hello

AdShEaTaKoRe

New member
שמע גם לי היתה יופי של בגרות...

אז למה דפקא הוא זה שצודק ואני זה שאומר שטויות? למה שלא שנינו מדברים שטויות?

omni96

New member
חלאס עם השטויות !

תכתבו מה שאתם רוצים OFF או לא העיקר שיהיה מצחיק וכיף פה די עם הוויכוחים ואין בכלל סיבה להביא לפה את הבעיות בחבורה שלכם...מצטער אבל בשביל זה יש איסי טלפון ואפשר אפילו להיפגש

יאפיאפ.

תמחוק הכל. זה ממש מיותר ולא במקום, הם רוצים לריב או מה שלעזאזל הם לא עשו [לא קראתי] שיעשו את זה במסרים או בטלפון. לא על גבי הפורום.

MiNUsH

New member
.................................

אני קוראת פה את מה שאתם כובים ודוגרי אני פשוט מזדעזעת...אבל ממש!!! כאילו אתם רבים על שטויות ממצאים דברים שכל אחד אמר או לא אמר מתנהגים כמו תינוקות ורבים מסביב כאילו על ההודעות למרות שכולנו יודעים שזה מעבר לזה.... אני לא רוצה להכנס לצדדים אני לא ממש קשורה לריב הזה אבל אם יש בן אדם בעולם הזה שאני אוהבת ומעריכה זה בן מרום!!! ובכל זאת אני מנסה להסתכל על הדברים הכי באוביקטיביות שאפשר אבל אני לא יכולה שלא להסכים עם בן על משהו...מה שקרה בקיץ...בינינו ואחרי שאתם העלתם את זה לפורום שכל ישראל תקרא, אתם יודעים שמה שהיה בקיץ היה לא בסדר ובן התעלה על עצמו ועל זה שהייתם לא ממש חברים טובים בזה שבקיץ ככה ניתקתם את הקשר בצורה לא יפה ולא הזמנתם את בן ואת כל השאר מסיבות שלכם שיכול להיות היו מוצדקות ויכול להיות שלא אבל אני מבבקשת מכם להזכר במיוחד מכמה אנשים שמכירים את בןואת ה"צד" שלו בריב וחברים שלו מהרבה לפני הפורום הזה מהשנה ומלפני הרבה שנים....תזכרו בזה שהייתם או אתם עדיין חברים ואני יכולה להגיד לכם שיש חברויות שלא הייתי מוותרת עליהם ואתם גם אם אתם לא רוצים להסתובב עם כל מיני אנשים יותר אתם יכולים לפחות להתיחס אליהם בצורה מכובדת מה שלא ממש נעשה.אני מבן מרום בחייים אבל בחיים לא התאכזבתי והוא חבר נפלאאא ואדם נפלאאא בעיניי והוא באמת התעלה על עצמו והיה בוגר מאוד בזה שהוא למרות היחס שלכם המשיך להיות איתכם בסדר (ניסה לפחות) והזמין אותכם אליו והיה איתכם סבבה. אני לא אומרת שהוא ואור וןעמית וכל האנשים שאתם (תומי אמיר ולא יודעת מי עוד וזה לא משנה) לא הזמנתם היו צדיקים כללל הזמן ואולי הם גם פגעו בכם אבל הריב שלכם הוא סתמי לחלוטין מי מכם שמציק לו משהו מעבר לכמה שירשורים לא במקום צריך לבוא ולדבר על מה שמציק לו לבדדד עם האדם המתאים. אני באמת אוהבת את כולכם פה ואין לי כוונה להכנס ל"ריב" הזה אבל זאת פשוט ההרגשה שלי אחרי כל מה שקראתי...

bobby6killer

New member
i love you ../images/Emo25.gif

להוסיף משהו: לא רציתי לפתוח את הנושא בשביל שהכל יהיה יותר נחמד,אפילו אמרתי לתומי:"שנינו לא רוצים לפתוח את זה,תעזוב את זה",אבל אמיר ברוב חוכמתו החליט להגיד מה בראש שלו,בלי טאקט בכלל (אפילו אני התפלאתי על החוסר המוחלט הזה) וראו מה קרה. בלי להעליב אם אמיר היה סותם תפה לרגע אחד הכל היה נגמר אחרת וחבל.

