I LOVE THE TAV
- חלק 1

n0nick

New member
I LOVE THE TAV../images/Emo70.gif - חלק 3

8. The Raveonettes - Chain Gang of Love בעוד אני עומד עם האוזניות ו"עושה עם הרגליים" לצלילי טלויז'ן, המוכר שלי בוהה בי ושמח לראות שאני נהנה, ואז מופיעה נורה מעל ראשו. הוא נעלם, ומגיח תוך דקה, דוחף לי את האלבום הזה מול העיניים, ומסמן לי "
". אני מחייך ומבטיח שאאזין לזה תכף. וואו. למה אף אחד לא סיפר לי עליהם לפני זה. להקה דנית, ממש מהשנים האחרונות, שחיים עשרות שנים אחורה - הלואי שהייתי יכול גם. כל האלבום, מבחוץ, מעוצב כמו כרזה לסרט של ג'יימס דין. הבוקלט נפתח לדף גדול של מילות כל השירים, כמו תקליט ישן, ומהצד השני, הצמד מצטלם במעילי עור ואופנועים. איזה יופי. המוזיקה, תענוג. לא יודע איך להסביר את זה. מוזיקת סבנטיז טבולה בפיפטיז אבל עדיין מודרנית וחדשנית. המוכר ניסה לתאר: "הם פשוט הלהקה היחידה היום שמצליחה לשחזר את הסאונד של הרוקנרול של פעם.. לא טראויס ולא בטיח. אני לא יודע להסביר, פשוט תקשיב." ואז, תוך כדי שאני מקשיב בהנאה, ורואה אותו שר את המילים (יודע בע"פ הבחור) ממה שהוא שומע דרך האוזניות שלי, הוא מתחיל לדבר איתי על הגיטרות ועל הנויס. אני מנסה להשמע מבין, ואומר משהו על אלקטרוני, ואז הוא עושה פרצוף של "וואטאבר" ואני נעלב. אני שואל איזה שירים כדאי לשמוע, והוא אומר לי שאין לו המלצות, ושהכי טוב שאשמע את כל האלבום. אני אומר לו שהוא סתם רוצה עכשיו לשמוע את כל הדיסק דרך האוזניות שלי, ושנינו מצחקקים בהנאה ואהבה - וזה בכלל לא היה אומו-אירוטי, אנבל! -"את זה אני בטוח לוקח!" אני מכריז בסוף. -"אני ממש שמח" הוא אומר והולך לחפש לי דיסק אחר. 9. Never Mind the Bollocks. Here's the Sex Pistols בינתיים חיטטתי ברשימה, וראיתי שכתבתי לי שאני רוצה את הסקס פיסטולז המסוים הזה. כולם מדברים עליהם כל הזמן, ועל האלבום הזה בפרט, ובכלל פעם שמעתי אותם ומאוד אהבתי. אז מצאתי אותו אבל הקופסה היתה שבורה(
). פניתי למוכר אחר (הבגידה
) ואמרתי לו שאני רוצה עותק לא שבור. הוא אמר שאין לו - אבל מיד לקח את הדיסק והחליף קופסה! אני זוכר שבטאוור צחקו עליי כשמצאתי דיסק שקופסאתו שבורה ורציתי לבדוק אם הדיסק עצמו לא נשבר במקרה. לקחתי את הדיסק הזה וצירפתי אותו בגאווה לחבילת הדיסקים העצומה שהחזקתי בידיים. כשהמוכר ראה שלקחתי גם את הסקס פיסטולז, הוא הציע; -"אם אתה הולך על מוזיקה בכיוון הזאת, אולי כדאי לי להמליץ לך גם על הקלאש, וכאלה." -"האמת שאני ממש לא מכיר בסגנון הזה, אז רציתי להתחיל באלבום הזה." -"אה, מצוין, קלאסי, קלאסי! כל הכבוד. תגיד לי, אתה ירושלמי?" -"לא.. אני סתם משרת בסביבה. אני אשדודי, האמת." -"באמת?
" -"אממ, כן.." -"אז מאיפה הטעם המשובח כל כך במוזיקה?"* -"מה זתומרת, באשדוד אין לאנשים טעם טוב במוזיקה?" -"כן, בדיוק. למען האמת יש לי בני דודים שגרים באשדוד. בני דודים מדרגה ראשונה." -"אמ. (מסנן לעצמי:)ירושלמיפלצן." -"אז מאיפה הטעם הטוב כל כך במוזיקה?"* -"מה זתומרת?" -"מה, יש לך אח גדול, או משהו? אתה מנגן או משהו כזה?" -"לא.. ממש לא.. זה מ..אממ.. ידע כללי, וחברים, והופעות וכאלה.." אני מנסה להתחמק בביישנות, לא ברור למה. -"יפה, יפה. תדע לך שיש לך טעם ממש מדהים במוזיקה. אני לא רואה הרבה שבאים לכאן עם כזה טעם." אני מסמיק מאוד. -"תודה. (מצביע על ערימת הדיסקים שאני מחזיק בידיים) אני הולך להוציא המון כסף היום." -"כן, ככה זה בחנות הזאת. אמרתי לך, אני כמעט כל שבוע יוצא מכאן עם קניה של 18 דיסקים. זה מטורף.. אבל כזה כיף." (זו שבאה איתי): "
18 דיסקים?! אתה מוציא את כל מה שאתה מרוויח!" (אני): "מי צריך להרוויח כסף כשיש לך כ"כ הרבה מוזיקה טובה?" (המוכר): "נכון
"** *באמת שאני לא מנסה להשחיץ או משהו כזה. אני גם בכלל לא חושב שיש לי טעם כזה טוב במוזיקה. זה פשוט ציטוטים מדויקים. נשבע לכם! **מניקס. 10. Nick Drake - Pink Moon אני ממשיך לעבור על הדיסקים, לבד, ומזהה את הטיקטה "ניק דרייק". מממ. תמיד רציתי להכיר אותו. הרבה אנשים טובים שאני מכיר אוהבים אותו. ובכלל, כמה דברים נפלאים שמעתי על פינק מון. איזו ביקורת מופלאה קראתי עליו פעם. זה נשמע אחד האלבומים הכי טובים. ואני רוצה להכיר אותו בשלב כלשהו בחיים שלי. אז אם כבר שלב כלשהו, למה לא עכשיו, כשאני עושה לעצמי היכרות עם כל כך הרבה דברים חדשים ונפלאים. אז לקחתי אותו, אבל שמתי אותו בסימן שאלה. אחר כך, כשהמוכר שוב עבר לידי (במקרה, אני בטוח), שאלתי אותו מה דעתו, אם לקחת את זה או לא. -"זו שאלה בכלל?" -"אבל.. תראה כמה דיסקיםםםםם.." -"אבל זה ניק דרייק. אתה חייב את זה לעצמך." -"טוב.
" עוד לא שמעתי את האלבום הזה, אז אין לי ממש מה להגיד לגביו |אומובוי|. חוצמזה שממש אהבתי את הבוקלט שלו. וגם ששמחתי לגלות שאני צודק, שנייר ה"דובדבן" שמכניסים בתחתית של הקופסאות בסדרה הזו, תמיד מסתיר משהו חשוב. 11. Brian Eno - Here Come the Warm Jets -"אתה יודע מה עוד אתה צריך?!" הוא חזר להתלהב. "מה?" אני שואל באמון מלא. -"בוא איתי." הוא לוקח אותי להחוצה של החנות, רחבה קטנה עם המון דיסקים במחירים אפילו יותר נמוכים. -"הנה." -"שו זה?" -"בריאן אינו. אתה יודע מי זה? הוא עשה המון. הוא הפיק כל כך הרבה מהאמנים הכי חשובים מהסבנטיז עד היום. הוא המציא את בואי, הוא -" -"כן, אני יודע מי זה בריאן אינו." אני אומר ואז מתבייש שהשתקתי אותו. -"בקיצור, הדבר הזה ממש טוב. תאמין לי, הוא מעל לכל הדיסקים שאתה מחזיק עכשיו. ואני יודע כמה קשה להאמין לזה בטח, אתה הרי מחזיק כל כך הרבה דברים מדהימים, אבל תאמין לי, אינו הוא אחד מהאנשים שאחראים לכל אלה. והאלבום הזה, זהב." -"הממ.. איזו מין מוזיקה זו?" -"אממ.. אממ.." הוא לא מצליח להסביר. "אני לא מצליח להסביר. פשוט תשמע, אני אשמיע לך אותו." -"מה, הוא שר?" -"כן
וממש טוב. אני לא יודע להסביר. זה פשוט טוב." -"טוב, 19.90, אז אין מצב שאני לא לוקח אותו." -"יפה!
" הוא אכן השמיע לי אותו, ואכן אהבתי. וגם אני לא יודע בדיוק איך להסביר. הוא מאוד מאוד מזכיר את כל המוזיקה מהתקופה, אבל זה מאוד.. פשוט כזה. ערום.. יפה. אז למה לא בעצם. ידעתם, אגב, שבריאן אינו הוא הוא המלחין של היצירה הנקראת "The Microsoft Sound"? כן כן, אותו סאונד שהתנגן לו בכל פעם שווינדוס 98 אותחל. ואל תשאלו איך אני יודע את זה. רק שבתקופה מסוימת, זה כל מה שהתקשר לי לשם "בריאן אינו". אה, זה וטרנספורמר. ..המשך יבוא..

n0nick

New member
I LOVE THE TAV../images/Emo70.gif - חלק 1

בדרכי הביתה מהבסיס אני עובר (כמעט) כל שבוע בירושלים. בירתה הרשמית של מדינתנו הקטנטונת, וללא ספק גם בירתה של תרבות מאוד מסוימת ומוסגרת בתוכינו, שהרבה לא מכירים כלל. בין הדברים, שרובנו לא מכירים כלל, הוא פלא קטן בשם "התו השמיני". (למען האמת, חנות "התו השמיני" נסגרה, ובמקומה נפתחה "התו השמיני 2000" באותו מקום עם אותם מוכרים. מי שימצא הבדל (מעשי) בין השתיים, יקבל מדבקה של "התו השמיני - מבצע - 9.90" להדביק על דיסק לבחירתו). היופי בתו השמיני, כפי שגיליתי לפני כשלושה חודשים כשהייתי שם בפעם הקודמת, מתבטא בשלושה דברים בדיוק: 1. המוכרים. הם אנשים מדהימים, מפרגנים ובעלי טעם ממש לא רע. ("מה, אתה לוקח את הדיסק הזה?" כמעט בכתה לי אחת המוכרות כשלקחתי את moon pix). 2. המבחר. אפשר לקבל סחרחורת כשנכנסים לחנות. היא ממש לא מאורגנת בסדר מופתי או משהו כזה, ותוך דקה הולכים לאיבוד בין הדיסקים המדהימים שתלויים בכל מקום, חלקם גם יושבים בארגזים על הרצפה או במדפים באמצע החיים, כי אין מקום לכל אלה. סטייל דיסק-סנטר שכזה. 3. המחירים. וזה היופי האמיתי. עד כמה שלפעמים המחיר לא משנה כשהמוזיקה טובה, וכו' וכו', המחירים בתו השמיני יגרמו לכם לבעוט בכלב של השכנה. או משהו כזה. אני מדבר איתכם על דיסקים חדשים (מבחינת "עדיין בניילון", לאו דווקא תאריך הוצאה) שעולים עשרה, עשרים, שלושים שקלים. אני מדבר איתכם על אמנים מסוימים, כמו הפיקסיז או הסמיתס או ניל יאנג, שחברי התו השמיני החליטו שכל האלבומים שלהם יעלו מחיר מסוים - בין אם זה 15 או 30 או 35. אני מדבר איתכם על אלבומים שזה אך יצאו וכבר עולים 29 ש"ח (כמו למשל האלג'יר האחרון). אני אומר לכם שהדיסקים היחידים שיגיעו ל-80 ש"ח יהיו אלבומים כפולים(!!). אני מדבר איתכם על בוקס-סטס מיוחדים של אמנים שעולים מקסימום 200 ש"ח. אלוהים... ~נרגע~. אז אתמול הלכתי לתו השמיני, וזה אחרי שהדבר מתוכנן כבר הרבה זמן, אך נדחה פעמים רבות מדי בגלל חוסר תיאום. כלומר, רציתי ללכת עם אנשים מהבסיס, וכל פעם מישהו אחר סגר שבת, או שקרה משהו מיוחד באותו יום חמישי של יציאה הביתה. אז אתמול זה סוף סוף הסתדר. אמנם שניים מתוך השלושה שהיו אמורים לבוא איתי, הבריזו בסופו של דבר. ואמנם אני עוכבתי בבסיס בגלל משהו דחוף, והגעתי באיחור והמישהי שבאה איתי היתה צריכה לחכות בירושלים - אבל זה סוף סוף קרה. and boy... טוב, בואו נתחיל ברשימת הדיסקים, הא? 1. Velvet Underground - White Light/White Heat אלבום שהיה ראשון ברשימה (אה, היתה לי רשימה של דיסקים שתכננתי לקנות, שאותה יודעים אלו המכותבים עמי ברשת המייל הצבאית וכו'). והיה הכי קל למצוא אותו. זכרתי מפעם שעברה, שהוולווטס נמצאים בסוף המבוך, במדף נפרד של האותיות האחרונות, צמודים לרצפה. אז רצתי לשם ברגע שנכנסתי לחנות, עברתי על האלבומים שלהם (דווקא מבחר הוולווטס לא משו, אפילו Loaded לא היה להם! מזל שלי יש)*. עוד לא יצא לי לשמוע אותו, אבל אני כמובן מכיר חלק מהשירים, ואוהב את הוולווטס יותר מכולם, כך שאני ממש מצפה. *המוכר (שמיד נגע בו) (no pun intended) אמר שבד"כ יש להם את כל האלבומים שלהם, חוץ מ-VU, שלטענתו לא הגיע לארץ, אבל לו יש אותו והוא מצוין. האיש לא הסכים למכור לי אותו בעבור נשמתי הטהורה
