תרנגול רב עצמה
Active member
אין, אין, וגם אין
בתור ילדת השיר שלנו יש לי קראש נצחי על רן דנקר אבל לא מתה על המוזיקה שלו לאחרונה לצערי. השיר הזה חמוד בבתים אבל מעצבן בפזמון. אני כן אוהבת את הקטע עם השמלה ושהוא משחק עם הגבולות האלה.שירי החודש:
מה לעזאזלהייתה אילו תקופה לא מזמן שאהבתי לראות סרטונים של אנשים ששוט מפוצצים להם חצ'קונים. זה היה מרגיע אותי.
גוד פוינט. יו ניד א קרימנל לוייר.רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? סול. דה.
הממ תודה שבחרת בי?אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? הממ.. עדי (כל עוד לא מדובר בגופה של חיה ואז היא לא תרצה לעזור לי אני מניחה)
תלוי אבל אם עושים את זה כל הזמן? כי אני מכירה לרוב במפגשים משפחתיים או עם חברות אז דווקא יש שיחה וזה ומתישהו כולם עוברים לאיזה כמה דקות שכל אחד שקוע בטלפון שלו ואז ממשיכים. וזה ממש לא רק הנוער של היום זה דווקא מחלה של מבוגרים יותר.כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? אני קצת לא רוצה לענות על זה, כי אני מרגישה שמה שאני לא אגיד אני אשמע כמו בומרית, אבל נראה לי שהדבר שהכי מפריע לי זה שאנשים נמצאים בטלפון כשהם בנוכחות חברים שלהם. אני לא מדברת על נגיד לבדוק שניה את הפלאפון כשיש צילצול של הודעה, אלא ממש לשבת עם חבורה של אנשים או בן אדם אחד ולשחק או לעשות משהו ממש לא דחוף בפלאפון.
חחח את אפילו לא הראשונה שחשבה על זהאם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? טוב התשובה האמיתית היא משהו כנראה שלא אחשוף, אבל אם הייתה לי יותר מפעם אחת, הייתי ממש רוצה לחזור כזבוב על הקיר בתא השירותים שתאיר ראדה נרצחה בו. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדעת בוודאות מי עשה את זה, והדעות שלי כל הזמן. כל סטטוס שאני קוראת הנושא משנה את דעתי. זה פשוט מחרפן אותי שאני לא יודעת בוודעות. ומי הקורבן פה? אולה או רומן?! אני רוצה תשובות גאד דאמיט. לא יכול להיות שכולם חפים מפשע מישהו רצח אותתתתתההההה!!!
אז תהפכי לסופר פייסבוק?איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? זה ייצור תגובת שרשרת שתגרום לפרפר לעוף מחדר ישיבות של מטא כי הוא פוחד מהמילה מטאה, שלא היה יוצא משום אם הם היו אומרים פייסבוק, יעוף עד לישראל, יתקע בשמשה של משאית שסוחבת תמצית רדיואקטיבית שאני בדיוק נמצאת לידה. המשאית נשפכת, אני מכוסה בכל החומצה. בום. יום אחר כך- כוחות על!
התחלתי לקרוא אבל התייאשתי כשהכתב קטן בפעם השלישית. ניק, אני מקווה בשבילך שלא ישבת והעתקת הכל לבד, כי בשביל זה יש אינטרנטחוץ מזה נציין את ימי ההולדת
אני עדיין זוכרת איזה שיעור תנ"ך שלימדו אותנו שאש היא גם טובה וגם רעה. אבל אני לא זוכרת באיזו מילה השתמשואבל לבנתיים: אש או מים?
כן. ורק אנחנו למדנו להפוך כל דבר לנשק אז אני לא בטוחה שיש סיבה לתת לנו קרדיט.אבל רק בני אדם יודעים ליצור אש
יפה. סדר עדיפויות נכוןשאלה נהדרת...עם אש מבשלים, אבל בלי מים איך נכין מרק?
וואי ממשלונה זה כמעט רמת ניק מה שעשית פה.
![]()
אני עדין מחכה ליום הדילן העולמי.
חחח, איזה שיימינגאני לא חושבת שהוא ראוי לזה שנחגוג אותו. קודם שילמד לשרשר בלי להתקשר אליי ולשאול איך מגיבים![]()
אפשר לחגוג אותה בכך שנחגוג את הכישרון המוזיקלי המדהים שלה. הנה למשל שיר שכתבה בעבר:
נקודה ממש חשובהוגם פויה ל"ג בעומר וריח של עשן בשיער![]()
[Waze] בהחלט גם לי שמות הרחובות והכבישים עוזר מאוד, ואני גם ממש אוהבת שהוסיפו הוראות על הנתיבים שאפשר לפנות מהם "בעוד... פני שמאלה באמצעות 2 הנתיבים השמאליים".חחחחח כנל!! השתפרתי קצת מאז שהוא אומר גם את שמות הרחובות.
