Hello!!

FriendlyVirus

New member
Hello!!

היי לכולם שמי דקל, בן 15, אני חדש בפורום אני אוהב את A perfect Circle Adema American Head Charge Bad Religion Bink 182 Fear Factory God Smack Slipknot System Of A Down וכו´ וכו אני מעוניין שתגיבו בקשר לטעם שלי או סתם להגיד לי ברוכים הבאים או מה שבא לכם

Nomaed Dominus

New member
להגיב על הטעם?

טוב תראה, אני אגיב על הטעם שלך, אבל אז יגידו לי שאני דפוק, איך אני יכול לקטול אנשים, זה טעם... אין שום דבר רע במוזיקה שלך כל עוד אתה אוהב אותה, ואני סתם דפוק ומטאליסט-בלאקר קשוח WANNABE... אתה מבין את הרעיון! אבל בכל זאת, לדעתי מה שאתה שומע זה זבל, לרוב הלהקות האלה בכלל לא יודעים לנגן, ושרים מסריח, וזה סתם מוזיקת MTV קשוחה (זה קול לשמוע דברים שהם לא פופ, נכון?!) וזה מוזיקה ממוסחרת ובקיצור, אין בזה גם שום דבר יפה. :) באהבה, אני!

FriendlyVirus

New member
Naaaa :)

קודם כל... אתה בטוח שזה היה באהבה? כל עוד זה לא עלי ועל הטעם שלי זה לא ממש איכפת לי בעצם שמע זה הדברים היחידים שעלו לי בראש... אם באמת הייתי אומר את השמות של הלהקות שלי 80% מהם אתה לא מכיר(יכול להיות שאתה כן אבל, אתה מבין את הרעיון) תאמין לי או לא, אני יכול להבטיח לך שיש לי טעם מעולה! אני יודע מה אני שומע. אני גם משוכנע שהטעם שלי לא רחוק מדי משלך

Nomaed Dominus

New member
באמת?!

סתם ההודעה היתה ברוח של הומור, כמו רוב ההודעות שלי, אבל יש מאחורי זה הגיון... אני באמת לא אוהב את הלהקות שרשמת... הטעם שלי נראה לי ממש רחוק משלך... למרות שאני שומע דברים טובים, והכוונה לא מה ש-COOL, אלא מה שאני נהנה לשמוע, ולהקות שיודעות לנגן בד"כ. אני שומע בקיצור מה שטוב, ולא מה שהולך, ולא משנה אם זה BLACK, DEATH, POWER, HEAVY, DOOM, GOTHIC או אפילו רוק... אני גם אוהב מוזיקה קלאסית, נהנה ממנה מאוד... אבל ממה שרשמת, לא נראה לי שיש לנו משהו משוטף לטעם במוזיקה. חוץ מזה שאני גם יוצר מוזיקה (MELODIC DEATH)... אז מה אתה אוהב? (לא להקות, כי אנשים ששומעים מוזיקה רציני יכולים לרשום יותר מדי להקות, אבל תגיד סגנונות...)

FriendlyVirus

New member
Only The Beginning

שמע...(בעצם שמעו כי ההודעה היא לכולם) זאת הפעם הראשונה שלי בפורום ואני כבר מתחיל להבין את הראש של כולכם... אני כולה בן 15 מה שאני בטוח שזה הגיל הכי(אם לא הכי אז כמעט הכי) צעיר כאן ועד לפני כ4 חודשים הדבר היחיד שהיה לי בראש זה אלקטרוני פופ וכו´ בקיצור מה שכולכם בטוח קוראים לו פה אחד "זבל"!! הבכן, הייתי עם אנשים פגשתי חברים... ונכנסתי קצת יותר לעולם הרוק זה דיי התחיל עם להקת סליפנוט, בבקשה אל תתחיל להגיד לי כמה שהם גרועים הורסים מזויפים ממוסחרים וכו וכו... כי את זה אני יודע... וזאת הסיבה שאני כאן, להתרשם וללמוד ולגבש דעה והערצה למוזיקה אמיתית וטובה עם הזמן אני אוריד שירים אקנה דיסקים ואכיר דברים טובים וחדשים, ואז אולי אקנה את הטעם שלך או של כל אחד אחר בפורום... עד אז אני תקוע עם מה שיש לי... אתה יכול להמשיך לרדת ולהגיד כמה מה שאני שומע הוא זבל אבל כל עוד אני בא לפה עם ראש פתוח להצעות ואני לא סתם מזין פה את השכל על דברים שאני לא יודע אני מתנהג בצורה קצת יותר בוגרת ממה שאחרים היו עושים... ואם אתה לא מבין את זה... חבל... אוקצור... אתם כאן בשביל לעזור לי... בתודה דקל