2. Elliott Smith - Either/Or עברתי לאלבום הבא ברשימה, הרי הוא אליוט סמית, אז רצתי לאות E (כן, כך הם מסדרים את האמנים אצלם.. משעשע משהו). מוכר מסוים, בשיער שחור וכובע מצחיה (מעתה נקרא לו: המוכר), שדקה לפני כן דחף לי ליד דף פרסום להופעה חינמית של אלג'יר (שאירעה הבוקר), פונה אליי. -"שלום." -"היי.." -"אני רואה שיש לך את ווייט לייט ביד.. זה אלבום כל כך טוב." -"תודה
אני ממש אוהב אותם." -"גם אני! (מתקרב ולוחש:) שמע, אני מצטער שנתתי לך את הפרסומת הזו קודם, זה סתם כי אמרו לי לחלק את זה לכל האנשים פה. הטעם שלך, אני חושב, הרבה מעל זה
" -"זה בסדר.." -"היי, אם אהבת את הוולווטס, אני יודע מה עוד תאהב!" והוא שולף דיסק שעמד לי ממש מתחת לאף, ראשון בשורה. דיסק מוכר, עם תמונה של אליוט סמית עליו. -"כן, הוא ברשימה!" אני מצביע לו על אליוט סמית שבאמת מופיע ברשימה בפנקס שלי. -"אה, either/or, הוא פשוט משובח!" -"אה, זה either/or? כי בוא תמליץ לי, מה יותר טוב, זה או XO?" -"או, XO לא הגיע לארץ
אין אותו בשום מקום" -"מה, אפילו לא בתו השמיני?" -"אפילו לא בתו השמיני.. אבל תיקח את either/or, הוא ממש ממש מצוין!" -"טוב!" האזנה אחת נתתי לאלבום הזה סו פאר, והוא כפי שציפיתי. וזה מאוד טוב. את סמית' אני לא מכיר המון זמן, הכרתי רק כמה שירים בודדים, והשקעתי בו באמת, עד כמה שזה עצוב, רק כשהגיעה הידיעה על מותו. הכרתי כשלושה שירים מתוך האלבום הזה, ואהבתי אותם מאוד כמובן, והשאר נשמעים לא מאכזבים כלל. קניה מוצלחת, סך הכל. 3. Cat Power - What Would the Community Think -"הלאה.. קאט פאוור. הו, בחירה פשוט טובה!" -"
" הוא רץ לאות C ומוציא לי אלבום עם עטיפה מפחידה והזויה משהו. ישר יודעים שזו מארשל. -"הנה, האלבום ה-כי טוב שלה לדעתי." -"(לוחש לעצמי)מה זה, איזה אלב.. אה, הנה בצד כתוב what would the community think. (אל המוכר) כן, זה האלבום שחיפשתי!" -"יפה, הוא הכי טוב שלה לדעתי." אני מסתכל בשאר האלבומים שלה שיש להם. -"אה, יש את זה (מצביע על moon pix), -" -"כן, אותו קניתי פעם שעברה פה." -"אבל הוא פחות טוב לדעתי." -"באמת? הוא ממש ממש טוב. מאוד מפותח לעומת זה שלפניו, you are free" -"אני חושב שזה האלבום הכי טוב שלה. אין על זה!" אני חוטף את הדיסק מידו. Cat Power, אולי האמן שהגעתי אליו הכי מהר. כאן כל הקרדיט שייך לאיסמנה, שהמליצה ושלחה שירים בלי הפסקה, עד שהודיתי שאני מאוהב, ואצתי לחפש את You Are Free בחנויות הארץ. זה קרה לפני כארבעה חודשים, ובתקופה שמאז הספקתי להשלים את כל הדיסקוגרפיה שלה(
)*. גם כאן בזכות איסמנתי היקרה, שרכשה לי ליומולדת את ה-Covers Record. אפילו לרדיוהד אין לי עדיין דיסקוגרפיה מלאה.** האלבום המדובר, הראשון שיצא לקאט פאוור בקנה מידה בינלאומי, הוא הדיסק שזה עתה סיימתי לנגן בפעם הראשונה. והוא נשמע לא כמו שציפיתי. מאוד גולמי, ראשוני ומבטיח, אבל בכלל לא בכיוון של You are Free. אפילו מתקרב יותר ל-Moon Pix, כי השירים בו מעט אפלים, ומעט מעובדים טכנית. וזה יפה. זה לא סתם אלבום בכורה ששומעים כדי להשוות לאלבומים אחרים, אלא אלבום כשלעצמו, שמציג סגנון ורוח אחרים. יש כאן כמה שירים, שאת שמם אני לא זוכר כרגע, שהעלו בי צמרמורות רצופות כשם שעלו בי בפעם הראשונה ששמעתי את קאט פאוור. * כלומר, מלבד לשני אלבומי הבכורה שלא יצאו בהפצה בינלאומית. ** דה בנדס, מישהו?
..המשך יבוא..

