I MISS IDOL !!!
בילינו את השנה האחרונה בלקטר על דברים ששנאנו באיידול אבל עכשיו שזה נגמר... אתם לא קצת מתגעגעים?! כוכב נולד אפילו לא מתקרב לעניין אותי! בעעע ועד נובמבר שהעונה החדשה תתחיל יש עוד מלאאאאא זמןןןןןןןןןןןןןן [הפרסומת למעלה של "ילדות רעות" ממש מתחילה לעצבן אותי! היא תקועה שם כל השבועעעעע!!!! בלעעעעע! אל תלכו לראות ת'סרט לא שווה........] קיצר, נראה לי שאני אתחיל לחפש את כל ההופעות של העונות הישנות... אגב עדכון קצרצר:
הסינגל של פנטזיה יצא והשמועות אומרות שהוא לא הצלחה מסחררת... לפי מה ששמעתי [לא ראיתי את זה עדיין] היא תהיה במקום 14 בבילבורד הוט 100 שזה עלוב ביותר. אבל שוב, לא ראיתי בעצמי...
הסינגל של דיאנה יוצא עוד יומיים, תחזיקו אצבעות למקרה קליי את רובן שנית...
הדיסק של קימברלי לוק יצא [קוראים לו ONE LOVE] לפני חודשיים נדמה לי, מכירות בינוניות אבל דיסק חביב למדי [יצא לי לשמוע] שכלול בו דואט עם קליי, בלאדה קיצ'ית כזאת אבל חמדמד...
טמיירה דריי הוציאה אלבום [DREAMER] ולמרות כל הפרסום הענק שהיא קיבלה מאיידול 3 לא מכר הרבה בכלל..........
גם ג'וש גרסין הוציא אלבום בסגנון קאנטרי והולך לו לא רע...
בילינו את השנה האחרונה בלקטר על דברים ששנאנו באיידול אבל עכשיו שזה נגמר... אתם לא קצת מתגעגעים?! כוכב נולד אפילו לא מתקרב לעניין אותי! בעעע ועד נובמבר שהעונה החדשה תתחיל יש עוד מלאאאאא זמןןןןןןןןןןןןןן [הפרסומת למעלה של "ילדות רעות" ממש מתחילה לעצבן אותי! היא תקועה שם כל השבועעעעע!!!! בלעעעעע! אל תלכו לראות ת'סרט לא שווה........] קיצר, נראה לי שאני אתחיל לחפש את כל ההופעות של העונות הישנות... אגב עדכון קצרצר: