hello

bobby6killer

New member
אני לא יכול להגיד לאף אחד אם להיות

פה או לא,אני לא מנהל פה,הבעתי את הדעה שלי שדר"א היא צודקת ואין לה שום קשר לזה שאם בכלל מדברים פה או לא.

שמע בן..

לא יודע אם הג'קאס חי או מת.. אבל בינתיים הוא בהםסקה בטח גוסס או משו.. אין כבר מה לעשות! אז מה קורה לפנמנסיור (אמרתי בלי מילים ארוכות) ג'קאס שאין לו מה לעשות.. עושה שטויות! אז בינתיים אנחנוכותבים שטויות.. כי לך תקפוץ משיחים בפורום..

AdShEaTaKoRe

New member
צודק... שמעו לא הכל חייב להיות קשור

לג'קאס בפורום הזה... אני לא מבין מה קרה שכולכם קמתם פתאום... אם אנשים אחרים כמו אומני או גיא או לא יודע מה היו כותבים את זה והם כבר עשו את זה יותר מפעם אחת וגם אתם עשיתם את זה אז כולם היו צוחקים ומשתפים פעולה במקום להתנהג כמו חמורים. אז תחשבו על זה... וחוצמזה - jky's back in action!!!! אז אנחנו כבר לא בפנסיה :) חזרנו עם משהו חדש... ויהיה טוב, סרטים בהמשך - ברגע שגיא יביא לי את המצלמה שלי בחזרה!!!!!!!!!!!!!!

bobby6killer

New member
אוי ווי

ציטוט שלך:"אם אנשים אחרים כמו אומני או גיא או לא יודע מה היו כותבים את זה והם כבר עשו את זה יותר מפעם אחת וגם אתם עשיתם את זה אז כולם היו צוחקים ומשתפים פעולה במקום להתנהג כמו חמורים" אז בואו נראה את זה ההפך,לא הייתם מגיבים ככה לאור אם הוא היה גיא,עזוב את זה. פורום ג'קאס וCKY הכוונה שלי הייתה פשוטה,רוצים לדבר על צ'וצ'ו ומוצ'ו סבבה,תפחתו שרושר אוף מסודר ונורמאלי ולא 4 שרשורים שכל מי שלא מהאזור פה בפורום לא יבין מה הולך. דר"א פעם הבאה,במקום להיות אידיוט ולעשות עוף תהיה רציני,כי מבחינתי תפתחו 2000 שרושרים שונים,אבל הפורום הזה הוא לא רק שלכם יש עוד משתמשים. יום נפלא שיהיה לך

AdShEaTaKoRe

New member
שמע בדבר אחד אתה צודק...

באמת לא היינו מתייחסים ככה לגיא או לאור כי גיא ואור בחיים לא היו מדברים ככה מלכתחילה וכאן בא המשפט : "יחס גורר יחס" טוב הלכתי לאכול אני אענה לזיבולי שכל שלך אחר כך... אגב - למה לי להפסיק להיות אידיוט? אתה עושה את זה תמיד ותראה איך אתה מסתדר... מסתדר עם זה יופי...

bobby6killer

New member
תומי שנינו יודעים

שלא צריך להכנס פה לדיון הישן נושן ההוא,אני רוצה להעביר לך דבר אחד: פעם הבאה רוצה לדבר עם צ'וצ'ו ומוצ'ו תעשה את זה בשרשור מסודר ונורמאלי כי כמו שאמרתי,הפורום של כולם ולא רק שלכם. עכשיו תראה,יש כאן 6 שרשורים שיכלו כולם הליות בשרשור אוף אחד מסודר,ואתה משתמש כבר הרבה זמן,אני מצפה ממך לדעת את זה.

נכון מאד

בפורום יש מלא משתתפים ומתוך כל המשתתפים זה מפריע לשתי אנשים לך ולאור ועד שאומני או גיא(המנהלים של הפורום, אם לרגע התבלבלת וחשבת שזה אתה וטרגובניק) לא אומרים שיש להם בעיה עם זה אתה תצתרך להירגע

bobby6killer

New member
אתה טמבל

זה מפריע לכל מי שלא מכיר אותך או את רחל או את מיקה,והם לא כותבים כלום כי הם לא מכירים. יש בפורום פה עוד 5 משמתמשים קבועים לפחות שלא אומרים כלום כי אין להם שמץ של מושג ירוק מה הולך פה בכלל.

