I MISS IDOL !!!

Juliann

New member
I MISS IDOL !!!

בילינו את השנה האחרונה בלקטר על דברים ששנאנו באיידול אבל עכשיו שזה נגמר... אתם לא קצת מתגעגעים?! כוכב נולד אפילו לא מתקרב לעניין אותי! בעעע ועד נובמבר שהעונה החדשה תתחיל יש עוד מלאאאאא זמןןןןןןןןןןןןןן [הפרסומת למעלה של "ילדות רעות" ממש מתחילה לעצבן אותי! היא תקועה שם כל השבועעעעע!!!! בלעעעעע! אל תלכו לראות ת'סרט לא שווה........] קיצר, נראה לי שאני אתחיל לחפש את כל ההופעות של העונות הישנות... אגב עדכון קצרצר:
הסינגל של פנטזיה יצא והשמועות אומרות שהוא לא הצלחה מסחררת... לפי מה ששמעתי [לא ראיתי את זה עדיין] היא תהיה במקום 14 בבילבורד הוט 100 שזה עלוב ביותר. אבל שוב, לא ראיתי בעצמי...
הסינגל של דיאנה יוצא עוד יומיים, תחזיקו אצבעות למקרה קליי את רובן שנית...
הדיסק של קימברלי לוק יצא [קוראים לו ONE LOVE] לפני חודשיים נדמה לי, מכירות בינוניות אבל דיסק חביב למדי [יצא לי לשמוע] שכלול בו דואט עם קליי, בלאדה קיצ'ית כזאת אבל חמדמד...
טמיירה דריי הוציאה אלבום [DREAMER] ולמרות כל הפרסום הענק שהיא קיבלה מאיידול 3 לא מכר הרבה בכלל..........
גם ג'וש גרסין הוציא אלבום בסגנון קאנטרי והולך לו לא רע...

Boran

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ג'וש גרייסין- רציני? הוא לא היה כ-ז-ה טוב... מצד שני- הוא כמו ג'ון סטיבנס- יש לו קול שמתאים לסוג אחד בלבד של מוזיקה- וזה קאנטרי, אז אם הוא זורם איתו אז יש פוטנציאל. ואגב- מקרה קליי את רובן נקרא בעברית תנ"ט. ואגב, יפיתוש, אם את רוצה לראות את העונות הראשונות של איידול, את יודעת מה לעשות...

Juliann

New member
תנ"ט?!?!? הסברים ירון?...........

אני יודעת שג'וש לא היה כזה טוב אבל יש לי סימפטיה אליו, הוא היחיד מבין כל הטופ 12 בעונה 2 שהיה לו את האומץ להגיד "רובן יזכה בגלל כל התשומת לב שההפקה והתקשורת נותנת לו קליי צריך לזכות כי הוא הכי טוב" ואח"כ הוא אמר שקליי מופיע מצויין ויש לו קול ענק. אז לפחות הבנאדם יודע לתת קרדיט שצריך ולא מפחד להגיד את האמת
U GO JOSH טמיירה- מעולם לא התלהבתי ממנה ושנאתי מה שהיא שרה באיידול3, לדעתי ההופעה של כריסטינה באיידול3 היתה הרבה יותר טובה משל טמיירה. [וגם כריסטינה אמורה להוציא דיסק, את זה שמעתי מקוסמו שכרגע בקנדה...] קים לוק...אמממ לא מזיקה. מה לעשות?

14מתן

New member
כריסטינה אמרה שהיא מוציאה באירופה

ואחרי זה רק תוציא באמריקה מה ההגיון פה לא הכי ברור לי...
ואהבתי את השיר של טמיירה שהיה כל הזמן באודישנים סטאר נראה לי קראו לו

Boran

New member
הסברים:

