I have seen the light!!

tulchi

New member
עכשיו כשהגורו שלי הואילה בטובה

להצטרף אלינו...יש לי שאלה: מי מכן היתה רוצה לראות סצינה קצת יותר לוהטת בין בריאן לאמט ממה שהיה ב 314? אני לא מתכוונת למשהו קבוע...אלא רק סצינה יאמית אחת. מה דעתכן?

ayaliar

Well-known member
טוב אני כמובן רוצה

ואני אשמה שטלי בכלל חשבה על זה אבל אני לוקחת את זה על אחריותי בגאווה

רינת4

New member
טלי הזאת, משחקת אותה קדושה...

סליחה, אבל לי זכור שפעם אמרתי לך "נה אם אמט ובריאן היו יחד?", ומה ענית לי? לא לחשוב ככה בכלל(זוכרת בכלל? זה היה לפני המון זמן, כשראינו פרק 5 אני חושבת של הג"ש- עם מרווין, כשבריאן הפליק לאמט בעורף, ואמט: "don't tuch me!". חחחחח קטע ענק..). איה-שיירשם בפרוטוקול שאני אמרתי את זה כבר ממזמן(כמובן שאמרתי שזה צריך ךהיות משהו חד פעמי).

ayaliar

Well-known member
אוי אני חולה על הקטע הזה!!

אני חייבת להגיד להגנתה של טלי שהיא הביעה התנגדות בהתחלה אבל תיאור של סצינה דימיונית ועוד 2 טפטים גרמו לה להתחיל לדמיין את העניין ובסוף נפל האסימון! והיא אפילו כתבה פיק מהמם על זה!!

tulchi

New member
כי זה הפחיד אותי אבל

עכשיו זה פשוט חייב לקרות! אחרי הריקוד ב 314...זה פשוט נדרש!!!

RANDYme

New member
אתן רעות רעות רעות!!!!!!

הרסתן לי!!1 למה לא שמתם סימן של ספויילר???? עכשיו אני יודעת שקרה משהו בין אמט לבריאן!!!! למה?!!?!? (אגב- זה ממש מגעיל... מי חשב על זה?? אמט ובריאן??? יאק!) ואל תגלו לי עוד! יש לי לב חלש!

ayaliar

Well-known member
כמה דברים

א. אי אפשר לשים סימן של ספויילר על כל הודעה על פרקים מהעונה ה-3 כי זה כל מה שמדברים פה ב. הבנת לא נכון את כל העניין ככה שלא נהרס לך כלום ג. מדברים על מצב היפותטי ד. למה זה "מגעיל"?

רינת4

New member
בהתחלה, לא יודעת למה-

זה הצחיק אותי. אח"כ נכנסתי לזה וקראתי בשקיקה.

רינת4

New member
נשבעת לך שאהבתי!!

למה שקרנית? עכשיו נעלבתי...
למה שאני לא אוהב? יש סיבה כלשהי? בגלל שאמרתי שאני לא מתה על פיקים כאלה. אבל זה רק בגלל שבדרך כלל יש תיאורים יותר מדי...שמקלקלים את הכל. לא קרה אצלך.

למעלה