Hot Lips

Hot Lips ../images/Emo25.gif

"ישר ברמזור?" "למה? עוד פעם אין שמאלה????" "ימין או ישר! תחליטי כבר! ימינה?" "לא. סעי ישר. ברחוב הבא שמאלה ונסתובב.." "עוד פעם נסתובב??? אני נוסעת ימינה!" ימינה, ישר, שמאלה, ישר, ימינה.. שעה ורבע אני וחייבת "תופרים" את רחוב אלנבי בתל-אביב. מכיוון הים, מזרחה, סיבוב על קצות האצבעות – ושוב לכיוון הים.. כאילו כל התמרורים בתל אביב מנסים להתעלל בנו אישית! ובנוסף – הפז´ו האדמונית הקטנה של חייבת החליטה לעשות יד אחת עם התמרורים. לא נוסעת הנקניקייה! נדפק לה משהו בציפלונגים ולא נוסעת! חייבת, בצורה הפטאלית האופיינית לה, קובעת בוודאות שהנה, עוד כמה מטרים – המכונית שובקת חיים. אני, לעומתה, האופטימית שביננו - לוחשת בשקט תפילות פגאניות באמהרית ספרותית רק שלא ניתקע באמצע של הצנטרום של תל-אביב, עוד לפני שנגיע ליעדנו! בסופו של מסלול העינויים הסיני הזה, הצלחנו להגיע לאזור הכללי של יעדנו. החנינו את האדומה הגוססת ברחוב צדדי והחלטנו לעשות את שארית הדרך ברגל. אחרת, כנראה, עדיין היינו שתינו "תופרות" הלוך וחזור את רחוב אלנבי לרחוב הירקון. חייבת נישקה את האדמונית בחרטום, אמרה לה לנוח והבטיחה שנחזור במהרה. העיקר שתתנהג יפה כשנחזור. וכך, נעצרות על יד כל חלון ראווה, עשינו פעמינו אל המטרה! רחוב אלנבי 56, מחפשות בעיניים כלות אחר המטרה הנכספת, פונות לרחוב צדדי ומייד אחרי חנות הצעצועים – היא הופיעה! וילונות שחורים בכניסה עוצרים אותנו. "קדימה. את נכנסת קודם!" "לא רוצה. תיכנסי את קודם." "את רצית לבוא לכאן. לא אני. תיכנסי את!" "גם את רוצה! אל תבלבלי לי. את ראשונה!" בשלב מסויים נדחפתי אחר כבוד מבעד לוילונות השחורים.. פנימה. חברים – סיפרו לכם פעם שיש וילונות שחורים בכניסה לגן-עדן? לא??? אז יש! ויש גם קירות אדומים לגן עדן! והמדפים.. אךךךךךךךךךךךךך ללקק ת´אצבעות! עמוסי "מלאכים גואלים" לעייפה. כל הצבעים. גדולים, קטנים, חלקים, מחוספסים, עומדים, שוכבים, נשענים על הקיר.. רק להושיט יד ולקחת! ומאחורי דלפק הקבלה מגיח – ניר. ניר זה אחד כזה שאתן, בנות, הייתן "עושות לו טובה" בשמחה. ממש לא רע. וסימפטי לאללה. חייכני, חמים.. "איזה כיף לראות נשים נכנסות לכאן!" הוא קורא בעליזות. "פשוט כיף!" "כואב לי הראש" התלוננתי בשקט לחייבת וניר, כמארח מושלם – שלף מייד כדור נגד כאב ראש, בקבוק שתיה וכוס. "תרצו קפה?" שאל אבל שתינו כבר היינו שקועות לחלוטין במטעמים. "איכס.. תראי את זה!" אומרת חייבת "לא אומרים איכס על אוכל! אמא שלך לא אמרה לך???" אמרתי והרמתי בסקרנות בונבון בצבע אדום לוהט, באורך של כעשרים ס"מ, עבה ועסיסי. "ממממ… לא בדיוק מה שאני מחפשת.." לאחר שאצבעות ידינו הענוגות חלפו/ליטפו/מיששו מגוון של איברים חטובים, קומפקטים ובגודל טבעי, ניידים ונייחים, אדומים, כסופים, זהובים.. ממתכת, פלסטיק, גומי וסיליקון.. בצורות פרפר, חלקים, מחוספסים ועם קישוטי פרחים בצדדים.. תחתונים רוטטים, אכילים, מריחים ומכינים קפה.. בחרנו לנו סוף סוף את המתנות ליום ההולדת! בדיוק בין האזיקים מהפרווה לבין איבר שחור בקוטר חמישה ס"מ על אורך של חצי מטר - מצאנו! קהל נכבד, גברים, נשים וטף – מגיע לנו מזל טוב! חייבת חובקת במזל טוב את ויקטור, ירום הודו השקוף.. ואני מוחצת בשעה טובה את סילי הלבן, ייבדל לחיים ארוכים ורוטטים! אז ככה. יצרנו אחלה קשר עם ניר, מנהל המקום. הוא אפילו מוכן להגיע למפגש בית.. אתם יודעים.. כזה בסגנון "טאפרוור".. נפגשים אצל מישהו בבית, ניר יביא מבחר פריטים מהחנות, יספר, יראה, ידגים (על יבש!!!) ולאחר מכן תהייה מכירה פתוחה לקהל. מחירים – פיצוץ! זולים להפליא! מבחר ענק ואחלה של שירות. ואם נהייה נחמדים – הוא יביא לנו את אחד מסרטי הזימה שהפיק בעצמו..
אז הנה אני, במחזור, מסתכלת בעיניים כלות בסילי - הוא מסתכל עלי בחזרה ישר מעין הסיליקון שלו, ואני מחוברת לטלפון עם חייבת שמספרת לי איך אני הולכת לראות כוכבים, ירח, גלקסיות ואפילו את אלוהים - ברגע שאני וסילי נתחבר! נשמה טובה שכמותה
וזהו. חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.. תודה ענקית, סיס. אין כמוך. אוהבת אותך המון!

