את הודעת "פרשססססססססססס" אני מגלה שהודעת הניין אינץ' ניילז נשלחה כבר

רעוּת

New member
אז תגיד "אמג נועה תמחקי" ../images/Emo46.gif

או שתשאיר את זה ככה, ואז זה ייראה כאילו יותר אנשים ענו, ואני לא ארגיש שעושים לי פרשס
.

S m e l l y Cat

New member
יאא אתה מנגן טורי>:

מה למשל אתה מנגן.? אתה מנגן ממש יפה? יש לך הקלטה של עצמך מנגן? אתה כותב מוזיקה גם? יענו מלחין??

Gremshnit

New member
כל מיני דברים

ווינטר, למשל :) אממ...ויש עוד כמה שאני די שולט בהם, כמו היי ג'ופיטר, פרפל פיפול, פאסט דה מישן, קורנפלייק (יחסית).

רעוּת

New member
חחחח זה אפשרי לנגן קורנפלייק?! |סגידה|

פרפל אני יודעת קצת משמיעה ווינטר יש לי את התווים אבל לא נגעתי בזה כבר איזה שנה
.

S m e l l y Cat

New member
היו יותר שאלות../images/Emo7.gif

בכל מקרה איזה יופי את ווינטר התחלתי לנסות לנגן לפני כמה זמן אבל אני קוראת תווים כל כך לאט אז הפסקתי כי אין לי כח :<

Gremshnit

New member
חחחחחח כן, נכון, הנה

מנגן יפה? זה כבר עניין של טעם וריח. אני מנגן יחסית טוב. אני מלחין? לא בדיוק...כאילו, מדי פעם אני משחק לעצמי עם הפסנתר ומחבר כל מיני יצירות קטנות כאלה, אבל לא משהו מעבר לזה. ורעות- חחח כן, זה אפשרי. בהתחלה לוקח להבין מה לעשות, והקצב מאוד מבלבל, אבל זה אפשרי. מה שכן, לנגן מהתווים שיש בחוברת זה כמעט משימה בלתי אפשרית. חצי מהשיר לא מופיע (כמו הסולואים), וצריך המון המון לאלתר. אז את הריף הזה של ההתחלה אני יודע, ואת ה"הו הו הו הו הו" גם, אבל בקטעים של הסולואים אני בעיקר מאלתר. מה שכן, מצאתי לפני איזה שבועיים תווים מושלמים של קורנפלייק עם הסולואים והכל, אז עם קצת עבודה אוכל לנגן את השיר בשלמותו. ולשתיכן, אין מה לפחד מווינטר. פשוט צריך לעבוד לאט, בית בית. אחרי זה השיר מתלבש על היד כמו כפפה. והאלף ואחת במולים לא צריכים להפחיד. זה דווקא קל יותר ככה: כל התווים שחורים חוץ מפֵה.

רעוּת

New member
כן, טוב, כבר לא רלוונטי לגבי ../images/Emo16.gif

כי ככה זה כשיש לך 3 מבחנים ללמוד אליהם במקביל ואין לך כלי נגינה זמין כי אין לך זמן לבוא הביתה יותר
.

S m e l l y Cat

New member
כגכגכגככגכגכג

אתם רצים מהר? לפעמים כשיש אדרנלין וכאלה אז זה כיף לרוץ ממש אבל לא יודעת אםזה מהר לא משנה תכף נתחיל לרוץ. לקראת הטירונות הממשמשמת ובאה. מה תמיד משיג אתכם? אם זה בלקרוא קטעים ארוכים באנגלית אז באמת שאף אחד; בעיקר לא טל שלוקח לו בערך חצי שעה יותר.. לְמה אתם נאמנים? לפיהרר עקמתם פעם את הקרסול? כן מלא:< שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? זה ממש מזמן מה היה אז.. לא זוכרת די רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? פיזית אני לא חושבת איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? לא יודעת >: מה הייתם רוצים לשטוף מכם? את השמפוּ מאמינים בשיטת המקל והגזר? אני ממש לא חסידה של השיטה הזו יודעים לנגן על משהו? על פסנתר אני יודעת ממש קצת ועל גיטרה עוד יותר קצת אבל כן And I died, but I thanked him? בחיים לא.. מה חולני בעינכם? אתם והנרות שלכם והשרמנטים והפרשסים !! במה אתם נאחזים? בך מה הייתם רוצים לנפץ? כל מיני מוצרים So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus??? cum זה סתם עיוות מכוער של come למה ככה, זו שפת הצ'טים.. קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? אז על זה היא מדברת? מי לא ירצה לבוא ליום הולדת שלה מה איזה אדיוטים!!!!!! מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? ? הייתם מה"מקובלים" בביצפר? הייתי מילדות הצימוק.. עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? לא וצלקת בצורת חיפושית מהזה these precious things בשבילכם? אחד מהם למשל הוא הגרסא לשיר מויאייצ'1 סטוריטלינג..

