hello

ChickenShits

New member
שמע תומי אם זה הגבול אז אההההההה...

עברת אותו... תראה אנחנו מנסות להגיב על זה..... אבל זה פשוט מטומטם מידי!! טוב- בירידות ניצחנו אותך בטישטושים כבר ניצחנו אותך מזמן אז דייייייייי

AdShEaTaKoRe

New member
איך בדיוק ניצחתן?!?!?!?

אה סליחה שניה יש לי פה טלפון... אה רגע זה בשבילכן - זה המנכ"ל של "נייקי" והוא רוצה לייצר קו חדש של נעל על שמכם!!!!! ולא בטישטושים לא ניצחתן אותי כי אתן הרי הרמתן ידיים אז אני המנצח פה... וירידות - שמעו, העדפתי שלא להתחיל אפילו עם הירידות (אחרת את תעשי לי בלאגן וזה כי אסור לי להתחיל עם אף אחת אבל לא משנה) בקיצור אני המנצח! אבל לאן אמיר נעלם? טוב - נצלוש!!!!!!!!!!!!!! מי בראש שלו להיות אושפיזין אצלי בסוכה היום???? הבעיה היחידה היא שאין סוכה!!!! אז היום נפגשים אצלי ועושים סוכה!!!!! :)

ChickenShits

New member
אוי באמת?!?!?!

אתה יודע שבטשטושים באיציק קרענו לך את הצורה ועכשיו אתה סתם עושה פוזות!! אתה זה שהרמת ידיים (ואנחנו מתנו מהסירחון אבל זה לא משנה בוא נדבר על האוזניים הענקיות שלך שבגללן הקציבו על סינים את מספר הילדים שמותר להם להוליד... בצבא לא צריך לתת לך נשק- אתה רק מסתובב ומוריד איזה 10 אנשים עם האוזן שלך... אתה יכול להיות סוחר שלום- רק יראו את הכיעור שלך ותאמין לנו לאאאאאאאאא ירצו להיות באותו גבול כמוך) אתה "לא זוכר" אה???

AdShEaTaKoRe

New member
שמעו... אני במקומכן הייתי מקנא...

אתן יודעות איזה יתרון זה באוזניים כמו שלי? דבר ראשון... כשאתן תהיו בצבא ותכינו קפה, אני אוכל להיות בצנחנים... או אפילו בחייל האוויר... ואני אקבל את כל הצל"שים... ושנית כל אם כבר מדברים על יתרונות אז בתחום העישון לדוגמא - בזמן שאתן שמות סיגריה באוזן אני יכול לשים פקט... עזבו - אני יכול לשים נרגילה!!!! רואות יש סיבה למה בראו אותי... והכי חשוב... בזמן סקס כשאני מזדיין... אולי אני רזה והכל עם גוף חטוב ואין מה להחזיק אותי בבטן... אז איפה נראה לכן שכן אפשר להחזיק? מבינות? לכל דבר יש סיבה... ואני לא מכוער... אני הייתי מעדיף לקרוא לזה... ילד שאוהבים להסתובב איתו רק באיי סי קיו... בנאדם שיודע את כל סוגי הנמלים בעולם כי אלו הדברים היחידים שיכול להיות איתו - זה ועיוורים אבל נו באמת... מכוער? לא הייתי קורא לעצמי ככה מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה תודה :)

ChickenShits

New member
אין מה להגיד

נשארנו בלי מילים אתם מדהימים ואנחנו אוהבים אתכם הכי הכי הכי ואתם 2 הבנים הכי מתוקים שיש עם הזינים הכי מושלמים שיש (אל תתבלבלו זה באמת מיקה ורחל......) רחל:אמירוש הכל היה בצחוק אתה יודע שאני מתה עליך ויש לך זין מושלם... אני מתגעגעת אליו יותר מאשר אליך!! מיקה: צ'וצ'י אני לא עיוורת ואני מ-ת-ה על להיות איתך יפיופוני שליייי!!! מווווווווווואה

AdShEaTaKoRe

New member
הייי הייי הזין שלי עדין נשאר קיסם?!

לא פייר!!! תתקנו אותו... חחחחח

Sonata Arctica1

New member
בוינה משעמם לכם בחופש...

לכו לעבוד או משהו! אין לכם מה לעשות בחופש במקום לנצל אותו אתם מפרסמים בפורום דברים מטומטמים, קיסמים של חברים שאותי לא מעניינים.. תחזרו מוקדם לביצפר אולי זה יעזור לכם? בוינה השיעמום שלכם עבר כל גבול.... מה אתה חושבים שזה מעניין? לא.. תמשיכו לכתוב את זה באיציק שלכם אחד לאחד.. מה אני צריך עכשיו לעשות עם ההודעה הזאת1@?#?!@#?! "מיקה: צ'וצ'י אני לא עיוורת ואני מ-ת-ה על להיות איתך יפיופוני שליייי!!! מווווווווווואה" אני עדיין בהלם.. ואני חושב שיש לי בחילה.. אז חלאס תודה נציג תלונות הציבור של תפוז נ.ב תודה ששיתפתם אותנו בפרטים אישיים,מפגרים ומשעממים

ChickenShits

New member
בוינה?!?!??! עברית כשה ספה....