שלא נדבר על סוכן הFBI שבדרכו לדילן.
היתי בטוחה שתשימי את לונה בתור זו שתנצח במשימות האוכל.
הרי יש לה ניסיון עם פסטה גבינה וקינמון
מתחילה לחשוד שמילי נעלמה כי היא נכנסה לאיזה תוכנית להגנת עדים או משהו
זהו זאת גם הבעיה שלי. בכלל זה מרגיש שבארה"ב מספר האפשרויות לסלבריטי שם הוא אינסופי...הישראלי, אני בקושי מכירה את האנשים שהם מצעים בישראלי אז באמריקאי אני בטח לא אכיר אף אחד
הכלבים הקטנים הם הכי מעצבנים. רק רוצים לטפס עליך. איכס
אני הולכת לנחש ולהגיד ה-100?
אני מקווה שאת מתחילה להפנים מה את אמורה לעשות...לא בנתי את התמונה שדילן שמה.
אני שוב מפספסת משהו? זה שוב ה-100?
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? אני ממש בספק אם יש משהו שמגעיל רק אותי, אני חושבת שהגעתי למצב שאני לא נגעלת משום דבר כי אני קצת נהנית מלראות דברים מגעילים. הייתה אילו תקופה לא מזמן שאהבתי לראות סרטונים של אנשים ששוט מפוצצים להם חצ'קונים. זה היה מרגיע אותי.
רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? סול. דה.
גוד פוינט. יו ניד א קרימנל לוייר.
זה מה שכתבתי גם אני... אני איתך, זה מחרפן הסיפור הזה ונראה לי שאף פעם לא נדע באמת.הייתי ממש רוצה לחזור כזבוב על הקיר בתא השירותים שתאיר ראדה נרצחה בו. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדעת בוודאות מי עשה את זה, והדעות שלי כל הזמן. כל סטטוס שאני קוראת הנושא משנה את דעתי. זה פשוט מחרפן אותי שאני לא יודעת בוודעות. ומי הקורבן פה? אולה או רומן?! אני רוצה תשובות גאד דאמיט. לא יכול להיות שכולם חפים מפשע מישהו רצח אותתתתתההההה!!!
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? זה ייצור תגובת שרשרת שתגרום לפרפר לעוף מחדר ישיבות של מטא כי הוא פוחד מהמילה מטאה, שלא היה יוצא משום אם הם היו אומרים פייסבוק, יעוף עד לישראל, יתקע בשמשה של משאית שסוחבת תמצית רדיואקטיבית שאני בדיוק נמצאת לידה. המשאית נשפכת, אני מכוסה בכל החומצה. בום. יום אחר כך- כוחות על!
אני אוהבת הייקו (לא שמכירה הרבה או מתמצאת במיוחד, אבל זה סגנון מקסים שמדבר אלי).למה אתם מצפים בחודש נובמבר:לבהעביר סדנת הייקו את תלמידי כיתת מופת, להשלים את הוראת שירת ימה,ב לכיתה יא
מה זה אומר?כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים?שיפסיקו להיות אדישים להורמונים שלהם
טוויסט בעלילה. היא תהפוך לאליאז תהפכי לסופר פייסבוק?
קודם כל תודה!אוקיי, אז אחרי הרבה עבודה על עצמי לדלג על שרשורים שלמים, אני כאן!
התחלתי לקרוא אבל התייאשתי כשהכתב קטן בפעם השלישית. ניק, אני מקווה בשבילך שלא ישבת והעתקת הכל לבד, כי בשביל זה יש אינטרנט
אני עדיין זוכרת איזה שיעור תנ"ך שלימדו אותנו שאש היא גם טובה וגם רעה. אבל אני לא זוכרת באיזו מילה השתמשו
בכל מקרה, מים.
כן. ורק אנחנו למדנו להפוך כל דבר לנשק אז אני לא בטוחה שיש סיבה לתת לנו קרדיט.
יפה. סדר עדיפויות נכון
וואי ממש
חחח, איזה שיימינג
נקודה ממש חשובה
זהו להיום. לפחות אני בערך מסונכרנת
רק שתדעי, אני מטפל היטב ו ב גב( וכן, הלכתי לרופא\אורטופד) לכן המצב משתפר!אני אוהבת הייקו (לא שמכירה הרבה או מתמצאת במיוחד, אבל זה סגנון מקסים שמדבר אלי).
