I am the one who knocks יולי 2023 – סיכום חודש 🙈🤿💵🧵💐🧞‍♂️🥯📡🌊

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש יוני נכתבו בסך הכל 1471 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 30 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1060 הודעות
ונכתבו גם 411 הודעות חדשות ב-12 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא שרשור סיכום חודש שעבר, אם כי הוא לא מגיע לאורך שרשור האוף שנפתח חודש שעבר.

עוד מתוכנן לחודש יולי:
סדרות חוזרות (Good Omens, The Summer I Turned Pretty, Foundation, The Afterparty, Justified, פיוצ'רמה)

סדרות חדשות (Survival Of The Thickest, Full Circle, Special Ops: Lioness, Twisted Metal, The Horror of Dolores Roach, Praise Petey)
סרטי קולנוע חדשים כמו ברבי, אופנהיימר ועוד
נמשיך עם הצפייה המשותפת בבאפי ואנג'ל
נציין את יום ההולדת של הארי פוטר
ואת תשעה באב
נחגוג את יום העצמאות האמריקאי
ויום הבסטיליה הצרפתי

ונמשיך להתרגל לכוכב הלוהט שלנו

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אלישה דבנאם-קארי, אנדרה בראואר, לינדזי לוהן, לארי דייויד, קורטווד סמית', אידי פאלקו, סילבסטר סטאלון, ג'ק ווייטהול, מיה הוק, מילו ונטימיגליה, קווין בייקון, סופיה בוש, אנג'ליקה יוסטון, טום הנקס, פרד סבאג', סופיה ורגרה, וייט ראסל, פיונה שואו, מייקל רוזנבאום, סילה וורד, מישל רודריגז, רייצ'ל ברוסנהאן, סטיב האווי, טופר גרייס, האריסון פורד, פטריק סטיוארט, מייקל מנדו, קן ג'ונג, קולטון היינס, פיבי וולר-ברידג', ג'יין לינץ', מת'יו פוקס, טראוויס פימל, פורסט וויטקר, טרי אוקווין, בריאן אוסטין גרין, ג'ים ראש, תומר קאפון, וויל פרל, רוזה סאלאזר, דייויד האסלהוף, אריק ווינטר, דונלד סאת'רלנד, וין דיזל, פריאנקה צ'ופרה ג'ונאס, קריסטן בל, מרגו מרטינדייל, צ'ייס קרופורד, בנדיקט קאמברבאץ', ג'ארד פדלקי, ג'וש הולווי, סנדרה או, עומאר אפס, ג'וש הארטנט, רורי קאלקין, ווילם דפו, דני גלובר, וודי הארלסון, דניאל רדקליף, קת'רין האן, פול ווסלי, כריזמה קרפנטר, רוז ביירן, אנה פקווין, סאמר גלאו, אליזבת' מוס, אמילי בט ריקארדס, קריסטין צ'נווית', בי.די. וודסייד, מאט לבלנק, סנדרה בולוק, הלן מירן, ג'רמי פיבן, ג'ונתן ריס מאיירס, ניקולאי קוסטר-ולדאו, מיה רודולף, ג'וליאן מקמהון, דסטין מיליגן, ויל וויטון, ג'וש רדנור, ארנולד שוורצנגר, לורנס פישבורן, הילארי סוונק, ליסה קודרו, ג'ינה רודריגז, טרי קרוז, ווסלי סנייפס, וומני מוסקו, דין קיין, בי.ג'יי. נובאק וריקו רודריגז

שאלון יעלה מאוחר יותר (והפעם ליון הכין לנו)

אבל לבנתיים: שד או מלאך?

נערך לאחרונה ב:

נדירליאל

Active member
בחודש יוני נכתבו בסך הכל 1471 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 30 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 1060 הודעות
ונכתבו גם 411 הודעות חדשות ב-12 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא שרשור סיכום חודש שעבר, אם כי הוא לא מגיע לאורך שרשור האוף שנפתח חודש שעבר.

