HORNET 2006

תקליטור

New member
לגבי המחירון

מה שיותר מוזר לי הוא שהמחירון של ה sv 1000 מודל 2004 הוא 39,500 ש"ח ואילו המחירון של ה tl 1000 מודל 1997 הינו 35,000 סה"כ הבדל של 4,500 ש"ח לאופנוע שהוא היורש של ה טי אל וקפיצה ב- 7 מודלים קדימה. משהוא רקוב בממלכת מוטו. למה אנחנו בתור הצרכנים לא יכולים לעשות חרם? האם המתווכים הם אלו שקובעים משהו? או שמע היבואנים? או שמע חברות הביטוח? אולי אם פשוט נחליט כולנו לא לקנות מוטו זה יעזור? אני את המנוי שלי ביטלתי בחודש שעבר לאחר כ- 7 שנים כמנוי. אולי אם פולגז יוציאו מהדורה מודפסת עם מחירון יהיה לנו תחליף למוטו?

wavelet

New member
כל ה"מחירונים" פארש

כבר כתבתי את זה כאן בעבר. 1) שוק האופנועים בארץ קטנטן. כזכור, יש סה"כ כ11K כלים רשומים מעל 250 סמ"ק. 2) כפועל יוצא, מספר העיסקאות בתקופת זמן רלוונטית (נגיד, כמה חודשים אחרונים) לרוב הדגמים (פרט לנפוצים מאד כמו GS500) קטן מדי מכדי שאפשר יהיה להוציא סטטיסטיקה בעלת משמעות. אין בעצם מחיר שוק כללי -- שיקולים לא קשורים לאופנוע עצמו כמו כמה המוכר לחוץ על כסף נהיים הרבה יותר משמעותיים. 3) למדפיסי המחירונים אין מקור מידע מקיף על העיסקות שבוצעו בפועל. בניגוד לארה"ב, שם צריך ברוב המדינות לדווח לרשויות על מחיר עיסקה כי יש מס, אין דרך מסודרת לאסוף את המידע הזה. המשמעות היא שהם עושים שינויים במחירון לפי "הערכה" (הם גם מודים בזה). יצא לי לראות מחיר מחירון לדגמי BMW נדירים שיש בארץ רק ספורים כאלה, כשלא היתה עיסקה בודאות יותר משנה, ו(במחירון יצחק לוי) מחיר מחירון לדגם שבכלל לא קיים בעולם. 4) אם תראו את העקרונות הכלליים לפיהם הם קובעים תמחור, הם במקרים רבים לא הגיוניים. למשל, קביעה שהעברת יד כל שנה היא טיפוסית. זה אולי נכון לדגמים שנחשבים מתאימים למתחילים, אבל ממש לא לאופנועי תיור או ספורט תיור שבד"כ רוכבים עליהם רוכבים מבוגרים ומנוסים יותר שמחזיקים אותם תקופות ארוכות. לכל היותר, אפשר לראות במחיר מחירון אינדיקציה מאד כללית, אבל כזו ממש לא מצדיקה לשלם עליו אגורה.

yoshi6

New member
קנגלובסקי, היה עידכון מחירון לא מזמן

ועד כמה שידוע לי המחירים ירדו(דדדדדההה) אולי בגלל זה חשבת שיותר, כי יש מצב שבאמת היה יותר. אגב איש יקר, אלא רוצה לבעס אותך אבל גם הרוח שלך כבר לא ילד, שלי חטף ירידת ערך של 1500 ש"ח. אהההההההה קאאאאאאאפ (במבטא סקוטי ארור)

kangal

New member
../images/Emo46.gif אין מצב בעולם שזה קרה../images/Emo70.gif ילעאן דין גבבו!

אני צריך הסבר מדעי מתמטי מדוייק כולל דיאגרמות והוכחות כיצד ואיך זה יתכן שמחירון של כלי ירד ב 2000 ש"ח תוך 31 יום

ילוטייל

New member
את הדבר הזה צריך לחקור מבקר המדינה

שום גוף אחר לא ייכנס לזה. גבהה סאת גועל הנפש עד מתום. אלי עזור לי. אלי מדוע עזבתני. מדוע ירד מחיר האוםנוע שלי ב כ 25000 ש"ח. אלי אלי. שלא יירד לעולם.

bikbak

New member
לפעמים שווה להיות לא צודק! אבל טיפל'ה חכם

אז יש עיוותים במחירון, ולפעמים עד כדי גיחוך. אבל "העם" קונה ומוכר בהתבסס על המחירון (לא מדברים על יוצאי דופן, כלים יחודיים \ שמורים \ מחירון מנותק) ליתר דיוק "העם" = TMAX ג'וי רייד, קימקו-יאנג וגם ER ו GS לפעמים שווה לנסות ולסנכרן ולשפר את הקיים למרות הבעיות המהותיות מאשר לשבור את הכלים לא היתה פה לעולם הצעה לנסות לסנכרן את מחירון (של מוטו - עם כל הכאב שבדבר) עם המציאות העיסקית בפלח שוק שלנו. כצופה וכותב פה בפורום ראיתי לא מעט שרשורים על מחירון מתחרה שספק אם לעולם מאמת יתממש. לא היה שרשור אחד שמוכן לשפר ע"י שיחה עם האוייב (שגם אני מ-א-ו-ד לא מרוצה מאיכות המגזין שלו אך נשאר מנוי כי אין אחר לדפדף בו היום).

c881

New member
יש מספיק מגאזינים שאפשר לקרוא במקום מוטו

צריך רק לדעת לקרוא אנגלית ולהרשם. הם שולחים אפילו לישראל.

bikbak

New member
מעדיף כתבות על אופנועים שמיובאים באופן סדיר

חבל לי על סגירת בייקס (מוסתאש), קראתי את שניהם. ואם היה שלישי כנראה גם עליו ההיתי מנוי ובאמת שאני לא חושב שרמת הכתיבה במוטו מספקת (כמה פרסומות וקידום מכירות סמוי!) לעיתים יוצא טוב לכפיר לוין וזה כבר שווה את המנוי

כולם בוכים אבל אף אחד לא מביא אלטרנטיבה

אני בכלל לא רואה שום בעיה לא במחירונים ולא במגזין הכל ערוך ומסודר ומתקתק כמו שעון כל חודש. ואני גם לא מאמין לסיפורים שמתרוצצים כאן כאילו מישהו עושה בכונה בכדי להזיק לאיזה יבואן. שנים אני משתמש במחירון של מוטו ולא רואה בו שום דבר פסול אלא להפך עשוי במקצועיות רבה.

אפילו לישראל ?../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif

|אני הייתי בטוח שישראל מקבלת ראשונה את המגזינים חמים ישר מהגרפוליט.... מה ז"א אפילו לישראל
דבר ראשון לישראל...

Dungeon

New member
כן, שולחים לארץ ועם המשלוח זה עולה עשירית

ממוטו ומקבלים הרבה יותר דפים והרבה יותר דברים מעניינים.

זה מה שאמרתי

שישראל מעצמת רוכבי הדו גלגלי צריכה לקבל ראשונה והכי בזול את המגזינים,ככה נהנים גם אלו שקוראים מוטו ומשתמשים במחירון שלהם וגם אלו שקוראים מגזינים זולים מחו"ל. זה רק מראה כמה טוב בארץ שאפשר להנות בה מכל העולמות.

Dungeon

New member
אם אתה לא רוצה לתת מספר כרטיס אשראי באינטרנט

אז מי שמנוי מקבל שובר שאיתו אפשר להירשם/לחדש, כשאני אקבל את העיתון אז אני אשלח לך את השובר בדואר.

למעלה