HI THERE FRIENDS
I´M Back

Tal_Ya_Tal

New member
פעם אחת הצלחתי להכנס לפורום../images/Emo42.gif שם

ושלחתי הודעה. (כמובן באנגלית) א-ב-ל אני רואה שהיא לא נקלטה. ANYHOW, NOW I"M BACK AGAIN. IT WAS WONDERFULL כדי שתוכלו להבין למה היה כה נפלא, אני מצרפת לכם תמונה, שלא תסתקרנו
בכל מקרה, אשתדל להשלים את החסר אז שוב העניין עם ה´רוחני´?! OH טוב, אז....מהו רוחני?!?! נראה, שכיום משתמשים במושג הזה, לכל מה שקשור גם בנושאי העידן החדש בין היתר וזה לא בדיוק זה. ´רוחני´ הוא מן הסתם תכונה המצויה בכולנו.השאלה היא רק עד כמה אנו נוטים לפתח את התכונה הזאת שלנו. רוחני פירושו לישר קו עם הרצון האלוהי. לשרת את האחד!!! L&L TALYA

R2

New member
ברוכה הבאה הביתה

דרך אגב גם חבר שלי חזר מגרמניה אתמול והופתעתי לשמוע ממנו שלא פגש אותך שם. מוזר!

Tal_Ya_Tal

New member
מה אאאאתתתתתתההה אומר../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif../images/Emo8.gif

דרך אגב, איפה הוא היה? כי אתה יודע,R2 גרמניה ע-נ-ק-י-ת ואני הייתי רק ב-MUNCHEN ב-NEUSCHWANSTEIN וב-KUFSTEIN שבאוסטריה. והיה כיףףףףףףף אגב,NEUSCHWANSTEIN היא האחוזה שרואים בהקדמה לסרטי וולט דיסני. זוהי האחוזה שהקים המלך לודוויג לכבוד יצירותיו של ידידו הטוב הקומפוזיטור ריכרד וגנר. וכל חדר באחוזה, מתאר פרק אחד מספרי האגדות שעליהן ביסס וגנר את יצירותיו. תרגום השם הוא ´אחוזת הברבור´. והברבור הוא המוטיב המרכזי החוזר על עצמו באחוזה. ממדידות גיאופאטיות שנעשו במקום, התגלה שהאנרגיות שם עצמתיות ביותר. על פי אחת הגרסאות, האנרגיות שם הן מהגבוהות ביותר על פני הפלנטה. המדידות נעשו בחדר המלוכה, מתחת לנברשת שנראית כמו כתר ענקי. אולם אני אישית מאמינה שהמקום האנרגטי ביותר על פני הפלנטה, הוא במערות קומראן שבמדבר יהודה, על יד ים המלח שלנו. L&L TALYA

temis

New member
רוחני...

האם את רומזת שמטרת האנושות על פני העולם היא... *לשרת*? חשבת לרגע אחד שאולי המטרה העליונה של חיינו פה היא (Drum roll please) להנות? איזה מין חיים הם אלה של שירות מתמיד? אני יודעת שאני לא הייתי רוצה לחיות בשירות כל החיים שלי. אולי זה אכן ליישר קו עם הרצון האלוהי, אך מי את שתדעי מה הוא הרצון האלוהי? איזה מין אל יצור גזע שלם, יתן לו בחירה חופשית, וירצה שישרתו אותו כזומבים??? בברכת Get a grip שיהיה לך ערב טוב.

כל פעולה שלנו היא שירות

נרצה או לא, כל פעולה שאנחנו עושים היא שירות. השאלה היא, את מי אנחנו משרתים. מי שקשור מאוד לעולם החומרי ומושלה בידי האנרגיה האשלייתית, החומרית, עשוי לדמיין שהוא מסוגל להתענג בנפרד מהעליון ולא לשרת. הוא גם מדמיין שהוא יוכל לחוות מצב של אי תלות ואי שירות מוחלטים. אלא שזו אשליה. אין מצב כזה. כל פעולה היא שירות. נותר רק לשרת את הגורם הנכון. מכיוון שהעליון הוא מקור הבריאה, הכל בא ממנו ועבורו, אזי תכליתם של פרטי הבריאה היא לשרת אותו. זו הדרך היחידה בה יוכלו לחוות אושר ושלמות. זה לא "שירות כמו זומבים" אלא מערכת יחסים שמבוססת על אהבה. העליון מקבל רק שירות שנעשה מתוך אהבה. היחסים המקוריים עם העליון הם יחסים של אהבה.

R2

New member
זה תלוי בנקודת המבט

אם אתה בודק מי נהנה מהעשיה שלך או לא

Justin Angel

New member
מצויין, טירוף מוחלט.

בתור התחלה, "זה שממנו הכל בא" זה היקום. איך שלא תנסח את זה יפה ותמציא ישויות אלוהיות שיצרו את הכל - זה עדיין היקום שברא את כולנו בדךר ניסוי וטעייה. אתה יכול לקשקש על תוכניות אלוהיות וישות שכוחה מעבר ליקום ,אבל שנינו יודעים שזה ישאר קשקושים. האדם נברא בגלל שהוא נברא. שום תכלית מיוחדת, שום מטרה מיוחדת, שום תוצר מבוקש. עכשיו, בלי להעליב את האמונה המונותאיסטית שלך ,אבל אתה טועה. טועה ומושלה באופן עצוב למדי. למה אתה חושב שיש רק ישות אחת? כמו שהיקום נתן חיים להרבה בני-אדם הוא כנראה גם נתן חיים להרבה אלים, אבל אל תיתן להיגיון להיכנס לדרכך בזמן שאתה עובד את האמונה המזוייפת והמוטעה בעליל שלך.

