I LOVE THE TAV
- חלק 1

הדר ג

New member
../images/Emo98.gif

א. אפילו בתו לא תמצא את בתריי זוזיי.. את "בתאבון" כבר לא מייצרים, דיי ממזמן. עותקים של ה-EP דווקא אמורים להיות כמה, בפטיפון ובאוזן השלישית... אני עדיין צריך לקפוץ לשם לקנות את זה, ה-EP הטוב ביותר של להקה ישראלית אי-פעם... זה לא נשמע גדול אבל זה כן! ב. גם אני הייתי ב"שלוש עכשיו", עליו כתבתי כאן. לפי דעתי זו דווקא היתה ההופעה החלשה ביותר של רם, באופן יחסי כמובן. אם נהנת מההופעה הזו בבארבי, אז ממש תתלהב מההופעה המלאה! ג. (גם לפולי) בעקבות ההופעה ב"שלוש עכשיו" קניתי את הדיסק, שהוא לפי דעתי אחד האחרונים שיוצרו. שמעתי איזה שלוש-ארבע פעמים מהן נהניתי, אבל נראה לי שזה אלבום שצריך להקשיב לו עוד ועוד. בינתיים גם אני אוהב מאוד את "כמה מדרגות", ה"להיט" של האלבום, וגם כוכב מעולה, אני הולכת באמת מרגש ומדינה מתפרקת פשוט מפרק אותי, הפזמון הזה. גם כל האנשים שעשו את האלבום הזה, את כולם ראיתי עשרות פעמים בהופעות.. ד. אני חושב שאתה מתכוון למבחר בתו השמיני, ולא באוזן... מה קרה ל-I LOVE THE TAV, הא?
טוב, במקרה שלי, שאני מחפש בעיקר דיסקים ישראלים, יש פחות או יותר את אותם הדיסקים ברוב החנויות, ואם יש מציאות אז זה דיסקים שכבר לא מיוצרים, וזה יש בחנויות יד שניה. למרות שלאחרונה שמעתי תיאוריה שדווקא בחנויות גדולות שמרוחקות יחסית מת"א יש את הנדירים האלו, כי אף אחד לא קונה שם... ה. וואי,תו שמיני באילת... טוב, אני אפילו לא רוצה לפנטז על זה!

Fish in the sea

New member
בקשר ל- ד'.

ס'תכל אחורה להודעה הקודמת שלך, הבלבול הראשוני היה אצלך, מה שגרם לנ1ניק להתבלבל, מה שבלבל אותך בחזרה. נפלת לבור שחפרת בעצמך!!1 עשיתם לי חשק לקנייה מאסיבית. עוד חמישה חודשים... NP: Muse - Blackout בעקבות הזכרתו של בריאן מולוקו באחד השרשורים, אני מרשה לעצמי לשוב ולהזכיר את המוזות בפורום מכובד זה! אחחח, זה פשוט שיר ענק.

מקסים! היה נורא כיף לקרוא ואכןןןןןן

יש לך טעם שופרא דה שופרא! תתחדש ילד! אכולת קינאה...אין על ההרגשה הזאת, אה?

ketty the sheep

New member
התחדש! [../images/Emo9.gif]

אני לא מכירה את כל הדיסקים שקנית, אבל מהיכרות חלקית שלי עם חלקם (במיוחד עם ה-Raveonettes) אני בטוחה שזו הייתה קניה ששווה את ה700 ש"ח. גם אני רוצה יום אחד להיות בעלת דיסקים רבים ומשובחים (אולי כשלי יהיה כרטיס אשראי, וכסף, וכו'). יום אחד גם אני אבקר בתו, כןכן.

