I am the one who knocks יולי 2023 – סיכום חודש 🙈🤿💵🧵💐🧞‍♂️🥯📡🌊

Lion_Heart

Well-known member
בחודש יוני נכתבו בסך הכל 1471 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 30 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1060 הודעות
ונכתבו גם 411 הודעות חדשות ב-12 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא שרשור סיכום חודש שעבר, אם כי הוא לא מגיע לאורך שרשור האוף שנפתח חודש שעבר.

עוד מתוכנן לחודש יולי:
סדרות חוזרות (Good Omens, The Summer I Turned Pretty, Foundation, The Afterparty, Justified, פיוצ'רמה)

סדרות חדשות (Survival Of The Thickest, Full Circle, Special Ops: Lioness, Twisted Metal, The Horror of Dolores Roach, Praise Petey)
סרטי קולנוע חדשים כמו ברבי, אופנהיימר ועוד
נמשיך עם הצפייה המשותפת בבאפי ואנג'ל
נציין את יום ההולדת של הארי פוטר
ואת תשעה באב
נחגוג את יום העצמאות האמריקאי
ויום הבסטיליה הצרפתי

ונמשיך להתרגל לכוכב הלוהט שלנו

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אלישה דבנאם-קארי, אנדרה בראואר, לינדזי לוהן, לארי דייויד, קורטווד סמית', אידי פאלקו, סילבסטר סטאלון, ג'ק ווייטהול, מיה הוק, מילו ונטימיגליה, קווין בייקון, סופיה בוש, אנג'ליקה יוסטון, טום הנקס, פרד סבאג', סופיה ורגרה, וייט ראסל, פיונה שואו, מייקל רוזנבאום, סילה וורד, מישל רודריגז, רייצ'ל ברוסנהאן, סטיב האווי, טופר גרייס, האריסון פורד, פטריק סטיוארט, מייקל מנדו, קן ג'ונג, קולטון היינס, פיבי וולר-ברידג', ג'יין לינץ', מת'יו פוקס, טראוויס פימל, פורסט וויטקר, טרי אוקווין, בריאן אוסטין גרין, ג'ים ראש, תומר קאפון, וויל פרל, רוזה סאלאזר, דייויד האסלהוף, אריק ווינטר, דונלד סאת'רלנד, וין דיזל, פריאנקה צ'ופרה ג'ונאס, קריסטן בל, מרגו מרטינדייל, צ'ייס קרופורד, בנדיקט קאמברבאץ', ג'ארד פדלקי, ג'וש הולווי, סנדרה או, עומאר אפס, ג'וש הארטנט, רורי קאלקין, ווילם דפו, דני גלובר, וודי הארלסון, דניאל רדקליף, קת'רין האן, פול ווסלי, כריזמה קרפנטר, רוז ביירן, אנה פקווין, סאמר גלאו, אליזבת' מוס, אמילי בט ריקארדס, קריסטין צ'נווית', בי.די. וודסייד, מאט לבלנק, סנדרה בולוק, הלן מירן, ג'רמי פיבן, ג'ונתן ריס מאיירס, ניקולאי קוסטר-ולדאו, מיה רודולף, ג'וליאן מקמהון, דסטין מיליגן, ויל וויטון, ג'וש רדנור, ארנולד שוורצנגר, לורנס פישבורן, הילארי סוונק, ליסה קודרו, ג'ינה רודריגז, טרי קרוז, ווסלי סנייפס, וומני מוסקו, דין קיין, בי.ג'יי. נובאק וריקו רודריגז

שאלון יעלה מאוחר יותר (והפעם ליון הכין לנו)

אבל לבנתיים: שד או מלאך?
מלאך!!

Lion_Heart

Well-known member
⚔️שם:|קדימה|עדי|חזיר| וונאקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⚔️גיל:|קדימה|31
⚔️צבע עיניים:|קדימה|חום

🦁סרטי החודש:|קדימה|ספיידרוורס! היה ממש טוב! |ספיידר|
סרט ממש נפלא!

|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב?|קדימה|עוגת גבינה לוטוס
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?|קדימה|קטנה. אני מבינה שלמישהו יש יומולדת החודש?:-D
|שרביט|כח על שהיית רוצה?|קדימה|טלקינזיס וטלפורטציה.
התרשמתי
בהצלחה לכל המעורבים

It's Always Sunny

Well-known member
יאפ למרות שרציתי לשים גיף אחר שלהם שלא מצאתי
אוי, זה מבאס כשלא מוצאים את התמונות/גיפים/סרטונים שרוצים.