תנ"ט: תסמונת נינט טייב מקרה ברור שבו ההפקה והתקשורת מקדמות מתחרה סביר על חשבון מתחרה הרבה יותר טוב, ובגמר המתחרה הסביר מנצח בגלל כל הבאזז התקשורתי עליו. תנ"ט בד"כ קורה בגלל שהמתחרה הסביר מייצג אוכלוסיה שההפקה מעוניינת לקדם. במקרי תנ"ט, המתחרה ההרבה יותר טוב (שהפסיד בגמר) מזיין את הזוכה במכירות, ומראה להפקה מאיפה משתין הדג. דוגמא: קליי- רובן, פנטזיה-דיאנה. **הערה: הסיבה היחידה ששירי לא מזיינת את נינט במכירות היא ששירי טרם שחררה אלבום. וכן- זה בגלל שחטפו אותה למלאן דברים אחרים ולא היה לה זמן. לא ידעתי את מה שאמרת על ג'וש, בהחלט כבוד לו. אני אפפעם לא הבנתי מה ההתלהבות מטמיירה. נכון, היא טובה, אבל לא אלוהית כמו שעושים ממנה. קליי אוכל שלוש כמוהה לארוחת בוקר (ועדיין נשאר רזה, ראו זה פלא). ואת תמיד מוזמנת לקפוץ לביקור לקחת את הדיסקים

Juliann

New member
חחחחחחחחחחח צריכים להוציא מילון

מושגים לתוכניות האיידול
טמיירה היא בדרך קצרה [מאוד] לאנורקסיה אולי בגלל זה קליי נשאר רזה?
עד לראש העין??????.............. רחוקקקק

Boran

New member
10 דקות בדיוק.

את רוצה נלך לקניון או לסנוקר או משו (בפ"ת כמובן)

בוביץ

New member
אה אני חשוב שאתה מגזים

תופעת קלי רובן לא קשורה לתופעת נינט. לנינט הגיעה לזכות. גם נינט ע ושירי לא הוציאו אלבום ככה שאי אפשר להגיד את זה בכלל על שניהם. שינתיים אפשר להגיד שנניהן מתחרות על לבן של הילדים והנוער.שירי באקזיט ונינט בהשיר שלנו. ואם כבר אז השיר שלנו לוקחת לא? אין מה להשוות לנינט-שירי לקלי רובן. לדעתי לנינט הגיעה לזכות. יש לה קול טוב(אם ראית את ההופעה שלה עם גידי גוב בטקס ביום רביעי לשעבר.).ישבה משהו צנוע. לא כמו כל המתמודדים בכן2. הדיסק של טמאירה נחמד.כמה שירים יפים ויש לה קול יפה.

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

לפי דעתי, לנינט ממש לא הגיע לזכות. היא היתה מאוד בנאלית וסתמית בתחרות. אז בסדר, היא ביצעה את "מקיץ אל חלום" בצורה מאוד מרגשת. סו וואט? זו לא תחרות ריגוש! מבחינה ווקאלית, שירי מימון הרבה יותר טובה. המנעד הקולי שלה הרבה יותר רחב, והקול שלה יותר חלק, נעים ומדויק. גם מבחינה חזותית שירי הרבה יותר כישרונית! היא הביאה שואו ענק בתוכנית, והפציצה בהופעות מעולות. כשהיה צורך לרגש היא ריגשה ("כשאת עצובה"), וכשהיה צורך לחגוג ולהביא הופעה מהסרטים היא עשתה זאת ("דון קיחוטה"). היא שידרה "סטאריות" לכל אורך העונה. נינט, מאידך, בחרה בז'אנר שירי האבל, הנשמה והדיכאון לאורך כל העונה, במטרה "לרגש" ו"להרטיט" את ליבם של הצופים, מה שעובד כל פעם מחדש. היא לא הראתה שום ייחוד, והיא די מיצתה את עצמה באמצע התוכנית. התקשורת הכתירה אותה היישר מן ההתחלה ודאגה שנצביע לה בכל כוחותינו, והנה זה עבד. אגב, גם השירים שהיא הוציאה מאז, היו מאוד משעממים ומאכזבים. בכלל, "כוכב נולד" הפכה להיות השנה תוכנית אבל וזיכרון, ולמעט מציפי משהיד העונה, כולם שרים שירים מדכאים. מה קרה לשמחת החיים של התוכנית? נמאס לשמוע בלדות נשמה עלק, וכמה שהם מתחברים למילים! חלאס!

