Hello!!

*Dark Of Night*

New member
.....

טוב, סתם רשמתי, "המוזיקה שאתה שומע היא חרא" כדי לראות מה תהיה התגובה שלך לזה ואחרי כמה זמן תבין שזה בדיוק מה שרשמת לבחורצ´יק מלמעלה (מצטערת שנאלצת לשמש לי כשפן נסיונות). בכל אופן, אני שומעת לפחות 50% מהלהקות\אומנים שרשמת שם למעלה ולדעתי הם מצויינים. מטרת ה"ניסוי" למקרה שאתה תוהה: להראות שזה שאתה לא שומע את אותן להקות וחושב שהם ממש גרועות לא אומר שהן באמת כאלה. Dark

Nanook

New member
אוי לא ראיתי את ההודעה הזאת

אל תשימו על מה שכתבתי למעלה

Zed off

New member
מממ...

אני מבין שאתה עכשיו בקטע של פרוגרסיב מטאל(אל תדאג זה יעבור (;)תהייה בטוח שיש מספיק אנשים שיגידו לך שמה שאתה שומע זאת מוזיקה גרועה, ואני בטוח שאתה לא תסכים איתם,כמו שהוא לא יסכים איתך תן לילד לשמוע את המוזיקה המעפנית שלו... נ.ב הנדריקס זה חרא!

Nomaed Dominus

New member
... (אני שונא לכתוב נושא!!!)

לא נכון! אני לא שומע את רוב הדברים שהוא שומע, ואני גם לא אוהב את זה, אבל אני לא אגיד שזה מוזיקה גרועה (חוץ מ-HANDRIX שזה SUCKS) בניגוד לכל להקות ה-ALTERNATIVE שרשומות שם. PROGRESSIVE זה סגנון של מוזיקה טובה, שמוזיקאים מוכשרים בד"כ עושים. לא צריך לאהוב משהו, בשביל להגיד - זה זבל או לא

Zed off

New member
זה מצחיק אותי...

גם אני שמעתי(ועדיין שומע גם קצת היום)פרוגרסיב מטאל, זה אפילו פעם הייה הסגנון האהוב עלי. גם אני חשבתי שאי אפשר להגיד מילה רעה על המוזיקה הזאת כי הנגנים הכי טובים נמצאים בה...בולשיט! היום יש לי כבוד הרבה יותר גדול לבלאק ולדום...העניין הוא לא רק להפגיז וירטואוזיות...אלא גם להעביר משהו מעבר לזה...ובצורה מעניינת...עוד פעם - תמיד הייה לי כבוד לנגנים כמו ואי,סטריאני,מלמסטין ומיליון וירטואוזים אחרים...אבל עדיין אני חושב שבכל מוזיקה אפשר למצוא "נקודה חלשה" גם אם הנגנים הכי טובים נמצאים שם...תתפלא עד כמה אנשים שונאים את הז´אנר הזה...

Nomaed Dominus

New member
מה הקשר?!

כמה שלא תשנא את זה, או מישהו ישנא את זה, זה לא אומר שזאת לא מוזיקה טובה. המוזיקה עצמה, טובה, כמה שלא תשנא את זה. אני לא אוהב פרוגרסיב מי יודע מה גם כן, ומעריך הרבה יותר דת´, או בלאק, או דת´ מלודי טוב! אז מה!?

Zed off

New member
אני מנסה להסביר ש...

שהאנשים שאוהבים אלטרנטיב יכולים להגיד שפרוגרסיב זאת סתם מוזיקה פלצנית, ושכל המטרה שלה היא שהנגנים ישוויצו ברמה שלהם...אני לא אומר שזה נכון, אבל אני אומר שכל חובב מוזיקה אחרת יכול למצוא סיבות למה לא לאהוב ז´אנר מסויים, כמו שאתה לא אוהב אלטרנטיב...אין דבר כזה ז´אנר מושלם, או ז´אנר שחייבים לכבד בגלל הנגנים, זה הכל עניין של העדפות...

Nomaed Dominus

New member
אתה לא קולט אותי...

לא אמרתי כלום בקשר ללאהוב או לא לאהוב!!!!!!!! כל אחד שישמע מה שבא לא! אני אומר - מוזיקה טובה או לא, בלי קשר לאהבה! דוגמה, PANTERA, יש להם כמה שירים שהם ממש טובים, אבל אני שונא אותם, אבל אני אעריך את מה שהם עשו בשירים האלה, למרות שאף פעם לא אשמע אותם!!!

Zed off

New member
בסדר...הבנתי אותך...