מה זה אומר?
אז אני קצת ההפך בקטע הזה. בשיר שלנו הוא היה חתיך, אבל הצטייר לי יותר כיפיוף גנרי כזה ולא כזה מעניין, אבל בתקופה האחרונה, מאז שחזר לארץ והיה פעיל, ראיתי כמה ראיונות איתו והתאהבתי בו לגמרי באישיות. כמובן שזה שהוא יצא מהארון גורם לי לחבב אותו יותר (מה לא בסדר איתי?), ואני יותר אוהבת את השירים החדשים והיותר מוזרים/מעניינים שלו. לאידעת, אני אוהבת אנשים שיש בהם משהו מוזר. ובעיני, לא שהוא השתנה הרבה אבל איכשהו הוא מרגיש לי הרבבההההההה יותר חתיך עכשיו.בתור ילדת השיר שלנו יש לי קראש נצחי על רן דנקר אבל לא מתה על המוזיקה שלו לאחרונה לצערי. השיר הזה חמוד בבתים אבל מעצבן בפזמון. אני כן אוהבת את הקטע עם השמלה ושהוא משחק עם הגבולות האלה.
אקזקטלי!גוד פוינט. יו ניד א קרימנל לוייר.
חחח את אפילו לא הראשונה שחשבה על זה![]()
טוב, אז לא ראיתי שלונה כתבה את זה כי עוד לא קראתי תשובות של אחרים, אבל תכלס, הדבר הזה מחרפן אותי. זו אי הידיעה וזה שאני לא יודעת על מי לרחם ועל מי לא לרחם. הקייס הזה משגע אותי. (ודיי את כל המדינה). וזה הפואנטה שאנחנו באמת א פעם לא נדע, גם אם ישחררו אותו זה לא אומר שהוא לא עשה את זה, אבל זה גם לא אומר שכן. רק הוכחה מוצקה! אוף שימצאו איזה קלטת נסתרת ממצלה נסתרת שהייתה חבוייה בתא בזמן הזה נו בחייאת!זה מה שכתבתי גם אני... אני איתך, זה מחרפן הסיפור הזה ונראה לי שאף פעם לא נדע באמת.
קיוויתי יותר לכוחות על של חוזק, ונראה לי לעוף יהיה גם סבבה, ואולי עוד, אני צריכה לחשוב. מה הכוחות של סופר פייסבוק? (טכנית זה אני אהיה סופר מטא)אז תהפכי לסופר פייסבוק?
מה לעזאזל![]()
(על סירטוני הפיצוץ חצ'קונים) חחח... זה באמת אולי הכי קיצוני שלי, אבל מה אני אעשה? אבל אם מעלים את הדברים האלה ליוטיוב יש עוד אנשים שאוהבים לראות את זה, אני לא הפסיכית היחידה בעולם. חוץ מזה אני גם מתה על סרטונים של ניקוי. יש קומפליישן של כל מיני קטעים קטנים של ניקוי מטיקטוק, ויש גם ערוצים של אנשים שמנקים מכוניות, ויש שם לפעמים מכוניות מזעזעות, שישבו איזה 10 שנים בלי לגעת בהם ויש בהם מלא עובש, ולפעמים ג'וקים ועכברים. אוח אני מתה על זה! במיוחד על הקטע הזה שהם עושים עם מכונה כזאת שמזריקה חומר ניקוי לתוך השטיח ואז שואבת את זה החוצה עם מים. זה כזה מספק. הייתי רואה סרטונים כאלה שעות ופשוט מתהפנטת מהם. זה היה קצת מדיטטיבי כזה. טוב אני אפסיק להיות מוזרה...
במהלך החודש נפתחו 34 שרשורים חדשים
שני הדברים הכי חשוביםנמשיך בצפיות חוזרות של שולחן לחמישה
נעלה הרבה גיפים
גם בפורום?נשים לב לחג ההודיה של האמריקאים
נתחיל לחגוג את חנוכה מוקדם מהרגיל
כל אלו(+ריד סקוט וג'ובאני רוסו) האהובים עליידייויד שווימר (חברים), רוזאן בר (רוזאן),רבקה רומיין, ג'ייסון לונדון ג'רמי לונדון (שולחן לחמישה)רוברט דייויד הול (CSI) ,סטיב זאן (הלוטוס הלבן) ג'וש דוהמל, פול מקגאן (דוקטור הו, לות'ר), שון מאריי (NCIS), ג'וני לי מילר (אלמנטרי)פיט דייוידסון (SNL) אליסון טולמן (פארגו, למה נשים רוצחות), קלואי סביני , ג'ואל מקהייל קולין הנקס (Life in Pieces, כריסטינה אפלגייט (נשואים פלוס, קייטי קסידי (החץ), ג'ואל קינמן הקילינג קיילי קווקו (המפץ הגדול)
אבל לבנתיים: אש או מים?
