סבבה [?!]
כ כאילוו דה נה New member 15/6/05 #15 Electric Universe ! בא לי לשמוע את Electric Universe - The Prayer איזו "נוסטלגיה" חחחחחחחח
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #23 מה יש לך גלייה? התחלת פחות להבין בטראנס? אני ממש מיתפלא עלייך .. לאחרונה... MP3 טראנס טוב טוב הגמד. עם זה זה להיתחשמל לכמה ימים בלי יכולת לזוז!!! בום טראח!
מה יש לך גלייה? התחלת פחות להבין בטראנס? אני ממש מיתפלא עלייך .. לאחרונה... MP3 טראנס טוב טוב הגמד. עם זה זה להיתחשמל לכמה ימים בלי יכולת לזוז!!! בום טראח!
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #27 אין האגדי.. למעשה יש כאלה שמשווים את האיכות שלו ל "החלמה רוחנית" MP3 טראנס הלב - מרקו זגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגזגגגגגגגגגג שיער סמוררררררר
אין האגדי.. למעשה יש כאלה שמשווים את האיכות שלו ל "החלמה רוחנית" MP3 טראנס הלב - מרקו זגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגזגגגגגגגגגג שיער סמוררררררר
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #31 עזבי מהמם בחייך.. את משווה את זה לטרק ניסים בוסקילה של הקומדי סטור? באמת !! מה יש לך חום או משהו ?
G GallaxY New member 16/6/05 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת יש לי חום; אני עדיין חמה על הרמיקס המדהים של יהל לo-zone- Dragonesta din tei... מאיה היא.. מאיה הוא... ... יו בירה .. מה? עם אש תה... זה גדול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת יש לי חום; אני עדיין חמה על הרמיקס המדהים של יהל לo-zone- Dragonesta din tei... מאיה היא.. מאיה הוא... ... יו בירה .. מה? עם אש תה... זה גדול
ד דולפינית בים New member 16/6/05 #39 רגע וטראק מלך החיות? תעבירי לי כמו שהיבטחת? ואז אני מבטיחה לא לבכות.