Hello!!

Nomaed Dominus

New member
not everybody realize that!

with my experience with the people here, not everybody have that sence of humor, and some of them are really dumb (no names) so...

FriendlyVirus

New member
רושם כזה כבר קיבלתי...

מחמש שעות בלבד שאני נמצא כאן הצלחתי להבין את זה, אנשים כצר נכנסו יותר מדי לקטע של להיות אגרסיבי ולנסות להראות לכולם כמה שרק המוזיקה שלהם מולמת וכל השאר הוא חרא אני לא עושה הכללות אז בבקשה בלי תגובות חסרות בסיס בכל אופן אני אקבל כל דבר ברוח של הומור ואני בהחלט יתרום חלק נכבד להענקת החיוך על השפתיים של האנשים בפורום

Nomaed Dominus

New member
good luck

really, i mean it, good luck, cause not everybody will understand your humor here, as much as you understood from my previous message, and from other posts in this forum... hey, i wonder if there are people here that don´t understand what i´m writing here in english... i am trying to do it with the simplest language i can :) just i am on a computer without hebrew keyboard... and i am not planning to add it. i preffer writing in english anyway

a_duck

New member
שמע...

בלי להעליב אנשים כאן או משהו אבל הרוב לא מבינים את ההומור הזה כי הם לא ממש שומעים מטאל (רוב אלה ששומעים מטאל הבינו)...זה כמו שנכנסתי לערוץ #מטאל והעיפו אותי משם כי אמרתי שהם פוזרים אז זה די ברור שהם לא יבינו מה אני רוצה כשזה ערוץ שהרוב שם בכלל שומעים מזרחית וטוענים שזה לא ערוץ מטאל ושהם באים "בגלל האנשים"...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
Well fuck them!

Im a proud templar of true HEAVY METAL and my goal is to seek those who are false and crucify them on the altar of thor!!! All Hail THE TRUE BROTHERS OF METAL Born to Rock Drink And Fuck Stay Heavy! and one last thing :b to you all!

Nomaed Dominus

New member
haha;)

By the true glory and force of true metal brothers and sisters all over the world, all the posers should get the fuck out of here, and never to come back! You can´t break our metal hearts, because A Metal Heart Is Hard To Tear Apart!!! Here! I Said It! By the force given to Thor by the almighty Odhinn, Thou Shalt Suffer!!! and be careful posers and sinners! Our Black hearts of darkness and morbid force shalt reign!

Fudghe_boy

New member
סתם שאלה

למה אתה שופט אנשים בלי סוף בסך הכל הוא ביקש המלצות ללהקות לא לטיפול פסיכולוגי

Sham 69

New member
אני אסלח לך בגלל הבד רליג´ן ..

סתם .. בלה בלה .. בד רליג´ן הדבר היחיד של"טעמי" .. ממה שאתה שומע.

yoni162

New member
המוזיקה שאתה שומע היא חרא

ואם הייתי מסתמך על התיאוריה שלי הייתי מוסיף גם שאתה אידיוט, אבל אני לא מכיר אותך אז זה לא ממש רלוונטי. מה גם, אתה מבקש שאנשים יבקרו את הטעם שלך, ומיד אחרי שמישהו "יורד" עליך אתה ממהר להצהיר ש"לא איכפת לך", מאפיין "מטאליסטי" בוהק. בקיצור, הישאר בפורום זה לקבלת השראה חדשה ופתח את ראשך התמים למוזיקה חדשה, ותפסיק לשמוע את החרא שאתה קורא לו "מוזיקה" (זוהי רק עיצתי).

Zed off

New member
ומה מר "טרו" שומע אם אפשר לשאול?

ואגב אני כמעט בטוח על איזו תאוריה אתה מדבר, בזה אני דווקא כן תומך...

yoni162

New member
חחח "טרו"...

אני לא מתיימר להיות "טרו", ומטאל הוא לא הסגנון השולט אצלי. אני אתן לך פירוט קצר של מה שאני שומע עכשיו: Liquid Tension Experiment Jimi Hendrix Joe Satriani Steve Vai Coroner Slayer Meshuggah Joey Taffola Dream Theater Symphony X ועוד הרבה "true" enough?

Nanook

New member
זה חרא??

לא נדמה לי... אבל תחשבי (זכרתי שדאת בת!!) מה שבא לך....

ed555

New member
שים לב שהתגובה שלך באה אחרי שהיא

כבר כתבה שזה בשביל ה"ניסוי" שלה... ...

למעלה