עוד מתוכנן לחודש יולי:
סדרות חוזרות (Good Omens, The Summer I Turned Pretty, Foundation, The Afterparty, Justified, פיוצ'רמה)

סדרות חדשות (Survival Of The Thickest, Full Circle, Special Ops: Lioness, Twisted Metal, The Horror of Dolores Roach, Praise Petey)
סרטי קולנוע חדשים כמו ברבי, אופנהיימר ועוד
ואת תשעה באב
ויום הבסטיליה הצרפתי

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אלישה דבנאם-קארי, אנדרה בראואר, לינדזי לוהן, לארי דייויד, קורטווד סמית', אידי פאלקו, סילבסטר סטאלון, ג'ק ווייטהול, מיה הוק, מילו ונטימיגליה, קווין בייקון, סופיה בוש, אנג'ליקה יוסטון, טום הנקס, פרד סבאג', סופיה ורגרה, וייט ראסל, פיונה שואו, מייקל רוזנבאום, סילה וורד, מישל רודריגז, רייצ'ל ברוסנהאן, סטיב האווי, טופר גרייס, האריסון פורד, פטריק סטיוארט, מייקל מנדו, קן ג'ונג, קולטון היינס, פיבי וולר-ברידג', ג'יין לינץ', מת'יו פוקס, טראוויס פימל, פורסט וויטקר, טרי אוקווין, בריאן אוסטין גרין, ג'ים ראש, תומר קאפון, וויל פרל, רוזה סאלאזר, דייויד האסלהוף, אריק ווינטר, דונלד סאת'רלנד, וין דיזל, פריאנקה צ'ופרה ג'ונאס, קריסטן בל, מרגו מרטינדייל, צ'ייס קרופורד, בנדיקט קאמברבאץ', ג'ארד פדלקי, ג'וש הולווי, סנדרה או, עומאר אפס, ג'וש הארטנט, רורי קאלקין, ווילם דפו, דני גלובר, וודי הארלסון, דניאל רדקליף, קת'רין האן, פול ווסלי, כריזמה קרפנטר, רוז ביירן, אנה פקווין, סאמר גלאו, אליזבת' מוס, אמילי בט ריקארדס, קריסטין צ'נווית', בי.די. וודסייד, מאט לבלנק, סנדרה בולוק, הלן מירן, ג'רמי פיבן, ג'ונתן ריס מאיירס, ניקולאי קוסטר-ולדאו, מיה רודולף, ג'וליאן מקמהון, דסטין מיליגן, ויל וויטון, ג'וש רדנור, ארנולד שוורצנגר, לורנס פישבורן, הילארי סוונק, ליסה קודרו, ג'ינה רודריגז, טרי קרוז, ווסלי סנייפס, וומני מוסקו, דין קיין, בי.ג'יי. נובאק וריקו רודריגז

לא זה אף לא זה.
אף אחד משניהם לא משכנע אותי מינית להעדיף אותו, אפילו ויל סמית' היה השד במנורה או בבקבוק.

dilia snake

Well-known member
כבר נכנסתי ללחץ אחרי שאמרת בטעות(אני מקווה|שריף|) שהשרשור לא ייפתח בראשון לחודש.

ומלאך|מלאך|(כי טכנית לוציפר היה מלאך לפני שהוא גורש וכ'ו|מאוהב|).

Lhuna3

Well-known member

I am the one who knocks​

🍕🏠
עוד מתוכנן לחודש יולי:
סדרות חוזרות (Good Omens, Foundation,
🥳
🥳
🥳
🥳
ויום הבסטיליה הצרפתי
🥳
🥵
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אנדרה בראואר

לארי דייויד

פיבי וולר-ברידג'

טראוויס פימל

קריסטן בל

ג'וש הולווי

כריזמה קרפנטר

תזכיר לו שאנחנו לא יודעים את התשובות לשאלות מבוכים ודרקונים.
why not both?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member

סדרות חוזרות (Good Omens, The Summer I Turned Pretty, The Afterparty, \)
הולך להיות חודש קשה|מזיע|
אולסו בשורות טובות!!!!!!!!!|מאוהב|

כמעט מלאכים

:-D

:-D

It's Always Sunny

Well-known member
איך הגענו כבר ליולי? |פנים|

שד כי דיוויד טננט בבשורות טובות.

דניאל רדקליף
אז גם להארי פוטר וגם לדניאל רדקליף יש יום הולדת ביולי? 8-*

כבר נכנסתי ללחץ אחרי שאמרת בטעות(אני מקווה|שריף|) שהשרשור לא ייפתח בראשון לחודש.
:-D:-D

חחח, מעולה!

oh shit, מכאן הרפרנס. אני באמת צריכה לראות שובר שורות (אבל מפחדת שיהיו לי ציפיות יותר מדי גבוהות).

כמעט מלאכים

didalf

Well-known member
תשובה טובה|מאוהב|

oh shit, מכאן הרפרנס. אני באמת צריכה לראות שובר שורות (אבל מפחדת שיהיו לי ציפיות יותר מדי גבוהות).
את באמת צריכה!

