HELLP!!!

black megic

New member
HELLP!!!

כבר דיי הרבה זמן אני מתעסקת במגיה שחורה ובחודשיים האחרונים קוראים לי המון דברים מוזרים ברצף ואין לי מושג מה אני עושה עם עצמי בבקשה תעזרו לי

SaberTooth

New member
חוק השילוש הויקני

חוק השילוש הויקאני אומר שכל אנרגיה שאת שולחת ליקום חוזרת אלייך מתי שהוא בעוצמה שכפולה בשלוש מעוצמת האנרגיה ששלחת. את אמרת שאת עוסקת במאגיה שחורה, כלומר את משחררת בעיקר אנרגיות שחורות ליקום, לדעתי זו הסיבה לדברים המוזרים שקוראים לך....

black megic

New member
אני מודעת לזה....

לא עולה לי שום דרך לתקן את זה מה אני עושה!?

FireDragon

New member
אני אנסה להבליג....

אני אנסה להבליג על הקטע של "מאגיה שחורה" ואענה על השאלה שלך: לפי הגיון פשוט, מה את צריכה לעשות כדי לגרום ליקום לשלוח חזרה אנרגיות חיוביות? לעשות ההפך ממה שעשית עד עכשיו, לשלוח ליקום אנרגיות חיוביות... קצת לוגיקה....

אהההה!!!

(אלון פותח במסע נמרץ לתיקון רמת הפורום). מה את מגדירה כאנרגיות "שליליות"? מה הם אותם אירועים "מוזרים" שקרו לך? לעוסקים במאגיה, בעיקר למתחילים יש נטייה (די מעצבנת אבל מקובלת) לאנוס כל אירוע שמתרחש בחייהם על העיסוק שלהם במאגיה, דוגמה טובה לכך זה ההוא שאיבד את השרשרת וישר רץ לפורום לשאול האם אנחנו יודעים מה קרה לשרשרת שלו... (הרי כמובן שלאיזה יישות אשר מספיק חזקה כדי להרים חפצים במישור הפיזי [תבליגו שניה על עניין המישורים - אין לי חשק להתחיל להסתבך עם טרמניולוגיה מסובכת יותר] אכפת מאיזה שרשרת של איזה מאג מתחיל איפשהו במדינת ישראל... תיהיו רצינים, לא כל דבר שקורה בחיים שלכם וקצת מוזר הוא בהכרח קשור באופן ישיר במאגיה)

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אתה יודע מה זה הבנת הנקרא? כי אני רואה שזה נושא לא חזק אצלך! (בקשר לשרשרת..) אתה יודע למה באתי לשאול בפורום אם יש סיבה מיוחדת שהשרשרת שלי נעלמה?? אתה יודע?!? (לא נראה לי!) אז אולי כדי שתקרא אותה עוד 3 פעמים (לפחות) ואז אולי תבין למה באתי לשאול את זה בפורום! ***TAL***

סליחה, סליחה, סליחה, סליחה... ../images/Emo13.gif

רשמתי את ההודעה במצב רוח עצבני משהו, לא התכוונתי לפגוע בך אישית, התכוונתי לצורה כללית של שאלות לגיטימיות שלעיתים קצת מרגיזות... נתתי את הסיפור של השאלה שלך כדוגמה כללית, ולא התכוונתי ישירות אלייך, באמת באמת מצטער - מבטיח פעם הבאה לא לרשום הודעות כשאני במצב רוח עצבני משהו...

זה בסדר......

ורם לא קראת את כל הסיפור על השרשרת אז עכשיו אני יגיד לך אותו בקיצור! החלטתי להפוך שרשרת שלי שאני נורא אוהב לקמיע למזל ושיעזור לי וזה... אז יום אחד החלטתי לטהר אותו לעשות את כל הדברים הדרושים.. ואז אחרי זה ישר אחרי זה הלכתי ושכחתי ת´שרשרת בבית (שכחתי אותה על השיש במטבח) וכשחזרתי לא מצאתי אותה שם! אז חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי בשום מקום! ולפני זה כישפתי אותה! אז חשבתי שיש אולי סיבה להיעלמותה! ואחרי כמה ימים אמא שלי מוצאת ת´שרשרת אצל אח שלי בחדר! היא מצאה את זה בצד השולחן..... (לא ראו אותה..) ***TAL*** נ.ב. מקווה שעכשיו הבנת למה ישר רצתי לפורום!

תגיד מאיפה הקריצו אותך?

חחח לא באמת! פתאום באת (אף פעם לא ראיתי הודעות שלך!) מי אתה? כאילו ת´ספר קצת על עצמך... ***TAL*** נ.ב. אם העלבתי אותך אז סורי.. פשוט לפעמים אני קצת צפונבון

אין הרבה מה לספר...