*Dark Of Night*

New member
תהייה

"זה דיי התחיל עם להקת סליפנוט, בבקשה אל תתחיל להגיד לי כמה שהם גרועים הורסים מזויפים ממוסחרים וכו וכו... כי את זה אני יודע..." אז למה אתה שומע אותם, אם אתה לא אוהב אותם וחושב שהם "הורסים מזוייפים וממוסחרים"? אם אתה אוהב את זה תשמע, אבל בלב שלם, בלי "אני יודע שהם דפוקים" בלה בלה בלה... אם אתה לא אוהב אותם- אל תשמע, אף אחד לא מכריח אותך... אם באת לפה לראות מה אנשים אחרים שומעים ולשמוע את זה גם בגלל שפה אוהבים אותם, זה עלוב... אני בטוחה שלהודעה הזאת הייתה פואטנה... בקיצור: תשמע מה שאתה אוהב ולא מה שאחרים אוהבים- כי זה בדיוק העיקרון של מסחור... וההפך הגמור ממטאל אמיתי... Dark

FriendlyVirus

New member
מה נושא? מה הקשר?

אני מדבר על התגובה האגרסיבית שקיבלתי בעקבות ההודעה שלי מה שרציתי להגיד בזה היה: "אם אתה לא אוהב את זה אל תתחיל לרדת עליהם ולהגיד כמה הם חרא, ורק המוזיקה שלך שווה, פשוט תגיד לי מה אתה שומע" חוץ מזה כמה שהם קרועים ודפוקים בשכל אני אוהב אותם אבל זה לא אומר שאני צריך לחשוב עליהם כמושלמים אתה צריך גם לדעת גם בחסרונות של המוזיקה שאתה שומע

*Dark Of Night*

New member
מצטערת על אופיה השלילי של ההודעה

נתחיל מחדש, היי אני Dark, הגישה שלך היא מצויינת, ראש פתוח זה תמיד טוב. ואני מאחלת לך שתתאלקם כמה שיותר מהר בפורום, תלמד להכיר (ולאהוב) להקות חדשות וטובות. הגיל אינו קובע, תופתע לגלות שרוב חברי הפורום אינם "זקנים" כפי שאתה חושב שהם. (אני יכולה לנקוב לך בכמה וכמה שמות של אנשים בגילך ואף צעירים ממך) ברוך הבא לפורום, תהנה! Dark

FriendlyVirus

New member
אופס

נדמה לי שהדבקתי אותך בוירוס... מה קרה שמישהו פונה למישהו אחר בגישה אנטי לא נחמדה? בכל אופן... לפחות הוירוס הזה ידידותי... בכל מקרה זה מה שהשם שלי אומר... אני שמח שמישהו קיבל אותי... נעים מאוד FriendlyV ואני אכן בא לפה עם ראש פתוח להצעות אגב לפני זה הבנת אותי לא ממש נכון(ממש לא!!) אני לא בא לפה לחפש מוזיקה ממוסחרת אזמה שאני אשמע מה שאחרים שומעיטם זה לא אומר שאני אוהב את זה, אני רק בא להתרשם אני מקווה שאת מבינה שלך, V

Bodom-child

New member
אני אוהב את הגישה שלך

אני בטוח שתמצא פול להקות חדשות... לך לחנות דיסקים שקרובה אליך ותנסה את הלהקות שמוזכרות פה או יותר פשוט תוריד שירים שלהם. גם אני עד גיל 14 לא ממש שחיתי בעולם המטאל.

fish*from*bodom

New member
בקשר לאלבום החדש של children

תשמע אני פשות מת אליהם אבל מה שמרגיז אותי זה זה שהם לא אומרים כלום מה הם אולכים לעשות בקשר לאלבומים הבאים שלהם.בבקשה עם ידועה לך משהו אז תודיע לי.בבקשה

PdLrAaTgIoNnUM

New member
יש לי שאלה אליך

מה זאת אומרת "הכרתי אנשים ונכנסתי לעולם הרוק" ?!?! האם זה ייתכן שאתה מנסה לאהוב רוק בכוח, רק כי החברים החדשים שלך אוהבים את זה? רק כי אתה רוצה "להתאים בחברה"? אתה בטח תענה לא, אבל תן לי להאיר לך כמה נקודות: רוק זה מוזיקה שאו שאוהבים או ששונאים. מי שבאמת שומע רוק לא שומע כי זה "קול" אלא כי הוא עצמו אוהב את המוזיקה ולא אף אחד אחר סביבו. זה לא משנה אם חברים שלך שומעים את זה או האנשים בפורום שומעים את זה, וזה לא אמור לשנות אם אומרים לך שמה שאתה שומע זה חרא או לא. אתה צריך לשאול את עצמך, "האם אני באמת באמת אוהב את המוזיקה הזו?" ותחשוב טוב טוב לפני שאתה עונה, כי התשובה שלך צריכה להיות על המוזיקה בלבד. לא כמה קול תהיה אם תשמע רוק, כמה חברים יהיו לך וכמה בנות ירדו לך בגלל שאתה רוקר מגניב. תשאל את עצמך, "האם יש לי רוק בנשמה???" כי זה מאיפה שזה בא לרוקר אמיתי.

