I MISS IDOL !!!

yes REAL

New member
אז את כנראה צריכה שוב ללמוד לקרוא

הנה הלינק במיוחד בשבילך, ואני אצטט ואתרגם לך (ואמשיך לבדר אותך כ"בדרן" להנאתך):
Aiken's "This Is the Night" entered at No. 19 and led the list seven days later​
אף אחד לא מכחיש שקליי המהמם המתוק המאמי החתיך וכו' (הכנס התלהבות ילדותית כאן______) היה מקום ראשון עם הקאבר התורני שלו, אבל את הכניסה הוא ביצע ל-19. אז לא אמרתי שהוא לא היה המווווווווןןןןןן זמן (צריך להוסיף גם סימני קריאה או שזה מספיק טפשי?) בראש המצעד, גם לא אמרתי שפנטזיה היתה מקום ראשון, אלא דיברתי על השבוע הראשון למכירות, גם - אגב- לא ממש עסקתי בספקולציות כמה הפחזניה היתה מוכרת לו הסינגל שלהם ייצא יחד, כי זה לא ממש מעניין אותי וכי זה לא ממש עובדתי (לשחק בנדמה לי סיימתי כבר בגן). בינתיים כל העובדות שרשמתי נכונות - the germ במקום 25 (ולא מקום שני כפי שאת מעדיפה לפנטז), למצעד המכירות היא תכנס רק עוד שבועיים, פנטזיה ב-2 באמזון ב-14 בבילבורד, הכניסה שלה למצעד היא בגלל מכירות מוקדמות לא מאושרות ושבוע הבא ככל הנראה היא תהיה מקום ראשון. אני אבדוק את העובדות שלי כשהן לא תהיינה נכונות, ואת?

Shai B

New member
די לריב על שטויות...

אני רק יודע שסינגל הבכורה של פנטזיה יצא באופן רישמי לחנויות ברחבי ארה"ב ב-22 לחודש, דהיינו, יוני. דיאנה תוציא מחר, ה-29 לחודש, את סינגל הבכורה שלה ברחבי ארה"ב. האיחור בשבוע בינה לבין פנטזיה נעשה על מנת למנוע את מה שקרה בשנה שעברה בין קליי ורובן.

Juliann

New member
pack your attitude and get lost

1. לידיעתך, בסינגל של קליי היה שיר מקורי ושיר מחודש, בסינגל של פנטזיה גם יש [2] קאברים ועוד שיר, שהיא בעצם חולקת עם דיאנה אז את הלעג על קאברים אל תפנה רק אליו. 2. אתה מוזמן להוסיף המוןןןןן סימני קריאה, רק כדי להדגיש שפנטזיה גם לא בעוד מיליון שנה תגרד את הכישרון של קליי ואת ההצלחות שלו. 3. אתה מכנה את דיאנה פחזניה ואני משערת שהכוונות שלך רחוקות מלהיות טובות, רק ראשית תן לי לכנות את טזיה קוף מרקד עם קול של דאפי דאק, ולדיאנה יש כישרון [לעומת טזיה] והיא יפיפה ככה שכמה קילוגרמים מיותרים לא עושים לה כלום להיפך! U DO DI 4. אתה מודע לעובדה שאמאזון מראה רק מכירות באנטרנט ורק מאתר ספציפי אחד? יש מספיק אנשים שמעדיפים ללכת לחנויות ובגלל זה יש מצעד בילבורד שהוא מצעד המכירות האמיתי. 5. את המכירות של השבוע הראשון אפשר לראות רק ביום חמישי כי אז מתפרסם המצעד השבועי של הבילבורד 6. אני בספק אם טזיה תחזיק מעמד יותר מדי שם, דיאנה מוציאה את הסינגל שלה השבוע, כדי להחזיק במקום ראשון בהוט 100 בילבורד צריך למכור כולה 150אלף סינגלים, טזיה תהיה במקום הראשון, כי גם זמרת מעצבנת כמוה תצליח למכור את ה 150 בשבוע. ואם עדיין לא אמרו לך, תן לי להיות זאת שמבשרת לך, תטפל בגישה שלך כי באנטרנט אולי סובלים אותך אבל בחוץ לא הרבה יתלהבו מזה.

