I am the one who knocks יולי 2023 – סיכום חודש 🙈🤿💵🧵💐🧞‍♂️🥯📡🌊

didalf

Well-known member
רק אם יש למעלה עוד משהו שחור (או כהה מספיק) לאזן את זה (נגיד תיק שחור לפחות).
אולי שיער שחור גם יכול להוות קונטרה מספיקה.
אבל אני לא יכולה שהמראה מלמטה למעלה יהיה:
כהה --> אמצע --> בהיר
זה חייב להיות
בהיר - כהה יותר - בהיר
או
כהה - בהיר יותר - כהה

נ.ב.
כמו שאת יכולה להבין, אני לא באמת מבינה כלום בסטייל, אז מה שאני כותבת זה רק איך שזה מרגיש בראש שלי, זה לא אומר כלום לגבי המציאות האוביקטיבית או מה שיגידו סטייליסטים אמיתיים ואין צורך באמת להתייחס לזה.
חחחחח זה מוזר באמת שמצד אחד את טוענת שאין לך סטייל וזה נשמע שזה לא דבר שאכפת לך ממנו במיוחד, מצד שני נורא חשוב לך העניין הזה:-D
אני מניחה שאיך שאת מתלבשת זה יותר יפה ממני בכל מקרה...
לא בהכרח. זה נשמע מפה שאני איזה סטייליסטית אבל ממש לא, אני גם מתלבשת סופר פשוט. אולי קצת יותר מגוון ממך אבל לא בהרבה בכלל.

Lhuna3

Well-known member
חחחחח זה מוזר באמת שמצד אחד את טוענת שאין לך סטייל וזה נשמע שזה לא דבר שאכפת לך ממנו במיוחד, מצד שני נורא חשוב לך העניין הזה:-D
חחח כי זה לא באמת עניין של סטייל אצלי, זה כאילו עניין של "איזון" כזה בעין, לא יודעת להסביר :p

didalf

Well-known member
חחח כי זה לא באמת עניין של סטייל אצלי, זה כאילו עניין של "איזון" כזה בעין, לא יודעת להסביר :p
אני מבינה כי צריך שצבעים יתאימו וגם שגזרות יתאימו. (למשל רחב ורחב פחות הולך) אבל הדבר הספציפי הזה מוזר לי:-D

keren or5

Well-known member
כל הערפדים בבאפי הם שדים, אז ספייק:-P:
צודקת |כן|
:-D:-D
עדי תדאג לך - נואל פישר יומיים אחרייך!!!!
חחח תמיד אפשר לסמוך עליך בזה! (האמת היה נדמה לי שהיום הולדת שלו קרוב שלי, אבל רק בזכותך, כי את תמיד מציינת את יום ההולדת של כולם)
תיכף תאמרי שאין לך שיער שחור קצר :-D
פשוט עד עכשיו דמיינתי אותך כג'יין ופתאום המציאות לא תואמת את מה שאת מתארת.
(זה נכון לגבי כולם, אבל רק כשקראתי את התגובה שלך חשבתי על זה :-D)
:-D:-D באמת אין לי עכשיו. אבל היה שלב שהיה לי. מה שמוזר זה שהשיער שלי יחסית בהיר (יש כאלה שקוראים לי בלונדינית כמו אמא שלי חחח... אבל אני חושבת שזו הגגזמה, אני יותר שָׁטֶנִית), אבל השורשרים שלי תמיד צומחים סופר בלונדינים כאלה, כך כשהשיער גדל הייתה הפוכה משחורדינית (שיער שחור עם שורשרים בהירים).
נהנית מהסדרות האלה? (אני שואלת כי ראיתי שיש אכזבה ממראה שחורה ורציתי לדעת מה דעתך)
כן. נהניתי מהעונה של מראה שחורה. ראיתי שיש לאנשים ביקורת על העונה, אבל למען האמת זכור לי שכבר לפחות שתי עונות לפני זאת אנשים פחות או יותר התלוננו על אותם דברים. יש כמובן פרקים יותר טובים ופחות, אבל באופן ממוצע אני נוטה לאהוב יותר מאשר לא לאהוב (והפרקים שפחות עובדים לי, לפחות יש להם בד"כ רעיון מעניין, גם הביצוע לא משהו).
חחח, אז את לא בררנית כשמדובר בעוגות שוקולד :-P:
ממש לא. שוקולד יכול וצריך לבוא בכל צורה ואני אקבל אותו בברכה!