Gremshnit

New member
חחחח לא נראה לי שפת הצ'אטים הייתה מפותחת

מספיק בתחילת שנות ה-90. מה גם, טורי הייתה ענייה כזאת שמוכרת את גופה בבתי מלון נידחים בוושינגטון, לא היה לה כסף למחשב ];

רעוּת

New member
.Things get damaged, things get broken

אתם רצים מהר? אני תמיד על עקבים, אז לא. מה תמיד משיג אתכם? ילד בן 8 שמתעקש לשחק בתופסת
. לְמה אתם נאמנים? לציונים מעל 90. סתם, אחרי יום חמישי אז כבר לא
. עקמתם פעם את הקרסול? לא שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? ההלוויה של אח שלי
ואין לי הרבה זכרונות מביצפר אח"כ, כי הייתי מבריזה ועושה מה שבא לי ואף אחד לא היה מעז להגיד לי שומדבר כי יכולתי לנצל את קלף האח המת. רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? טוב לבד, ומוות למי שעוזב
איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? כל מיני
מה הייתם רוצים לשטוף מכם? אנשים מאמינים בשיטת המקל והגזר? לא כ"כ יודעים לנגן על משהו? ידעתי פעם
. And I died, but I thanked him? |פאתט| מה חולני בעינכם? ליברמן. במה אתם נאחזים? בכל מה שלא צריך מה הייתם רוצים לנפץ? את החוג לפסיכולוגיה
So you can make me cum that doesnt make you je-e-sus???
והוא לא באמת גרם לי לגמור. שלא יחמיא לעצמו. קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? לא, תמיד כולם אהבו אותי כשהייתי קטנה. מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? לא יודעת, מה זה השאלות המעצבנות האלה
הייתם מה"מקובלים" בביצפר? ביסודי כן, אח"כ פשוט התחלתי לשנוא אנשים, וגם ככה כבר לא היה באמת מקובלים ולא מקובלים. עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? לא, תמיד כולם אהבו אותי בביצפר
מהזה these precious things בשבילכם? אין לי כוח לחפור. הם לא קיימים. הכל חרא
לט דאם בליד |חותך|

Sunflower Fairy

New member
|פרשסססס|../images/Emo204.gif

אתם רצים מהר? לא. אני בקושי יודעת לרוץ בכלל.
מה תמיד משיג אתכם? החיים, נראה לי. והגורל האומלל שלי, גם הוא. לְמה אתם נאמנים? לטורי
. ולעצמי, אבל זה כבר סתם פלצנות וזה. עקמתם פעם את הקרסול? כן, כשניסיתי לרוץ מהר, נו.;-[ שתפו בזכרון ילדות מכיתה ז'? היתה מישהי אחת ששנאה אותי יותר מהחיים בערך וכל הזמן היתה עושה לי פרשס ומחקה אותי ואומרת עליי דברים גועליים
ואז היא עזבה בכיתה ח' לכיתה אחרת ונשמתי לרווחה כי שוב יכולתי להיות מנודה חברתית בשקט. תודה לאל. רדפתם פעם אחרי מישהו/י שלא רצה אתכם? כן
|שמעון| איזה פצע עדיין פתוח אצלכם? הו, יש הרבה. אכן, הרבה. כמו למשל סיפור מגמת האומנות בכיתה י"א, והאומנות שלי בכלל שלא סגורה על עצמה, ועד כמה אני דתיה וכל זה. מה הייתם רוצים לשטוף מכם? זכרונות? כן. ודימויים. מאמינים בשיטת המקל והגזר? אני מאמינה בשיטת המקל והאלה. יודעים לנגן על משהו? אני יודעת בערך כאילו על חליליות, אבל לא ממש. ואני מתה ללמוד לנגן על פסנתר, מתישהו, כשיהיה לי זמן וכסף, ואני חולת צ'לו ואם היה לי אומץ הייתי קונה אחד ומתחילה ללמוד. And I died, but I thanked him?
יותר מדי. מה חולני בעינכם? המשפט למעלה, למשל. במה אתם נאחזים? בעבר, ובחלומות. מה הייתם רוצים לנפץ? הרבה דברים קטנים. So you can make me cum that doesnt make you je-e|sus??? הו, המשפט הזה כל כך חזק. וכל כך נכון.
קרה לכם שעשיתם מסיבת יומולדת ופחדתם שאף אחד לא יבוא ותשבו לבד בחושך עם הבלונים והעוגה? כ-ן-ן.
מה אנשים לא מעזים לעשות לידכם? להיות שמלאנים.
סתם, הם עושים את זה הרבה. לדבר על חיי הכושלים, זה מה. הייתם מה"מקובלים" בביצפר? פחחחח, אולי באיזה חלום רחוק. עשו עליכם פעם פרש'ס? איזה צלקות זה הותיר בנפשכם? הו, כמה שאני מצולקת. כל כולי מצולקת. בגלל הצלקות אני לא יכולה לרוץ מהר, אגב. כי הן ברגליים. וזה. מהזה these precious things בשבילכם? כל כך הרבה דברים שבירים שאני שומרת ואוגרת מהרגע שנולדתי בערך, כמו התמונה של גוש הפרווה שהכלב היקר שלי היה פעם לפני שהוא עבר מן העולם
, והמצלמה הראשונה האמיתית שלי שהעזתי למכור בטפשותי
, ואוטובוס הקסמים שלי על השולחן וכאלה. |פרשס||מתה|

S m e l l y Cat

New member
מהו סיפור מגמת האומנות?

אוף איך הייתי רוצה מגמת אומנות בבית הספר שלי המכוער דאז.. ואני ממש אהבתי אוטובוס הקסמים ממש. רציתי לחיות שם בפנים..

רעוּת

New member
ילדי מגמת אומנות הם ילדי פרש'ס ../images/Emo6.gif

חחחחח אמג אני רואה יעד סופי 3 וחיררו מישהי עם אקדח מסמרים
והיו גם 2 שנשרפו למוות במיטת שיזוף

למעלה