Boran

New member
הויכוח נגמר כאן

אלא אם כן הוא ממשיך בפסים תרבותיים. ירידות לפסים אישיים תשמרו למסרים בבקשה. ויקי- בעוד המקור שלך הוא רויטר וצ'ארטים של אמאזון, יפית כמעריצה מושבעת של אייקן (ואני חושב שגם דיאנה) נמצאת בכל אתרי המעריצים והמכירות ויש לה את כל הנתונים, אז אני לא חושב שכדאי להתווכח איתה.

maya567

New member
יקי Don't go

למרות שלא ממש בא לי להתערב - ואני גם לא ממש אתערב - אני רוצה להוסיף משהו, מעבר למה שירון ניסה לומר. יפית (JULIANN אני חושבת שזהו שמך, אם לא אז אני מצטערת
), אני חושבת שכולנו צריכים להגיד תודה ליקי שמפנה זמן גם לניג'סי אינטרנט שכמונו, ומוצא לנכון לענות על שאלות שעולות בפורום ולנדב מעט מהידע המקצועי שלו בפורום הקט שלנו (זה לא משהו שקיים בהרבה פורומים...). אז בבקשה ממך - אל תעליבי אותו ואל תבקשי ממנו ללכת לאיבוד - לא רק בשל היותו ה-"Resident מומחה" שלנו, אלא בעיקר כי גם את לא היית רוצה שמישהו באינטרנט היה "מבקש" ממך להעלם לו מהמסך. וחוץ מזה - אני די בטוחה, ויקי יכול לתקן אותי אם אני טועה, שלא ממש אכפת לו לא מפנטזיה ולא מדיאנה, ואת מה שהוא כתב, הוא לא כתב בשל היותו איזה מעריץ מטורף של פנטזיה.

yes REAL

New member
למעשה לא אכפת לי מאף אחד מהם

(אולי מג'ניפר האדסון). "אמריקן איידול", לצערי הרב, לא מצליחה לייצר סופרסטרים ברמות היסטריה שלהם התרגלנו בשנות ה80 (קיילי-ג'ייסון-ברוס ושות') אלא לוקחת כמה ילדים מסכנים, מכריחה אותם לשיר בעיקר קאברים וקוברת אותם תחת ערימת יחסי ציבור שמוציאים מהם כל טיפת אישיות שאי פעם היתה להם (יוצאת דופן היא קלארקסון שיודעת להתראיין נפלא). מעבר לזה, בעוד תחרויות אחרות (בעיקר פופסטארס הבריטית) השאירו גם מקום להצלחה לאלו שלא כבשו את הפסגה/המקום השני, מעטים הם אלו שלא הגיעו לפוזיציות האלו ועשו משהו עם עצמם. אין לאף אחד מהמתחרים שם אמירה, אין להם ייחוד (מעבר ליכולתם לשיר) ונדמה לי שכמו היר'סיי, וויל יאנג, דיוויד סנדון ואחרים, גם הם יעלמו תוך שנה-שנתיים לתהומות הנשייה. (ואל תדאגי אני לא הולך לשום מקום. אני לא יודע איך הויכוח הזה התדרדר לכאן ארחי שבסה"כ הבאתי ציטוט מדוייק של מה שכתבו ברויטרס).

yes REAL

New member
אני בעבודה כבר ב7, למרות שאף אחד

לא מגיע לכאן לפני 9 (אבל ככה יש שעתיים של שקט על הבוקר...).

maya567

New member
הממ... <מתחילה לחשוש מעבודה

בטלוויזיה - האמת, מכל עבודה שמחייבת לקום לפני 12 באופן קבוע> אולי באמת תספר לנו ממה מורכב הסדר יום שלך? מעניין.

yes REAL

New member
זה תלוי מה יש לי ספציפית באותו יום.

בעיקרון עבודה של עורך משנה מורכבת מכמה שלבים - עריכת לוח - אצלי זה ספציפית את הלוח של yes1 ושל yes REAL. כשמשבצים תוכניות בלוח (או סרטים) צריך להתחשב במספר גורמים - שעות שידור, אטרקטיביות לצופים, דירוג צפיה וכו'. מיילים - מיילים, מיילים ועוד מיילים - אתה מוצא את עצמך מוצף בלפחות עשרות מיילים ביום בנושאים שונים. כתיבת היילייטס- כל ערוץ מוציא מסמך מפורט על הסרטים והסדרות שהוא משדר, ושולח אותו לעיתונאים ולאנשים רלוונטים בחברה. כמו כן יש לכתוב קומוניקטים לעיתונות, בריפים לפרומואים וכו'. בחינת חומרים - בין אם בחירת סרטים מקטלוגים או צפיה בתוכניות או בקשות לסקרינרים (קלטות צפיה שמגיעות מספקים לפיהם אנחנו בוחנים רכישה של חומר זה או אחר), עבודה שמתבצעת באופן הדוק מול אגף הרכש. ובשוטף זה טיפול בנושאים שונים - שינוי פתאומי בלוח, בירוקרטיה כללית בחברה, ישיבות בנושאים שונים, פגישות עם גומרי שיווק ומכירה וכו'. באופן טבעי, תמיד בימים שלפני עליית פרוייקט חדש יש יותר לחץ ויותר עבודה.