הגדרת המקור

המקור של הבריאה בהכרח מכיל בתוכו בצורה אינסופית את כל פרטי הבריאה. אם המקור הוא אימפרסונאלי, חסר אישיות, אזי הוא נחות על פרטי הבריאה. הנוצרים היו עליונים על המקור. זה לא הגיוני. מכאן שהמקור הוא בהכרח פרסונאלי. אי אפשר להוציא מכלי דבר יותר גדול מהכלי עצמו. קיימות ישויות גבוהות יותר מבני אדם ביקום והם אחראים על התחומים השונים של הטבע. סוגדים להם אנשים שמעונינים בהישגים חומריים שונים. אולם מי שמעוניין בהגשמה עצמית, עליו לפנות למקור הראשוני של הכל.

davyav

New member
את צודקת temis ../images/Emo13.gif

המטרה שלנו היא אכן להנות. מטרה של הבריאה מבחינת הבורא היא להטיב לנבראו ולכן על-מנת לממש את מחשבת הבריאה אנחנו חייבים להנות! השאלת השאלות איך עושים את זה ? מה דעתך? באהבה דוד :)

temis

New member
אז ככה...

דבר ראשון, אני אדחה את הדיון על משמעות ה"עליון" להודעה אחרת... דבר שני, במערכת יחסים המבוססת על אהבה, אף אחד מהגורמים לא "משרת" את השני. אם היחסים מבוססים על אהבה, לא צריך להיות דבר כזה "שירות". יחסים שכאלה מבוססים על נתינה ללא ציפייה לתמורה. The sun doesn´t give light to the moon, assuming the moon´s gonna owe it one.

Tal_Ya_Tal

New member
זה היה מאד ברור לי../images/Emo42.giftemis../images/Emo42.gif

ולא הפריע לי לענות במקומו מקווה שאינך מתנגדת
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ב-א-מ-ת?!?! האם את מכירה ../images/Emo42.gifמערכת

יחסים שכזו?!? בחיים הארציים שבהם את מזהה את עצמך כאינדיוידואל? אהבה רומנטית, היא אחת מן ההטעיות רבות העצמה שיצרה תחושת הפירוד. החיפוש אחר בן הזוג המושלם, הוא אחת מחכמות הצל הגדולות של התודעה. החיפוש אחר בן או בת זוג מושלמים, מייצג "מערכת היחסים המיוחדת". מיוחד= שונה, נבדל. תכונות אלו מאפיינות את תחושת הנפרדות. ·מערכות של יחסים מיוחדים, הן מערכות יחסים המושתתות על פחד ! פחד נטישה, פחד להישאר לבד, אמונה שאיני רצוי, או מספיק מושך, או ראוי לאהבה. במערכת היחסים המיוחדת ישנו חשש לחשוף את "החולשות"- שמא האהוב, יברח. אולם מהר מאד נוטים לחשוף את "החולשות" של הזולת, על מנת להתרווח מרגש האשם. במערכת היחסים המיוחדת, הכל פועל כנגד הכנות. תמיד תרים אחר מסכה שתכסה על תחושת האשם הפנימית. רק המחשבה על גילוי "החולשות האישיות", מצמררת. לכן הכל פועל כנגד אפשרויות צמיחה. מערכת היחסים המיוחדת מנציחה את ההונאה העצמית ואת ההלקאה העצמית . הכוונה היא, לקבל אהבה. אך בעצם מטפחים את השנאה העצמית, שנובעת מתחושת הפירוד. האחדות המוחלטת, כוללת את כולם בתוכה. לכן, אין אף אחד שהוא מיוחד, שונה, משום שאין איש נבדל מרעהו. לכן האהבה האינסופית מוענקת לכולם באותה מידה, (שאינה ניתנת למדידה). כאשר מבינים את האחדות המוחלטת של שלימות תבונת היקום, אפשר להגיע לשלווה פנימית, כשאוהבים אהבה מוחלטת. כי אז, אוהבים את הכל. הכמיהה למצוא אדם "מיוחד", שישלים את החסר, היא פוגעת. מוליכה שולל. זהו החיפוש אחר הגאולה------בפירוד. L&L TALYA

temis

New member
oops

אנא פרשי את מה שכתבת... כמה וכמה משפטים אינם הגיוניים מבחינה תחבירית

Tal_Ya_Tal

New member
היות שהכל נראה לי בהיר ונהיר../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

temis אינני יודעת מה את רוצה שאפרש לך. אולי פשוט תשאלי שאלה? וכך אוכל לענות לך. אבל בקצרה, אני טוענת שמה שאנו נוהגים לכנות ´אהבה´, איננה אהבה כלל וכלל כי אם מערכת יחסים סימביוטית. מערכת יחסים ´על תנאי´ שהכל פועל בה באמצעות חוזה בלתי כתוב, אך הידוע ב-ה-ח-ל-ט לשני הצדדים גם יחד. וכאשר אחד הצדדים אינו ממלא את תנאיו (הבלתי כתובים) בחוזה, נוקט הצד השני בסנקציות, על מנת ´להחזירו למוטב´. וכל האמצעים כשרים. מניפולציות, רגשות אשם, תכמנות לשמה בטוחתני שיצא לך להפגש במין מערכת יחסים שכזאת. לכולנו יש לפחות אחת מאלה. עם הורינו, עם ילדנו, עם בני זוגנו ועם שאר יקירנו. אהבה אמיתית, הדגש|היא, היא הנדירה כאן. אהבה ללא תנאי.|לשם שינוי L&L TALYA

למעלה