didalf
Well-known member
לונה לאן שרשרת לעזאזל?תשובון מבית לונה
יאא יש לך עיניים כחולות?צבע עיניים: ספק כחול כהה ספק אפור כהה
חחחחחחחחחח נתקלתי בזה גםשיר החודש: Sometimes I'm Alone
חחחחחחחחחחחחח כןציטוט החודש: To the Angelmobile!
כן בערבים היה נעים עדייןסיבה למסיבה: יחסית ליוני היה מזג אוויר סביר בהחלט רוב הזמן!
שיטסיפור החודש: פעם היתה קרפדה שהבינה את כל סודות הקיום, אבל היא לא יכלה לספר לאף אחד כי היא לא יודעת לדבר. (היא אגב מתה כבר מזמן).
פילוסופי לי מידישאלת החודש: היו לי חילוקי דיעות עם מישהו בפייסבוק לגבי השאלה מה זה אושר, והאם בנאדם שסובל מבעיות נפשיות כגון חרדות יכול להגיד שהוא מאושר, או שסבל בכלל יכול להיות חלק מאושר או שזה ההיפך מאושר. אז מה דעתכם?
חחחחחחח ומתי זה היה?מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת? רדיו טייפ רקורד דאבל קאסט
יאא איזה נשמה אתמהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? שדרוג טיסה למחלקת עסקים\
וואלה יצא לך טובשחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? קל
![]()
בהחלטדמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? הדוקטור! (10+11)
תבקשי מהדוקטור שיצרף לברכההמתנה שהיית הכי רוצה לקבל? הטארדיס.
את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?
![]()
את בטוחה? הרבה אחריות. במיוחד אם יפרשו אותך לא טוב או שתביאי ליותר צרות.כח על שהיית רוצה?
להשפיע על אנשים לעשות כל מה שאני אומרת להם.
את גם תרצי זמן לצפות בדיוויד טננט הג'יגנ'י!!!!לא מתחייבת על כלום עדיין, אבל יהיה בסדר.
יאא איזה כיף לךצבע עיניים: ירוק .
רק אני חום משעמם
ציטוט החודש: "אני מסתובב כל הזמן עם כפכפים או נעל אחרת למקרה שאני אצטרך לברוח מהנאצים" אבא בטיול.
מתחכמת הא?פרי החודש: עגבנייה.
ירק אהוב: עגבנייה,
סיפור החודש: אימא ואני ניסינו לרדת לעומק התסביכים של אבא שלי(כי היו נסיעות ארוכות וכל מה שהיה אפשר לעשות זה לדבר אחד עם השני) ואז הציטוט ההוא הגיע?
כמובןמהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת? בקבוק יין.
אוי זה חמודפריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? יש לי פסלון שחברה נתנה לי ליומולדת בגיל 13, ניתקנו קשר אבל הוא עדיין על אחד המדפים בחדר.
כמובן #2מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? שהלכנו לאיזה יקב שתמיד רציתי והיה כיף.
דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? מאט מרדוק AKA דרדוויל AKA בעל.
האם תנצלי את זה לבצע פשעים בלי להתפס? למשל לגנוב המון ספרים?כח על שהיית רוצה? להיות בלתי נראית.