מה אתה מנצל את החופש?!?! מה הוא עשה לך??!?!?! "במקום לנצל אותו אתם מפרסמים בפורום דברים מטומטמים, קיסמים של חברים שאותי לא מעניינים" אז בוא נדבר בחרוזים כי ככה אנחנו לא נשמעים מוגבלים....! לנו משעמם?!?!?! קודם כל סתם צחקנו עם אמיר ותומי וזה היה בקשר לעניין מסויים אם זה כל כך "מטומטם" ואתה בנאדם כל כך "עסוק" אז איך זה שהשרעת זמן בלכתוב מגילה שלמה (ואפילו עם חרוזים) רק כדי להגיב לנו על זה??? בתודה רב נציגות "החזרת-ילדים-משועממים-בהכחשה-למציאות" ובבקשה... אנחנו תמיד אוהבות להוסיף ידע לאנשים שחסר להם אותו.... (ויש לנו עוד הרבה פרטים כאלה לכל מי שמעוניין... וגם למי שלא...)

ChickenShits

New member
נ.ב......

גם למי שמתוסכל מינית ואין לו "צ'וצ'י" משלו... יכול להוציא את הכעסים שלו עלינו אנחנו לא נעלבות זה אפילו מחמיא... ונותן לנו עוד סיבה לקום עם חיוץ בבוקר.. " אני עדיין בהלם.. ואני חושב שיש לי בחילה.. " זה בכללללללללל לא נשמע כמו צפונבונית שדפקו אותה חזק בתחת

AdShEaTaKoRe

New member
שמע אחי, אני לא רוצה להוסיף...

אני באמת לא רוצה להגיד עוד משהו חוצמ- in your face אחי... בינינו אל תשחק אותה ותראה כאילו שאנחנו באים ומפריעים לשקט הנפשי שלך אוקי? הו אדם שליו שכמותך... וחוצמזה אין לך זכות להתחיל לבקר את ההודעות של האנשים כי אתה בכלל לא נכנס לפורום אז אם לפחות היית נכנס ומתחיל לרשום אז אולי הביצה השמאלית שלי היתה מציצה מהמכנס ומסתכלת לעברך... פשוט תשאר בשלך, תתרחק מהמחשב ולך תשן בלול!!! נראה לי שאני אעצור פה ואתן לך לחשוב בשקט כמו ילד קטן... אני לא מבין למה הגבתי בכלל מרוב הטמטום הזה...

bobby6killer

New member
תומי שתוק

ציטוט שלך:"אין לך זכות להתחיל לבקר את ההודעות של האנשים כי אתה בכלל לא נכנס לפורום" הוא נכנס יותר ממך ובגלל שאתה לא נכנס בכלל אתה כותב את זה,תסתכל רק בעמוד האחרון,חוץ מהטרוף המשורשר שלך ושל רחל הוא משתתף ברוב הדיונים אולי בהודעות קצרות. חוצמזה,אור אל תתערב שיעשו את מה שבא להם,רק בשרשור
מסודר.

אז למה לקרוא?

אם אתה כל כך עשוק אור אז למה אתה קורה את ההודעות האלה תקרא מה שמעניין אותך ואם אתה לא מגיב לעניין אתה מוזמן לסתום תפה אף אחד לא מכריח אותך לקורא את השרשורים שלנו אז די להתלונן

חאלס! חירפנתם לי את השכל!

לא אככפת לי מה הגודל של אמיר או חומי! מצידי אפילו שיהיו לסביות ששמות מלפפון! (תאמת אמיר נראה אחת כזאת) חאלס!

AdShEaTaKoRe

New member
ממתי מישהו קורא ללסביות מללפון?!?!?

מה זה השמות האלו??? וצריך שיהיה לך אכפת מה הגודל שלנו... אני מטר 71 ושוקל 60 (פאק אני שמן :( ) ואביר גם פחות או יותר... נראה לי... טוב תשאלו אותו :)

bobby6killer

New member
סתמו תפה

הפורום הזה נהיה פורום חברים ולא פורום ג'קאס... יעידו על זה כל שאר חברי הפורום שרואים שרצים פה כבר 4 שרשורי אוף בלי סמל על אף אחד מהם.

AdShEaTaKoRe

New member
אוייש בן שתוק! זה מזה בולשיט...

דבר ראשון לא כולם שהם כותבים משהו הוא מתחיל בסמל אוף ולא צריך לדבר כל הזמן על ג'קאס כי אם שמת לב זה כבר דבר שבקושי עושים פה ובכלל בקושי מדברים פה אז תשב בשקט ותגיד תודה שלפחות מישהו פה מדבר בפורום הזה אוקי? וחוצמזה גם מי אתה שתגיד לאנשים אם הם יכולים להיות בפורום או לא? תודה רבה תומי הזועם

למעלה