maya567

New member
כל יום לומדים משהו חדש

אז אתה עומד גם מאחורי השיבוצים הגאוניים ביס 1. זולנדר ו"חבל על המאפיה" (לא יכלו לתרגם פשוט קורקי רומנו...) היום היה 3 שעות של צחוקים. ועוד יותר מאוחר היום יש את אנדרקאבר בראדר המעולה. כל הכבוד.

dht160

New member
אז אולי אני יקפוץ פעם ב 7

נראה מה הולך בחברה אה ?אני כפר סבאי חחחח

בוביץ

New member
סליחה פה אתה טועה קצת

באיידול יש הצלחה גם למי שמגיע לאודישנים לדוגמא ויליאם האנג.

Juliann

New member
בוא אני אגיד לך בדיוק למה זה הדרדר

בגלל צורת ההתבטאות שלך. "דיאנה הפחזניה", "תלמדי הבנת הנקרא", "ספקולציות של ילדים בני 6", "את כנראה צריכה שוב ללמוד לקרוא". זה למה הדיון ירד לפסים אישיים! יופי לך שאתה עושה משהו ביס, וזה ממש לא משנה אם אתה פקיד או מנהל של רשת, שום דבר לא נותן לך זכות להתבטא בצורה כזאת, זו הבעיה שיש לי איתך ולא אם אתה מעריץ או לא מעריץ של פנטזיה כי למען האמת זה לא ממש מעניין אותי.

Boran

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

קודם כל, יקי- אל תגיב. דבר שני- אני מסכים עם יפית בזה שכתור מומחה אתה מכניס בהודעות שאמורות להיות אובייקטיביות דעות לא כ"כ אובייקטיביות שנאמרות בצורה מאוד מעליבה. ובקשר אלייך, יפית, ההודעה הזו היתה צריכה לבוא במסר אישי ליקי, ולא ע"ג הפורום.

yes REAL

New member
אני כבר אמרתי מראש - אין דבר כזה

"אובייקטיביות". אף בן אדם בעולם הוא לא אובייקטיבי, ומטבע הדברים כשמדובר בתוכניות ריאליטי, שבהם העורכים יוצרים אצל הצופה חלוקה מאד ברורה ומניפולטיבית לטוב ורע - יש כאלו שאוהבים אותם או שונאים אותם. לקרוא לדיאנה פחזנייה (וזה לא היה רפרנס למשקל שלה, אגב) זה לא בהרבה יותר גרוע מלקרוא לפנטזיה למשל "ברווז מרוט על הליום" או לכינויים האחרים שראיתי פה, ושאין לי כוונה לרדת לרמתם. אני מודה שמה שלא היה בסדר מצידי זה להתנצח עם יפית מעל גבי הפורום, אם כי הייתי ממליץ גם לה (שוב) למתן את השפה שלה (עם כל הכבוד לה אני לא חבר שלה או משהו, ובדרן היא מוזמנת לקרוא למי שכן) ולקרוא את כל ההודעה ולא להטפל לפרט קטן (שהיה רשום בסוגריים) בה ולנפח אותו. בכל אופן, אני חושב ששניכם ניפחתם את זה מעבר לכל פרופורציה. עם כל הכבוד (ויש) מישהו בכלל התייחס ל99% מההודעה או למילה האחרונה שהופיעה בה? כל מה שרשמתי הוא עובדות. לא רשמתי בכלל שקליי אייקן לא היה מקום ראשון אחרי השבוע הראשון בו הוא נכנס למצעד, ולא רשמתי שהסינגל של דיאנה יכשל. תחזור ותקרא מה רשמתי ותראה שאפילו ליפית אין מה לערער על זה. תחזור ותקרא את הלינק שצרפתי, ואז תבין כמה זה מופרך. כל הת'רד הזה הזכיר לי אתרים של ילדים קטנים (כן, עם כל הסימני קריאה וה"היא בחיים לא תהיה יותר טובה מ...") וצר לי שתרמתי להתדרדרותו.

למעלה