אה אני גם עריכת את התגובה שלי וכתבתי (כי התשובה לא השתנה הרבה מפעם קודם ששאלת)
כי חשבתי אולי שכחת ששאלת אותי את זה בשבוע שעבר
אוף עכשיו זה ישגע אותי מה רצית לשאול (כי דברים כאלה תמיד משגעים אותי )
אם אני אזכר, אני אכתוב :-):

טוב אז אני מחכה:-D
מה אני אגיד לך שאני צופה עם רעות אני לא זוכרת סצנות שראיתי לא מזמן :-D
אגב היה לי איזה וויכוח איתה בקשר לאיזה סצנה ורציתי לשאול אותכם בקשר אליה
לראות אם תחשבו כמוה|לא| או כמוני |כן|(אני פשוט צריכה לחשוב איך אני מנסחת את השאלה בלי ספוילרים)
הוויכוח קשור לסצנות ששמת בציטוט החודשי שלך? או שמדובר בסצנה אחרת?

מהאלבום הראשון שלה, אי שם ב2006. זה גם בנג'ו וכן בהתחלה היא הייתה מאד קאנטרי וקאנטרי זה מערב פרוע.
את יודעת אם היא מנגנת על בנג'ו?

לא ממש התענייתי בו. התאהבתי בו בגלל סרטונים מהטור שצצו לי באינטסגרם, והטור הזה נמשך כמעט שנתיים.
שנתיים זה הרבה זמן 8-*
מאחלת לך הצלחה בגמילה או שתמצאי סרטונים אחרים שיעסיקו אותך |הלוואי|

אמאלה לרגע חשבתי שהיו צריכים לחתוך לך את האצבע:-0:-D
:-D:-D:-D
לא, האצבע אומנם נשברה אבל החלימה מאז. הכל בסדר |חמסה|

לא, בכמה פעמים המועטות שניסיתי התאכזבתי הרגיש לי גרוע ומאד אאוט אוף קרקטר אבל אולי אני סתם לא יודעת לחפש.
בכל מקרה לרוב זה מרגיש לי OOC ואם זה טוב מידי אני אתכזב שזה לא קאנון אז עדיף שלא.
תודה על ההסבר, עכשיו אני מבינה למה את מתכוונת. נשמע הגיוני, זה אומר שאת אוהבת גם דברים שהם פאנון או רק דברם שהם קאנון?

לא חושבת, זה פשוט... צבע לא לגמרי ברור.
להלן תמונה קריפית של אחד האישונים שלי ממש מקרוב, תחליטו בעצמכם איזה צבע זה:
PXL_20230701_204117342.jpg
שאלה טובה.
נראה לי שכחול כהה אבל אני באמת לא סגורה על זה ;-#

משיר החודש: I can dance, I can dance. Watch me
מאיזה שיר זה?

🦁סיפור החודש:ראיתי בשכונה שלי מיינה, עורב וציפור שיר מחפשות יחד מזון. דו קיום מזרח תיכוני.
:-D:-D

LOL :-D

It's Always Sunny

Well-known member
ב- 14 ביולי, יום הבסטיל [כן.. כן??] נכדתי השלישית חוגגת 7 שנים :)
מזל טוב! 🥳

🦁סדרות החודש: - כמה סדרות התחרו על ת"ל, מרביתן אחרי פרק או שניים - אמרתי תודה. אבל: MOON KNIGHT לעת עתה לפחות, טיטנים, בדילוגים
איזה גרסה של הטיטאנים?

🦁סרטי החודש: - לא צפיתי במי יודע מה סרטים, אלה שצפיתי היו מסיחי דעת
מה זאת אומרת מסיחי דעת?

🦁שחקנית החודש: אליסון האניגן, וילו - שחקנית בעלת פנים נפלאים ויכולות משחק שמשאירות את שותפיה הרחק מאחור.
ראית את אליסון האניגן בעוד סדרות/סרטים חוץ מבאפי?

|שרביט|כח על שהיית רוצה? - להשאר בגיל 15
למה דווקא גיל 15?

