I have a ... שאלה ...

Just Rotem

New member
I have a ... שאלה ...

מתי יש את הפרק שג´ואי נפרדת מצ´ארלי ??? ( I always know thet she is soooo stupid !!!) יווווווווו איזה מסכן חמוד ..... כלכך נראה לי שאני הולכת לבכות בפרק הזה ....
איזה עצובבבבבבבבבבבב

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif למעלה ופה.

אני לא בטוחה, נראה לי בפרק עוד שבועיים.. לי אני צודקת?

לאנה

New member
חה!

תראו איזה אנשים טובים אנחנו!, כולם מזהירים!, לא!, אסור לי לצחוק! .......Must be strong....., must use special power to kill Joey Potter

LillipooT

New member
חחח

כעקרון.. אני אמורה למחוק הודעות שיש בהם ספוילר ללא סימון.. אבל מה לעשות שאני כל כך נחמדה ?!
חוץ מזה שאני מדוכאת בטירוף ...........

LillipooT

New member
%^@%!#$!&)(^*^

איך לא?? יואו.. אני באמת לא מציאה לכם לראות את הפרק.. לי זה גרם עוול נפשי! אני רצינית!

איזו %$##@#!#@#$$%$!!!!!!

מה זה אמור להיות? איך?! איך אפשר?!?!?!?!?!?!?!!?!?!? "לזרוק את צ´ארלי (צ´אד, אנשים)"? זה כזה כמו ג´יבריש, אין לזה משמעות, זה פשוט לא יכול לקרות! איך איך איך?!?!!?!?!? אממ...
...?

לי!!!!! תחזיקי אותי מנטלית!

אני עומדת להתמוטט... זה לא פייר... די, אני רצינית, מתי נראה אותו? זה לא פיייייייר!!!!!!!!!!!!!!!! בכיתי בפרק שהוא עזב את ב"ג, ותקשיבו, זה שודר עוד לפני שגיליתי שאני טרורי, די, זה לא פייר, אף פעם אין האפי אנדינג?!?!?!?!?!?! זה-לא-פייר!

LillipooT

New member
יש לך ועד שלושה פרקים לראות אותו...

לי אין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LillipooT

New member
הוא מופיע עוד..

3 פרקים בדוסון.. ו-ז-ה-ו די.. נגמרת העונה עוד מעט! אני לא אשרוד !! ואני..אני ראיתי את הפרקים ככה ש.. הכל נגמר בשבילי! צ´אד נטש אותי..

לא!

תראי אותם שוב! אוי ואבוי אפילו *אני* לא יכולה להשע אופטימית......... לאאאאאאאא זה לא פייר! הוא לא יכול לזכות באפי אנדינג ****ואנס****?!

LillipooT

New member
......

רוע לב אני אומרת לך.. רואה לב.. לא אוהבים אותנו שם למעלה.. איך עושים לנו את זה? שוברים לנו את הלב פעמיים !! וכן.. אני אראה אותם שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב

זה ממש לא פייר,,,,,,

איך נראה אותו? מה עם הסדרה החדשה? תפקיד אורח איפושהו? יש למישהו שמץ?

LillipooT

New member
אובכן............

הסדרה החדשה שלו לא תעלה לאוויר...
הם צימו םיילוט אבל ה-WB לא רכשו את זה.. לא אהבו כנראה..

איים וויט´ לאנה!

אבל אל תדאגו, הוא, אתם יודעים, "נשאר" כזה בWB, הוא כבר יופיע עם החיוך המהמם שלו מתישהו. *חיוך אופטימי. פורצת בבכי*

למעלה