אין הרבה מה לספר...
הייתי חבר קבוע בפורום הזה לפני שנה בערך... מעבר לכך אני עוסק בנושא הפורום במשך כ 4 שנים אולי קצת יותר... בחצי שנה האחרונה מהרבה סיבות *אישיות* התרחקתי מעוד מהעיסוק, ובזמן האחרון התחלתי לחזור לעניין, אז חזרתי גם לפורום... לגבי איזה דת אני ובמה אני עוסק - התפיסה שלי היא תפיסה לבנה (כפי שהגדרתי מושגים אלו באחת ההודעות הקודמות), שלב מסויים השקעתי בללמוד וויקאנויות וכדו´ - אך מעולם הנושא לא משך אותי באמת, אני מתעסק בעיקר בשימוש אנרגטי לא תלוי דת או אמונה כלשהי... קרי: חלימה, מסעות אסטרלייים, ריפוי ושימושים בסיסיים יותר באנרגיה לעיתים כדי לחזק בעצמי את האמונה כמו למשל שליטה באש, טלקנסיס וכו´... חשוב לציין שאחד מהדברים שאהבתי לעשות זה ללמד אחרים, מדובר כלומר ביחסי מורה-תלמיד בצורה הישנה של התפיסה הזאת, כלומר עם שיעורים מסודרים, הדרכה צמודה וכדו´ (לא, לא לקחת כסף - אף פעם לא הבנתי אנשים ששואלים את זה)... בשלב מסויים אבל התרחקתי גם מאוד מנושא הלימוד, דבר שגרם לי להבין שאני לא מוכן ללמד אחרים... מספיק טוב? (אלון מבקש בקשה כללית לא לפתוח דיון בפורום על קורות החיים שהציג בהודעה זו, מי שמעוניין לקבל הרחבה, להתלונן לצחוק או כל דבר אחר - מוזמן לעשות זאת במסרים אישיים של תפוז, איסיקיו או דואל, תודה מראש).