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נינט זמרת בסדר. לא מדהימה. סבירה. אבל היה מסביבה כ"כ הרבה באזז תקשורתי והפקתי, עוד מהאודישן הראשון שלה כולם החליטו שהיא תזכה, והתייחסו אליה בתקשורת וכאלה מינימום כאילו היא כבר זכתה, עוד מהאודישן הראשון. נינט הגיעה לגמר בזכות ההפקה והתקשורת. שירי הגיעה לגמר בזכות הקול המדהים והיכולות הווקאליות המדהימות שלה. וכן, זה בדיוק כמו קליי-רובן.

SHTRUDIDI

New member
גם אני חשבתי ששירי הייתה יותר טובה

בלי קשר לאישיות או לאופי או לסגנון,שירי פשוט שרה טוב ומופיעה מדהים(גם התלבשה מדהים).היא פשוט זמרת מעולה ונינט עשתה יפה את "מקיץ אל חלום" אבל את "ים של דמעות" נגיד,לא ממש התלהבתי ולא הבנתי מה זה ההייפ המטורף מסביב.היא בחורה חביבית עם קול נחמד אבל מכאן ועד להפוך אותה למישהי כמו קלי נאמר,סתם כדי להשוות זוכה של עונה ראשונה שם לפה,אז סליחה-אבל זה לא תחרות בכלל.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif והארה קטנה...

גם יעל שחר שרה העונה שיר קיצבי

בוביץ

New member
לא מסכים איתכם

אני ממש לא מסכים איתכם לשירי יש יותר ווקאליות? לא נכון בכלל. שירי ידעה להופיע על במה וזהו.. לדעתי לא היו משעמיים סתם הגזמה אז נינט הצליחה להביא הרבה קהל זה סיבה לשנוא אותה. יש אנישם ששומעים את המילה ערוץ 2 ומשמיצים מבלי לשמוע את ההמשך.

n l m

New member
לי נראה שהוא התכוון לשי דווקא

שי הפסיד בתחרות אומנם אבל הוא יותר מצליח ויותר מתקדם ויותר בכותרות כרגע מהמנצחת עצמה לפחות כך אני חושב שהוא התכוון וזה לא שאני נותן דעה פה כי אני לא מתלהב מאף אחד מהם פעם אהבתי את שירי מאוד אבל מכשהיא הצטרפה לאקזיט אני כבר לא סובל אותה

14מתן

New member
../images/Emo45.gif מאוווווד

נובמבר זה עוד הרבה זמן חשבתי שזה יגיע בספטמבר
בקשר לדיסק של קימברלי לוק, כתבתי על זה כבר פעם היא נכנסה יותר גבוה מטמיירה (קים ל16 וטמיירה ל23) דווקא ציפיתי לכניסה הרבה יותר טובה לטמיירה בקשר לפנטזיה....מה שיש לי להגיד זה פשוט =
ביום חמישי נדע את המקום המדוייק שלה

Boran

New member
קים לוק: מוזררררררררר

את קים לוק לא ממש אהבתי כששודרה א"א 2. אפילו קיוויתי שתעוף כבר. הו קבוצה 2 המקוללת- גם רובן וגם קים עולים על חשבון קליי
. לקראת סוף התחרות (ואני מדבר פיינל 3-4) התחלתי להיות ניטרלי ביחס שלי אליה (גם כי היא ממש ממש השתפרה), ואחרי שנגמרה העונה די התגעגעתי אליה. קים לוק שרה ממש טוב. היא דוגמה למישהי שהיתה גרועה בא"א 2, אבל השתפרה פלאים במהלך העונה, והשתפרה עוד יותר אחרי שהעונה נגמרה.

Juliann

New member
שתשמע את הדיסק שלה לא תאמין

שזאת היא. בתוכנית היה לה קול צרוד כזה מגעולי...
בדיסק היא נשמעת נורמלי לחלוטין!! מומלץ ! [אבל ירון קודם תשמע את הדיסק של ה-|מלך| ממש בושה שעדיין לא שמעת אותו! תזכיר לי לשלוח לך בדואר עותק בהזדמנות]

למעלה