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של אנדרה בראואר, לינדזי לוהן, לארי דייויד, קורטווד סמית', אידי פאלקו, סילבסטר סטאלון, ג'ק ווייטהול, מיה הוק, מילו ונטימיגליה, קווין בייקון, סופיה בוש, אנג'ליקה יוסטון, טום הנקס, פרד סבאג', סופיה ורגרה, וייט ראסל, פיונה שואו, מייקל רוזנבאום, סילה וורד, מישל רודריגז, רייצ'ל ברוסנהאן, סטיב האווי, טופר גרייס, האריסון פורד, פטריק סטיוארט, מייקל מנדו, קן ג'ונג, קולטון היינס, פיבי וולר-ברידג', ג'יין לינץ', מת'יו פוקס, טראוויס פימל, פורסט וויטקר, טרי אוקווין, בריאן אוסטין גרין, ג'ים ראש, תומר קאפון, וויל פרל, רוזה סאלאזר, דייויד האסלהוף, אריק ווינטר, דונלד סאת'רלנד, וין דיזל, פריאנקה צ'ופרה ג'ונאס, קריסטן בל, מרגו מרטינדייל, צ'ייס קרופורד, בנדיקט קאמברבאץ', ג'ארד פדלקי, ג'וש הולווי, סנדרה או, עומאר אפס, ג'וש הארטנט, רורי קאלקין, ווילם דפו, דני גלובר, וודי הארלסון, דניאל רדקליף, קת'רין האן, פול ווסלי, כריזמה קרפנטר, רוז ביירן, אנה פקווין, סאמר גלאו, אליזבת' מוס, אמילי בט ריקארדס, קריסטין צ'נווית', בי.די. וודסייד, מאט לבלנק, סנדרה בולוק, הלן מירן, ג'רמי פיבן, ג'ונתן ריס מאיירס, ניקולאי קוסטר-ולדאו, מיה רודולף, ג'וליאן מקמהון, דסטין מיליגן, ויל וויטון, ג'וש רדנור, ארנולד שוורצנגר, לורנס פישבורן, הילארי סוונק, ליסה קודרו, ג'ינה רודריגז, טרי קרוז, ווסלי סנייפס, וומני מוסקו, דין קיין, בי.ג'יי. נובאק וריקו רודריגז
אוי לא ניק אתה יודע את מי שכחת ולכן תמות באלף חתכים?:-0

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמרתי את זה בכוונה,
אבל זה היה רק כי אני אוהב להבהיל כאן אנשים
איזה עיניים :love:
לחלוטין.
(וחלק מהסיבה לשאלה)
זאת הסיבה הנוספת לשאלה
כמעט מלאכים
על זה דווקא לא חשבתי
ומלאך|מלאך|(כי טכנית לוציפר היה מלאך לפני שהוא גורש וכ'ו|מאוהב|).
גם על לוציפר לא חשבתי.
והוא עדיין מלאך.

בכל מקרה אני בוחר במלאך, כי הם נוטים להיות חתיכים יותר.

הולך להיות חודש קשה|מזיע|
אולסו בשורות טובות!!!!!!!!!|מאוהב|
בעיקרון כן, כי את רגילה שאין לך סדרות.
אבל מצד שני את לא תצטרכי לנסות להספיק עונה של ה100 כל שבוע.
וואו, אפילו לא חשבתי שייתכן שמישהו לא יידע.
ובמקרה של שובר שורות אין סיבה לחשוש מציפיות גבוהות מידי.
אז גם להארי פוטר וגם לדניאל רדקליף יש יום הולדת ביולי? 8-*
גם לג'יי.קיי. רולינג, אבל אני מעדיף לא לחשוב עליה.

It's Always Sunny

Well-known member
:-D :-D

ובמקרה של שובר שורות אין סיבה לחשוש מציפיות גבוהות מידי.
כן, הגיוני מאוד.
אבל מה אם זה יצור ציפיות גבוהות מדי לשאר הסדרות שאני אראה אחר כך? 8-*:-D

גם לג'יי.קיי. רולינג, אבל אני מעדיף לא לחשוב עליה.
מובן לחלוטין 👍

didalf

Well-known member
בעיקרון כן, כי את רגילה שאין לך סדרות.
גם בלי המאה הרגשתי במרתון מידי עם באפי, לאדעת איך אני אכניס שם עוד סדרות. ובשורות טובות זה כל העונה במכה. טוב לפחות כולנו צופים בה אז נוכל לסכם על הפסקה לטובת זה נכון לונה?

