HORNET 2006

YanivZX6R

New member
HORNET 2006

אני מחפש לקנות, אם מישהו מכיר נא לשלוח לי מסר. תודה.

kangal

New member
חבר מוכר 2004 אם מעניין אותך.

עבר בדיקה, הכלי חדש.

wdsrk

New member
מהזהזה??

אני לא מוכר! טוב, גם לא חבר שלך...

kangal

New member
40K

מחירון 42K אופנוע סופ"ש יפה ושמור יצא מבדיקה לפני כמה ימים עם הרג'קטים הבאים: 1.חופש קל בידית מצמד. 2.וינקר ימין אחורי לא עובד. 3.זהו..... מי שבדק אותו חירטש וחירטש וחירטש ואחרי יומיים הציע 35K. חוצפן....

wdsrk

New member
40 זה המחיר השפוי...

ה35 - הבדיחה הלא מצחיקה (ת'אמת אולי כן מצחיקה - אין מצב שאני נפרד מהבייבי בכזה מחיר) של גב"ב... אתה רוצה שוב להיכנס לשטויות של "אני לא משלם מחירון!"? תמשיך לא לרצות לקנות במחיר הזה... בסוף תקנה במחיר הזה - עוד כמה שנים... (מעניין שירד המחיר של האופנוע - טיפה אחרי שאני קניתי אותו (ב40) - ומכיר עוד שניים שנקנו במחיר הזה באותה התקופה - ועדיין ירד המחירון... מעניין על פי מה זה התבסס... "מחירון"...) בקיצור - כשתיהיה אתה רציני שאתה רוצה כלי מסויים - אז תדבר עם הבן אדם - כי זה הכלי היחיד שעומד למכירה בתקופה של הכמה חודשים האחרונים... (2002) ודרך אגב - 77 - יש עוד הורנט ג'לג'וליה למכירה ביד2....

חייקה8

New member
טוב זה לא המקום להתמקח...

יכול להיות שנדבר עוד שבוע שבועיים, ברגע שאסיים עם הבילתי מוגבל :)

shayoo70

New member
אם תמשיך לדרוש 40K אל תדאג... האופנוע יישאר

אצליך עד שתהיה מוכן לקבל עליו 35K שיהיה בהצלחה

wdsrk

New member
כמו שכתבתי כמה הודעות למעלה...

אני לא מוכר... ואם מישהו ממש רוצה את האופנוע - שישלם. הוא שווה את זה, ואין הרבה כאלו בארץ. זה שהמחירון הוא X - זה יפה לגב"ב - תשאל אנשים שקנו ThunderCat בשנים האחרונות - ומה הם חושבים על מחירון... (זאת רק דוגמה אחת).

yarivos

New member
הכל עניין של ביקוש והיצע יקירי

לראיה SV1000 שלפני שנתיים היה נמכר ב70% ממחיר המחירון + תלושים למשביר, היום אם ימצא אחד, נראה שהוא ימכר גם מעל המחירון. את אותו מצב ראינו גם באגף הZZRים שבתחילת שנת 2005 קניתי אני במחירון מינוס 7 אלף, בסופה מכרתי עם תוספת של כמעט 40 אלף קילומטר ובמחיר מחירון (שנותר ללא שינוי). את המגמה הזאת בקרב הZZRים ראינו לא רק אצלי אלא אצל 2 נוספים שהיו אצל חברים קרובים. מספר האנשים שמפנים גב למחירון מוטו הולך וגדל מיום ליום ואני מבין אותם לחלוטין. מחירון יד שניה לא צריך להיות בידי גוף עיתונאי שבאופן מוצהר וגלוי מטה את עצמו לפי דרישות מחלקת המכירות שלו.

shayoo70

New member
לגבי זה שהמחירון לא צריך להיות בידי מטרו ....

אני מסכים ! אבל אין מה לעשות יש חוקי שוק כלכלה חביבי .... כאן ישראל אף אחד לא ייתן מעל המחירון אין מה לעשות!!! ומהטון המתגונן של התגובה של בעל ההורנט ניתן להבין את הפחד ואת הידיעה שאין מה לעשות וזה מה יש.... לגבי הירידת מחירים ... מחירון של מזדה 3 יכול לרדת בכמה אלפים לשנה ומחירון של הורנט לא????

נכון, יש חוקי כלכלה, ואלו מתעסקים גם בביקוש

והיצע, במקרה של הורנט משומש יש יותר ביקוש מהיצע, ובמקרה כזה ידידי המחיר עולה. במקרה הזה מוטו לא מעלה את המחיר אז בשלב כלשהו הביקוש יהיה כזה שאנשים ירצו לשלם מעל המחירון. רק לפני שבועיים נמכר הורנט 2006 ב 2000 ש"ח מעל המחירון.

shayoo70

New member
שכנעת אותי אבל עדיין בתור סטודנט תפרן....

שחוסך בעור שיניו להחליף את אופנועו הייתי מסרב לשלם מעל למחירון ....

yarivos

New member
אז תמשיך לסרב לשלם מעל המחירון.. האופנוע ימכר

דבר איתנו שכבר לא תהיה סטודנט תפרן ושיהיה בהצלחה.

למעלה