אז שיגידו לי

אני קורא לכל מי שזה מפריע לו שהייתה לי ולתומי שיחה עם הבנות פה שיגיד

bobby6killer

New member
הם לא קוראים את זה

אתה אידיוט,הם לא מבינים את הכותרת אין סיבה שהם יקראו את זה. יודע מה לא אכפת לי,תמשיכו ככה,תפוז יעיפו אותך מפה,ויוציאו את גיא ופרחה מהניהול. ואתה תראה שאם הם לא יזיזו פה דברים זה יקרה. בכל מקום יש חוקים כדאי שתלמד אותם כדי שגם אתה וגם כל שאר האנשים פה יתחילו להנות,בסדר?

כולם נהנים חוץ ממך

עד שלא התחלת סצינה כולם נהנו והכל היה בסדר אתה התחלת לרדת על כולם אתה חייב לפנות לייעוץ אחי יש לך בעיה קשה עם אנשים שלא חיים את החיים שלהם לפי שלך

bobby6killer

New member
תיקון

אתה רחל וחומי נהנים. עובדה שנהייתם היחדים שכתבו בשרשור הזה. לא יוני,לא כרמן,לא נופר,לא אור ,לא דנה ולא כל שאר האנשים בפורום. אתה לא מכיר אותם? אה וואלה אתה רק יומיים פה. לא התחלתי סצנה אמרתי את מה שאני חושב. כדאי שתתחיל לסתום,אתה כותב שטויות ואתה מביך את עצמך עם כל הודעה שאתה כותב,ואם אתה חושב שאנ יורד פה על אנשים,אני ממליץ לך להתחיל לחפש ותראה לי פה ציטוט אחד בכל השרשור שירדתי על מישהו. עד אז אל תרשום שטויות. אני לא צריך ללכת ליעוץ,החיים בתפוז לא קשורים לחיים האמיתים שלי,ואם אתה חושב שכן אתה זה שצריך ללכת ליעוץ. פעלתי בשם הסדר של הפורום,שהוא דר"א קהילה של אנשים ולא רק שלך ושל רחל. שיהיה לך יום נפלא כי מעכשיו לא ממש אכפת לי מה תכתוב,גיח בסופו של דבר הכל ימחק.

AdShEaTaKoRe

New member
הנה הודעה אחת שירדת על אנשים!!!

אתה לא מבין שכל מילה שאתה מוציא מהפה אתה יורד על אנשים?!?!?!?1 אתה עד כדי כך סתום?! אידיוט?!?!? טמבל?!?!? מפגר?!?!? אתה מבין? כל המילים האלו אולי בשבילך זה מעדן שמזין אותך אבל אצלנו בארץ האנשים הנורמאליים שחיים חיים נורמאליים ואנשים נורמאליים אוהבים אותם, אצלנו זה נחשב - ירידות... תודה בן באמת פעם היית אחלה - אני לא יודע איך התקלקלת...

bobby6killer

New member
חומי

אני ישמח אם תראה לי ציטוט שבו ירדתי על אמיר. אמרתי את האמת,הוא המליץ לי על טיפול המלצתי עליו בחזרה. ואני מדגיש שוב אחי תצא מהפוזה ומהגובה שתפסת למה מזה הציטוט הזה:"בשבילך זה מעדן שמזין אותך אבל אצלנו בארץ האנשים הנורמאליים שחיים חיים נורמאליים ואנשים נורמאליים אוהבים אותם" מראה עד כמה אגואיסט שחצן אתה. אני לא התקלקלתי,אתה זה שלאט לאט הראתה את הפרצוץ האמיתי שלך.

