הסקת מסקנות מהירות
מי אמר שאני רוצה זול??? אני רוצה ייעוץ על מנת לדעת אם ההצעה שקיבלתי הגיונית ולא מוגזמת. אני הבנתי מכמה אנשים שיש מחיר עלות לנקודת חשמל / מאור/ שלטר של אור, וכך זה עובד. לא ביקשתי שתשלח לי חשמלאי שיתן לי הצעה. אני מורה למחשבים, ובתחום שלי אם ישאלו אותי כמה עולה שעור פרטי אני אגיד100 ש"ח לשעה, ואם מתחייבים על 50 שעורים יש הנחה. ואם קיבלת מחיר של 70 ש"ח לשעה, זה הגיוני, ולא בהכרח גרוע. עושה לי הרושם שהפורום כאן הינו פורום של בעלי מקצוע שמחפשים ג'ובים, בשביל זה יש לי את דפי זהב, זה אותו הדבר כי גם כאן אני לא מכירה אתכם. אני אתן לך עוד דוגמא: לבניית קיר גבס יש מחיר למטר. נקודה!!!!! יש תוספת לבידוד, יש תוספת לצמר סלעים (או איך שזה נקרא ) אבל יש מחיר למטר. לא צריך לבוא לראות כדי להגיד את המחיר למטר!!!! אף אחד לא מתחייב אם הוא אומר לי באינטרנט שמחיר למטר הינו בין 30-40 דולר, לא כולל עבודה רק חומר ( סתם דוגמא). אבל כאן בפורום טרם קיבלתי תשובות משוערות אפילו. מה זה אומר על הפורום????? שהוא אחראי ולא מפזר הצעות סתם???? לא זה טעות, מי שפונה כאן לא מחפש בעלי מקצוע, אלה מחפש ייעוץץץץץץץץץץץץ. הבנת???????