I have seen the light!!

tulchi

New member
אז אני שמחה!

טודע! |מחבק| אם עוד מישהו רוצה לקרוא את הפיק ההזוי שלי על אמט ובריאן מוזמן לפנות אלי בכל אמצעי שיראה לו לנכון!

Queen From Mars

New member
לא להפחיד אף אחד

שלא יאהב את השילוּב אבל כבר קראתי 2-3 פיקים על ג'סטין ואמט בתור זוג וזה לא היה כל כך נורא אבל בריאן ואמט-תקראו לי משוגעת אבל הם פשוט מתאימים!

ayaliar

Well-known member
לא משוגעת בכלל

יש לך ראש פתוח ואני אוהבת את זה!

tulchi

New member
הילד גייל הרולד?

תודה לאיה על התושיה ולרינת שגילתה את האוצר הזה!!!

רינת4

New member
Uתמונה הכי קרובה לגדול

שאפשר למצוא מהתמונוצ האחרונות. חצי פנים אבל שווה ביותר..

רינת4

New member
בטח כשהיא הייתה קטנה

היא לא נתנה לאף אחד לנגוע בצעצועים היקרים שלה ושלחה ילדים מסכנים לקנות אותם בעצמם בחנות, או שהיא אמרה להם להתחנן להורים שלהם כי זה שלה ואם היא התחננה להורים, גם הן יכולים!

tulchi

New member
מכיוון שאני לא אוכל לשכוח מהתמונה

הזאת עד שגייל בעצמו יאשר אם זה הוא או לא הוא, כתבתי מייל ל WildWell וביקשתי שיגלו לנו מי זה בתמונה. אני ממתינה

Queen From Mars

New member
אוקיי כמה דברים

1.טלי הפיק שלך ממש יפה!
2.זה גורם לי לחשוב על כל הרגעים של בריאן/אמט: למשל בפרק 105 בדיינר... בפרק 107 שאמט הביא לבריאן מדחום ובריאן אמר שהוא לא מוכן שישימו לו את זה בתחת
בפרק 108 כשבריאן הכה בישבן של אמט... בפרק 115 ב- Leather ball איך שבריאן בא ומיד תפס את אמט. בפרק 118 שאמט צחק מכל בדיחה של בריאן,כשהוא קטל את טד או בפרק 209 שוב פעם,אמט צוחק מהבדיחות של בריאן על טד בפרק 210 שוב אמט צוחק מהבדיחות של בריאן על Dumpster boy ובקיצור זה קורה הרבה,ואם תשימו
הקטעים המעטים(וחבל) של בריאן ואמט ממש מקסימים!

netaK

New member
אויש הוא פוצי לגמרי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ודיברתן קודם על נינה? כי זה טפט שלה מהתמונות החדשות

Queen From Mars

New member
מאיפה התמונה?

והילד באמת דומה לו 2 טיפות מים אבל אם זה אכן גייל,היום הוא נראה הרבה יותר טוב,ובתור ילד הוא קצת מכוער...

netaK

New member
התמונה מטריילר באתר של wake

וזה חייב להיות הוא....תסתכלו...זה אותם פנים אבל...בלונדיני?

S

sunshineBK

Guest
הוא באמת דומה לו....

דווקא בגלל זה קשה לי להאמין שזה הוא.. חחחח בכל מקרה, דווקא לא כזה מוזר שהוא היה בלונדי כילד. אני עד גיל ממש מאוחר היה לי צבע ממש צהוב בשיער והיום אני סתם שטנית..
בכל מקרה השיער זה לא כזה מוזר... לא יודעת..:-|

S

sunshineBK

Guest
בת../images/Emo13.gif

וקוראים לי אור... ומה איתך?? (זאת כבר הפעם השלישית שאני שואלתת...)

S

sunshineBK

Guest
אה בעצם.. כבר ענית על זה../images/Emo9.gif

RANDYme

New member
../images/Emo140.gifטוב

אז זאת לא עבודה כזו קשה לשים סימן של ספויילר- כי זה הורס! והבנתי שהם כן רוקדים יחד..אז לא הרס לי כל כך... אבל עדיין והם יהיו זוג נוראי... אמנם הפכים נמשכים, אבל יש גבול! אמט ובריאן?!?!? it's just fuckin wrong dudes!! מישהו יודע מה זה FCUK? זו פרסומת למשהו? או שזה שילוב בין פאק לקוק?

למעלה