קודם כל סליחה על השרשור

אז ככה זה לכל החברה שיש להם בעיה עם השיחות שלנו לכל אחד אבל לכל אחד יש את הזכות לדבר גם על הבעיות כליות של סבא שלו אם הוא רוצה ולאף אחד אין זכות להפסיק אותו אור מתוק אנחנו ובמיוחד חומי נמצאים בפורום הזה עוד הרבה לפניך אז אל תזיין תשכל על זה שהשיחות שלנו משעממות כי אנחנו נדבר גם על הזין של אהוד בנאי אם בא לנו. את הבעיות מחזור שלכם תפתרו בבית ואל תתעצבנו על אנשים שמדברים בפורום תגידו תודה שמישהו מדבר כאן עד לא מזמן היה יבש הרעיון בפורום הוא שאנשים עם מחנה משוטף ידברו על מה שבא להם לא כל מילה שנייה שנכתבת חייבת להיות על כמה אנחנו מצלמים או מה צילמנו אתמול לאף אחד אין את הזכות לקטול שיחה של בן אדם ולא רק פה כמו שאריאלה תמיד אומרת כבוד לחבר או במילים יותר פשוטות אל תהיו בני זונות כי לכולם כאן מותר להגיד מה שבא להם ואין לך שום זכות להגיד להם להפסיק במיוחד כשהם קשורים ונמצאים בפורום יותר ממך!

המשך קצר

אנשים באים לפה לדבר בחופשיות ולא לתת חשבון למי שהנושאים מפריעים לו בשביל מה יש פורום ובשביל מה אנחנו כאן אם ברגע שמישהו לא מוצא משהו לוחו הוא דופק ויורד על אנשים למה לבאס אנשים שעושים מה שהם אמורים לעשות אנשים בעולם חייבים להפסיק להיות כאלה חארות ובן אני מצפה ממך הכי הרבה להבין את הקטע של חופש דיבור כי אף אחד אף פעם לא העיר או העמיד נגדך את החוסר טאקט כי אתה יכול להגיד מה שבא לך כל עוד אתה לא פוגע אישית באף אחד

bobby6killer

New member
טיפשות,פשוט טיפשות

אמיר אתה בפורום 3 ימים בקושי,אתה לא תבין מה אני מנסה לומר אז אני יסביר לאט ובזהירות: לכל פורום יש נושא,עכשיו לדוגמא אתם רוצים לדבר על כל דבר אחר שלא קשור לנושא אתם פותחים שרשור וכותבים בכותרת את הסמל
שכולם יבינו. מבחינתי תדברו על הכל,אני לא התנגדתי לזה,פשוט בשביל כל שאר המשתמשים בפורום,ויש עוד הרבה,תעשו את זה מסודר,לא 6 שרשורים עם
. אם היית נמצא בפורום יותר זמן היית מבין מהתחלה על מה אני מדבר.

bobby6killer

New member
סיכום של

אמיר אתה לא יודע איך דברים הולכים,ככה גם רחל ומיקה. אני לא אמרתי שום דבר על מה שאתם מדברים,יש בפורום פה משתתפים מכל הארץ שבאים לדבר על ג'קאס,עכשיו בא לכם לדבר על הבולבול של אהוד בנאי? סבבה בשביל זה יש שרשור
שהוא כיאילו שרשור שלא קשור לנושא של הפורום.אני חוזר ואומר הפורום פה הוא של כולם ולא רק שלכם. דר"א אור נמצא יותר ממך בפורום,עובדה,וזה לא ממש חשוב אם הוא נמצא שבוע או חודשיים,כל עוד הוא נמצא פה הוא פה,זה כמו להגיד אני בן 50 ואתה בן 14 אני יותר זמן בא"י מגיע לי יותר זכויות. דר"א אמיר פתח את השרשור ה-6 שיכל להכתב לכמעט כל שאר השרשורים שפתחתם.

למי זה עוד מפריע

באמת אם השיחה שהייתה לי ולחומי ולבנות הפריע למישהו אחר חוץ מלבן ולאור שיגיד אם זה הפריע למישהו אחר עד כדי כך תגידו ונפסיק ובן פעם ראשונה שנכנסתי לפורום זה כשפגשתי את גיא ותומי זה עוד לפני שבחיים שלי החלפתי מילה עם אור טרגובניק או שאתה שמעת שמישהו בארץ עושה את הדברים האלה אתה אומר לי לא לתפוס תחת ותופס פי מאה יותר

למעלה