כמובן התמונה...
R roni50 New member 18/1/03 #22 לא נעים, אבל....................... פעלתי על פי הצעתך הורדתי סימון הוי מהקבצים שציינת אך שעון החול בשלו: מופיע כל כמה שניות, ותוקע את המחשב. המידע שביקשת: זכרון Ram: 128MB System Resources: 89% Free
לא נעים, אבל....................... פעלתי על פי הצעתך הורדתי סימון הוי מהקבצים שציינת אך שעון החול בשלו: מופיע כל כמה שניות, ותוקע את המחשב. המידע שביקשת: זכרון Ram: 128MB System Resources: 89% Free
ש שלומי New member 18/1/03 #23 אני רוצה לראות צילום מסך של שעון החול. צלמי לי גם את איזור ה tsr - ליד השעון.
R roni50 New member 18/1/03 #24 יום ללא שעון חול. לא מבינה איך אבל המחשב עבד היום כמו שצריך. מקווה שאכן הבעיה נפתרה. המון המון המון תודות. באמת, אין כמוך.
יום ללא שעון חול. לא מבינה איך אבל המחשב עבד היום כמו שצריך. מקווה שאכן הבעיה נפתרה. המון המון המון תודות. באמת, אין כמוך.
ש שלומי New member 18/1/03 #25 אני מאוד מקווה בשבילך אני מכיר הרבה תופעות מעצבנות המתנחלות במערכת ההפעלה. אם האנומליה תשנה, חיזרי לפורום. שבוע טוב, שלומי
אני מאוד מקווה בשבילך אני מכיר הרבה תופעות מעצבנות המתנחלות במערכת ההפעלה. אם האנומליה תשנה, חיזרי לפורום. שבוע טוב, שלומי
R roni50 New member 19/1/03 #27 בינתיים, טפו טפו טפו המחשב עובד כמו חדש. אני מקווה שאכן הבעיה נפתרה. אם לא, אני יודעת למי לפנות. תודה.
בינתיים, טפו טפו טפו המחשב עובד כמו חדש. אני מקווה שאכן הבעיה נפתרה. אם לא, אני יודעת למי לפנות. תודה.