Esmena

New member
"זה מתנה מאיתנו ../images/Emo13.gif"

-"חמודים!!!" הנזק: עייפות חזקה בבוקר שאחרי. "חמודים,אה?אם אנחנו כ"כ חמודים בעינייך, אולי נוכל להביא לך מתנות אחרות?מה אתה אומר?"הוא עצר אותי בחוזקה ,החזיק בידי והביט לתוך עיניי בחושניות מטורפת"אפילו שאתה אשדודי שאוהב "באפי". מטורף,אני יודע. מטורף להתפתות לחיזוריו של רועץ ממלכת אשדוד שמזלזל בכבוד הבאפי.אבל יחסית לאחד שכזה הרי שיש לו טעם מוזיקלי משובח ,והישבן-לגמרי יצירת מופת. ובכלל, פיתוי מטעם מוחר בתו השמיני זה זיכרון יקר לכל החיים.עדיין,אני קצת כועס על עצמי שגם קניתי כ"כ הרבה דיסקים בבת אחת וגם נעתרתי לאויב." תחפה עליי," חייך המוכר למוכר הלא חביב. נשמתי לרווחה משלא הציע לצרפו,עוד היה בוחר בסמנת'ה ממבה כמוזיקת רקע."שוב פעם?"קרץ. "אין בעיות,אחי". המוכר מפואר הישבן כה שמח שכבר במקום הדביק אותי לקיר למשך כחמש דקות.זו שבאה איתי כבר חששה שנפספס את האוטובוס.שוין.יצאתי עייף ומרוצה עד מאוד. אבל לא אני ולא הוא היינו עייפים עד כדי כך.תשאלו את שחר,זו שבאה איתי,כמה התנשפנו בדרך חזרה.
יו אר פרי בהחלט לא הקדים את מון פיקס.הוא יצא 5 שנים אחריו.
שלחתי לך הכי הרבה שישה שירים של קאט פאוור.:))

n0nick

New member
מבוסס על סיפור אמיתי..

*דמעה של געגוע*
*דמעה של כאב*

והיי, אני עדיין מחפש

את Teachers בכל חנות שאני נכנס אליה.
גם אני צריך קייס חדש. *מסמן ביומן ביקור בתו*

