I MISS IDOL !!!

Juliann

New member
אמור היה להיות ../images/Emo47.gif אבל אני תמיד

מתבלבלת... LOL אין מה לעשות נראה לי שגם בעוד מיליון עונות של איידול אני לא אמצא מישהו שאני אוהבת כמו קליי, אני מסוגלת לשמוע כל הופעה שלו מיליון אלף פעם ולא נמאס לי... [תגידו זה נורמלי?!]

Boran

New member
תאמיני לי שגם אני ככה

אני לא מבין מה קליי עושה בעונה שניה. הוא ברמה של עונה ראשונה.

Boran

New member
פחח יפית, יפית, יפית../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif

עוד לא קיבלתי את הסינגל של קליי שאמרת שחברה שלך שלחה לי לפני חודשיים וחצי
בכל מקרה, כמו שאמרתי, ניפגש מתישהו אני אביא לך את העונות הראשונות של א"א ותביאי לי את הדיסק של קליי וקלי.

Juliann

New member
אל תדאג בקשר לסינגל

יש לי עותק נוסף של הסינגל
בכל מקרה אתה תקבל אותו, אם לא מהפוסטמה אז אני אביא לך

Juliann

New member
אגב, זוכר את ILL CARRY YOU?

זה השיר הבא שקליי מוציא לו ווידאו קליפ.

Boran

New member
אם אני זוכר?

זה שיר הנושא של הסרט גמר שלי, ריממבר?

Shai B

New member
טמיירה גריי באמת איכזבה בטירוף...

ציפיתי ממנה להרבה יותר, למרות שגם אני לא ממש הבנתי על מה היה כל ההייפ סביבה כשהעונה הראשונה שודרה. סימנו אותה כפייבוריטת ענקית מההתחלה. היא טובה מאוד, אך היא לא מצוינת. גם אר ג'יי הילטון (מקום 5 - עונה ראשונה) הוציא דיסק בכורה שבכלל לא נכנס לשום מקום וכשל טוטאלית. מכל האיידולז עד היום, יש לי רק את הדיסק של קלי - "Thankful" (אשכרה קניתי אותו בחנות - עותק מקורי
), וממש לא התאכזבתי. אלבום בכורה מעולה, שמראה את יכולותיה הווקאליות המדהימות של קלי, והיא אף השתתפה בכתיבתם של 4 שירים מן האלבום. האלבום ממש מגוון, וכולל בתוכו הרבה נגיעות של סוגי מוסיקה שונים. למרות זאת, אני כבר לא יכול לחכות לאלבומה השני, שאמור לצאת בערך באוקטובר, ואמור להיות הרבה יותר טוב.

בוביץ

New member
הי ירון סיימת כבר עם הבחינות?

כי אם כן אוכל לשלוח לך את הדיסקים לצריבה ? בתודה בוביץ

yes REAL

New member
פנטזיה נכנסת למקום הראשון ../images/Emo6.gif

כל משמיציה וחובבי הפחזניה דיאנה יכולים להרגע - פנטזיה נכנסה השבוע למקום ה-14 במצעד הבילבורד, וצפויה להכנס למקום הראשון בשבוע הבא. הסיבה? הפרות שוק. מכיוון שהסינגל אמור לצאת רק שבוע הבא, חלק גדול מהחנויות שכבר קיבלו אותו ביצעו עבירה והוציאו אותו למכירה לפני הזמן, ועדיין המכירות ההיסטריות האלו הספיקו להקפיץ אותה למקום העשירי, מבלי שהסינגל בכלל יצא! עוד סימנים להסיטריה אפשר לגלות למשל ברשת "וול מארט", שהזמינה 5000 עותקים למכירה בכל חנות שלה, בעוד שהממוצע למכירה של דיסק בחנות עומד בדר"כ על 300. אגב, היא מקום 2 במכירות באמאזון כרגע, כשהיא עוקפת את דיאנאחס דגרמו (25) ואת קליי בזמנו (13).

14מתן

New member
לא נכון ../images/Emo31.gif

הסינגל של פנטזיה היה אמור לצאת ב15 או 16 אני כבר לא זוכר ואז נדחה ל22 דיאנה הייתה אמורה להיות ב22 לחודש אבל העבירו אותה ל29 (מחר) אז המכירות בעקרון כבר התחילו שבוע שעבר ב22 לפנטזיה..... ובקשר לאמאזוןןןן שנגמרה התוכנית דיאנה הייתה לפני פנטזיה באמאזון
מה שכן, השיר של פנטזיה יותר יפה...

yes REAL

New member
מה נראה לך, אני ממציא את זה? ../images/Emo122.gif

כל מה שכתוב פה זה מסוכנות הידיעות של רויטרס. הסינגל של פנטזיה אמור לצאת מחר למכירה, של דגרמו רק נשלח מכר למכירה (כלומר, יכנס למצעד רק חארי השבעו של ה5 ביולי).

yes REAL

New member
אלוהים, איזה שגיאות.