אבל מה אם זה יצור ציפיות גבוהות מדי לשאר הסדרות שאני אראה אחר כך? 8-*:-D
היה לי קשה לחזור לסדרות אחרות אח"כ מודה. אבל אז זה עבר.

אני לא יודע על מה את מדברת. היא שם והיא תמיד הייתה שם.
מזל שכולם כאן יודעים מי אמין ומי שקרן.

Lhuna3

Well-known member
שאלון מבית ליון

תשובון מבית לונה

⚔️שם
: לונה3
⚔️גיל: |אליהו|
⚔️צבע עיניים: ספק כחול כהה ספק אפור כהה

🦁סדרות החודש: באפי ואנג'ל
🦁סרטי החודש: היפהפיה הנרדמת
🦁ספר החודש: שבט דוב המערות + עמק הסוסים (שעוד לא סיימתי)
🦁שיר החודש: Sometimes I'm Alone

🦁ציטוט החודש: To the Angelmobile!
🦁דמויות החודש: ספייק, אנג'ל, ג'יילס, באפי, ווילו, קורדיליה, זאנדר
🦁שחקנית החודש: שרה מישל גלר
🦁פרי החודש: אבטיח
🦁ירק אהוב: ברוקולי
🦁סיבה למסיבה: יחסית ליוני היה מזג אוויר סביר בהחלט רוב הזמן!
🦁סיפור החודש: פעם היתה קרפדה שהבינה את כל סודות הקיום, אבל היא לא יכלה לספר לאף אחד כי היא לא יודעת לדבר. (היא אגב מתה כבר מזמן).
🦁שאלת החודש: היו לי חילוקי דיעות עם מישהו בפייסבוק לגבי השאלה מה זה אושר, והאם בנאדם שסובל מבעיות נפשיות כגון חרדות יכול להגיד שהוא מאושר, או שסבל בכלל יכול להיות חלק מאושר או שזה ההיפך מאושר. אז מה דעתכם?

והנה שאלותי לחודש יולי

|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלת
? רדיו טייפ רקורד דאבל קאסט
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? אין
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? שדרוג טיסה למחלקת עסקים
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? אין
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? כל פרק היום הולדת שנה של אמה בחברים :-D
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? קל
1688232358395.png

|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? הדוקטור! (10+11)
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? הטארדיס.
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב? עוגת ביסקוויטים עם קרם ותותים.
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?

|שרביט|כח על שהיית רוצה?
להשפיע על אנשים לעשות כל מה שאני אומרת להם.

תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים...

1688232785925.png

1688233926407.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון מבית ליון

⚔️שם
:
⚔️גיל:
⚔️צבע עיניים:

🦁סדרות החודש:
🦁סרטי החודש:
🦁ספר החודש:
🦁ציטוט החודש:
🦁דמויות החודש:
🦁שחקנית החודש:
🦁פרי החודש:
🦁ירק אהוב:
🦁סיבה למסיבה:
🦁סיפור החודש:

והנה שאלותי לחודש יולי

?
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת?
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת?
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה?
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה?
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך?
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת?
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל?
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב?
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?
|שרביט|כח על שהיית רוצה?

נדירליאל

Active member
שאלון מבית ליון

⚔️שם
: - ז'ורז' מיפו
⚔️גיל: כגיל הגלים
⚔️צבע עיניים: הייזלנט

🦁סדרות החודש: - כמה סדרות התחרו על ת"ל, מרביתן אחרי פרק או שניים - אמרתי תודה. אבל: MOON KNIGHT לעת עתה לפחות, טיטנים, בדילוגים
🦁סרטי החודש: - לא צפיתי במי יודע מה סרטים, אלה שצפיתי היו מסיחי דעת
🦁ספר החודש: - כאן אני רוצה לציין שניים - הסגול הגדול, של אבי לבקוביץ [הוצאת פרטית - https://did.li/gx2w5] ו - שירו של אכילס, מדלן מילר - https://did.li/65nrl
🦁ציטוט החודש:
🦁דמויות החודש: ארנון מילצ'ן
🦁שחקנית החודש: אליסון האניגן, וילו - שחקנית בעלת פנים נפלאים ויכולות משחק שמשאירות את שותפיה הרחק מאחור.
🦁פרי החודש: שזיף סגול ושמן
🦁ירק אהוב: עלים, תביאו עלים
🦁סיבה למסיבה: עוד אין
🦁סיפור החודש: יש סיפורים חוץ מלקט הסיפורים המבחילים של רה"מ ומשפחתו?

