hypersonic-the_begining_of_a_story 1:24 לסוף..תענוג!
E eranle25 New member 15/6/05 #2 ../images/Emo45.gif חח במקרה שומע את זה עכשיו... אלבום יפה ולא רגיל בגזרת הפולאון...רואים שיש לבן אדם כשרון.
../images/Emo45.gif חח במקרה שומע את זה עכשיו... אלבום יפה ולא רגיל בגזרת הפולאון...רואים שיש לבן אדם כשרון.
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #3 טראק יפה :] כמו שיוני סאלח הגאון יודע לעשות. גם אנד אוף אסטורי יפה
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #8 ../images/Emo6.gif כן גם אני הייתי בהלם מהצירוף מקרים! חחחחחחחחחחח
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #9 חיים ארוכים יהיו לי הא ../images/Emo13.gif התגעגעתי הנה אבי! חחחח
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #12 ../images/Emo6.gif בונקר החיים חחחחחחחח אין זמן לנשום. וואיייי שנים שלא הדלקתי תמחשב מסכן נראה לי הוא שכח מזה אינטרנט חחחחחחחח
../images/Emo6.gif בונקר החיים חחחחחחחח אין זמן לנשום. וואיייי שנים שלא הדלקתי תמחשב מסכן נראה לי הוא שכח מזה אינטרנט חחחחחחחח
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #14 עד ה1.9 ואח"כ קורס 5 חודשים חחח אין זמן לנשום אני עדיין בהלם מזה שאני מול המחשב חחחחחחח
כ כאילוו דה נה New member 16/6/05 #25 פחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו בדיחה. מי יכל לחשוב דבר כזה
פחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו בדיחה. מי יכל לחשוב דבר כזה
כ כאילוו דה נה New member 16/6/05 #32 ../images/Emo12.gif גיא?:/ איזה חמוד הוא חחחחח הוא רגיש וחמודי הוא בטח לא ראה אותי הרבה זמן והתחיל להעלות השערות למה אני לא נוכחת חחחח חמוד מצידו בכל אופן.. אין לי סיבה "לעזוב" בגללך או בגלל כל גורם אחר
../images/Emo12.gif גיא?:/ איזה חמוד הוא חחחחח הוא רגיש וחמודי הוא בטח לא ראה אותי הרבה זמן והתחיל להעלות השערות למה אני לא נוכחת חחחח חמוד מצידו בכל אופן.. אין לי סיבה "לעזוב" בגללך או בגלל כל גורם אחר