פסיפלורה היקרה../images/Emo39.gif

נשמע פשוט חוויה נטו..בקצב הזה בקרוב לגברים לא יהיה שימוש יותר...

אין סיכוי!

אנחנו עדיין צריכים את הגברים בשביל קטעי החימום ובשביל הזמנים שאנחנו נתקעות בלי בטריות

...Blue

New member
טוב לדעת שעדיין יש לנו יעוד בחיים../images/Emo6.gif

גם אם זה רק כתחליף ולא הדבר העדיף לפחות את לא מתלוננת כשהסוללה מתרוקנת.. וביננו.. הסוללה היא רק תירוץ ואין כאן שום קטע של חימום זה הכל או לא כלום! כי כשתירצי לחוש בדבר איכותי תידאגי להעיר את הדבר האמיתי..
blue

לירון*

New member
ברור שיש ייעוד קטנצ´יק../images/Emo8.gif

אבל כשהדבר האמיתי לא זמין או שיש תקלה, תמיד טוב שיש סוללה

תבור.

New member
היי נותנת הסיכוי !

קודם כל כיף לקרוא מהנה ומענג . אם צריך נסתפק בקטעי החימום ... ובקשר לבטריה שמעי חברתי נתקעה עם מכשיר עינוג פנימי ובטריות גמורות . כשכל ניסיונותיה לחלץ המכשיר עלו בתוהו והיא פנתה לגניקולוג . לאחר מאמץ בישר לה הגניקולוג שהצליח להגיע לרטט . ענתה לו ידידתי דוקטור תחליף לי בבקשה בטריות .

סוס שחור...../images/Emo41.gif

לגבי הקירבה המשפחתית אני באמת לא יודעת...אולי כדאי שנבדוק את זה...

מייקי69

New member
ואותי השארתן בבית ??????????

ככה עושים לחברה ? מה, לי לא היה יומולדת לפני שבועיים??? מה, לי אין אדומה שאומרת תודה כשאני מוציאה אותה לסיבוב??? איזה בעסה !!! איזו מועקה !!! אז אם היית לוקחת גם אותי (אפילו מאחורה בבאגאז´ - הייתי מכריחה אותך לקנות יחד עם סילי גם את גילי - הפרפר - או את מיסטר רוקי-פוקי-מוקי שהיה מביא לך את הניצוצות בעיניים עד יעבור זעם השתוללות ההורמונים המתחוללת בך כעת !!! בושה, חברה !!! שאת לא תדעי שהימים האדומים הם הכי טובים למפגשים לוהטים במיוחד ???? אוי אוי אוי - כמה נהנתי מהכתיבה שלך, אחותי. אוי אוי אוי - כמה הייתי נהנית לבוא גם......

את מוזמנת ../images/Emo6.gif

שבוע הבא יש סיבוב נוסף בשביל עוד חברה שחוגגת יומולדת. אני חושבת שניר יתחיל לתת לי אחוזים בסוף.. או בנוסים..

אפשר גם להצטרף???

בכיף אשמח לבוא לסיבוב הנוסף אתכן, למרות שעדיין לא הגיע יום הולדתי. אבל תמיד אשמח להעניק לעצמי מתנה מעניינת ומהנה שכזו. דרך אגב מה ההבדל בין ויקטור וסילי? מה מייחד כל אחד מהם? הצעת גם לארגן מפגש שכזה, למעוניינות מעוניינים , עם ניר שיביא את האביזרים כולל תצוגה והדגמה, יכול להיות ערב מאד מעניין ומיוחד.

גברת פסיפלורה, שלום רב...

...בעיקבות הרעת תנאי העבודה שלי, במסגרת האירגון... אני נאלץ בצער רב להגיש את מכתב ההתפטרות מכל תפקידי בחברה... עם הכנסת שיפור תהליכים והוזלת עלויות ייצור ההנאה וצמצום תפקידי אשר מוביל אותי להגיש מכתב זה. אני רואה את עצמי מתפטר בתנאים של מפוטר... אנא לדאוג לכל ההסדרים עפ"י החוק והחוזה האישי. בכבוד רב הנוסע השמיני

daniella28

New member
ולי יש יומהולדת עוד 3 ימים....../images/Emo65.gif

ואז אני אצדיק את הכינוי אני אהיה בת 28 איזה גדולה ואווווו תכתבו לי ברכות??????

דיאבלו

New member
ברכות ממני

שיהיה לך ים של מזל טוב ושיתגשמו כל משאלות ליבך ושתחיי עד מאה כעשרים וכו´ וכו´ די.ברגע של מקוריות

שיהיה במזל טוב ואם תרצי...../images/Emo49.gif

ואם תרצי ללמוד קצת ממישהו שיש לו יותר נסיון בחיים את מוזמנת לשאול כל שאלה כי אני בעוד חודש בן.....29

תבור.

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif

ברכות חמות מצרף "בעל אידאלי" כמתנת יום הולדת .

לירון*

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif

אני עוד 3 ימים מפליגה לקפריסין. אז אני אאחל לך כבר עכשיו ים ים ים ים ים של אושר והרבה מזל טובים

מצאת לך עונה להפלגה....../images/Emo13.gif

מקווה שלא תבוא עלייך איזו מחלת ים...היא מהפכת בקרביים אבל בלי....אורגזמה

למעלה