HORNET 2006

shayoo70

New member
או שאני ימשיך לעבוד כמו כלב ....

ולהחסיר אוכל מפי ... כי באלכוהול אסור לחסוך עד שיהיה לי כסף להחליף את האי אר....

שחרול118

New member
שיקול נוסף

יש קטע כזה במשומשים שאתה קונה אופנוע ונדרש איזה שהוא יישור קו שגוזל ממך עוד כמה אלפי שקלים... כשאתה מכניס אופנוע לבדיקה והרג'קטים מגוחכים כך שאתה לא צריך להשקיע שקל באופנוע מלבד טיפולים - שווה לשלם מחירון או קצת יותר ולחסוך את הטירחה וההשקעה הכספית...

rusti james

New member
'מחירון פחות ריג'קטים' נולד במיוחד בשביל זה..

למרות שאני דווקא מאלו שכן ישלמו מחיר מלא ואפילו מעל מחירון עבור אופנוע שמור ומשופר בצורה יוצאת דופן...

שחרול118

New member
ברור, אבל כשיש "התעסקות"

כלשהי באופנוע זה תמיד גולש מעבר למתוכנן... וגם רוכש מקצועי
ימצא עצמו משקיע מעל ועבר. לעומת זאת כלי שנמצא שמור בטירוף...

Rhinovirus

New member
לא הכל שחור ולבן

אם אתה לא קונה נבלה אין סיבה שההוצאות על יישור קו ייגלשו מעבר למתוכנן, רוב האופנועים הם במצב סביר (בכל זאת, מישהו רכב עליהם עד עכשיו) - כך שההוצאות אמורות להיות די ברורות, ובד"כ הבדיקות מחמירות יתר על המידה כך שהן מציינות ריג'קטים על כל פיפס - גם אם בפועל לא נדרש תיקון - והמחיר יורד בהתאם. אופנוע במצב "שמור בטירוף" הוא בסך הכל במצב שהוא אמור להיות - ואם אין תוספות יוצאות דופן או מצבים מיוחדים (קילומטראז' נמוך, אופנוע נדיר במצבו לעומת השוק) אין סיבה לשלם מעל המחירון

Shredingerscat

New member
מטרו?

להם יש אינטרס שהמחירון יהיה גבוהה? "מה?? לא קונה משומש, עוד 2000 ש"ח אני קונה חדש!" ככל שהחדש יקר יותר יחסית למשומש יהיו פחות אנשים שמוכנים לשלם את התוספת.

shayoo70

New member
אתה פשוט לא יודע לקרוא ... או שלא מבין את

משהו קורא.... חביבי תקרא שוב את השירשור אולי זה יעזור

Shredingerscat

New member
אני יסביר לאט למתקשים

מחירון משומשים גבוהה=יותר אנשים קונים חדש=יבואן שמח. מחירי המשומשים ברצפה=אנשים קונים משומשים=יבואן לא שמח. יבואן=מטרו. האם מטרו כלכך טיפשים שהם מעודדים מחירון נמוך? הם הרבה דברים, טיפשים זה לא אחד מהם.

Lone Rider

New member
נו?

"מספר האנשים שמפנים גב למחירון מוטו הולך וגדל מיום ליום ואני מבין אותם לחלוטין. מחירון יד שניה לא צריך להיות בידי גוף עיתונאי..."

ילוטייל

New member
ומוסיף - מה היה מחירון של 2007???

כי ב 2006 ההבדל בין חדש ל2006 הוא כמעט 20000 שח. בושה וחרפה לכל העוסקים בענף. אני בז למחירון הזה ולעוסקים בענף שאיפשרו את זה והחלטתי לא לתרום להם יותר כסף. והאמן לי ששמתי אצלם הרבה. אנימאחל להם האטה כזו שהם יבינו דרך הכיס את מה שהם יחד עם כותבי פליירים מנייר משומש עשו לענף. כה לחי.

villain

New member
דגם 2007 צפונה שונה לחלוטין מדגמי 2006...

דגמי 2007 צפונה הם אופנוע אחר מההורנט 2006, לכן המחיר שונה מאוד.

c881

New member
הגבת לקטע של VERSYS

הורנט 2007 יש מהדגם הישן ומהדגם החדש. VERSYS השתנה בין 2007 ל-2008 בצבע בלבד.

kangal

New member
יצאתי ../images/Emo163.gif , וואלקבי...

הורנט 2002 מחירון באמת 35 הוא מוכן לדבר (למרות שהכלי במצב
) מעוניין
לא יודע למה זכרתי 42

חייקה8

New member
../images/Emo192.gifאגב מוטו, יש לי קושיה../images/Emo163.gif

מה קורה במחירון של מוטו בנוגע לקוואסאקי 636 בין השנים 2003 ל 2002 . איך זה הולך? ירידת ערך על פי אחוזים? ירידת ערך ניכרת כשעוברות מספר מסויים של שנים? ביקוש היצע? אם כן מה קורה לביקוש ולהיצע בין השנים הללו? בין 2005 ל 2004 ירדו 7K- ובין 2004 ל2003 ירדו להן עוד 4וחציK - מישהו מוכן להאיר, ולהשכיל?

חייקה8

New member
שכחתי להוסיף לינק סורי.

http://www.motobike.co.il/motobike/price/search_results.asp?manuf=880&models=102&submit1=חפש&year_from=13&year_to=17

למעלה