(ככה זה כשמקלידים מהר) הסינגל של פנטזיה אמור לצאת מחר למכירה, של דגרמו רק נשלח מחר למכירה (כלומר, יכנס למצעד רק אחרי השבוע של ה5 ביולי).

Juliann

New member
לפי מה שאני יודעת הסינגל של טזיה-

יצא באופן רשמי כבר ב 22 של דיאנה יוצא ב 29 אז אני לא יודעת מה השטויות האלה.... חחחחחח בדרן אתה, קליי 13? שקליי הוציא את הסינגל אחרי איידול [דיס יס דה נייט] הוא היה במקום הראשון באמאזון משו כמו חודש, והוא גם החזיק את המקום הראשון בבילבורד יותר מחודשיים, אולי אתה מתכוון מקום 13 באמאזון עם הסינגל של סוליטייר שיצא ממממממממזמן, ואחרי איידול הסינגל של דיאנה הוביל באמאזון, אם הם היו מוציאים אותם יום אחרי יחד, דיאנה היתה מוכרת יותר.

SHTRUDIDI

New member
למה אתם מנסים להעלות ספקולציות כאלה

הרי האמת היא שהן לא הוציאו ביחד והאמת היא שבהתחלה אחרי הניצחון של פנטזיה אז דיאנה הייתה יותר גבוה וקצת אחרי פנטזיה נשארה יותר גבוה מהרגע שעברה אותה לראשונה. בקיצור,הן לא הוציאו ביחד,עוד לא ידוע מה יהיה המיקום של דיאנה,עוד לא ידוע איך יהיו האלבומים שלהן ולאן הן יגיעו וכל הניסיון להוכיח מי יותר טובה די מיותר. הבוטום ליין-שכל אחד יאהב את מי שהוא אוהב ויעזור לה למכירות אבל מיותר לנסות לשווק אותה לשאר ולהוכיח שההוא טועה כשהוא אומר שהיא ככה והיא אחרת.ושלא תבינו לא נכון,לא ניסיתי לדבר למישהו ספציפית וזה גם לא אמור להיות תוקפני או עצבני,כי אני ממש לא,פשוט מצחיק אותי שכל הזמן אנחנו מנסים להוכיח מי יותר ומי פחות. שיהיה בהצלחה לשתיהן.הן ממש לא באותו סוג מוסיקה אז יכול להיות שהן אפילו יהיו במצעדי בילבוד שונים אחרי שיצא הדיסק.

yes REAL

New member
תלמדי הבנת הנקרא- כפי שרשמתי

קליי היה רק מקום 13 במצעד של אמאזון, כך שאת הבידור שלך תמצאי במקום אחר. כל מה שרשמתי מבוסס על רויטרס (סוכנות הידיעות המפורסמת בעולם למי שמכיר) ולא על ספקולציות של ילדים בני 6 באינטרנט, אז את מוזמנת להתבדות שבוע הבא לכשהיא (כצפוי) תכבוש את המקום הראשון.

Juliann

New member
חחחח עכשיו הוא 13 עם סוליטייר!

תבדוק עובדות CRANKY DUDE הלכתי וקראתי את הכתבה, הם אמרו שכרגע הוא מקום 13 עם סוליטייר באמזון, וסתם לידע כללי, סוליטייר יצא לפני איזה 3 חודשים, והיה כחודשיים בראש מכירות הסינגלים. והוא גם היה מקום 1 באמאזון שהוא יצא! לגבי הסינגל הראשון שלו THIS IS THE NIGHT שיצא אחרי איידול, הוא היה מקום 1 באמאזון במשך המוןןןןןן זמן [לא כמו פנטזיה שלא היתה אפילו פעם אחת מקום 1, אולי כן לשעה!] מכר בסביבות 400 אלף עותקים בשבוע ראשון [הסינגל שמכר הכי מהר אחרי CANDLE IN THE WIND של אלטון ג'ון] וגם היה בראש ה100 בילבורד והמכירות סינגלים הרבה זמן. אז שאתה מנסה לעוות עובדות בשביל יקירתך טזיה, תבדוק קודם. ותרד מהגישה העצבנית היא לא אחותך.

למעלה