AdShEaTaKoRe

New member
../images/Emo118.gifאוף, עוף, off, תוכי, תרנגול,

טוב לך?!?!?! זה בשביל בן שיסתום תפה שלו.... אני כרגע מסתכל על כל הריב המטופש הזה... ופשוט צוחק! שמעו אתם האנשים הכי תינוקיים בעולם ופסדר אני מודה, זה שאני משתתף בזה זה גם הופך אותי לחלק מזה... אבל אני לפחות מנסה להוציא אותכם מזה בזמן שאתם כל שניה בוכים - אחד בוכה לי כמו כוסית על ההודעות עוף בגריל שלו או משהו ועל שרשורים... אוייש בן אני מצטער שנשברה לך ציפורן טוב? ואור, אחי תקרא טוב טוב את מה שרשמנו ואז תחשבו על 2 משפטים מאוד חכמים - "יחס גורר יחס" ואחד לטובתך "סייג לחוכמה, שתיקה" ואז תבין למה אנחנו מתנהגים ככה אוקי? בנאדם שמעוצבן מלכתחילה לא יוציא על "חברים" שלו את זה אוקי? עובדה תראה איך אני וחברים האמיתיים שלי מתנהגים כשאנחנו בעצבים שלא קשורים אליהם ותראה איך אתה מתנהג ל"חברים" שלך... ולפרוטוקול - שמעו, חמודים שלי אני פה עוד מלפני שנולדתם כמעט, אני וגיא הראשונים שהיינו פה מהחבורה הראשונה שלנו... (כמובן שהיו גם את אומני ועוד כמה אבל בגלל זה אמרתי החבורה הראשונה כאילו כל מי שקשור לעמק חפר והכיר אותנו עוד מלפני הפורום) הל אני עוד בכלל הייתי אמור להיות מנהל - היה אפילו קרב ביני לבין גיא וגם ביום שגיא הלך לראיון מנהלים בתפוז אני לא הלכתי איתו כי הייתי במחנה קיץ אוקי? ואולי בזמן האחרון לא כתבתי כי לא הייתי פה וכשאני פה אני כל הזמן מסתכל ושמע אחי... אתם לא כותבים כלום אתם ממש משעממיםםםםםםםםם וכולנו יודעים שהפורום הזה מת או בגסיסה אז א. במקום להיות כפויי טובה וכוסיות במחזור תגידו תודה על זה שסוף סוף הפורום הזה חיייי!!!!!! אז אל תתחיל לי עם זה שאור פה יותר ממני או שהוא כותב כאן יותר ממני וגם אמיר בפורום הזה עוד הרבה לפניו עוד משנה שעברה... פשוט קרה שהפורום הזה שיעמם אותו יותר מידי אז הוא עזב ועכשיו הוא החליט לחזור עם ניק חדש... זה הכל ואור בקושי כותב הודעות... אולי בפוקס הוא כותב פעם בחצי שנה במשך יומיים ככה פה ושם הודעה וזהו אז אל תהפוך אותו לצדיק או לכמעט מנהל או לכותב ותיק טוב? וכל זה היה רק בשביל להראות לכם כמה כולם מתנהגים פה כמו תינוקות ולהראות לכם שלכל דבר יש 2 אפשרויות - א. להתחיל עכשיו להגן על ה"כבוד" שלכם כמו לא יודע מה... או ב. לצחוק על זה כמוני ולהבליג... עכשיו נראה מי פה החכם ומי פה הטיפש (וכן אני מודה שירדתי עכשיו לרמה שלכם אבל זה רק בשביל לעצבן אותכם ולהתנהג כמו תינוק בדיוק כמוכם ולראות אם אתם ממש תת רמה ומתעצבנים מזה וכשזה יקרה אני יהיה בבית שלי צוחקקקקקקקקקקקקקקק או אפילו באסיילום צוחק עוד יותררררררר) תודה להתראות מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה ממני - חומי המלך!