אז אני קצת ההפך בקטע הזה. בשיר שלנו הוא היה חתיך, אבל הצטייר לי יותר כיפיוף גנרי כזה ולא כזה מעניין, אבל בתקופה האחרונה, מאז שחזר לארץ והיה פעיל, ראיתי כמה ראיונות איתו והתאהבתי בו לגמרי באישיות. כמובן שזה שהוא יצא מהארון גורם לי לחבב אותו יותר (מה לא בסדר איתי?), ואני יותר אוהבת את השירים החדשים והיותר מוזרים/מעניינים שלו. לאידעת, אני אוהבת אנשים שיש בהם משהו מוזר. ובעיני, לא שהוא השתנה הרבה אבל איכשהו הוא מרגיש לי הרבבההההההה יותר חתיך עכשיו.

וואו כן זה מאד שימושי![Waze] בהחלט גם לי שמות הרחובות והכבישים עוזר מאוד, ואני גם ממש אוהבת שהוסיפו הוראות על הנתיבים שאפשר לפנות מהם "בעוד... פני שמאלה באמצעות 2 הנתיבים השמאליים".
חחחח לגיטימי לחלוטין.כמובן שזה שהוא יצא מהארון גורם לי לחבב אותו יותר (מה לא בסדר איתי?),
אממ לדעת הכל על כולם אני מניחה?מה הכוחות של סופר פייסבוק?
כולנו מוזרים כאן אבל נראה לי שניצחת(על סירטוני הפיצוץ חצ'קונים) חחח... זה באמת אולי הכי קיצוני שלי, אבל מה אני אעשה? אבל אם מעלים את הדברים האלה ליוטיוב יש עוד אנשים שאוהבים לראות את זה, אני לא הפסיכית היחידה בעולם. חוץ מזה אני גם מתה על סרטונים של ניקוי. יש קומפליישן של כל מיני קטעים קטנים של ניקוי מטיקטוק, ויש גם ערוצים של אנשים שמנקים מכוניות, ויש שם לפעמים מכוניות מזעזעות, שישבו איזה 10 שנים בלי לגעת בהם ויש בהם מלא עובש, ולפעמים ג'וקים ועכברים. אוח אני מתה על זה! במיוחד על הקטע הזה שהם עושים עם מכונה כזאת שמזריקה חומר ניקוי לתוך השטיח ואז שואבת את זה החוצה עם מים. זה כזה מספק. הייתי רואה סרטונים כאלה שעות ופשוט מתהפנטת מהם. זה היה קצת מדיטטיבי כזה. טוב אני אפסיק להיות מוזרה...![]()
הוו תודהמלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? אני אודח ראשון. דיפדף תזכה, ואין לי נימוק טוב למה.
מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? כשהייתי באוניברסיטה ומישהי סיפרה לי שהיא התחתנה, שאלתי במקום להגיד מזל טוב: "איך זה קרה, אני רוצה לשמוע את כל הפרטים?".
ווואי כמה טוחנים את השיר הזהשירי החודש: בוא יבוא למטה. [אד שירן - שיבר]
לדעתי אם דצמבר זה האחרון אז זה צריך להיות השיר האחרון בהצגה.אם כבר יש לך רעיון חדש? ואם שמרת את השיר האהוב עליך מהמילטון לסוף?
אתה שם אותם במקפיא?כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? 10 מעדני חלבץ
זה אמור להיות הפוך, שהם מבקשים ממך ממתקים.סיבה למסיבה:הייתה מסיבת הלואין בשכונה שלי וקיבלתי ממתקים חינם מילדי השכנים.
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? שיער רטוב ובמיוחד אצל נשים.
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שיהגרו לאלסקה, אולי?
מה הדבר הכי מטופש ששאלתם בקול רם? כשהייתי באוניברסיטה ומישהי סיפרה לי שהיא התחתנה, שאלתי במקום להגיד מזל טוב: "איך זה קרה, אני רוצה לשמוע את כל הפרטים?".
בתא קירור שכמעט מקפיא אותם, מעל הירקות.אתה שם אותם במקפיא?