והנה שאלותי לחודש יולי

? לא קיבלתי כי אני שונא מתנות
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? ראו למעלה
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? טבעת יפהפיה שקניתי בעיצוב מיוחד מבת של חברים שסיימה לימודי צורפות בבצלאל
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? לא זוכר
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? לא זוכר
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? OMG - כמה אני תקוע בתחת שלי
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? - אף לא אחת
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? - אין כזו
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב? ראו כל תשובותיי הקודמות
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? "" ""
|שרביט|כח על שהיית רוצה? - להשאר בגיל 15

מי זאת אליסון האניגן עפ"י ה- AI CHATGPT -
אליסון הניגן הוא שוער ברזילאי בכדורגל. הוא נולד ב-2 באוקטובר 1992. בשנת 2018, הצטרף אליסון לקבוצת ליברפול, ליגת העל האנגלית. מאז הצטרפותו לליברפול, הוא תרם בצורה חשובה להצלחות הקבוצה. בעונת 2018-2019, הוא זכה עם ליברפול בליגת האלופות של אירופה וגם בגביע העולם למועדונים. בנוסף, הוא זכה עם הקבוצה באליפות אנגליה בעונת 2019-2020.
אליסון נחשב לאחד משוערים המוכשרים ביותר בעולם. הוא מצליח לשלב בין יכולת ביצוע גבוהה במהלך המשחק ובין יכולת מעולה לטורף כדורים. כמו כן, הוא מפורסם על יכולתו הגבוהה לשחרר מהיר מהשער ולתת מסירות מדויקות לשחקני הקבוצה הקדמיים.
אליסון היה חלק מנבחרת ברזיל הזוכה בגביע העולם בשנת 2019. הוא שיחק במדי הנבחרת במספר טורנירים בינלאומיים, והוא ממשיך להיות שוער המוביל של ברזיל גם בזמן הפציעות שחווה מעת לעת.
בקיץ 2021, אליסון היה חלק מסגל הנבחרת הברזילאית בטורניר הקופה אמריקה, שנערך בברזיל.

dilia snake

Well-known member
⚔️שם: עדי |נחש| קוקס.
⚔️גיל: 31.
⚔️צבע עיניים: ירוק .

🦁סדרות החודש: אני חושבת שהכי קרוב לטלוויזיה היה קליפ של 10 דק' מהתוכנית של אנדרסון קופר וניתוח למוות של תמונות פרומו של כישור הזמן.
🦁סרטי החודש: :-D :-D :-D .
🦁ספר החודש: המצוד הגדול א' וב' והדרקון שנולד שוב א' וב' (כישור הזמן 2 ו3), אטלס, חורף על האי, ילדה אנגלייה אבודה, קחי את ידי, אלף נשיקות, פגומות(הפגומה היחידה זו אני שקלטה 50 עמודים לתוך הספר שהוא מחורבן לגמרי והמשיכה לקרוא עד הסוף כדי לדעת כמה גרוע זה יכול להיות ויאמר לזכות הספר שהוא שמר על אותה רמה ירודה עד הסוף) , קצב מנגינת הלב ושומרת ראש(שיכנס גם לחודש הבא כי התחלתי אתמול ואני אסיים עוד מעט).
🦁ציטוט החודש: "אני מסתובב כל הזמן עם כפכפים או נעל אחרת למקרה שאני אצטרך לברוח מהנאצים" אבא בטיול.
🦁דמויות החודש: רנד, מוריין, פרין.
🦁שחקנית החודש: אין לי.
🦁פרי החודש: דובדבן(זה עולה ביוון רק 2-4 יורו לקילו אז קנינו כל פעם שראינו דוכן ליד הכביש)
🦁ירק אהוב: עגבנייה, חציל.
🦁סיבה למסיבה: אין.
🦁סיפור החודש: אימא ואני ניסינו לרדת לעומק התסביכים של אבא שלי(כי היו נסיעות ארוכות וכל מה שהיה אפשר לעשות זה לדבר אחד עם השני) ואז הציטוט ההוא הגיע?

והנה שאלותי לחודש יולי

? בקבוק יין.
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? יש לי פסלון שחברה נתנה לי ליומולדת בגיל 13, ניתקנו קשר אבל הוא עדיין על אחד המדפים בחדר.
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? לא יודעת, סבונים לאימא שלי? זה מה שהיא הכי אוהבת.
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? שהלכנו לאיזה יקב שתמיד רציתי והיה כיף.
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? לא יודעת, אני שונאת דברים כאלו.
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? לא יודעת, נראה לי הכי קרוב למישהו שאכפת לי ממנו זה ג'ון לנון.
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? מאט מרדוק AKA דרדוויל AKA בעל.
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? יין וספרים.
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב? שוקולד, אני לא סוטה.
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? לא צריך מסיבה, איכ תשומת לב.
|שרביט|כח על שהיית רוצה? להיות בלתי נראית.

