hello

bobby6killer

New member
../images/Emo45.gif דר"א

את נמאסתם עלינו אמיר כתב,והוא דר"א התחיל את העניין. מראה עד כמה אדם טוב הוא,הכל פוזה.

AdShEaTaKoRe

New member
טוב זה היה הכי חסר משמעותי...

אני ישר הפסקתי לחשוב מה אני הולך להגיב לך ברגע כשראיתי את זה - "אנחנו מנסים להסביר לך שאתה כבן אדם יותר בוגר מאיתנו אמור להיות(כולה שנה מעל)" אוקי אתה שם לב שאתה סוטר את עצמך?!?!?! כאילו מה הולך פה? בהתחלה אתה אומר שזה לא משחק של רמות ולא קטע של מי יותר טוב ומי יותר בוגר ואז אתה אומר שאני אמור להיות בוגר ופתאום מכניס את כולה שנה מעל יענו לא מזיז לך תתחת... אז בגלל זה אני בקושי מגיב למרות שעצם העובדה שאני מגיב לכזה דבר טיפשי די הופכת אותי גם לטמבל ורק על זה אני מוכן להגיד שאני טמבל

MiNUsH

New member
זה אמור להיות

אחרי ההודעת של תומי שהנושא שלה הוא : בן אל תזיין לי בשכל...משהו כזה...

JACKASS 4 LIFE

New member
מישו מוכן להסביר לי מה הולך פה? =\

מה זה אין לי זין לקרוא 700 הודעות באורך מגילת העצמאות.. ואני ינצל את השירשור של עצמי ל.. לא יודע =\ בוא נחשוב ביחד למה אני אנצל אותו.. חח אנלא נצלן אבל.. אהההההה מי יקח בפורייקט וואי 2?! שאגב היא אכזה רצינית משנה שעברה =\

bobby6killer

New member
אחי רוצה לשמוע למה כל הריב התחיל?

כי אני רציתי שכל ה1000 שרשורים הללו יהיו בשרשור אוף אחד. אל תגיד שאני לא דואג לך.

JACKASS 4 LIFE

New member
כפרע עלייך

אתה דואג לי כמו אמא.. ובוא נסכת את זה ש..אני צודק... וזהוא..כולם טועים ורק אני צודק ואז לא יהיו ויכוחים כי רק אני צודק.. מתאים?

מקפיץ!! ווויפייייייייייי

אוקי הסבר לשפיץ ופצצות לגבות אוקי אז ככה צד הראשון (שהוא האנשים הטובים) נכנס לפורום וצועק " ראאאאא".. סליחה זה יותר "רעעעעעעעע" ואז הצד השני (הרעים) נבהל וצעק "הא!" ואז הטובים צעקו "אנחנו נהרוג אותכם!" והרעים " לא אם אנחנו קודם!!" אז הטובים שלפו את הרובים.. והם לגמרי כזה באנג באנג באנג איאיאיאיאי בוום! והרעים היו כלכך "אה איה אה איי אההה.. .. .. .. .. (דפיקות לב) .. .. .. .. .. .. . . . טווווווווווווו" ואז הטובים ייייאאא!! ואז סיימתי את קומנדר קונקר.. אה רגע התכוונתי לפורום? אה בן וחומי שוב פעם ילדים קטנים..

AdShEaTaKoRe

New member
פחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה

בואנה אופיר אתה הבנאדם הכי קרוע שיש אחי אני אוהב אותך וויל יו מרי מי? מי זה וויל?!?!?! אתה בוגד בי?

חומי תמיד הייתה הנסיך שהדליק אותי..

אבל רק שתדע לך אנחנו צריכים לגור בבל אייר! שמעתי ששמה כולם שחורים וקולים כל כך!! אתה יודע כזה "יו יו יו! אני מגניב!" והם מתנחלים כולם שמה אצל הדוד השמן והמליונר שלהם! נו זה כמו בתוכנית הזאת..נו איך קוראים לזה.. נשואים פלוס! כן!

AdShEaTaKoRe

New member
לאאאאאאאאאא

וכמו שבן סטילר שאמר בפרק של חברים (הוא שיחק באותו פרק את החבר של רייצ'ל שמתעצבן מכל דבר) יו אידיוט!!!!!!!!! יו סטופיד סטופיד אידיוט!!!! יו דאם דודי דו מאן וויט היירס אול אראונד הים סאיינג :"אוווו איי ט'ינק איי נואו איט אול איים אן אידיוט!!!!!!!!!!!" זה בכלל המומינים!!!!

שיטט... טוב יצאתי דביל.. חחחח

אז אממם יוני אתה בא?! חח לא סתם.. שנה את הניק!!

טוב חברה..

אחרי היום הפורומי הזה לחלוטין .. הגעתי למסקנה אחת .. "מה אופיר שבן וחומי ילדים קטנים?" ... ... |= הגעתי ל2 מסכנות (אהם אמיר) המסכנה הראשנה נדרסה על ידיד טרקטור.. והשניה דרסה טרקטור קיצר הגעתי מסקנה שאני נאלץ לפרוש מהפורום..... להיום כי יש מסיבה ואני עפתי .. ביי!

למעלה