*Dark Of Night*

New member
לזה התכוונתי בערך...

נשמע שאתה "מכריח" את עצמך לשמוע את המוזיקה הזאת, בגלל החברים או מה שזה לא יהיה... אתה צריך להבין שמטאל זה סגנון נורא מיוחד, לא שומעים אותו כי זה "באופנה" או שזה "קול" אלא בגלל שאוהבים, רק אם אוהבים... Dark

FriendlyVirus

New member
הבכן צדקת...

אני באמת אענה לך לא! אני אוהב רוק בהחלט בנשמה... ולא המוזיקה שלי לא באה תחת השפעה חברתית. למעשה זה בדיוק להיפך, בעקבות המוזיקה חיפשתי אנשים שנמצאים באותו ראש בכל אופן כל(ואני מתכוון כולם!) החברים שקרובים שלי שונאים רוק! ואם לא באמת לא הייתי אוהב את זה, זה הייתי נכנס לזה מדעת עצמי אז אני מקווה שאת זה הוכחתי לך בקשר ללהיות "קול" זאת פעם ראשונה שאני שומע שרוקר זה קול, הייתי בטוח שבחברה הישראלית קול זה מזרחית ואאוס... תקןן אותי אם הדיאלוגיה שלך היא שונה. בקיצור, לא! אין שום סיבה אחרת מאשר שאני אוהב את זה לכך שאני שומע את זה. כי לדעתי זה לא כזה "קול". ומה...? אם החברה אומרת שתלך ותעשן, ותהפוך להיות קול, תעשה את זה, הבכן אני לא, אני יודע מה טוב בשבילי ומה לא, להיות קול בינתיים זה לא המטרה שלי, וגם אם כן, רוק זאת לא הדרך. עכשיו אני מקווה שגם את החלק השני הוכחתי לך, אם לא, תנסה להסביר את עצמך קצת יותר, מסתבר שיש לי קליטב דפוקה

*Dark Of Night*

New member
I`m A Female For God Sake!

כמה פעמים עוד אצטרך לחזור על זה? טוב, נקודה אחת הבהרנו... Next! עברת את כל מבחני הקבלה האפשריים, אתה מוזמן להשתלב... Dark

FriendlyVirus

New member
SORRY!

טוב טוב!! לא צריך להתעצבן... מצטער אם פגעתי בך בכל אופן... ותודה! :)

PdLrAaTgIoNnUM

New member
זה עדיין לא אומר כלום...

יש הרבה בני טיפש עשרה שכל מה שהם מחפשים זה להיות קצת שונים, לא כמו כולם, והם מוצאים בתרבות הרוק מעין מרד נעורים שכזה והם חושבים שככה הם מגניבים ומיוחדים, אבל הם לא ממש אוהבים את המוזיקה, אלא את הדימוי שלה ומה שמסביבה. בכל מקרה, אני לא מבין אם אתה ככ אוהב את המוזיקה איך זה שעד עכשיו כל מה שאתה שומע זה את הלהקות הממוסחרות שמייצגות בעצם את הטעם של הרוב, ממה שמוכתב לו על ידי המדיה. לא ראיתי עדיין שום שמץ של אינדיווידאוליות אצלך שמעיד על כך שאתה באמת מעריך את המוזיקה ולא את הפוזה.

FriendlyVirus

New member
Friendly Is Good 4 U!

אם כך אני מאמין שרק הזמן יוכיח שרק אחד מאיתנו טועה... שמע אני בטוח במה שאני אוהב! אבל עכשיו הפכת את זה אצלי לפרנציף להוכיח את זה לך! אולי אם הזמן נראה שהטעונים שלך נכונים... מי יודע בכל אופן, תכונה אחת טובה אצלי זה שתמיד ידעתי להודות בטעויות

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אכן, עוד נראה...

אם אתה באמת בטוח (וזה לפי השאלה שהצגתי לך) אז ברוך הבא. ואתה צודק ONLY TIME WILL TELL מי בנינו היה צודק, אבל אני מאחל לך הצלחה, AND MAY THE GODS OF METAL BE WITH YOu :b

למעלה