I have seen the light!!

ayaliar

Well-known member
French Connection UK

מותג של ביגוד. אף אחד לא אמר זוג. אמרנו משהו חד פעמי.

RANDYme

New member
עדיין

זה ממש לא נכון.. הם לא מסתדרים ביחד סבבה, אמט מתוק והכל.. אבל הוא ובריאן??? ממש לא

ayaliar

Well-known member
אוקיי סבבה

זו דעתך..מקובל עלי לגמרי. אני גם מבינה למה קשה לתאר את זה. אם תנסי לתאר רומן בין ג'סטין וטד זה יהיה קשה מאוד כי אין ביניהם שום אינטרקציה וזה לא נראה כאילו יש ביניהם איזשהו קשר בכלל. (דוג' קיצונית לחלוטין אני יודעת אבל רק כדי להמחיש את ה"קשה לתאר") אני חושבת שאם חושבים טוב אפשר לתאר את בריאן ואמט יחד (הרבה יותר מאשר את טדי וג'סטין כמובן
) דבר אחרון: אני שונאת ביולוגיה מכל הלב. באמת. אני כל הזמן מחפשת תירוצים לא לקרוא את החומר עוד. אז אני מתמרחת על תשובות פה.

Queen From Mars

New member
אין מה להשוות

הדמות של טד (ויסלחו לי עכשיו כל אוהבי טדי למיניהם) פשוט משעממת! ואחת הדמויות הכי שנואות עליי מפרק 1 עונה 1 זה לא משנה איזה סיפור ניסו להדביק לו,הוא ממשיך לגרום אצלי לחוסר עניין,ובעונה ה-3 הרגשתי שזה פשוט עינוי. והאמת היא שקשה לי לתאר אותו באופו כללי עם כל אחד מבני הזוג שהיו לו...זה פשוט נורא אבל סקוט עצמו,בסדר

RANDYme

New member
בלי טד

הדברים יהיו מכוערים יותר. [פשוט ככה. בלי רע אין טוב נכון? טד מוסיפ המון צבע. בלעדיו אין את מי לשנוא. SORRY PPL טד ממש לא מיותר. ואני באמת שונאת אותו וג'סטין וטד???? מאיפה המחשבה המעוותת הזו???

starlight10

New member
אההמממ

בריאן ואמט בסיטואציה חד פעמית? אם הייתם אומרים לי את זה לפני העונה הזאת הייתי חושבת שהתחרפנתם על השכל, אבל עכשיו זה נראה קצת יותר הגיוני... אבל..., למרות זאת עדיין קצת קשה לי לדמיין את שתי הדמויות בסיטואציה כזו. לא יודעת, בריאן צריך להמשיך בשינוי שעובר עליו בשביל שזה יראה אמין, אולי באמצע עונה 4...

רינת4

New member
עדי- היה עוד קטע:

נכון בפרק שאמט "רואה את האור"? אז פרק אח"כ כולם ב"בבילון" ואז בריאן קורא לו לרקוד. זוכרת? אמט אומר שהוא רוצה לסיים את המשקה, וישר מתקשר לאהבל ההוא שגרר אותו לקבוצה המטומטמת הזאת. בכל מקרה בריאן לא קורא לטד,לא קורא למייקל(שאני חושבת שדיבר איתם באותו רגע) אלא קרא לאמט! ואני כמו שכבר ציינתי קודם תמיד חשבתי ככה. עכשיו פשוט יש את איה שחושבת כמוני(או שאני חושבת כמוה, יותר נכון). וכן-אני אמורה לישון כרגע, אניח יודעת. אבל אני לא מצליחה להירדם ךמרות הכאב ראש הנוראי(ואולי בגללו) והעייפות. כנראה שזה מה שקורה כשישנים עד חמש אחה"צ...

מממ...

אני לא חושבת שאמט יהיה מאושר כ"כ עם בריאן. אני לא יודעת מה קרה בעונה ה-3, ואם בריאן השתנה, אז אני מסתמכת על 2 העונות הראשונות... אני חושבת שבריאן יפגע באמט יותר מדי, ושאמט יותר מדי "רגשני" בשבילו...לא כמו ג'סטין, שעמד בזה ולא וויתר...בגלל זה אני לא חושבת שהם מתאימים.

ayaliar

Well-known member
את צודקת

ובגלל זה אני בחיים לא הייתי רוצה לראות אותם ביחד כזוג. מה שהועלה כאן זה רעיון שהם יהיו יחד פעם אחת. גם אמט היה פעם פרחה ככה שזה לא ישבור אותו...

רינת4

New member
ליאור!

אני חושבת שכולנו מסכימים על פעם חד פעמית, כמו שאיה אמרה. אבל...אני רק רוצה להגיד שבהרבה דברים אמט הוא כמו בריאן: הוא בטוח בעצמו, הוא יודע מה הוא רוצה, והוא לא מושפע מאחרים(אני מדברת בדברים החשובים). הוא בן-אדן חזק והוא יודע לעמוד על שלו.

חד פעמית זה משהו אחר../images/Emo13.gif

ובזה שהם דומים אני מסכימה בתכונות הללו, אבל אמט גם מחצין את הרגשות שלו, ובריאן, לעומתו, לא.

רינת4

New member
וזה מה שהופך אותו

לכל כך מיוחד. הם דומים אבל שונים במובן הזה. זה למעשה הייחוד של כל אחד מהם(אחד הייחודים, ז"א).

למעלה