hello

ChickenShits

New member
hello

this is rula and shula chahla and mika kotvot lahem we love tomy and amir because their'e so sexy and gorgeous especially amir who has the most huge penis and the smoothest balls ever and thats why he's called the blueballs revenge. and tomy is just too beautyful to talk about

חחח משעמם לכם כל כך..

וכל כך לא רואים שזה אתם כתבתם את זה .. מה פתאום! אמיר ותומי הכוסונים.. לעעע אין מצב!!

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחח שמע אחי...

לא לזלזל... כולם יודעים שהן היו כותבות את זה במוקדם או במאוחר אז זה לא היה משנה אם היינו כותבים או לא כי במילא זה היה שם קאפיש?!?!? לא תודה אני לא צריך כפית... חמוד... נו קח כפית מה אתה טמבל? הי היייייייי!!! עד הכובע!@$@#$%^$&#%^& מה אתה יורק?!?! לתוך כוס??? מה?!?!? שלוקיות מסרטנות??? אחי אחי עד לחלב סוייה!!! טוב טוב צודק - מוווואה כפרה עליך (למרות שאני מעדיף לנשק ככה - אומפצה)

ChickenShits

New member
לא נכון:(:( אמיר חכם

לא פשוט אין למקלדת פה מדבקות בעברית אמיר טאמבל? מי לא יודע לקרוא אנגלית? מי?.. אמיר לא טאמבל אמיר חכם!!:):) (הקמנו מועדון למעריצי אמיר בע"מ)

ChickenShits

New member
אז ככה- בן אתה מנייאק

אוקיי.. בגלל שההודעה כתובה באנגלית החלטנו לתרגם לכל הדיסקטים למיניהם.... שלום- כאן מיקה ורחל... אמיר.... הזין של אמיר בעצם מוגדר ככה: בוטן... שעוד לא הצליח לגדול... ולכן נעלם בתוך הסבך הענק שנצנטע ונקרא לו "יער"... הוא כל כך קטן ורך שהוא לא יכול לענג אפילו נמלה... תומי... נכון שדיברנו על אמיר? כן אז על תומי אפילו לא שווה לדבר... וילדים חמודים שלנו (עגבניות שרי עם קיסמים שלנו..)- גם אתם וגם אנחנו יודעים שראינו את הקיסמים ה"קסומים" שלכם יותר מפעם אחת לאב יו- מיקה ורחל:):)

AdShEaTaKoRe

New member
עובדה שראיתם את זה יותר מפעם אחת...

חחחחח זהו.... הפלתן את עצמכן רק מזה שאמרתן שראיתן את זה יותר מפעם אחת... שמעו אני יודע טוב מאוד שאם הייתי מישהי והייתי יודע מה אני רוצה אז לא הייתי נשאר עם חבר שיש לו קיסם... חחחחחחח טוב נו בדוגרי על מי אני מנסה להגן, טוב אנשים אני רוצה להודות... מיקה נדפקה עם חבר שיש לו קיסם במקום פינס... (חחחחח למרות שבהודעה שלנו לא כתבתי בכלל על הזין שלי) דבר שני - תלמדו לשרשר... דבר שלישי - רחל תגידי לכולנו, מי זה עראפת? או המלך חוסייני? לאב יו טוב - תומי וחומי :):) וזה רק ממני תחכו לאמיר :)

אז ככה רולה ושולה

רחל מתוקה סליחה שאני יורד לקטנות אבל אני לא הייתי מבלה שנה וחצי עם עגבניות שרי וקיסם מיקוש מתוקה לחומי יש בולבול ענק ואני לא מבין איך את יכולה להשפיל את האנקונדה שמשמח אותך כלכך ככה. פעם הבאה שאתן נכנסות לפורום תנסו לשלב את המוח שלכן או את התאים השרופים שנשארו ממנו ותלמדו לכתוב בפורום...

AdShEaTaKoRe

New member
אוווווווו איזה מתוק...

חחחחחח די נו אני מסמיק... גם האנקונדה שלך ענקית :) מסמיק גם? תסמיק תסמיק!!!! טוב לך? הא הא?!?!? שיט סליחה ראיתי מכסחי השדים 2 ונראה לי שנכנס בי דיבוק... הנה הוא יוצאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! שיט! לא... זה רק גזים...