It's Always Sunny

Well-known member
אין סיבה שלא עשיתי חורים באוזניים, כי זאת פשוט הברירת מחדל, ואני מעולם לא ראיתי סיבה כן לעשות חורים באוזניים.
מעולם לא רציתי עגילים. זה לא שיש לי בעיה עם עגילים על נשים (וגברים) אחרות, אני לא חושבת שזה "לא יפה", אבל אני גם לא חושבת שזה "כן יפה", כאילו זה משהו שמעולם לא שינה את המראה של מישהי בעיני לטובה (או לרעה, אלא אם כן הם הזויים), אז אני לא מבינה את הרצון והצורך של רוב הנשים בעולם לעשות את זה.
אני לא יודעת לגבי נשים אחרות אבל לי עשו עגילים כשהייתי קטנה ומכיוון שיש לי חורים לאוזניים, אני לא רואה סיבה לא לענוד עגילים. כמובן שזה לא אומר שחייבים. לגבי החורים האחרים שעשיתי במהלך השנים, הייתי בת נוער וחשבתי שזה מגניב שיהיו כמה עגילים בכל אוזן, הייתה לי תקופה (בגיל 21) שענדתי הליקס. אבל נמאס לי ממנו ופשוט הורדתי אותו.
אבל נראה לי שהבנתי מה הכוונה שלך :-):

בעבודה אנשים נוהגים להביא עוגה ביומהולדת שלהם, ואני לא אומרת לא לעוגה בעבודה :p
צודקת :-D

אמממ אני לא חושבת שיש לי סטייל :p
אני לובשת תמיד בגדים פשוטים, כמעט תמיד ג'ינס. חולצה עם או בלי הדפס. כשקר לי (אבל לא מאוד) אז בד"כ קפוצ'ון מעל. נעלי ספורט לבנות. בחורפים קשים - מגפיים יפים. בקיץ הזה: סנדלים לבנות הכי פשוטות שיש. לעולם לא נעלי עקב, לעולם לא שימלה, לעולם לא "חליפה". כאמור נטולת תכשיטים, בלי לק, בלי איפור.
מה הכוונה בחליפה?
אני אוהבת את הסטייל שלך, פשוט ולא דורש מאמץ. למרות שמצד שני אני גם אוהבת את המראה ה-fancy. אז זה תלוי מצב רוח, נראה לי.

נ.ב.
כמו שאת יכולה להבין, אני לא באמת מבינה כלום בסטייל, אז מה שאני כותבת זה רק איך שזה מרגיש בראש שלי, זה לא אומר כלום לגבי המציאות האוביקטיבית או מה שיגידו סטייליסטים אמיתיים ואין צורך באמת להתייחס לזה.
אני מניחה שאיך שאת מתלבשת זה יותר יפה ממני בכל מקרה...
לא בהכרח. זה נשמע מפה שאני איזה סטייליסטית אבל ממש לא, אני גם מתלבשת סופר פשוט. אולי קצת יותר מגוון ממך אבל לא בהרבה בכלל.
כל הדיון הזה ממש ריתק אותי, אני מופתעת שהגעתי לנקודה שבה הוא נגמר :-D

אני בונה עליך שאת יותר טובה ממני בדברים אלו;-#
בטאמבלר?

כתבתי לך פה בתגובה חצי הרצאה של דודה נודניקית, ואחרי שהוצאתי את זה מהסיסטם שלי אז מחקתי כי זה לא המקום שלי. אני רק אסתפק בקטנה: כדאי לך מאוד לשים קרם הגנה (ו/או כובע) בכל יציאה לשמש. זהו, מעכשיו אני אסתום בנושא :censored:
לא רק זה, גם תשתי מלא מים. כשהגוף שלך במחסור נוזלים לא משנה כמה קרם הגנה תשימי את עדין תסבלי.
מים, כובע וקרם הגנה.
למעשה גם כשאת מול מסכים כל היום או בתוך הבית ליד חלון שמכניס הרבה אור את צריכה קרם הגנה. (אם לונה לא רוצה להיות הדודה הנודניקית אני אשמח להיות)
טוב, זה לא מכוון עבורי אבל אני מרגישה כל כך לא בנוח כי זה גורם לי להבין כמה אני לא דואגת לבריאות העור שלי ;-# קרם לחות עם SPF זה משהו שיכול להיזקף לטובתי?

הקטע שכשאני יוצאת לסיבוב קטן שמתארך אני לא ממש חושבת על זה.
מזדהה.