הייתי חבר קבוע בפורום הזה לפני שנה בערך... מעבר לכך אני עוסק בנושא הפורום במשך כ 4 שנים אולי קצת יותר... בחצי שנה האחרונה מהרבה סיבות *אישיות* התרחקתי מעוד מהעיסוק, ובזמן האחרון התחלתי לחזור לעניין, אז חזרתי גם לפורום... לגבי איזה דת אני ובמה אני עוסק - התפיסה שלי היא תפיסה לבנה (כפי שהגדרתי מושגים אלו באחת ההודעות הקודמות), שלב מסויים השקעתי בללמוד וויקאנויות וכדו´ - אך מעולם הנושא לא משך אותי באמת, אני מתעסק בעיקר בשימוש אנרגטי לא תלוי דת או אמונה כלשהי... קרי: חלימה, מסעות אסטרלייים, ריפוי ושימושים בסיסיים יותר באנרגיה לעיתים כדי לחזק בעצמי את האמונה כמו למשל שליטה באש, טלקנסיס וכו´... חשוב לציין שאחד מהדברים שאהבתי לעשות זה ללמד אחרים, מדובר כלומר ביחסי מורה-תלמיד בצורה הישנה של התפיסה הזאת, כלומר עם שיעורים מסודרים, הדרכה צמודה וכדו´ (לא, לא לקחת כסף - אף פעם לא הבנתי אנשים ששואלים את זה)... בשלב מסויים אבל התרחקתי גם מאוד מנושא הלימוד, דבר שגרם לי להבין שאני לא מוכן ללמד אחרים... מספיק טוב? (אלון מבקש בקשה כללית לא לפתוח דיון בפורום על קורות החיים שהציג בהודעה זו, מי שמעוניין לקבל הרחבה, להתלונן לצחוק או כל דבר אחר - מוזמן לעשות זאת במסרים אישיים של תפוז, איסיקיו או דואל, תודה מראש).

korinalir

New member
קודם כל תרגעי ../images/Emo98.gif

עכשיו אני צריכה קצת יותר פרטים בשביל אולי לעזור לך. אלו כישופים את ביצעת בדיוק? ועל מי? מה ההגדרה שלך למאגיה שחורה? (אני פחות אוהבת צבעים במאגיה היה דיון ענק על זה ובתמצית של התמצית מה שטוב לאחד רע לאחר אין שחור ולבן) אני חושבת שאולי פשוט נבהלת ממה שעשית ומההצלחות שהיו לך בלפגוע באחרים וזה גרם לאשמה שמשפיעה על הדרך שאת מסתכלת על החיים שלך (דברים נורמליים לחלוטין נראים לך קוראים בגלל העיסוק במאגיה) ו\או ממש גורמים לדברים לקרות. זה יכול להיות גם פסיכולוגי...תעני לשאלות ואני אשתדל לעזור

black megic

New member
טוב אז ככה...

אני דיי שלחתי כל מיני "רוחות" שירדפו כל מיני אנשים וכמעט הרגתי מישהי....(בטעות!)

korinalir

New member
אוקיי

תראי אם התעסקת עם ישוייות לפני שהיית מוכנה לכך יכול להיות שאלה בעצם ה"רוחות" ששלחת שעצבנת אותם או משהו בתהליך והן מחזירות לך או שבטעות ואולי כתוצאה מהאשמה שלך על זאת שכמעט נהרגה שלחת אותם להזיק לעצמך. זה אם דיברת על ישויות שזימנת...עשית את זה אחרי הרבה זמן שאת עוסקת במאגיה? לזמן ישויות זה לא דבר פשוט ולא מומלץ בכלל למתחילים. אם התכוונת במובן כללי של לעשות לאנשים רע (לגרום כאב, לגרום צרות וכדומה) אני יכולה להגיד לך שגם אני עושה את זה וזה לא עשה לי שום דבר בנתיים
עדיין יכול להיות שזה פסיכולוגי או מאגי אבל בצורה שמושפעת מהפסיכולוגיה אשמה שמובילה לשחרור אנרגיות מזיקות כלפי עצמך. אממ אם את מוכנה לספר מה בדיוק עשית לזאת שכמעט נהרגה ובעקבות מה? נקמה?

SaberTooth

New member
אני לא מבין...

איך כמעט הורגים מישהו בטעות
לא חשבת על כל התוצאות האפשריות לכשפים שלך
אם לא, לא עשית עבודה טובה, אי אפשר לקום בבוקר ולהחליט "היום אני אטיל כישוף שחור על מישהו", זה לא הולך ככה, צריך לשקול היטב את כל התוצאות האפשריות של המעשים שלך (גם אלו שלא קשורים לכישוף).

black megic

New member
טוב אז ככה...

זאת שכמעט הרגתי היה אחת שכל מה שהיא עשתה בחיים שלה זה לגרום לי להרגיש הכי חרא בעולם והייתי חייבת להיתנקם!

למעלה