bobby6killer

New member
אני יקצר את מה שיש לי להגיד

תומי יחס גורר יחס ואתם התחלתם אותו. שיננו יודעים שאור לא היה צריך להגיד את מה שהוא אמר. רוצה הלבליג בוא נבליג אבל אל תעשה את זה ככה. אמיר פתח פה נושא ואתה רואה בגלל שאני צודק אף אחד לא מגיב למה שכתבתי,כי אני צודק ותו לא. את הריב אתם התחלתם,אני רציתי לשמור על הסדר,אתם פתחתם פה נושא שלא רציתי לפתוח,לא פייר מצידך להוציא אותנו תת רמה כי הכל התחיל ממכם. רוצה להבליג? בוא נבליג אבל אל תגיד את מה שאתה רוצה להגיד ואז להגיד לכולם:תבליגו,כי זה לא פייר מצד אף אחד פה. לילה טוב שיהיה לך,ואם אני רוצה לסכם אז ככה: אין לי בעיה אם אף אחד,פעם הבאה תפתחו שרשור אוף נומאלי כמו חומי עכשיו והכל יהיה בסדר,אין יל בעיה אם אף אחד שיהיה לנו לילה טוב ובמזל טוב נראה את כולכם באוסיילום. להלה נהדר

חחחחחחחחחחחחחחחח

בן אתה מזכיר את האמא הפולניה מהקומדי סטור! ועכשיו נלמד כיצד להתמודד כשהבן רוצה להיות קרבי.. קודם כל.. תבליגי! תבליגי.. ! ועכשיו תגידי לו.. "מה זה הבן שלי יהיה קרבי!?!? אין סיכוי!!!!"

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif הצעה לפורום..

טוב מכיוון שכולם פה רבים ואני יושב מאחורי המקלדת צוחק את התחת שלי.. אז אני קבעתי שאני המנהל הזמני עד שגיא ופרחה יחליטו לכתוב משו
ואני קובע שמהיום פורום ג'קאס 470 יקרא "פורום מחזור 470" אז אממם בן תרגיע למה הם צודקים שהפורום הזה יבש כמו נעל שהיתה ספוגה באלכוהול והשאירו אותה 40 שנה במדבר בינתיים שהלכו לשחק פינג פונג בצד.. כי הם ביזבזו את כל האלכוהול על הנעל.. וחומי ואמיר בן צודק .. כי באמת את השיחות של צ'וצ'י מוצ'י אני אמצוץ לך.. אז תשמרו לאי סי.. או אם ממש בא לכם כאן תשימו אותם בגריל.. טוב בסדר אז אולי לא ידעתם לפני או משו כזה.. אז עכשיו אתם יודעים.. וכדי שבן לא יחטוף שוב התקף מחזור אז תשדלו.. טוב מה אני כותב הודעה ארוכה כבני יעומת! עברו במדבר 40 שנה! תאחלס כל הודעה באורך כזה שראיתי כאן לא היה לי כח לקרוא.. טוב תעשו ג'סטה ותקראו אותה!!

bobby6killer

New member
תומי עכשיו לסיכום סיכומים ותקרא

שים את כל ה"מי היה פה קודם" בצד. אנחנו פה בפורום קהילה,עם הרבה אנשים מכל הארץ. אמרתי הרבה פעמים שלא אכפת לי מה תכתבו פשוט תעשו את זה מסודר כי עכשיו הפורום מבולגן מהחיים,דבר שאני לא אוהב. בתור משתמש בפורום אני מבקש ממכם להיות טיפה יותר בוגרים ולא להיות ככה. אל תשחק אותה נרד לרמה שלכם,זאת הבעיה איתך אתה בטוח שאתה ברמה מעלינו ושנינו יודעים שלא,תצא מהשטויות. תרגיע את אמיר שהתחיל לקלל פה כי כל ההודעות שלי היו בטעם טוב ולא התעצבנתי. בוא נסגור את זה בטוב,ע"י מחיקה של הריב,כל השרשורים,הכל ונתחיל מהתחלה בשביל האנשים האחרים בפורום.

AdShEaTaKoRe

New member
שמע בן אל תזיין לי תשכל...

