HELP

roni50

New member
HELP

המחשב יצא מדעתו. כל כמה שניות, מפיע שעון חול והמחשב "נח" לכמה שניות. יש לי אנטי וירוס נורטון מעודכן. תודה

שלומי

New member
נסי לפרט קצת יותר:

מערכת הפעלה, סוג מחשב, תוכנות מותקנות וכיו"ב. האם התקנת\הסרת משהו? האם יש לך משהו מתוזמן?

roni50

New member
לא בטוחה אבל נדמה לי

שהתופעה התחילה אחרי שפתחתי קובץ פלש מהאינטרנט. קובץ פלש שסיפר לי ש You are an idiot" אני עובדת עם מחשב פנטיום 4 חלונות 98 לא התקנתי /הסרתי תוכנות אחרות היום והתופעה ממש מעצבנת. גם עכשיו כשאני כותבת, כל כמה שניות מופיעות האותיות על גבי המסך בדיליי.

שלומי

New member
איה אנטי וירוס יש אצלך?

האם היא מעודכן והאם עשית סריקה ? ראשית, מחקי את כל הקבצים הזמניים(אינטרנט). שנית, מחקי את תכולת תיקיית הקוקיס. חזרי עם התוצאות.

roni50

New member
נראה לי שהבעיה נפתרה

האנטויוירוס הוא norton 2002 כפי שהצעת מחקתי את קבצי ה TMP והקוקיס. וכפי שזה נראה, הבעיה נפתרה. האם יש לך השערה מה גרם לה? תודה!!!!!!!!

שלומי

New member
זו הסיבה שהצעתי למחוק את

אותם הקבצים. כדאי שאת הפעולה הזו תעשי לעתים תכופות כמו עדכון של האנטי וירוס.

roni50

New member
שמחתי מוקדם מידי

הבעיה עכשיו: מידי פעם msgsrv32 (not responding) אני מבטלת ולאחר זמן מופיע שוב. תודה

שלומי

New member
הריצי חיפוש וחפשי את הקבצים הבאים:

ADVAPI32.DLL c:\windows\system GDI32.DLL c:\windows\system KERNEL32.DLL c:\windows\system MPR.DLL c:\windows\system USER32.DLL c:\windows\system

שלומי

New member
מה עם סריקת וירוסים - עשית?

האם את רואה את התופעה כשאת און ליין או גם באוף ליין

שלומי , תיקיית קוקיס ????????????

היכן היא נמצאת ? איך ומה עושים ? יש לי עוגיות מזה טעימות ............... במזווה לא צריכה עוד במחשב ( אתה יודע לא בריא .......הן משאירות עקבות לאחר זלילתן ) ריקי

שלומי

New member
אני מראה לך בדיוק...

windows>cookies נכנסים ומוחקים הכל.רק קובץ אחד שנקרא index.dat - לא ניתן למחיקה (אפשר אבל זה די מסובך). נכנסים גם לתיקיית Temporary Internet Files - ומוחקים הכל.שם הכל נמחק. יש עוד הרבה דרכים לעשות ספונג´ה במחשב, אבל הדרך לעיל היא ידנית. את עושה "מעמול"?

roni50

New member
עשיתי בדיקת וירוסים

ועל פי הנורטון 2002 המחשב נקי. התופעה מתרחשת באוף ליין ובאון ליין. כרגע אין קובץ שהוא : Not responding ובכל זאת המחשב נח כל כמה שניות ואחר כך ממשיך לפעול. זה משגע!!! האם יעזור אם אציג בפניך את הקבצים הפועלים במחשבי עם הדלקתו? ושוב, תודה

שלומי

New member
כן

לידיעתך, מאוד קשה לאבחן בעיות מסוג זה בלי לראות את המחשב בפעולה ואז להחליט באילו פעולות לנקוט.

roni50

New member
שולחת

אני מודעת לקושי, אך אולי בכל זאת. מאוד לא בא לי לפרמט את המחשב.

שלומי

New member
את יכולה להוריד את החיווי (v) ממה

שסימנתי באדום.תקבלי הודעה שצריך לאתחל.אשור - והמחשב יאתחל. אם הכל בסדר המחשב יעלה כמו חדש. אח"כ (חשוב שתבדקי לפני התחלת הפעולה!!!) בדקי משאבי מערכת: קליק ימני על האייקון של המחשב שלי (שולחן העבודה), מתקבל חלון עם 4 לשוניות. לכי ללשונית performance. תראי מידע כללי. רשמי כמה ראם יש לך (זכרון). כמה משאבי מערכת - system resources. חזרי אליי.

למעלה