https://www.tapuz.co.il/members/marabo.3443280/

Harrington

Well-known member
מנהל
marabo, איך אתה מעביר את היום ה"שמח" שלך??
לא יודע מה התשובה לשאלתך החשובה, אבל עצוב היה לי להבין שיש מי ש"מעביר את היום" בהצגת אובססיות כלפי אחרים בעלי השקפת עולם שונה משלהם. מסופקני אם זאת הדרך הנכונה "להעביר את היום", אבל כמובן שזכותו של כל אחת ואחד להכריז קבל עם ועולם על מסכנותו ועליבותו (גם אם הוא מנסה לעשות זאת באמצעות השלכת כל הנ"ל על האחר דווקא, בבואו ללמד שאפילו בקטע של אינטליגנציה רגשית הוא לא בדיוק חזק).

פולגאר

Well-known member
לא יודע מה התשובה לשאלתך החשובה, אבל עצוב היה לי להבין שיש מי ש"מעביר את היום" בהצגת אובססיות כלפי אחרים בעלי השקפת עולם שונה משלהם. מסופקני אם זאת הדרך הנכונה "להעביר את היום", אבל כמובן שזכותו של כל אחת ואחד להכריז קבל עם ועולם על מסכנותו ועליבותו (גם אם הוא מנסה לעשות זאת באמצעות השלכת כל הנ"ל על האחר דווקא, בבואו ללמד שאפילו בקטע של אינטליגנציה רגשית הוא לא בדיוק חזק).
לעומת זאת יש את חמוריקו שקופץ בראש על כל תגובה ומנסה לחנך את העולם במקום את עצמו |לא|

Harrington

Well-known member
מנהל
לעומת זאת יש את חמוריקו שקופץ בראש על כל תגובה ומנסה לחנך את העולם במקום את עצמו |לא|
אכן, גם כאלה קיימים. לא ברור לי מה צורך הרגשת להפגין זאת בראש חוצות, אבל ככל שהיה חשוב לך הדבר, בוודאי שטוב שהצגת עצמך גם אם בדרך הקלוקלת שבחרת. בסופו של דבר החברה צריכה להכיל גם אנשים כאלו, אנשים כמוך, שנוהגים כפי שציינת. אין לה ברירה וגם אם היה לה, זה פשוט הדבר הנכון לעשות.

פולגאר

Well-known member
אכן, גם כאלה קיימים. לא ברור לי מה צורך הרגשת להפגין זאת בראש חוצות, אבל ככל שהיה חשוב לך הדבר, בוודאי שטוב שהצגת עצמך גם אם בדרך הקלוקלת שבחרת. בסופו של דבר החברה צריכה להכיל גם אנשים כאלו, אנשים כמוך, שנוהגים כפי שציינת. אין לה ברירה וגם אם היה לה, זה פשוט הדבר הנכון לעשות.
לא ברור לך? בשביל זה יש רופאים שיעזרו לך |סיוע|
אתה חולה וצריך טיפול |דחוף|
וישא"ק |סיוע|

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ברור לך? בשביל זה יש רופאים שיעזרו לך |סיוע|
אתה חולה וצריך טיפול |דחוף|
וישא"ק |סיוע|
נו טוף. אם הרגשת צורך להנפיץ את תגובת השנאה המפגרת הזאת ביום הזה, שיבושם לך. לא יכול אלא לכאוב בכאבך וכאמור מעלה, להביע הערכה, אהבה וכבוד לחברה שיודעת ומבינה את תפקידה בהכלת (גם) אנשים כמוך, על אף כל בעיותיהם והשפעתן עליה.

אל תטרח להגיב שוב. מובטח לך שלפחות ביחס אלי כתיבתך תהיה ללמפה. למרות שבדרך כלל אני זורם ומקבל את הצרכים הנפשיים שלך לתקוף ולהשמיץ כאילו אין מחר וכו', היום לא נראה לי הדבר נכון וכרגע לאפשר לך תחושה כאילו אתה משיג משהו וכו', כאשר בפועל האיפשור הזה רק פוגע בך, פשוט נראה לא נכון.

עמך הסליחה והרבה בריאות, במלוא מובן המונח וללא טיפת ציניות.

מיצינו.