אבל מההודעה הראשונה שלך זה הייה נשמע כאילו חייבים לכבד את הז´אנר הזה בגלל שיש בו נגנים טובים...אם אתה התכוונת שאתה מכבד אותו בגלל זה, זה בסדר, ככה זה גם איתי...אבל לא לכולם זה עושה את זה...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
פרוגרסיב מטאל

מה זאת אומרת יעבור לו?!? קודם כל הכבוד לך שאתה שומע פרוגרסיב מטאל. אין פה הרבה שמשכילים להכיר את הסגנון היפיפה ומורכב הזה. קודם כל תן לי להסביר משהו על פרוגרסיב מטאל. פרוגרסיב מטאל זו דרגה נעלה יותר של מטאל, מתקדם יותר (ומכאן שמה) במורכבות, בליריקה, באיכות. אפשר להגיד שפרוג מטאל זה האח המשכיל (ופחות אלים) של המטאל. רוב הנגנים בסגנון הזה הם בוגרי מגמות מוזיקה באוניברסיטה, וכולם מוזיקאים רציניים. אין פה גאראג´ בנדס. דרוש נסיון וטכניקה של שנים כדי לנגן את המוזיקה הזאת (תשאל כל גיטריסט עם נסיון כמה קשה לנגן שירים של דרים למשל). לכן גם הסגנון לא ממש פופולארי, כי הרבה אנשים לא יודעים איך "לאכול" את כל הצלילים המורכבים האלה. אז, שלא יעבור לך עם הזמן, ולהפך, תמשיך בכיוון הזה, זה הכיוון הנכון. ואם אתה רוצה המלצה ללהקת פרוגרסיב טובה, שגם אני נחשפתי אליה באחרונה: TRANSATLANTIC - סופר גרופ מכל מיני להקות פרוגרסיב בניצוחו של לא אחר מאשר מייק פורוטוני מדרים. פרוגרסיב מטאל במיטבו! ממש משהו טוב.

yoni162

New member
תודה...

כבר התחלתי לחשוב שפרוגרסיב מטאל זה "פאסה", זאת הפעם הראשונה שמישהו אומר לי שהטעם שלי במוזיקה מסריח. בכל אופן את הלהקה שציינת אני מכיר כבר אבל תודה בכל אופן.

Zed off

New member
בידיוק לאנשים כמוך התכוונתי...

שומעים פרוגרסיב מטאל וחושבים שהם שומעים את המוזיקה הכי "נעלה" שיש(מזכיר לי את עצמי בעבר)... תאמין שהייתי חזק בקטע של פרוגרסיב מטאל(גם היום אני עדיין קצת שומע)עברתי על הרבה להקות, ואני ממש לא צריך שתלמד אותי מזה פרוגרסיב מטאל(אם כבר ההפך)זה שהנגנים בפרוגרסיב מ למדו בברקלי ויכולים לדפוק סולואים של שעה לא הופך את המוזיקה הזאת לנעלה, זה תלוי מה אתה מחפש, ולא צריך להיות גאון כדי לעכל פרוגרסיב מ, זאת מוזיקה דיי קליטה, תאמין לי שיש ז´אנרים יותר מסובכים ומתוחכמים, אל תרגיש גאווה גדולה בגלל שאתה שומע את זה(אתה גם לא צריך להרגיש בושה)גם אני מכבד את הנגנים של הפרוגרסיב ואת היכולות שלהם, אבל מוזיקה טובה בשבילי היום צריכה להיות קצת יותר מכמה סולואים מהירים ונגינה וירטואוזית...

yoni162

New member
על מה אתה מדבר...

ממה שאמרת נשמע כאילו אני לכאורה מתנשא בגלל שאני שומע פרוגרסיב, ואני בכלל לא מתנשא, וסתם מסקרן אותי, מה אתה שומע?

Zed off

New member
ההודעה הזאת לא הייתה מופנת לך

היא הייתה מופנת לPdLrAaTgIoNnUM אתה עוד לא הבנת איך שירשור הולך? ואני שומע כמעט את כל סוגי המטאל(תוריד ניו מטאל ופאוור)ופעם פרוגרסיב מ הייה סגנון מאוד אהוב עלי, ככה שאני יודע "כמה" דברים על הז´אנר...

אני עדיין לא הבנתי

מה היה קשור זה שאמרת לו "אל תדאג זה יעבור לך" אם הוא שומע פרוגרסיב שיהנה, זאת לא מוזיקת תת רמה שאתה צריך לנחם אותו שזה יעבור לו הוא רוצה לשמוע פרוגרסיב שיהנה, אתה רוצה לשמוע דת´, גות´י או כל דבר אחר שיהיה לך לבריאות

Zed off

New member
נו באמת...

זה הייה בציניות...(הוספתי גם סמיילי של קריצה אם אני לא טועה)

zoe1111

New member
a perfect circle מעולייים!

וכמובן שטול עוד יותר.. תשמע טול :))) זואי.

למעלה