ChickenShits

New member
דבר ראשון אמיר

באמת תצטער שאתה יורד לקנטות יא פדופיל דבר שני כן נשארים עם מישהו שנה וחצי למרות שבקושי יש לו זין כשאוהבים (עעדדדדדדדד גבול מסויים) ובקשר לזין של תומי אולי ליד שלך, אמירוש, הוא אנקונדה אבל חמוד מצידך שאתה מוכן לקבל את עצמך כמו שאתה ולהחמיא לאחרים אפילו בפורום של מלא אנשים... כי ליד כל זין אחר חוץ משלך הוא עדיין עגבניות שרי עם קיסמון.. כודם קול טלמד לחטוב בקלליט ואז תגיד לנו איך לכתוב בפורום

ChickenShits

New member
קיסמים-לא-כל-כך-קסומים

מיקה: נו אתה רואה מה עושים בשם אהבה??.. אני נשארת איתך למרות המוגבלות שלך רחל: אהבה אהבה- אבל אמיר יש דברים שאפילו אנייייי לא מוכנה להישאר איתם... כשתגדל תבין ;) תומוש בקשר לערפאת, דבר ראשון אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה לא יודע דברים וזה שאין לך ידע כללי לא קשור לחוכמה שלך מאוד מחמיא לנו שפנית אלינו בנוגע לדברים כאלה וקבל חט חט על האומץ אז בבקשה: יאסר ערפאת (ערבית:ياسر عرفات), מנהיג ומייסד הארגון לשחרור פלסטין (אש"ף), ולימים ראש הרשות הפלשתינאית. ראש תנועת שחרור לאומית בעיני עמו, מרצח ורב מחבלים בעיני יריביו. חתן פרס נובל לשלום. נודע גם בכינוי אבו עמאר.

AdShEaTaKoRe

New member
דוגרי... תודה על ההבנה צ'וץ' :)

טוב ואחרי שעברנו את הקטע המרגש הזה... רחל - למזלך מיקה היתה לידך חחחח אני עוד אתפוס אותך לשיחה לבד ונראה מה תגידי אז :) ולא רוצה לקבל חט חט - מה זה המחלות האלו? תיכף תבקשי ממני לאכול גבינה נגועה ותגידי לי שיש לי קשכלבת... לא רוצה! יפה מאוד על האינציקלופדיה או גוגל או מה שזה לא יהיה אבל לא עניתן לי מי זה המלך חוסייני....

ChickenShits

New member
תומי...

דבר ראשון תומי אל תדאג אין לך קשקלבת זה רק לבנות שמסתכלות במקפיא יותר מידי;) במקרה שלך (למרות שקשה להבחין) אתה לא בת... אז על זה כבר תוכל לתת הנחה של הקלה דבר שני... זה משנה מה המקור שלנו? שאלת שאלה וענינו... אתה ביקשת את "ערפאת או המלך חוסייני" לא?? אם אתה רוצה האינטרנט יוכל לחפש גם אותו ומה זה המחמאות האלה בינך לבין אמיר??? זה קבוצת תמיכה ל"קיסממת"?!?! אנחנו מאושרות... כל עוד אנחנו לא נצטרך להמשיך לחיות בשקר ולהחמיא לכם... נכנס בך שד???? רחל: תסובב לו תפטמה מיקה: אתה נוגע בציצים של אחרות?!?! אני יודעת שחסר לי אבל אני לא נוגעת לאחרים בזין... לפחות לא הרבה

AdShEaTaKoRe

New member
מיקה ורחל...

טוב דבר ראשון אני רגוע... סתם לא אני תומי... רגע אם אני הבת כאן אז את מה? אה נכון - סליחה את מיקה... בקיצור.... מקור שלכם? כן זה משנה... אני רוצה לדעת אם אתן עורבות או סתם ציפורי שיר... ולמי אתן אורבות? מיקה - את אמרת לי שאת לא הולכת לקרבי... האאאא?!?!? שיקרת?!?!?! ואין שום חמאות ביני לבין אמיר.... אני אישית מעדיף מזולה אבל פסדר נסתדר... ולמה הכיס שלכן מת? אי אפשר להחיות אותו?!?!?! ולא נוגע - את אמרת את זה לא אני... אנה?!?!?! רואה אמרתילך... הכל באשמת דובה... נכון באמת חסר לך אם את נוגעת לאחרים בזין... ואל תערבי בזה את שפיץ מבינה?

למעלה