n0nick

New member
I LOVE THE TAV../images/Emo70.gif - חלק 2

4. Lou Reed - Sally Can't Dance -"אוקיי, מה עוד יש לך ברשימה מה עוד יש לך ברשימה?" ההתלהבות (ובעיקר כובע המצחיה) גרמו לו להראות כבן עשר בחנות ממתקים (וככה אני הרגשתי!). -"אממ, בוא תראה." -"ממ, עמית ארז עמית ארז.. לא יודע אם נשאר לנו. נעבור על העבריים אחר כך. פיקסיז סרפר רוזה, חסר
חבל. מה עוד מה עוד, אה, Sally Can't Dance, בוא!" הוא רץ, ואני אחריו, לאות L. -"הנה, בבקשה. הוא פשוט טוב, הבחור." -"סבבה.." אספתי לידי גם את Sally Can't Dance בעל העטיפה המצועצעת. את האלבום הזה עוד לא שמעתי, אבל למען האמת אני כבר טיפה מאוכזב. כי מתישהו אחר כך בחנות, עברתי על האלבומים של לו, וראיתי את Coney Island Baby, והתלבטתי מה מביניהם לקנות, ובסוף הלכתי על סאלי, כי שירים ממנו אני בכלל לא מכיר. והסיבה לאכזבה היא שאחר כך כשהייתי בבית, ביקרתי את לו ב-AMG וראיתי שלעומת Coney שקיבל (אאז"נ) 4.5 כוכבים, Sally קיבל שניים, ואף ביקורת מרשעת! כמובן, אני רוצה לתת לאלבום הזה האזנה אובייקטיבית, אבל זה יהיה קשה עכשיו, וחוצמזה שבד"כ אולמיוזיק לא טועים ... הו וול. 5. The Mars Volta - De-Loused in the Comatorium -"מה עוד מה עוד מה עוד?" -"הנה, בוא נסתכל... אזור ריי בטח אין לכם, הא?" -"לא, אין." -"אתה מכיר?" -"קצת, כזה. לא מצאתי דיסקים שלהם. אה, אבל את הבלונד רדהד החדש יש לי פה!" -"כן, אבל את זה אני לא בטוח אם אני רוצה לקנות.. הנה, אתה רואה, יש ליד זה סימן שאלה. מה עוד.. מה עם המארס וולטה?" -"אה! בטח שיש מארס וולטה!" הוא רץ ודחף לי את הדיסק ליד. -"יש לך גם של ההרכב הקודם של הבחור, המארצ'ינג בנד?" -"אממ...
אני לא כל כך מכיר את החבובים האלה, למען האמת" -"הו, לא נורא, לא נורא. הנה, קח." האלבום הזה הוא אחד שקניתי בהשפעה ישירה מהפורום הזה. אני לא זוכר מי בדיוק (ועל זה, אני צר מאוד) המליץ עליהם, אבל - אה! נזכרתי! היה זה פריזי (Mr. Freeze) שהמליץ לי באייסיק על השיר Televators. הורדתי, שמעתי, אהבתי עד מאוד, שמעתי, שמעתי, חרשתי. החלטתי שאני צריך להכיר עוד, נכנסתי לאולמיוזיק וגם קראתי כאן, הורדתי עוד שירים, אהבתי, והחלטתי שהדיסק יהיה שלי. ואכן, שלי הוא. האזנתי לו אתמול בנסיעה (דווקא מאוד מתאים, יצא!) וגם הוא קניה מוצלחת. השירים שלא הכרתי (רוב האלבום) מאוד מזכירים את אלה שכן, והוא איכשהו שומר על איכות אחידה, על איזשהו סטייל מאוד מזוהה וברור שמתקשר לכל השירים, למרות שהם שונים ומציעים מקצב ואופי שונים. סך הכל אלבום מוצלח, לדעתי, וזאת למרות הקונוטציות הפרוגיות שהוא מציע, הן בעטיפה ובחוברת הפלצניות שלו, והן בשמות השירים ואורכם. בפנים, זה לא ממש פרוג, אלא הרבה גיטרות תופים וצעקות, 'בועטים' ומפתיעים, ואוירה קצת שטותניקית. 