מי זאת אליסון האניגן עפ"י ה- AI CHATGPT -
אליסון הניגן הוא שוער ברזילאי בכדורגל. הוא נולד ב-2 באוקטובר 1992. בשנת 2018, הצטרף אליסון לקבוצת ליברפול, ליגת העל האנגלית. מאז הצטרפותו לליברפול, הוא תרם בצורה חשובה להצלחות הקבוצה. בעונת 2018-2019, הוא זכה עם ליברפול בליגת האלופות של אירופה וגם בגביע העולם למועדונים. בנוסף, הוא זכה עם הקבוצה באליפות אנגליה בעונת 2019-2020.
אליסון נחשב לאחד משוערים המוכשרים ביותר בעולם. הוא מצליח לשלב בין יכולת ביצוע גבוהה במהלך המשחק ובין יכולת מעולה לטורף כדורים. כמו כן, הוא מפורסם על יכולתו הגבוהה לשחרר מהיר מהשער ולתת מסירות מדויקות לשחקני הקבוצה הקדמיים.
אליסון היה חלק מנבחרת ברזיל הזוכה בגביע העולם בשנת 2019. הוא שיחק במדי הנבחרת במספר טורנירים בינלאומיים, והוא ממשיך להיות שוער המוביל של ברזיל גם בזמן הפציעות שחווה מעת לעת.
בקיץ 2021, אליסון היה חלק מסגל הנבחרת הברזילאית בטורניר הקופה אמריקה, שנערך בברזיל.
|פנים|:-D

נדירליאל

Active member
מזל טוב! 🥳
תודה ♥♥♥

איזה גרסה של הטיטאנים?
אין לי מושג. מה שמראים עכשיו בנטפליקס
מה זאת אומרת מסיחי דעת?
אסקפיסטיים, נועדו לבדר ולהשכיח את "הצרות".
ראית את אליסון האניגן בעוד סדרות/סרטים חוץ מבאפי?
איך פגשתי את אמא שלכם
למה דווקא גיל 15?
הכי סקסי מבחינתי

It's Always Sunny

Well-known member
אני צריכה קצת קונטקסט כדי להבין מה קורה בסצנות האלה אבל אם אני מנחשת אז:

🦁ציטוט החודש:
הם עדיין לא ביחד פה אבל מפלרטטים?
הצחיק אותי שבל הזכירה לקיליאן שהוא ניסה להרוג אותה פעמיים :-D

חחח, אמה אומרת שזה נס שראמפל ובל התאהבו אחד השנייה לפי הדרך שבה הם מתווכחים :-D
ואומנם זה די צפוי שקיליאן יאמר שהוא הקפטן שיכול לסייע להם אבל עדיין יצא לו חמוד.

didalf

Well-known member
את יודעת אם היא מנגנת על בנג'ו?
כמובן שכן

שנתיים זה הרבה זמן 8-*
כן זה טור ארוך בטירוף שיהיה בריא מאיפה הכוח אבל שלא יגמר לעולם;-(
מאחלת לך הצלחה בגמילה או שתמצאי סרטונים אחרים שיעסיקו אותך |הלוואי|
לא רוצה. רוצה הארי חדש;-(
סתם, תודה|חיבוק|

לא, האצבע אומנם נשברה אבל החלימה מאז. הכל בסדר |חמסה|
אה מזל|מזיע|

תודה על ההסבר, עכשיו אני מבינה למה את מתכוונת. נשמע הגיוני, זה אומר שאת אוהבת גם דברים שהם פאנון או רק דברם שהם קאנון?
מה הכוונה פאנון?
אני אוהבת פאנארטים כאילו ציורים, גם אם הם מציירים סצנות שלא קרו. לפעמים יש גם באינטסגרם כאילו מיני דיאלוגים כאלה משעשעים שמלבישים על דמויות מפאנדום מסויים שזה חמוד. אבל פאנפיקים שלמים פחות.

