אבי בן 1231
Well-known member
marabo, איך אתה מעביר את היום ה"שמח" שלך??
לא יודע מה התשובה לשאלתך החשובה, אבל עצוב היה לי להבין שיש מי ש"מעביר את היום" בהצגת אובססיות כלפי אחרים בעלי השקפת עולם שונה משלהם. מסופקני אם זאת הדרך הנכונה "להעביר את היום", אבל כמובן שזכותו של כל אחת ואחד להכריז קבל עם ועולם על מסכנותו ועליבותו (גם אם הוא מנסה לעשות זאת באמצעות השלכת כל הנ"ל על האחר דווקא, בבואו ללמד שאפילו בקטע של אינטליגנציה רגשית הוא לא בדיוק חזק).marabo, איך אתה מעביר את היום ה"שמח" שלך??
לעומת זאת יש את חמוריקו שקופץ בראש על כל תגובה ומנסה לחנך את העולם במקום את עצמולא יודע מה התשובה לשאלתך החשובה, אבל עצוב היה לי להבין שיש מי ש"מעביר את היום" בהצגת אובססיות כלפי אחרים בעלי השקפת עולם שונה משלהם. מסופקני אם זאת הדרך הנכונה "להעביר את היום", אבל כמובן שזכותו של כל אחת ואחד להכריז קבל עם ועולם על מסכנותו ועליבותו (גם אם הוא מנסה לעשות זאת באמצעות השלכת כל הנ"ל על האחר דווקא, בבואו ללמד שאפילו בקטע של אינטליגנציה רגשית הוא לא בדיוק חזק).
אכן, גם כאלה קיימים. לא ברור לי מה צורך הרגשת להפגין זאת בראש חוצות, אבל ככל שהיה חשוב לך הדבר, בוודאי שטוב שהצגת עצמך גם אם בדרך הקלוקלת שבחרת. בסופו של דבר החברה צריכה להכיל גם אנשים כאלו, אנשים כמוך, שנוהגים כפי שציינת. אין לה ברירה וגם אם היה לה, זה פשוט הדבר הנכון לעשות.לעומת זאת יש את חמוריקו שקופץ בראש על כל תגובה ומנסה לחנך את העולם במקום את עצמו![]()
לא ברור לך? בשביל זה יש רופאים שיעזרו לךאכן, גם כאלה קיימים. לא ברור לי מה צורך הרגשת להפגין זאת בראש חוצות, אבל ככל שהיה חשוב לך הדבר, בוודאי שטוב שהצגת עצמך גם אם בדרך הקלוקלת שבחרת. בסופו של דבר החברה צריכה להכיל גם אנשים כאלו, אנשים כמוך, שנוהגים כפי שציינת. אין לה ברירה וגם אם היה לה, זה פשוט הדבר הנכון לעשות.
נו טוף. אם הרגשת צורך להנפיץ את תגובת השנאה המפגרת הזאת ביום הזה, שיבושם לך. לא יכול אלא לכאוב בכאבך וכאמור מעלה, להביע הערכה, אהבה וכבוד לחברה שיודעת ומבינה את תפקידה בהכלת (גם) אנשים כמוך, על אף כל בעיותיהם והשפעתן עליה.לא ברור לך? בשביל זה יש רופאים שיעזרו לך
אתה חולה וצריך טיפול
וישא"ק![]()
חמוריקו מאוס, היום יש לי זמן לשחק איתך,נו טוף. אם הרגשת צורך להנפיץ את תגובת השנאה המפגרת הזאת ביום הזה, שיבושם לך. לא יכול אלא לכאוב בכאבך וכאמור מעלה, להביע הערכה, אהבה וכבוד לחברה שיודעת ומבינה את תפקידה בהכלת (גם) אנשים כמוך, על אף כל בעיותיהם והשפעתן עליה.
אל תטרח להגיב שוב. מובטח לך שלפחות ביחס אלי כתיבתך תהיה ללמפה. למרות שבדרך כלל אני זורם ומקבל את הצרכים הנפשיים שלך לתקוף ולהשמיץ כאילו אין מחר וכו', היום לא נראה לי הדבר נכון וכרגע לאפשר לך תחושה כאילו אתה משיג משהו וכו', כאשר בפועל האיפשור הזה רק פוגע בך, פשוט נראה לא נכון.
עמך הסליחה והרבה בריאות, במלוא מובן המונח וללא טיפת ציניות.
מיצינו.
ראה הוזהרת, יש לך עסק עם OCD שקרן פתולוגי.חמוריקו מאוס, היום יש לי זמן לשחק איתך,
למה לא לעשות מצווה?
כתבת תגובה קצרה מדי, לא תרצה להרחיב?
יש לך יד חופשית להתפלספויות בשקל שלך.
אגב, מתי אתה לוקח את ה-שלך? בבוקר או בערב או גם וגם?
נראה לי שהגיע זמנה, אתה מאבד את זה![]()
למה לא לכתוב בעברית?ראה הוזהרת, יש לך עסק עם OCD שקרן פתולוגי.
אם כבר עברית, אז כפייתית, לא קומפולסיביתלמה לא לכתוב בעברית?
ה.ט.ק? הפרעה טורדנית-קומפולסיבית
זה שקר/המצאה בכל שפה, אז מה זה משנהלמה לא לכתוב בעברית?
ה.ט.ק? הפרעה טורדנית-קומפולסיבית
הערה: פתחתי בפורום הטומאה שרשור בנושא כפי שניתן לראות בקישור בשרשור הבא:ידוע, עושה נזק גדול לדת, טיפוס מאוס, שגורם אנטגוניזם.
חבל שמארבו נידבק ממנו.
הוא גרם לכך, אם לא איכפת לך, בזה שהוא אמר שהוא אינו מכבד את הימים של החילונייםלא יודע מה התשובה לשאלתך החשובה, אבל עצוב היה לי להבין שיש מי ש"מעביר את היום" בהצגת אובססיות כלפי אחרים בעלי השקפת עולם שונה משלהם. מסופקני אם זאת הדרך הנכונה "להעביר את היום", אבל כמובן שזכותו של כל אחת ואחד להכריז קבל עם ועולם על מסכנותו ועליבותו (גם אם הוא מנסה לעשות זאת באמצעות השלכת כל הנ"ל על האחר דווקא, בבואו ללמד שאפילו בקטע של אינטליגנציה רגשית הוא לא בדיוק חזק).
סורי, אבל לא מקבל זאת. כשבן אדם (סתם דוגמה לא קשורה משרשור מקביל שבמקרה נתקלתי בה לפני הגעתי לכאן) מדבר על כך שהוא שונא בן אדם בגלל התנהגות אותו שנוא כלפי אחרים (ענין פנים-משפחתי שגם לא נכון וחסר אמת באותו מקרה), הבעיה היא לא אצל השנוא אלא אצל השונא שזה כלל לא עניינו בשום צורה (גם לא אם הטענה כן הייתה נכונה).הוא גרם לכך, אם לא איכפת לך, בזה שהוא אמר שהוא אינו מכבד את הימים של החילוניים
גם ביום בו כולנו ללא יוצא המכלל חייבים, מצפונית, לכבד את הנופלים למען הגנת המדינה!!
אני חושב שהוא קורא את מגילת איכהmarabo, איך אתה מעביר את היום ה"שמח" שלך??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.