מארקי מארק- אני עושה מה שביקשת.
אז ככה, אני גם כן די חדש בתחום, עם כן לא מדויק, תמיד אהבתי רוק וכל מה שסביב לו, אולי זאת הדרך שההורים שלי חינכו אותי אבל אני לא היחיד במשפחה שאוהב את סוג המוזיקה המעולה הזאת! רק בזמן האחרון התחלתי לגבש לעצמי טעם משלי, הרבה חושבים שהלהקות שאני אוהב הן ממושכרות ושהן שוות לתחת, אבל אני אוהב אותן, אני אוהב את המילים ואת המוזיקה, כן כן אני אוהב את LIT, EVE6, GREEN-DAY, וכו, אז מה? זה מה שאני אוהב, גם אני כמו המון אנשים אחרים חיפשת חברים עם טעם דומה לשלי, אז מה עם רוב החברים שלי היפים מסוממים או שהם נראים כמו הליצן של סליפנוט? חפשתי אותם בגלל דרך החשיבה שלהם. אני גר בפלורידה, לא בדיוק מרכז הפאנק והמטאל של העולם, כולם כאן שומעים מוזיקה לטינית וראפ. וכן אני קונה את כל הממורביליה של הלהקות שאני אוהב, אני עושה את זה בשביל עצמי כי אני אוהב להראת לעולם מה אני אוהב, אין לי מה להוכיח, אני עושה את זה בגלל שאני רוצה. אז אני הולך בים שבת הזה לבאז בייק, כל הפאנק ויינר יהיהו שם כולל ADEMA ALIEN ANT FARM וSYSTEM OF A DOWN, אני הולך עם חברי שלי עמבר, היא הייתה פעם הפאנאטית הכי גדולה של נ*סינק, אבל שמתי לב שהמעבר כאן לתיכון משנה מאוד את האנשים. כאן רוב הפאנקיסטיות הן לסביות, דרך המחשבה של הרוק היא הרבה יותר חופשית, ושגם לא נדבר על פאנק, כי מי שיודע מהו פאנק בעצם, ועם מישהו קורא לעצמו פאנקיסט הוא גם מקבל את הQUEER PUNK, שזה כל ההומואים לסביות וכו´. יש לי חבר, מיקי, הוא שומע לד זפלין מאז שנולד, כמו שאני שומע פינק פלויד, הוא לא נתן לעצמו להרחיב את הטעם שלו ונשאר עם מה שידע, אז הוא בנאדם מגניב ביותר, אבל הוא לא נתן לעצמו לדעת מה הוא באמת אוהב. אני מקווה שהבנתם מה הנקודה שלי, עם לא חבל! שלכם AX!! ד"ש לדקל ולדומהים! ממני הסומי41 הכי גדול שלכם, AX