Reutk

Active member
סדרות החודש: עד העצם היום הזה.
סרטי החודש: לא ראיתי
ספר החודש: עדיין במנספילד פארק
ציטוטי החודש:
המאמן של הספרס עונה על השאלה של אחד העיתונאים כמה הוא מתרגש
I’m very excited. You don’t want me to jump up and down, do you? Put on a show? I’d do a somersault, but I’d be out for three months​

מעד עצם היום הזה:

I cast curses to hurt other people. Not myself
רג'ינה |כתר|:-D

Belle: No. You toy with words. Like you do people. You're still a man who makes wrong choices. I thought you'd changed.
?Mr. Gold: [scoffs] What, in the hour you've known me​

דמויות החודש: רג'ינה, אמה ראמפל ובל מעד עצם היום הזה.
שחקנית החודש: ג'ניפר מוריסון
פרי החודש: נקטרינה
ירק אהוב: גזר
סיבה למסיבה: ליגת הקיץ מתחילה השבוע. אבל לא בטוח שג'רמי סוהאן אהובי|לב| ישתתף אז זה אולי לא הכי מסיבה. אבל בדראפט הוא נבחר לראיון את הרוקיז החדשים וזה היה כיף |מאוהב|.

והנה שאלותי לחודש יולי

מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת
? ספרים

פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? ספרים

מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? לגו לאחיין שלי

מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? בתקופת התיכון חופשה בצפון עם בנות הדודות הכי אהובות עלי.

באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? אני אוהבת את הפרק בחברים שלרייצ'ל יש יום הולדת ובגלל שההורים שלה הם מחלקים את המסיבה בין שתי הדירות כדי שהם לא יפגשו.

שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? אני לא יודעת מי נולד בחודש שלי.

דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? רון סוונסון כי הוא יעשה את זה הכי פחות דביק ומביך, למרות שהוא בטח ישנא אותי לנצח שבחרתי בו למשימה הזאת :-D.

המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? מכונת זמן
טעם עוגת יום הולדת אהוב? שוקולד
את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? קטנה
כח על שהיית רוצה? טלפורמציה

תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים..

רגע חמוד באולם בסן אנטוניו

הדמויות בחברים כדמויות בהארי פוטר

didalf

Well-known member
סדרות החודש: עד העצם היום הזה.

ציטוטי החודש:

מעד עצם היום הזה:

I cast curses to hurt other people. Not myself
רג'ינה |כתר|:-D

Belle: No. You toy with words. Like you do people. You're still a man who makes wrong choices. I thought you'd changed.
?Mr. Gold: [scoffs] What, in the hour you've known me​

דמויות החודש: רג'ינה, אמה ראמפל ובל מעד עצם היום הזה.
שחקנית החודש: ג'ניפר מוריסון
שטיפת המוח בוצעה בהצלחה אני רואה:-D

מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת? ספרים

פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? ספרים
האם את עדי|נחש|??:-0

מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? בתקופת התיכון חופשה בצפון עם בנות הדודות הכי אהובות עלי.
נשמע כיף

דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? רון סוונסון כי הוא יעשה את זה הכי פחות דביק ומביך, למרות שהוא בטח ישנא אותי לנצח שבחרתי בו למשימה הזאת :-D.
רעות,
זה שנולדת זה לא סיבה למסיבה, כל אחד נולד.
רון
.

כח על שהיית רוצה? טלפורמציה
בהחלט

Lion_Heart

Well-known member
⚔️שם:
⚔️גיל:843
⚔️צבע עיניים:חום ירוק

🦁סדרות החודש:critical role\crown of candy
🦁סרטי החודש:across the spiderverse
🦁ספר החודש:
🦁ציטוט החודש:
You know what happens to a man when he dies? He shits himself. So I'll be happy to watch you shit one last time, Amethar. I wonder if they'll call you 'Amethar the Unfallen' after this? Here's to a future you can't ruin."
🦁דמויות החודש:לאודנה
🦁שחקנית החודש:לורה ביילי |מצדיע|
🦁פרי החודש:משמש
🦁ירק אהוב:מלפפון
🦁סיבה למסיבה:אמ...אמ...
🦁סיפור החודש:

והנה שאלותי לחודש יולי

|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת
?נסיעה לדיסני וורלד
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת?
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת?לקחתי את אישתי להופעה של מוזיקה אירית
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה?
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה?
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך?האריסון פורד
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת?
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל?omni
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב?עוגת גבינה בראוני
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?קטנה למדי
|שרביט|כח על שהיית רוצה?הוראות שימוש לחיים

תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים...