פולגאר

Well-known member
נו טוף. אם הרגשת צורך להנפיץ את תגובת השנאה המפגרת הזאת ביום הזה, שיבושם לך. לא יכול אלא לכאוב בכאבך וכאמור מעלה, להביע הערכה, אהבה וכבוד לחברה שיודעת ומבינה את תפקידה בהכלת (גם) אנשים כמוך, על אף כל בעיותיהם והשפעתן עליה.

אל תטרח להגיב שוב. מובטח לך שלפחות ביחס אלי כתיבתך תהיה ללמפה. למרות שבדרך כלל אני זורם ומקבל את הצרכים הנפשיים שלך לתקוף ולהשמיץ כאילו אין מחר וכו', היום לא נראה לי הדבר נכון וכרגע לאפשר לך תחושה כאילו אתה משיג משהו וכו', כאשר בפועל האיפשור הזה רק פוגע בך, פשוט נראה לא נכון.

עמך הסליחה והרבה בריאות, במלוא מובן המונח וללא טיפת ציניות.

מיצינו.
חמוריקו מאוס, היום יש לי זמן לשחק איתך,
למה לא לעשות מצווה?
כתבת תגובה קצרה מדי, לא תרצה להרחיב?
יש לך יד חופשית להתפלספויות בשקל שלך.
אגב, מתי אתה לוקח את ה-|תרופה| שלך? בבוקר או בערב או גם וגם?
נראה לי שהגיע זמנה, אתה מאבד את זה |סיוע|

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
חמוריקו מאוס, היום יש לי זמן לשחק איתך,
למה לא לעשות מצווה?
כתבת תגובה קצרה מדי, לא תרצה להרחיב?
יש לך יד חופשית להתפלספויות בשקל שלך.
אגב, מתי אתה לוקח את ה-|תרופה| שלך? בבוקר או בערב או גם וגם?
נראה לי שהגיע זמנה, אתה מאבד את זה |סיוע|
ראה הוזהרת, יש לך עסק עם OCD שקרן פתולוגי.

פולגאר

Well-known member
ידוע, עושה נזק גדול לדת, טיפוס מאוס, שגורם אנטגוניזם.
חבל שמארבו נידבק ממנו.
הערה: פתחתי בפורום הטומאה שרשור בנושא כפי שניתן לראות בקישור בשרשור הבא:

אבי בן 1231

Well-known member
הוא גרם לכך, אם לא איכפת לך, בזה שהוא אמר שהוא אינו מכבד את הימים של החילוניים
גם ביום בו כולנו ללא יוצא המכלל
חייבים, מצפונית, לכבד את הנופלים למען הגנת המדינה!!

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא גרם לכך, אם לא איכפת לך, בזה שהוא אמר שהוא אינו מכבד את הימים של החילוניים
גם ביום בו כולנו ללא יוצא המכלל חייבים, מצפונית, לכבד את הנופלים למען הגנת המדינה!!
סורי, אבל לא מקבל זאת. כשבן אדם (סתם דוגמה לא קשורה משרשור מקביל שבמקרה נתקלתי בה לפני הגעתי לכאן) מדבר על כך שהוא שונא בן אדם בגלל התנהגות אותו שנוא כלפי אחרים (ענין פנים-משפחתי שגם לא נכון וחסר אמת באותו מקרה), הבעיה היא לא אצל השנוא אלא אצל השונא שזה כלל לא עניינו בשום צורה (גם לא אם הטענה כן הייתה נכונה).

אותו כנ"ל כאן. אין "הוא גרם לכך". אם אתה מוצא לנכון לשרוף את היום החשוב והרגיש הזה בהצגת אובססיות כלפי אחרים שבמקרה יש להם השקפת עולם שונה משלך, זו לגמרי החלטה שלך וזו לגמרי בעיה שלך (למי שכמוני, רואה בזה בעיה). עמדתו של אותו שנוא או במקרה הזה, מי שכלפיו מופעלת האובססיה, בנושא כזה או אחר (תכל'ס בס"ה הבדלים בהשקפת עולם*), לא צריכה ואין כל סיבה שתשנה משהו מאיך שאתה מתייחס ליום הנ"ל. זה משהו שרק בן אדם אחד בעולם הוא "הגורם לכך" ואתה יכול למצאו במראה שמולך.

* שכלל לא בטוח שמתקיימים באמת ובמציאות.

למעלה