מרק עגבניות זה נפלא!שאלון!! עונה באיחור היסטרי והיסטורי, עקב עומס עבודה ובכלל
שם:דורי
באיזה גיל הייתם רוצים למות: 800
כמה קינוחים קפואים יש לכם במקרר עכשיו? 10 מעדני חלבץ
סדרות החודש: הלוטוס הלבן
סרטי החודש: סוכנת במלכוד, מלכות הקופונים, שומר הראש ואשת המתנקש, ת"א על האש
שירי החודש: בוא יבוא למטה.
ספר החודש:עבור
דמויות החודש: ארמונד מהלוטוס הלבן
שחקני החודש: השחקן שלו, מוראיי ברטלט
ציטוט חודשי: "את רוצה עצה חכמה? נגמרו לי", מתוך הלוטוס הלבן.
סיבה למסיבה:הייתה מסיבת הלואין בשכונה שלי וקיבלתי ממתקים חינם מילדי השכנים.
למה אתם מצפים בחודש נובמבר:לים של מרקי חורף ושתפסיק לכאוב לי השן מטיפול שורש
איזה ריח מזכיר לכם סתיו? מרק עגבניות.
ריח שאתם שונאים (בלי קשר לסתיו)? גויאבה.
מהי סדרת הסתיו (סדרה שעלתה בעונת השידורים של הסתיו – בדר"כ סוף ספטמבר) שהכי אהבתם השנה (אם לא התחלתם שום סדרת סתיו השנה, אפשר לבחור של שנה שעברה)?
מה הדבר ההיסטורי הכי מרגש שקרה בחודש נובמבר? שאלה קשה, אחשוב ואולי עם אחזור עם תשובה אינטליגנטית.
בהמשך לשאלה של ניק מהחודש הקודם- מהו משהו שאתם מפחדים ממנו ואחרים לא? פעם פחדתי מכלבים, במיוחד קטנים.
ובהמשך לשאלה הקודמת- משהו שמגעיל אתכם אבל את אחרים לא (אפשר גם להיפך [משהו שמגעיל אחרים ואתכם לא] או גם וגם אם יש לכם תשובות לשתי האפשרויות)? שיער רטוב ובמיוחד אצל נשים.
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? אני אודח ראשון. דיפדף תזכה, ואין לי נימוק טוב למה.
איזה סדרה הייתה רוצים שכל מי שאתם מכירים יראה? הלוטוס הלבן.
רצחתם מישהו שניסה להרוג אתכם (הגנה עצמית וזה. אבל סביר להניח שתכנסו לכלא כי לייק, בכל זאת הרגתם מישהו) מאיזה דמות טלוויזיונית תבקשו לעזור לכם להחביא את הגופה? מוילאנל.
אותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? מדילן.
כולם מדברים על כמה שהנוער של היום דפוק. ציינו דבר אחד שהייתם רוצים שהם יעשו (או יפסקו לעשות) כדי להפוך אותם לקצת יותר נסבלים? שיהגרו לאלסקה, אולי?
ערב קיץ חמים. אתם נוסעים באוטו – מזגן או חלון פתוח? מזגן. האופציה השנייה זה מוות.
אם הייתה לכם מכונת זמן שיכולה לחזור אחורה בזמן פעם אחת בלבד ולמשך שעה אחת בלבד. לאיזו נקודת זמן הייתם חוזרים ומה הייתם עושים בשעה הזאת? לגמר מונדיאל 2002, בו ברזיל ניצחה גרמניה משערים של רונאלדו המקורי.
מה הדבר שאם היה לכם יותר ממנו או פחות ממנו הייתם מאושרים יותר עכשיו? פחות משקל.
איך חייכם עומדים להשתנות בעקבות זה שפייסבוק שינתה את שמה לכפרה אני מתההה? אותו דבר.
תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
אוף שתתאהב בו כבררר!!!
כל הכבודblank space-taylor swift
מלהקים את כולנו לעונה של הישרדות. מי מודח ראשון ולמה ומי זוכה במיליון ולמה? לא יודעת אבל אני יודעת את מי אני אבחר להדיח ראשונים,את אלו שלא משרשרים .
רעיון טובאותה השאלה, אבל הפעם- מאיזה חבר פורום תבקשו עזרה בהעלמת הגופה? עדי נחש
כי היא רואה הרבה סדרות משטרה שזה יכול להיות מועיל .
וגם כי אפשר להשתמש בספרים שלה כהסחה כי אף אחד לא חושד בקוראי ספר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.