356620036_3734473773446711_7535163974375755360_n.jpg

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
⚔️שם:|קדימה|עדי|חזיר| וונאקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⚔️גיל:|קדימה|31
⚔️צבע עיניים:|קדימה|חום

🦁סדרות החודש:|קדימה|באפי ואנג'ל ושום דבר אחר.
🦁סרטי החודש:|קדימה|ספיידרוורס! היה ממש טוב! |ספיידר|
🦁ספר החודש:|קדימה||X| קניתי את הספר שרעות המליצה והוא מחכה למתי שיהיה לי כוח לספרים.
🦁שיר החודש:|קדימה|האם אני יכולה להגניב שיר שיצא ביום האחרון לחודש? לדעתי כן, וגם הוא מאד מתאים לדבר העיקרי שהפורום עוסק בו כבר חודשים:
Olivia Rodrigo - Vampire
והמועמד הקודם להיות שיר החודש - קצת בייבי קאנטרי טיילור
Taylor Swift - Picture To Burn
🦁ציטוט החודש:|קדימה|בטח משהו שג'יילס אמר
🦁דמויות החודש:|קדימה|ג'יילס וקורדיליה
🦁שחקנית החודש:|קדימה|ראיתי את טום וזנדיה חמודים באיזה וידאו אז אני אבחר בהם.
🦁קראש החודש:|קדימה|בעלי המושלם שראיתי בליייב|מאוהב||מאוהב| וליטרלי כל הופעה שלו החודש הוא כ"כ חמוד אני לא עומדת בזה באמת שהקראש שלי רק מתחזק מיום ליום. אני לא יודעת מה לעשות עם חיי כשהוא יסיים את הטור בעוד 3 שבועות;-(;-( הסרטונים שלו מהופעות זה החמצן שלי.
אגרתי כ"כ הרבה גיפים רק מהחודש הזה איך אני אבחר מה לשים??
טוב זה מההופעה שהייתי (אבל לא אני צילמתי):
hs66.gif
וזה פשוט החיוך הכי יפה בעולם|מאוהב|

hs83.gif

אולסו מלכתי המלכה דופקת לעצמה מחבט בראש|מאוהב|:-D
ts59.gif
וכמובן ג'יילס|מאוהב|

(תודה לאור על הגיף)

🦁פרי החודש:|קדימה|בננה.
🦁ירק אהוב:|קדימה|עגבניה.
🦁סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי בהופעה של הארי!!|מאוהב| (זה היה ביוני זה נחשב!) טיילור הכריזה על תאריכים לאירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאנחנו נגלה אם זה סיבה למסיבה או לבכי רק ביולי.
🦁סיפור החודש:|קדימה|ובכן הסיפור על עדי החננה והג'וינט: אמסטרדם כידוע היא בירת הוויד. עדי החנונית מעולם לא עישנה בחייה. גם לא ממש התכוונתי לעשן כי זה לא כזה מעניין אותי אבל במלון שהיינו היה בר בתוך המלון וערב אחד ירדנו לבר לבירה. והיה שם ליטרלי עמדה לגלגול ג'וינטים חופשי, אז לא ננסה? אז אחותי שגם מעולם לא גלגלה ג'וינט ניסתה וגלגלה את הג'וינט העקום בעולם. וגם לא הייתה לנו מצית כמובן כי אנחנו לא מעשנות אז השתמשנו בנר שעל השולחן להדליק אותו:-D ואז כמובן ניסינו לעשן ואני נחנקתי ואחותי נקרעת ממני:-D אני די בטוחה שנראינו הכי מטופשות בבר הזה. עד עכשיו אין לי מושג אם באמת עישנתי את זה נכון. הייתי מסטולה קלות אבל לא ממש מסטולה ואולי זה בכלל הייתה הבירה? מי יודע. וזהו עכשיו אני מאגניבה.

