נקווה..... מצאתי תמונות מהפרק בו חיי מסתיימים!
G Gilmore Girl Rules New member 29/7/02 #43 *מושכת באפה. אני רצינית! זאת הייתה התגובה! ועכשיו זה שוב פעם בכי...**********
ל לאנה New member 29/7/02 #44 ../images/Emo7.gifאיי קנט לוק..... בעצם אני יכולה, כאילו, זה צ´אד!, אבל אני עדיין מתה.....
L LillipooT New member 29/7/02 #42 מסכימה ! אלוהים הבנאדם מקסים.. איך לא אהבו את התוכנית שלו ?!?! ונתפלל.......
ד ד י י ז י New member 29/7/02 #11 לא לא לא!! אי לא מפסידה אפילו דקת צ´ארלי אחת!! אני אקליט את זה!! ואני אבכה כל פעם מחדש..
ל לאנה New member 29/7/02 #10 עצבנית?! עצבנית?!, עצבנית זאת לא מילה!, אני הרבה יותר מעצבנית!, אני הסבתא של הסבתא של הסבתא של העצבנים!
עצבנית?! עצבנית?!, עצבנית זאת לא מילה!, אני הרבה יותר מעצבנית!, אני הסבתא של הסבתא של הסבתא של העצבנים!
L LillipooT New member 29/7/02 #14 אנשים !!!! עברו מעל שעתיים מאז שראיתי את הפרק ... ואני לא נרגעת!! אני מדברת עם חברה שלי ובוכה וצורחת לה בטלפון..חח.. נראה לי שהיא מפחדת ממני!
אנשים !!!! עברו מעל שעתיים מאז שראיתי את הפרק ... ואני לא נרגעת!! אני מדברת עם חברה שלי ובוכה וצורחת לה בטלפון..חח.. נראה לי שהיא מפחדת ממני!
ד ד י י ז י New member 29/7/02 #15 תחשבו על זה.. שעדיין לא ראינו את הפרק , ואנחנו בהיסטריה! אז מה יקרה אחרי שנראה (לא כולל אותך לי!)
L LillipooT New member 29/7/02 #16 עוול נפשי !!!!!!!!! תהנו ממנו עוד 3 פרקים.. כי אחרי זה........................
ל לאנה New member 29/7/02 #17 וואלה......... את צודקת לגמרי!, מה יקרה אחרי הפרק?!, אני ימות!, פשוט ימות!, בעצם ג´ואי תמות...........
וואלה......... את צודקת לגמרי!, מה יקרה אחרי הפרק?!, אני ימות!, פשוט ימות!, בעצם ג´ואי תמות...........
L LillipooT New member 29/7/02 #18 אני מאשפזת את עצמי... אתן פשוט לא רואות אותי עכשיו... מצבי קשה! אני רצינית.... וואי! אני מאבדת שליטה!
אני מאשפזת את עצמי... אתן פשוט לא רואות אותי עכשיו... מצבי קשה! אני רצינית.... וואי! אני מאבדת שליטה!
ל לאנה New member 29/7/02 #19 אני מאבדת שליטה! אני מתה. פשוט מתה. אין תרופה. בעצם יש, צ´אד, אבל חוץ מזה אני מקרה אבוד.
G Gilmore Girl Rules New member 29/7/02 #21 ג´-ו-א-י!!!!! אני הולכת לעשות לה את כל הדברים שהיו כתובים בספר שלור קראה בב"ג ביום ראשון!!!!! רעה!!!!! איך?!?!?!?! ל-ד-ו-ס-ו-ן?!?!?!?!?!?!?!!?!?! *דוסון*?!??!?!?!?!!?! אני רצינית, מה התסריטאים האלה חשבו?!?!!? I JUST DON´T GET ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ג´-ו-א-י!!!!! אני הולכת לעשות לה את כל הדברים שהיו כתובים בספר שלור קראה בב"ג ביום ראשון!!!!! רעה!!!!! איך?!?!?!?! ל-ד-ו-ס-ו-ן?!?!?!?!?!?!?!!?!?! *דוסון*?!??!?!?!?!!?! אני רצינית, מה התסריטאים האלה חשבו?!?!!? I JUST DON´T GET ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
L LillipooT New member 29/7/02 #23 *מרביצה לעצמי מרוב יאוש* אתם עוד לא ראיתם את שלושת הפרקים! (הפרק הזה+עוד שניים לפניו).. אחרי שתראו את זה..... בכלל !!! אני מתאבדת!
*מרביצה לעצמי מרוב יאוש* אתם עוד לא ראיתם את שלושת הפרקים! (הפרק הזה+עוד שניים לפניו).. אחרי שתראו את זה..... בכלל !!! אני מתאבדת!
L LillipooT New member 29/7/02 #22 צריך לכתוב לג´ייסון !! מכתב קשה ביותר!! עלכ מה אנחנו מאוכזבים !!!!!!!!!!