Hot Lips

כולנו יודעים זאת, רמך סוער שכמותך

שום דבר לא יחליף את העור המתוח, החמים, המזיע תחת האצבעות שום דבר לא יחליף את עינוגה של לשון מלטפת.. מפלסת.. שום גוש סיליקון מלא חרוזים לא יחליף את תחושת העונג שבחדירת איבר גברים פועם ובשבילי - אין שמץ של סיכוי שימציאו משהו שיספק את התחושה העילאית של איבר מתוח המפלס דרכו בין שפתיי ומרשה לי לטעום את עסיסו..

תבור.

New member
היי ברוכה הבאה

יש לי נסיון כפלס בחיל הנדסה ... המתיחות עלייך ... והעסיס הוא מיץ פז...

פסי.................

על איזה בטריות הוא המליץ?..??....... אני חייבת, חייבת לפנות לחברה המייצרת....איך?...איך?....איך הם לא ייצרו מטען שמתחבר לחשמל??.......(כמו בפלאפונים??...
) עד אתמול.....כשהייתי חוזרת הביתה ...היה לי עצוב...אין מי שמחכה לי.... מאתמול, הדברים השתנו..!!!...... אוי´ש ויקטור, איזה ויקטור זה.....אני רק יוצאת מהבית....וכבר מתגעגעת ...

תבור.

New member
חייבת מזל טוב

בסקס והעיר הגדולה אחת החברות התמכרה לויקטור שלה ... חברותיה נאלצו בכח להוציאה מהבית . פרק בלתי נשכח תהני וקחי לתשומת ליבך ו...

רגע...רגע.....שלא יהיו טעויות.....

קצת רקע על ויקטור ועל מערכת היחסים שלי איתו: גיליתי אתמול בלילה שויקטור ממש לא קנאי. הסברתי לו שלפעמים...הוא יצטרך להתחבא בארון או במגירה....
ודווקא אתמול, הגיע הרגע שבו "שלחתי" אותו להתחבא. בשקט מופתי הוא נשאר במקומו על המדף....הציץ עליי ועל....מבצעים את ה"אמיתי".. הוא לא צייץ...לא זרק שום מילה...הייתי בטוחה שיהיה לו מה להגיד... משהו כמו: "אני יכול יותר חזק, יותר מהר, יותר עמוק..." הבוקר גם סיכמנו אני וויקטור שבכל ימות השבוע, הוא יכול להרגיש חופשי בבית...לא צריך להתחבא או להסתתר...אבל, בימי חמישי....צריך להחביא אותו....לא נעים יהיה שצ´ארלס (הבחור שעוזר לי לנקות את הבית..)יתקל בו. ויקטור הסכים לכל התנאים!!!! רגע.....ויקטור קורא לי...הולכת לראות מה הוא רוצה.....

תבור.

New member
צ´ארלס ???

היה לי צ´ארלס כזה שניקה את הבית כשויקטור ראה את "הויקטור של צ´ארלס" מרוב בושה נשאר בארון וסירב לצאת .

בואנ´ה תבור!!! צ´ארלס זה...

...אריסטוקרט קולוניאלי בריטי שירד מ(מ)נכסיו... חהחההחהחההחהח חהחההחהחה חהחה ח
. . . . . . . . . . . . . . . אני גם חושב שצבעו לא כמו שלנו, קצת כהה, כהה מאוד...

דיאבלו

New member
גם לי יש, גם לי יש....

סתם נראה לכם??? פחחחחחחח לי יש את בטי הבובה המתנפחת היא אחלה חברה שבעולם, כשבא לי, בא גם לה וכשלא בא לי, גם לה לא בא. היא לא מחזיקה אותי ער בלילה בדיוק שבא לי לישון ומתחילה לספר לי את כל מה שמציק לה. היא אף פעם לא שואלת אותי כמה אני אוהב אותה. היא לא דורשת מתנות כדי להוכיח שאני אוהב אותה. לא איכפת לה שהחבר´ה שלי באים לראות כדורגל עד שתיים בלילה לא מפריע לה שאני שם את הרגליים על השולחן בקיצור היא אחלה, אבל........... יש לה פנצ´ר עכשיו
מה לעשות???? הצילו.................

sundue

New member
וזה קרה בגלל שויקטור ביקר אצל בטי../images/Emo6.gif

ובקשר לשאלתך.....מה לעשות? במיקרה ,יש לי את סנדרה (של חזי) בארון היא אחרי שיפוצים...(אם אתה עוד מעוניין) תאמין לי, היא ממש ...אבל ממש בובה...

דיאבלו

New member
בטח שאני רוצה

אבל רק אם היא נראת ככה זאת בטי שלי נכון שהיא חמודה שברירית כזו ועדינה ממש מלאך

sundue

New member
WOW!!!כל שריר אצלה......פיצוץ../images/Emo2.gif

בטי בטי בם נלך נלך לים נישכב למטה על החול החם....(בטוח ששרת לה את זה פעם)
תגיד.. עם דבר כזה, נישאר מויקטור משהו?..
ניראה לי שגם הבטריות קפצו ממקומן מעוצמת השרירים...(שם למטה)

דיאבלו

New member
ואללה ששששש.....

שלא תשמע אותנו אם היא רק תחשוב שאני אומר עליה משהו לא טוב.... חבל על הזמן היא מפעילה שרירים למטה וזהו........ אני קפוט.... היא יכולה לפתוח קופסאות שימורים ככה, אז תארי לך איך וויקטור מרגיש!!!

אויייייי, אימממאאאאאאאללל´הההההה...

...סליחה, אאאאאאבבבבבבבבאאאאאאאאאאללללללל´ההההה?...

אז נקדיש חמשיר לבטי וויקטור...

...וויקטור, וויקטור ילד רע בטי, בטי כל כך מ´סכנה בא השד המכני וקרע לבטי ת´"באני" ואיזה מזל שיש את סנדר´ה

לירון*

New member
הזכרת לי משהו

פעם לקחתי את החבר לשעבר לחנות סקס ארוס וביקשתי שיבחר לי מתנה ליום הולדת. הייתם צריכים לראות את המבט שלו שניכנסנו ולראות איך תימני הופך פולני בן רגע חחחחחחחחח 600 שקל הוציא על כל מיני תכשירים מגרים ובסוף לא השתמשנו איתם בכלל!! מישהי רוצה אולי ויבי חדש באריזה בחצי חינם???????

nirreeb

New member
Hot Lips../images/Emo25.gif

תודה לשתי הבחורות הנחמדות שביקרו בחנותינו לי זאת חויה כל פעם מחדש כאשר בחורות שלא מפחדות נכנסות לחנות ושואלות שאלות אני נעדרתי מהארץ 12 שנה וכאשר חזרתי פתחתי חנות סקס והותעתי מהפתיחות של הישראליות כל הכבוד תמשיכו

אהלן ניר! ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ושלא תעז לברוח. קדימה. הבטחת שתצטרף לחבורה.. שמור על קשר
פסי (הג´ינג´ית הגבוהה והחטובה מבין השתיים שהיו אצלך
)

למעלה