n0nick

New member
I LOVE THE TAV../images/Emo70.gif - חלק 4

12. Buffy the Vampire Slayer - The Album בעודי ממתין שיכניסו את הבריאן אינו למערכת כדי שאוכל לשמעו, אני קולט שאני עומד על יד מדפי פסקולים. פסקולים זה דבר נחמד עד מאוד. כשהם מקוריים ומושקעים. יש שני פסקולים שאני תמיד מחפש כשאני פוגש מדפי פסקולים. האחד, של הסדרה הבריטית Teachers, שפעם שודרה (והבנתי שחזרה) ב-yes+. סדרה משובחת ומומלצת, אגב. יש לה פסקול מאוד נחמד שמורכב מהרבה בריטפופ ומוזיקה שחברי הפורום יחבבו עד מאוד. ואני לא ממש מצפה למצוא את הפסקול הזה בארץ אבל אני מחפש על כל מקרה. והשני, הפסקול של באפי, שיש לי על המחשב אבל אני עדיין רוצה לקנות. והנה מצאתיו וקניתי. מה שאני אוהב בפסקול של באפי: 1) הוא מזכיר לי את באפי, ואפילו פרקים ספציפיים ואהובים בהם אני זוכר את הקטע בו נוגן השיר המסוים הזה או הזה. 2) המוזיקה בו שונה, ולא ממש מה שאני שומע בדרך כלל. רוק-פופ-גראנג'-שטותי שכזה, לא הדבר הכי מקורי או גאוני אבל כיף לשמוע אותו מדי פעם. 3) המוזיקה הזו ממש טובה כרקע לעבודה. תמיד הייתי שם לעצמי את הפסקול הזה ברקע ללימודים לבגרויות, או בעבודה, וזה היה מאוד מתאים כי המוזיקה גם מגוונת, גם קצבית, אבל גם לא רועשת מדי. בקיצור, אז צירפתי. כשהמוכר ראה שלקחתי את הדיסק; -"מהההה, למההה?" -"מה?" -"איכזבת!" -"מה?! זה באפי!!" -"
" -"
" 13. Calexico - Feast of Wire -"היי, בואנה." -"כן?" -"תשמע, בחרתי הכל. עכשיוו, אני רוצה רק עוד טובה אחת ממך, אם אתה יכול." -"הכל!" -"אם אתה רוצה רק, להמליץ לי, על משהו שאתה אוהב מאוד, אבל בכלל בכלל בכלל לא בסגנון הזה! משהו חדש, שאני לא מכיר, שאני אוכל ללמוד ולאהוב." -"אממ.. אוקיי. אני אחשוב על משהו. זה יקח לי זמן". אני רואה אותו מתרוצץ ברחבי החנות, ואני מנסה להשיג את הקצב שלו. הוא שאל אם אני מכיר את פייבמנט, אמרתי שלא ממש, אבל ציינתי שאני רוצה משהו פחות