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
🦁סדרות החודש: אני חושבת שהכי קרוב לטלוויזיה היה קליפ של 10 דק' מהתוכנית של אנדרסון קופר
מה היה בקליפ הזה?
🦁סרטי החודש: :-D :-D :-D .
שלושת הצחקנים, סרט טוב.
🦁ספר החודש:פגומות(הפגומה היחידה זו אני שקלטה 50 עמודים לתוך הספר שהוא מחורבן לגמרי והמשיכה לקרוא עד הסוף כדי לדעת כמה גרוע זה יכול להיות ויאמר לזכות הספר שהוא שמר על אותה רמה ירודה עד הסוף) ,
:-D
תלמדו לזנוח ספרים גרועים באמצע, זה משחרר.
🦁ציטוט החודש: "אני מסתובב כל הזמן עם כפכפים או נעל אחרת למקרה שאני אצטרך לברוח מהנאצים" אבא בטיול.
אני גם מודה שלא הבנתי עד הסוף את ההיגיון, האם זו הסיבה היחידה שאבא שלך נוהג להסתובב עם כפכפים או נעל אחרת? אם לא תהיה אפשרות של נאצים אז הוא ילך יחף?
או שהוא אמר את זה באיזה מקום שרוב האנשים הולכים יחפים?
🦁סיפור החודש: אימא ואני ניסינו לרדת לעומק התסביכים של אבא שלי(כי היו נסיעות ארוכות וכל מה שהיה אפשר לעשות זה לדבר אחד עם השני) ואז הציטוט ההוא הגיע?
סיפור יפה.
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? יש לי פסלון שחברה נתנה לי ליומולדת בגיל 13, ניתקנו קשר אבל הוא עדיין על אחד המדפים בחדר.
זה יפה.
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? לא צריך מסיבה, איכ תשומת לב.
|כן|
|שרביט|כח על שהיית רוצה? להיות בלתי נראית.
גם אני.
תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים...
צפה בקובץ המצורף 80672
|כן| כנ"ל.

Lhuna3

Well-known member
🦁ספר החודש:|קדימה||X| קניתי את הספר שרעות המליצה והוא מחכה למתי שיהיה לי כוח לספרים.
איך הוא נקרא? (כלומר מה שם הספר)
🦁שיר החודש:|קדימה|האם אני יכולה להגניב שיר שיצא ביום האחרון לחודש? לדעתי כן, וגם הוא מאד מתאים לדבר העיקרי שהפורום עוסק בו כבר חודשים:
Olivia Rodrigo - Vampire
והמועמד הקודם להיות שיר החודש - קצת בייבי קאנטרי טיילור
Taylor Swift - Picture To Burn
אני אנסה אותם.
🦁ציטוט החודש:|קדימה|בטח משהו שג'יילס אמר
צריך להביא את הציטוט |שפם|
🦁קראש החודש:|קדימה|בעלי המושלם שראיתי בליייב|מאוהב||מאוהב| וליטרלי כל הופעה שלו החודש הוא כ"כ חמוד אני לא עומדת בזה באמת שהקראש שלי רק מתחזק מיום ליום. אני לא יודעת מה לעשות עם חיי כשהוא יסיים את הטור בעוד 3 שבועות;-(;-( הסרטונים שלו מהופעות זה החמצן שלי.
אגרתי כ"כ הרבה גיפים רק מהחודש הזה איך אני אבחר מה לשים??
טוב זה מההופעה שהייתי (אבל לא אני צילמתי):
צפה בקובץ המצורף 80665
וזה פשוט החיוך הכי יפה בעולם|מאוהב|

צפה בקובץ המצורף 80664

אולסו מלכתי המלכה דופקת לעצמה מחבט בראש|מאוהב|:-D
צפה בקובץ המצורף 80666
וכמובן ג'יילס|מאוהב|