6. נושאי המגבעת - נושאי המגבעת אחרי שחיפשנו את עמית ארז, והתאכזבנו כי כל מה שהיה בכיוון בעבריים היה 'ארז', שאלתי - "אולי נושאי המגבעת?" -"אה, אבל אגנתה פלסקוג חסר לי עכשיו.." -"לא, פסדר, אני רוצה את האוסף." את 'מי רצח אגנתה פלסקוג' היה לי ביד שבוע שעבר, ויצאתי עמו מהטאוור רקורדס, כשאז נזכרתי בהמלצה של חבר שלי שטען שהאוסף עדיף על האלבום, ולא כי מדובר באוסף, אלא כי זוהי הקלטת המקורית "נושאי המגבעת" שיצאה ללהקה בזמנו, בצירוף כמה שירים נחמדים מתקופות יותר מאוחרות. אז שמתי רוורס לתוך החנות, וביקשתי לבטל את עסקת האשראי, לצערו הרב של אותו מוכר. האוסף אכן נשמע.. אחר. קצת מוזר אחרי שהתרגלתי לגרסאות של האלבום ל"אני טקסט פוליטי" ו"מתנה לחג" - אבל סך הכל אני חושב שהבחירה באוסף היתה נכונה.. הכל נשמע פחות מעובד, פחות רדיופוני - יותר בוטה ומלוכלך. כמו שהיו הנושאים עצמם, ישתבח שמם. מרגשים מאוד הקטעים בסוף האלבום שהם מתוך הופעות, בהם שומעים את הקהל שר שירים שלמים וצורחים בתחינות להדרן או שניים. פלצנית ומכוערת מאוד הפיסקה של קובי אור בחוברת של האלבום - אבל שוין. וחסרה לי נוכחותו של רם אוריון (לא חברה
), אותו אני מאוד אוהב. 7. Television - Marquee Moon -"היי" הוא קופץ לעברי אחרי שאני כבר סיימתי איתו ועם הרשימה ואני סתם עוזר למי שבאה איתי לבחור דברים. -"היי" -"אני יכול להמליץ לך אולי על ה-Who? אתה יודע, הוז נקסט והכל? אולי <עוד כל מיני שמות אמנים שאני כבר לא זוכר>" -"לא יודע, לא ממש מכיר אותם.." -"הממ.. אני יודע בעצם מה כדאי!" הוא מושיט לי אלבום מסוגנן בעטיפת קרטון של טלויז'ן. -"ממ." -"מכיר אותם?" -"שמעתי עליהם, כמובן.. אף פעם לא שמעתי אותם אבל." -"אז בבקשה, זה אלבום שמוכרחים להתחיל איתו. אם אהבת את הוולווטס אז תאהב גם אותם. אותה תקופה ואותה גישה, שתי הלהקות האלה המציאו את המוזיקה הזאת." -"ממ." -"תבוא, אני אשמיע לך אותם. הם ממש טובים." -"אוקיי, אני תכף אבוא ונשמע אותם. בינתיים אני רוצה סתם לעבור על כל מיני דברים." -"אוקיי". חמש דקות אחר כך הוא מגיע מכיוון אחר, עם דיסק אחר. -"גם את זה יכול להיות שתאהב!" -"מה זה?" אני מתקשר לקרוא את שם הלהקה שכתוב (כמה מתוחכם:) באנכית. -"מגנטיק פילדס. משו משו." -"מממ.. הם חדשים?" -"כן. זתומרת, פועלים שמונה שנים ככה. ממש חמודים." -"ממ, אוקיי, נשמע אותם תיכף." אחרי כמה דקות נוספות של שיטוט במסדרונות הדיסקים, הלכתי להאזין לדיסקים. קודם ה-Magnetic Fields, שנשמעו דווקא בסדר, אבל החלטתי לא לקחת אותם. אמרתי לו שהם מאוד מזכירים לי את הפנר, גם במילים וגם בסגנון. רק שהם הולכים פחות על מוזיקה פופיסטית חמוצה-מתוקה כמו הפנר (אוהב אותם), ומתכוונים יותר על מוזיקה שקטה ונעימה (אני חושב ששמעתי כינורות) וקול בס של הסולן, כמעט מדקלם את המילים. ככה הגדרתי אותם. אנערף. את Television שמעתי מיד אחר כך ובהם התאהבתי מיד. כשהמוכר שלי פתח את האלבום, הוא ציחקק לעצמו. -"תראה מה זה. הם יושבים." הוא מראה לי תמונה שלהם יושבים באולפן. "הלהקה שהמציאה את הפּאנק, והם מנגנים בישיבה. גדולים!" במהרה הבנתי על מה ההתלהבות. מוזיקה ממש כיפית ומאגניבה. לעומת הוולווטס, אני חושב, שהיא ממש ידידותית ואוכל אפילו לשמוע אותה ביחד עם עוד אנשים, בלי שיזרקו עליי דברים חדים. ואפשר ממש לשמוע את ההשפעה על כל כך הרבה מהמוזיקה שבאה אחריה. יההה, איזה כיף. והעטיפה ממש מגניבה.