משקפי שמש בקבוק שלוף מורח פה את כל הגוף
חכם בשמש ראש גדול!
:-D:-D:-D

ויש לי גם אחד שהוא גם מקדם הגנה וגם נגד יתושים. יש לו קצת ריח אבל לא חזק ולא של קרם הגנה וזה מאוד יעיל ליתושים.
אמרת נגד יתושים והצלחת לקנות אותי, זה כנראה הדבר שאני הכי צריכה בחיים (לעזאזל עם היתושות האלה |שפם|

:-D:-D באמת אין לי עכשיו. אבל היה שלב שהיה לי. מה שמוזר זה שהשיער שלי יחסית בהיר (יש כאלה שקוראים לי בלונדינית כמו אמא שלי חחח... אבל אני חושבת שזו הגגזמה, אני יותר שָׁטֶנִית), אבל השורשרים שלי תמיד צומחים סופר בלונדינים כאלה, כך כשהשיער גדל הייתה הפוכה משחורדינית (שיער שחור עם שורשרים בהירים).
עכשיו את כבר לא צובעת את השיער?

ממש לא. שוקולד יכול וצריך לבוא בכל צורה ואני אקבל אותו בברכה!
:-D:-D

lemon lyman

Well-known member
גם אבל גם בכל מדיה
לפי מה שאני מבינה את בקיאה ממני בדברים אלו

אגב הזכרת לי שרציתי לשאול אותך מה חשבת על בן וקנט מויפ?
כי יחד עם דן אותם הכי אהבתי
נ.ב השחקן גארי קול (קנט) שיחק גם בבית הלבן והקטע ששם בהתחלה אהבתי אותו ובהמשך לא ובויפ הפוך קודם לא אהבתי אותו ואחר כך אהבתי

It's Always Sunny

Well-known member
מההה שימי הכל אני אוהבת תכשיטים!
אומנם לא הכל, אבל עוד סט נחמד שאני אוהבת:

20230713_172509.jpg

גם אבל גם בכל מדיה
לפי מה שאני מבינה את בקיאה ממני בדברים אלו
אני לא בטוחה שאני מבינה באתרים האלה יותר ממך אבל תודה על המחמאה |4U|
אני בעיקר עסוקה בלהתעצבן שטאמבלר מגבילים את הגישה שלי לאתר שלהם ומכריחים אותי להירשם :-D

אגב הזכרת לי שרציתי לשאול אותך מה חשבת על בן וקנט מויפ?
כי יחד עם דן אותם הכי אהבתי
נ.ב השחקן גארי קול (קנט) שיחק גם בבית הלבן והקטע ששם בהתחלה אהבתי אותו ובהמשך לא ובויפ הפוך קודם לא אהבתי אותו ואחר כך אהבתי
אני אוהבת שבעונה האחרונה בן וקנט עובדים בשביל ג'ונה ושניהם ממש מחכים שהוא יפטר אותם :-D
אני אוהבת את הישירות של קנט כמו נניח שהוא היחיד (ספוילר לעונה 2): שמפטר את ריי בניגוד לשאר שמנסים להתחמק מהמטלה. ואת הייאוש של בן מהחיים.

הרגע ראיתי קטע מהפרק הזה, כשמתשאלים את בן והוא עונה להם רק את המילה no לכל השאלות. ואז שואלים אותו אם הוא ימשיך לענות על שאר שאלות רק במילה אחת והוא אומר: No, I am not :-D
ו

lemon lyman

Well-known member
אני לא בטוחה שאני מבינה באתרים האלה יותר ממך אבל תודה על המחמאה |4U|
אני פשוט לא טובה בזה
אני בעיקר עסוקה בלהתעצבן שטאמבלר מגבילים את הגישה שלי לאתר שלהם ומכריחים אותי להירשם :-D
ואי כן אל תזכירי לי |מזיע|
בינתיים באתרים שאני אוהבת לא צריך להירשם
אני אוהבת שבעונה האחרונה בן וקנט עובדים בשביל ג'ונה ושניהם ממש מחכים שהוא יפטר אותם :-D
אני אוהבת את הישירות של קנט כמו נניח שהוא היחיד (ספוילר לעונה 2): שמפטר את ריי בניגוד לשאר שמנסים להתחמק מהמטלה. ואת הייאוש של בן מהחיים.

הרגע ראיתי קטע מהפרק הזה, כשמתשאלים את בן והוא עונה להם רק את המילה no לכל השאלות. ואז שואלים אותו אם הוא ימשיך לענות על שאר שאלות רק במילה אחת והוא אומר: No, I am not :-D
ו
ואי אני ממש לא זוכרת את הקטעים אלו

didalf

Well-known member
אומנם לא הכל, אבל עוד סט נחמד שאני אוהבת:

20230713_172509.jpg
יפים!
זה עגילי לוקי!! הזהב עם הירוק היפה הזה!

למעלה