והנה שאלותי לחודש יולי

?|קדימה|אני לא יודעת מה עבר לי בראש בגיל 16 אבל מה שרציתי וקיבלתי היה צניחה חופשית.
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת?|קדימה|יש לי בגדים שמחזיקים כבר כמה שנים אבל לא עולה לי משהו ממש סנטימנטלי.
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת?|קדימה|אחותי אובססיבית לכמה סדרות אנימה ולדמות אחת במיוחד, אז קניתי לה בובה שלו ליומולדת כי אני יודעת שהיא רצתה אבל הרגישה טיפה מגוחך לקנות בובה. מאז היא פיתחה בו תלות רגשית והיא מאוהבת בבבובה הזאת:-D אבל אני את שלי עשיתי.
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה?|קדימה|יומולדת 30 שנה שעברה היה מאד יפה. בערב לפני הלכתי עם אחותי לבר קוקטליים טעים ומסתבר שבזמן הזה ההורים שלי התגנבו לדירה שלי וקישטו אותה ואז כשחזרנו הייתה לי הפתעה + העוגה האהובה עליי. ואז למחרת ביומולדת הלכנו לטיול ואז החלקה על הקרח. ואז בערב מסעדה עם המשפחה והם הכינו לי מצגת שמשווה אותי לפנדה כי זאת הספיריט אנימל שלי וזה היה מאד חמוד ומצחיק.
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה?|קדימה|לא באפי זה בטוח|שפם| יאוו אני מרגישה שיש לי משהו ממש על קצה הלשון שאני לא מצליחה להזכר. היה פרק חמוד בפארקס שרון כל הזמן לחוץ שלזלי תעשה לו מסיבה גדולה ובסוף היא עושה לו מסיבה בדיוק לפי הטעם שלו - הוא לבד עם סטייק וסרט.
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך?|קדימה|בעלי הארי סטיילס נולד יום לפני (ושנתיים אחרי)|מאוהב|, אולסו בפברואר: טום הידלסטון ואליזבת' אולסן|מאוהב| בשנה שלי אמממממ לא עולה לי מישהו שאני ממש אובססיבית אליו.
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת?|קדימה|הגלאגרים + מיקי. ושיכלול הרבה קללות:-D
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל?|קדימה|כרטיסים לטיילור!!!!! אבל אני אשיג אותם לעצמי לא מחכה עד היומולדת שלי ולא סומכת על אף אחדB-|
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב?|קדימה|עוגת גבינה לוטוס
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה?|קדימה|קטנה. אני מבינה שלמישהו יש יומולדת החודש?:-D
|שרביט|כח על שהיית רוצה?|קדימה|טלקינזיס וטלפורטציה.

תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים...|קדימה|

1688231734573.png

אני בחודש הקרוב:
1688235115867.png

It's Always Sunny

Well-known member
⚔️שם: אור |חיבוק|
⚔️גיל: 24
⚔️צבע עיניים: חום.

🦁סדרות החודש: המאה (עדיין לא התגברתי עליה ;-(), VEEP, עריכה: אני עושה לעצמי נו נו נו כי שכחתי את גברת מייזל המופלאה 8-*|פנים|
🦁סרטי החודש: -
🦁ספר החודש: עדיין בפאנפיקים.
🦁ציטוט החודש: Robust מ-Veep. ואם אני יכולה לצטט את עצמי (ספוילר למאה עונה 3): והלוואי על כולנו שיאהבו אותנו כמו שג'אהא אוהב את התרמיל שלו :-D
🦁דמויות החודש: קלארק, רייבן ואוקטביה.
🦁שחקנית החודש: אהבתי שאתה ישר מניח שמדובר בשחקנית :-D אבל אתה צודק במקרה הזה כי הבחירה שלי היא ג'וליה לואי-דרייפוס.
🦁פרי החודש: בננה, אובקדו.
🦁ירק אהוב: סלט ירקות עם פלפל חריף. לא אוהבת חריף בדרך כלל אבל לא יכולתי להפסיק לאכול את הסלט הזה.
🦁סיבה למסיבה: להסיר משימות מהרשימה של ה-to do שלי.
🦁סיפור החודש: אני אחשוב על זה.

והנה שאלותי לחודש יולי

? סט תכשיטים שאימא שלי קנתה לי ליום ההולדת (לצערי הטבעת הלכה |נחמה|)
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? |למעלה|
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? ספר שקניתי לחברה, חסכתי כסף והיה מאוד כיף לקנות אותו (למרות שאימא שלי שילמה את שאר הסכום כי לא היה לי מספיק).
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? גיל 5 נראה לי, אימא שלי אפתה לאח שלי ולי שתי עוגות, וניל ושוקולד.
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? אני לא מצליחה לחשוב על משהו ממש אז אני הולכת על הדבר הראשון שעלה לי בראשון והוא מסיבת יום ההולדת של באפי (ספוילר לעונה 2): כשקורדי קפצה מהעוגה :-D
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? מעדיפה לא לחשוב על זה ;-#
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? לזלי נופ.
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? שאלה טובה, אין לי מושג. אין משהו ספציפי כרגע.
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב? שוקולד.
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? קטנה.
|שרביט|כח על שהיית רוצה?
כשהייתי קטנה רציתי לקרוא מחשבות אבל עכשיו זה לא נראה לי רעיון טוב כי לבאפי זה לא עבד טוב ;-#
אז אולי יכולת לעצור את הזמן.

תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים... אין לי כרגע ;-#

נערך לאחרונה ב:

נדירליאל

Active member
⚔️שם: אור |חיבוק|
⚔️גיל: 24
⚔️צבע עיניים: חום.

🦁סדרות החודש: המאה (עדיין לא התגברתי עליה ;-(), VEEP, עריכה: אני עושה לעצמי נו נו נו כי שכחתי את גברת מייזל המופלאה 8-*|פנים|
את ה-מאה לא מכיר. על VEEP כבר כתבתי :)
🦁סרטי החודש: -
🦁ספר החודש: עדיין בפאנפיקים.
🦁ציטוט החודש: Robust מ-Veep. ואם אני יכולה לצטט את עצמי (ספוילר למאה עונה 3): והלוואי על כולנו שיאהבו אותנו כמו שג'אהא אוהב את התרמיל שלו :-D
🦁דמויות החודש: קלארק, רייבן ואוקטביה.
🦁שחקנית החודש: אהבתי שאתה ישר מניח שמדובר בשחקנית :-D אבל אתה צודק במקרה הזה כי הבחירה שלי היא ג'וליה לואי-דרייפוס.
🦁פרי החודש: בננה, אובקדו.
🦁ירק אהוב: סלט ירקות עם פלפל חריף. לא אוהבת חריף בדרך כלל אבל לא יכולתי להפסיק לאכול את הסלט הזה.
🦁סיבה למסיבה: להסיר משימות מהרשימה של ה-to do שלי.
🦁סיפור החודש: אני אחשוב על זה.

והנה שאלותי לחודש יולי

? סט תכשיטים שאימא שלי קנתה לי ליום ההולדת (לצערי הטבעת הלכה |נחמה|)
כמו התליון הנהדר שקניתי לבת שלי בלונדון ב- FLEA MARKET, לא סולח לה
|שרביט|פריט אהוב שקיבלת בתור מתנת יום הולדת ואת\ עדיין שומר\ת? |למעלה|
|שרביט|מהי מתנת יום ההולדת הכי טובה שנתת? ספר שקניתי לחברה, חסכתי כסף והיה מאוד כיף לקנות אותו (למרות שאימא שלי שילמה את שאר הסכום כי לא היה לי מספיק).
|שרביט|מהו יום ההולדת שאת\ה הכי זוכר\ת לטובה? גיל 5 נראה לי, אימא שלי אפתה לאח שלי ולי שתי עוגות, וניל ושוקולד.
חצי מתאומים?
|שרביט|באיזו סדרה או סרט היתה סצנת יום הולדת הכי טובה? אני לא מצליחה לחשוב על משהו ממש אז אני הולכת על הדבר הראשון שעלה לי בראשון והוא מסיבת יום ההולדת של באפי (ספוילר לעונה 2): כשקורדי קפצה מהעוגה :-D
גם בעונה 4 עורכים לה מסיבת ענק
|שרביט|שחקן אהוב שנולד בחודש\שנת ההולדת שלך? מעדיפה לא לחשוב על זה ;-#
|שרביט|דמות שהיית רוצה לקבל ממנה ברכת יום הולדת? לזלי נופ.
אני יכול להבין. היא שחקנית מופלאה
|שרביט|המתנה שהיית הכי רוצה לקבל? שאלה טובה, אין לי מושג. אין משהו ספציפי כרגע.
|שרביט|טעם עוגת יום הולדת אהוב? שוקולד.
|שרביט|את\ה רוצה מסיבה גדולה או קטנה? קטנה.
|שרביט|כח על שהיית רוצה?
כשהייתי קטנה רציתי לקרוא מחשבות אבל עכשיו זה לא נראה לי רעיון טוב כי לבאפי זה לא עבד טוב ;-#
אז אולי יכולת לעצור את הזמן.
לא כדאי לעצור את הזמן, מה שיצטרך לקרות יקרה בכל מקרה :)
תמונות, סרטונים או סתם דברים מצחיקים... אין לי כרגע ;-#

למעלה