פוֹלי

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

10 דקות לקח לי לקרוא הכל, כל הכבוד על הכח לרשום את כל זה. calexico מצויין, כבר המלצתי עליו פעם (קניתי אותו כמתנה לחברה ובסוף השארתי אותו אצלי וקניתי לה משהו אחר). חוץ מבאפי ונושאי המגבעת יש לי את כל השאר על אי אילו מדיות - קנייה מצויינת. ~איפה הימים שהייתי קונה דיסקים בסכום כזה בפעם אחת~
מוסיקת מאוורר, בסיבוב יש לו 'ווש' מעניין שכזה

Better Man

New member
אחחח

כל הסיפורים שמתרחשים בחניות דיסקים כל כך מחרמנים... איך לא חשבו על לעשות סרט פורנו במקום כזה?

i suffer rock

New member
ואיך אתה חושב שהתו מרשה

לעצמו להביא אותה במחירים כאלה? הם מקריבים את גופם, את פינם ואת ווגינתם. כל זאת על מנת שנוכל להחשף למוזיקה מבלי למכור את גופנו אנו... למרות ש-700 שקל לחייל זה קצת מחשיד, לא? ומאיפה אתה חושב שהביטוי hard core punk בא??? זה שאתה לא יודע, זה לא אומר שאין! פורניריס

Better Man

New member
אם כך...

אז באמת כל הכבוד להם,רק חבל שזה לא נעשה במתכונת ארצית, בתל אביב המחירים בשמיים (With Diamonds).

Fish in the sea

New member
מרתק. מלהיב. עושה חשק. מגרה.

מרגש.
. כתוב יפה. מהלב. הכותב מצליח להעביר את תחושותיו החזקות למסך. פסיפס מרגש על התמודדות אישית דרך המוסיקה של חייל צעיר במדינה מלאת בעיות וקשיים. נראה שהצבא מוציא ממנו את המיטב.
. אנחנו רוצים שיכתוב קצת יותר. בבקשה. הועלה למאמרים בלי לבקש רשות. תודה.

n0nick

New member
למי אתה קורא צעיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סתם. תודה
מרגש לשמוע.תודה.

Furry Animal

New member
ומה אז?

טוב, אני די בהתנזרות מקניית דיסקים אז מצטער אם התגובה קצת ארסית. קודם כל המוכר התחנף אליך בצורה די ברורה ודחף לך כל הזמן דיסקים בצורה די מוגזמת. האמת שקנית אחלה דיסקים, הרבה שאני רציתי לקנות או שכבר קניתי. מה שקרה שהחלטתי שאני מגזים. ולא שהוצאתי אי פעם 700 שקל בקנייה אחת. בד"כ זה היו מסעות בכמה חנויות שהסתכמו בהוצאה של 300, 400 שקל. אני מקווה שאצלכם זה לא ככה, פשוט אצלי זה נהיה כזה רעב שלא נפסק. כל פעם יש כזה חשק שאתה רוצה לקנות עוד דיסקים, והקנייה עצמה באמת מרגשת ויוצרת סוג של סיפוק ששונה מאד מדברים אחרים. מצד שני זה מין מעגל שאמנם תמיד מתרחב, כי הידע שלך מתפתח ואתה רוצה להכיר עוד ועוד דברים, אבל מצד שני אתה גם חוזר לאותה נקודה שאתה מרגיש שמה שיש לך בארון דיסקים לא מספיק ואתה רוצה עוד דברים. אצלי נוצרה הרגשה שאני קונה מלא דיסקים ולא תמיד נכנס לעומק שלהם. ואז זה ת'כלס קצת בזבוז. ולא שאני מאלה שקונים סתם בשביל לקנות. בקיצור החלטתי לא לעשות קניות ענקיות עד שבאמת יהיה לי כסף להוציא בלי להרגיש שהגזמתי. זה מעצבן כי אני לא אוהב להוריד מהאינטרנט ולשמוע, זה מרגיש כמו גניבה והאיכות הרבה פחות טובה, ככה שיוצא לי להכיר פחות דברים חדשים. מצד שני זה נותן זמן להתעמק בדיסקים שכבר קניתי. נ.ב. התו השמיני באמת חנות מעולה. אם קונים דיסקים אז כדאי באמת לעשות את זה שם.

למעלה