(תודה לאור על הגיף)
חמודים כולם, אין מה להכחיש.
🦁פרי החודש:|קדימה|בננה.
כאילו... לא שיש לי משהו נגד, אבל מכל הפירות המדהימים שיש... אבטיח, מלון, ענבים, אננס... מי בוחר בננה?
🦁סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי בהופעה של הארי!!|מאוהב| (זה היה ביוני זה נחשב!) טיילור הכריזה על תאריכים לאירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאנחנו נגלה אם זה סיבה למסיבה או לבכי רק ביולי.
אנו מתפללים בשבילך לכל האלים הידועים.
🦁סיפור החודש:|קדימה|ובכן הסיפור על עדי החננה והג'וינט: אמסטרדם כידוע היא בירת הוויד. עדי החנונית מעולם לא עישנה בחייה. גם לא ממש התכוונתי לעשן כי זה לא כזה מעניין אותי אבל במלון שהיינו היה בר בתוך המלון וערב אחד ירדנו לבר לבירה. והיה שם ליטרלי עמדה לגלגול ג'וינטים חופשי, אז לא ננסה? אז אחותי שגם מעולם לא גלגלה ג'וינט ניסתה וגלגלה את הג'וינט העקום בעולם. וגם לא הייתה לנו מצית כמובן כי אנחנו לא מעשנות אז השתמשנו בנר שעל השולחן להדליק אותו:-D ואז כמובן ניסינו לעשן ואני נחנקתי ואחותי נקרעת ממני:-D אני די בטוחה שנראינו הכי מטופשות בבר הזה. עד עכשיו אין לי מושג אם באמת עישנתי את זה נכון. הייתי מסטולה קלות אבל לא ממש מסטולה ואולי זה בכלל הייתה הבירה? מי יודע. וזהו עכשיו אני מאגניבה.
:eek::eek::eek::eek::eek:
אני מגרשת אותך ממועדון החננות כי את סתם מתחזה! |שוטר|
בדוק היית יושבת בספסל האחורי באוטובוס בטיולים שנתיים!
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת?|קדימה|אני לא יודעת מה עבר לי בראש בגיל 16 אבל מה שרציתי וקיבלתי היה צניחה חופשית.
מ.ש.ל.
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת?|קדימה|אחותי אובססיבית לכמה סדרות אנימה ולדמות אחת במיוחד, אז קניתי לה בובה שלו ליומולדת כי אני יודעת שהיא רצתה אבל הרגישה טיפה מגוחך לקנות בובה. מאז היא פיתחה בו תלות רגשית והיא מאוהבת בבבובה הזאת:-D אבל אני את שלי עשיתי.
את אחות טובה.
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה?|קדימה|יומולדת 30 שנה שעברה היה מאד יפה. בערב לפני הלכתי עם אחותי לבר קוקטליים טעים ומסתבר שבזמן הזה ההורים שלי התגנבו לדירה שלי וקישטו אותה ואז כשחזרנו הייתה לי הפתעה + העוגה האהובה עליי. ואז למחרת ביומולדת הלכנו לטיול ואז החלקה על הקרח. ואז בערב מסעדה עם המשפחה והם הכינו לי מצגת שמשווה אותי לפנדה כי זאת הספיריט אנימל שלי וזה היה מאד חמוד ומצחיק.
:-D די אני לא יכולה עם החמידות של המשפחה שלך!
(אבל בשבילנו את תמיד תהיי |חזיר|)
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה?|קדימה|לא באפי זה בטוח|שפם| יאוו אני מרגישה שיש לי משהו ממש על קצה הלשון שאני לא מצליחה להזכר. היה פרק חמוד בפארקס שרון כל הזמן לחוץ שלזלי תעשה לו מסיבה גדולה ובסוף היא עושה לו מסיבה בדיוק לפי הטעם שלו - הוא לבד עם סטייק וסרט.
אוי נכון, פרק מעולה.
|שרביט|כח על שהיית רוצה?|קדימה|טלקינזיס וטלפורטציה.
שווה |כן|
:-D גם אני!
התמונה הזאת גם גורמת לי לחבב אותו יותר.
:-D:-D:-D

It's Always Sunny

Well-known member
שלושת הצחקנים, סרט טוב.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

צריך להביא את הציטוט |שפם|

כאילו... לא שיש לי משהו נגד, אבל מכל הפירות המדהימים שיש... אבטיח, מלון, ענבים, אננס... מי בוחר בננה?
אומנם לא נשאלתי אבל הסיבה שלי היא שבננה רכה (בניגוד לתפוח שאני אוכלת עכשיו וגורם לשיניים שלי קצת לכאוב ;-#) ואפשר לאכול אותה בלי צלחת.
אני זוכרת שאת אוהבת הרבה פירות אז אני אשאל משהו אחר: מה את מעדיפה יותר, פירות או ירקות?

:eek::eek::eek::eek::eek:
אני מגרשת אותך ממועדון החננות כי את סתם מתחזה! |שוטר|
בדוק היית יושבת בספסל האחורי באוטובוס בטיולים שנתיים!
:-D:-D:-D:-D

למעלה