מלך האריות את מתכוונת... תיזהרי מופאסה מת שם... זה קצת קשה לשמיעה..
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #41 מה?????????? לא שמעת שטרק מלך החיות יצא כבר????????????? ואני חשבתי שלך יש ותעבירי לי ....... ואת ביכלל לא מעודכנת.... פששששש גליה מאמי.. עכשיו קופת חולים עכשיו!
מה?????????? לא שמעת שטרק מלך החיות יצא כבר????????????? ואני חשבתי שלך יש ותעבירי לי ....... ואת ביכלל לא מעודכנת.... פששששש גליה מאמי.. עכשיו קופת חולים עכשיו!
S siv honey New member 16/6/05 #46 היי היי מה סביח מה???? אני במנצ'ז עצבני לפלאפל!! בראש שלך דולפינה הולכים לאכול?
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #47 אאה? ואת תשלמי לי את ההוצאות של החללית? וחוץ מזה.... מה פלאפל מה? מנצ'ז לללללל...........טוסט! יש מצב לטוסט?
אאה? ואת תשלמי לי את ההוצאות של החללית? וחוץ מזה.... מה פלאפל מה? מנצ'ז לללללל...........טוסט! יש מצב לטוסט?
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #48 מי אמר שאין ניסים אאה? אנשים אתם לא מבינים מה קורה.. חח בעודנו מפנטזות על אוכל. אמא שלי נכנסה עכשיו עם לאפה .. יאמי לי .
מי אמר שאין ניסים אאה? אנשים אתם לא מבינים מה קורה.. חח בעודנו מפנטזות על אוכל. אמא שלי נכנסה עכשיו עם לאפה .. יאמי לי .
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #50 בואי נגיד שאם עופר ניסים היה בא עם הלאפה.. אין ספק שהיה מדובר בערב קצת יותר קשה מהמצופה.
M Mad Sorcerer New member 16/6/05 #52 בוא נגיד שחלאס לדבר סתם כבר! אגב אני פה עם פיתה וצלחת חומוס.. אין כמו לנגב ב11 בלילה..
S siv honey New member 16/6/05 #54 אין כמו חריף!!! ../images/Emo99.gif הרסתם לי את הבריאות הרסתם!! אני רעבה!!!!!!!!
S siv honey New member 16/6/05 #56 עוד פעם עשיתי את זה!!!! ../images/Emo153.gif דולפינה, פרגני לי קצת מהלאפה באמאש'ך אני מתמוטטת פה.