שקט. הוא המליץ את הפיקסיז ביביסי, אבל לא רציתי ובכלל רציתי אמן שאני לא מכיר. הוא חשב וחשב וחשב, ואז בא ושאל: -"משהו רועש זה גם איזה רוק גיטרות, או סתם רעש?" -"לא איכפת לי, אתה תמליץ." -"וזה כל המלצה או שאתה רוצה משהו זול?" -"לא איכפת לי!" -"אוקיי, אז קבל!" הוא נותן לי אלבום עם עטיפה חמודה. -"קאלקסיקו... נשמע מוכר. מה זה?" -"זההה.. אמממ.. גם, כאילו-קאנטרי כזה, אבל עם השפעה מכל מיני ז'אנרים, ואני אישית מאוד אוהב את זה. יש לי כאן בחנות את כל הדיסקים שלהם גם. תשמע את זה, אולי תאהב." אוקיי, אז שמעתי. השיר הראשון היה ממש טוב. השני קצת פחות, הבא סבבה. טוב, חשבתי, לא נאכזב - נקנה. וזהו, ביקשתי חשבון. 14. הדרן!! אחרי שסיימנו, אני, המוכר, ומוכר-אחר, להקליד את כל הדיסקים לתוך המחשב (מוכר-אחר היה פחות נחמד, אמר שהמוזיקה טובה אבל שאל "מה, שום דבר שמח בין כל הדברים האלה?"), מוכר-אחר פנה למוכר שלי: -"לך תביא לו <משהו-שלא-שמעתי>." -"אוקיי." הוא הלך וחזר. -"אין 36.." -"ממ. אז תביא לו 72." הוא הלך וחזר עם קייס ל-72 דיסקים. -"זה מתנה מאיתנו
" -"חמודים!!!" הנזק: 704 ש"ח. מטורף, אני יודע. אבל יחסית ל-13 דיסקים וקייס זה יוצא ממש ממש משתלם. ובכלל, זה מוזיקה, זה לכל החיים! אבל עדיין, אני קצת כועס על עצמי שהוצאתי כל כך הרבה כסף בבת-אחת. שוין. יצאתי עייף ומרוצה עד מאוד. תשאלו את שחר, זו שבאה איתי, כמה חייכתי כל הדרך חזרה. כאמור, הרגשתי כמו ילד קטן בחנות ממתקים. ילד קטן עם כרטיס אשראי בחנות ממתקים. אז אמנם לא ממש קניתי דברים מוזרים ולא מוכרים וכו', אלא בעיקר דברים שהרוב כן יכיר. אבל דברים ש-אני- לא הכרתי, ושתמיד רציתי להכיר. הגעתי סוף סוף לשלב בחיים בו אני יכול להכנס לחנות מוזיקה ואשכרה לדבר עם המוכר על מוזיקה - ולעשות רושם טוב!! זה גורם להרגיש ממש טוב עם עצמך. העשרתי את הידע ואת הטעם שלי, ובעיקר את מעמד הדיסקים. ואני ~~הכי~~ שמח בעולםםםםם. ..הסוף..

n0nick

New member
I LOVE THE TAV../images/Emo70.gif - האפטר

וואו, יצא ממש-ממש-ממש-ממש-ממש ארוך מכפי שציפיתי. תסלחו לי. אם מישהו בכלל הולך לקרוא את זה

moe777

New member
תתחדש ../images/Emo24.gif

בחירות נפלאות! האזנה נעימה

YOUNG man

New member
פששש... תתחדש לך........

יש לך באמת טעם טוב במוזיקה... ממש בחירה מעולה....

n0nick

New member
../images/Emo13.gif

זו ההרגשה שהיתה לי במשך כל הזמן! אני רוצה לראות את הסרט הזה שוב, החלטתי הרגע.

In Limbo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מזלט!!1

למרות שכבר בירכתי ולחצתי איתך ידך ואף חיבקתי אוסיף ואברך ואתה!1 אחר כך אל תעשה לי ייסורי מצפון על המינוס בבנק עם קניות שכאלה... 700 שקל... זה כמעט שתי משכורות!!1 אלא אם כן אני בסוף כן אחתום קבע* ואז זה אפילו לא משכורת אחת! חוח... *הציעו לי לחתום קבע! הייתם מאמינים??

קראתי הכל, תתפלא! ../images/Emo132.gif

ובאמת שהופתעתי מהגיוון היחסי בקניות ובעיקר מהכמות ! כלומר, אני יודע שאתה נוהג להוציא הרבה בבת אחת ואז לחסוך שוב לבוחטה הבאה, אבל וואו . אה , והרשה לי לקנא בך במיוחד על הבריאן אינו ב-20 ש"ח. שמעתי את האלבום הזה וממש אהבתי וכמובן שאין בחנויות המובחרות. אה, וכמעט רציתי לנזוף בך על שהשארת את המגנטיק פילדס בחנות כי לדעתי הוא נהדר ואתה אמור לאהוב אותו (!!1), אבל אז ראיתי שלקחת טלוויז'ן במקום, אז אמחול לך על המעידה הזו (וגם על כמה אחרות שאבטל אותן ב"נו טוף, זה החשבון בנק שלך לא שלי"). לקינוח,

הדר ג

New member
"תתחדש!" גם ממני!

אני תמיד מרגיש צורך לתת פידבקים על הודעות ארוכות ומושקעות שנהניתי לקרוא אותן - אז קח! באמת תענוג. לא שהבנתי משהו בדיסקים, בסך הכל יש לי רק את הסקס פיסטולז, ואת נושאי המגבעת אני באמת צריך לבדוק (יש לי את "מי רצח.." שהוא טוב. ולמה רק ישראלי אחד?..). ואגב, אם אתה אוהב את רם אוריון, קבל המלצה חמה ביותר על בתריי זוזיי (אפשר להוריד את זה ישירות מהיוזר של רם בסולסיק bmo) וגם על המופע החדש שלו (27.7 בתמונע). לפני איזה חצי שעה הייתי פעם ראשונה ויחידה באוזן, וגם אני וידידותיי היינו נרגשים מאוד מהמחירים, וכולנו יצאנו עם ערימות מכובדות, לאחר סינונים כואבים. אפילו בלי עזרה מהמוכרים... רק מוכר אחד הציע לנו את הפיקסיז, שכבר קנינו (30 ש"ח לאחד!!!). כבר קבעתי עם ידידה שלי לעשות מתישהו יום כיף בירושלים - טיול בבוקר, ביקור בתו אחה"צ (שכולל רכישות גדולות) והופעה בסינדרום בערב... אולי מתישהו זה יצא לפועל... וחוץ מזה הייתי לפני שבועיים בדיסק קלאב באילת ממנו יצאתי עם רכש ישראלי זול ביותר: רונה קינן - לנשום בספירה לאחור ג'נגו - קשורים ג'נגו - מרחק של מטר כנסיית השכל - השלישי מופע הארנבות של ד"ר קספר - השני המכשפות - עד העונג הבא ואת רוקפור ופונץ' החדשים שקבלתי ליומולדת החלפתי בטאוור רקורדס ל- אסף ארליך - טוקשואו (מישהו מכיר אותו כאן?..) פונץ' - נדמה שישוב (הראשון+השני בדיסק אחד) תמר אייזנמן - EP וממש כל אחת מהרכישות הוכיחה את עצמה!! :)

לי יש את סרפר רוזה

בלי קאם און פילגרים, ולכם אין!!1 עכשיו רק צריך להשיג את פילגרים לחוד.
מילא, בטיול הבא לארה"ב.

פוֹלי

New member
אסף ארליך ../images/Emo99.gif

אח, איזו מוסיקה מופלאה. שני שירים אהובים במיוחד - בובות חלון הראווה וכמה מדרגות. הייתי בכמה הופעות שלו כבר, מחכה בקוצר רוח להבאה.

n0nick

New member
../images/Emo9.gif

א. מכיר את בתריי זוזיי, ואף חיפשתיהם בתו, אך נעדרו..
אם ראית מקום בו מוכרים משו שלהם, אנא שתף. ב. הייתי בהופעה של רם בבארבי לא מזמן, ואפילו ישבנו לידו בשולחן
זה היה במסגרת סדרת "שלוש עכשיו", וההופעה שלו היתה פשוט מדהימה, עם חומר שאמנם לא הכרתי אבל ביצועים נפלאים ושליטה מאממת בגיטרה. ג. (מתחבר ל-ב') אני מכיר את אסף ארליך! הוא הופיע באותו ערב "שלוש עכשיו" והיה מאוד חמוד (וקצת הזוי- מבין כל הסולנים-ללא-גיטרות הוא המגניב ביותר ללא ספק, פשוט עומד ושר בלי לנוע סנטימטר כל ההופעה). והמוזיקה שלו חמודה עד מאוד. יש לי כאן שני סינגלים שלו: "כמה מדרגות" ו"אני הולכת". מה הקשר לסינגלים? בזמנו בפורים, זכינו בתחרות תחפושות בהמון המון סינגלים. אחרי ההופעה שהתלהבתי ממנו, עשיתי חיפוש ומצאתי את שניהם בתוך הערימה! ד. דווקא מה שמלהיב באוזן הוא לא המחיר, אלא המבחר... המחירים שלהם לא מבטיחים, במיוחד כשמדובר בלועזיים חדשים (ובמיוחד במיוחד כשהם בלעדיים!). ה. ממש נחמדה רשימת השלל שלך מהדיסק קלאב!
אני באמת ראיתי שבקבלה שלי מהתו רשום ששילמתי 102 ש"ח מע"מ, כך שאם היה התו השמיני באילת - בכללללל הייתי יוצא ברווח! *דרולניג*

למעלה