אוקי... אולי זה נראה שאתה אומר הכל בסבבה ובלי דאגות אבל יפה מאוד אתה עוקץ פה אנשים בכיף שזה בהרבה יותר פוגע מסתם קללות מפגרות... זה דבר ראשון, דבר שני - אני לא רוצה להשוויץ ולא רוצה להתחיל פה משהו אחי, אבל תאמין לי יוצאים מלא מצבים בקטעים מאוד רציניים ששנינו יודעים כאן מי יוצא יותר בוגר וזה לא אתה אוקי? סבבה רצית לרדת לקטנות אז הנה התחלת קיבלת מרוצה? אז תצא אתה מהשטויות, ותתעורר!!! אבל יכול להיות שאיכשהו בדרך מעוותת אתה צודק, יכול להיות שבחבורה שלכם בגלל שכולכם תת רמה שווה אז כנראה שבשבילכם זאת הרמה הקובעת שם ושזאת רמה נורמאלית של בני אדם אז טעיתם... יכול להיות שדברים בשבילכם שנראים ממש טוב לנו זה נראה חרא לגמרי נגיד דברים כמו שאני ממש לא אוהב להכנס לבתים של אנשים שאני לא מכיר בסילווסטר ולעצבן אותם ולעשות בלאגן והכל... אותי זה לא מצחיק אבל אותך זה כן בקיצור מה שאני רוצה להגיד ש2 החבורות פה זה חבורות שונות לגמרייייייייייייייייייייייייייי... אז כנראה פשוט זה לא נועד שנהיה כולנו ביחד. חבל... ועוד משהו - זה אולי נראה שאתה עכשיו יצאת פה הגבר והחכם והסבבה פה אבל בדוגרי פשוט לקחת מילים של ילד קטן וטיפה שמת עליהם הסוואה אז בגלל זה חזרתי לאותה רמה תודה רבה... תגיב על זה כמה שאתה רוצה ואני אמשיך להגיב וככה נשאר עד סוף העולם יופי?

AdShEaTaKoRe

New member
ואני מעדיף שלא תמחוק ותשאיר את זה

שנראה עוד כמה זמן כמה טיפשי כל זה היה... שיהיה לנו משהו להזכר בו

bobby6killer

New member
חומי

פתאום רואים האני האמיתי שלך,פתאום אתה מוציא דיברים מהפה שחודשים לא דיברת,מה קרה? אתה אדם צבוע ושחצן,מי אתה שתחליט שאני תת רמה? בגלל משהו שעשיתי לפני 10 חודשים? ואם כבר הזכרת אז וואלה יוםפ אחרי דיברתי איתה ושנינו צחקנו על העניין. חוצמזה אין לי שום עניין לצאת הגבר והסבבה. ולסיום דבר חשוב,אתה רואה את התוצאות של מה שאמרת. אתה רצית שנבליג אבל שאתה תצא גבר,רוצה לצאת גבר ושנינו נבליג? אז פשוט תרשום :יאללה בואו לא נהיה ילדים ונבליג בלי המגילה הארוכה שכתבת אז,אבל לא אתה כתבת את מה שהיה לך בראש ואז אמרת בואו נבליג ולכן ולא הבלגתי. לסיום,אתה ולא אף אחד אחר יחליט מזה תת רמה,במיוחד לא אתה,אתה לא תחליט אם מה שכתבתי שווה התיחסות או לא ובאמת לא אכפת לי מי יוצא יותר בוגר אכפת לי יותר בנאדם טוב,ועכשיו שלח לי על הגישה הרעה שלי שהופכת אותך לאיש רע,אתה באמת בנאדם טוב שפשוט שוכח חברים שלו ויורד עליהם ומסיט אחרים נגדו. אתה באמת אדם אחלה.

AdShEaTaKoRe

New member
אוייש באמת בולשיט!

זה כל מה שיש לי להגיד לך חמודי, אם זה שאין לי כח אליך רק בגלל שאתה מביא את זה על עצמך ואתה מוציא עכשיו את האני העצמך שלך כמו שאתה טוען שאני עושה את זה, אז אם זה הופך אותי לצבוע אז חופשי אני צבוע. סבבה? ואל תהפוך את עצמך ליותר טוב ממני סבבה? יודע מה? שנינו יצאנו פה חרא אז שנינו עכשיו באותה רמה ואף אחד פה לא גבר ובמקרה הזה אף אחד פה לא בנאדם טוב. ואני לא שוכח את החברים שלי אף פעם ולא יורד על החברים שלי אף פעם. כי מי שיורד על החברים שלו הוא בעצם לא חבר אז עכשיו תבדוק מי ירד פה על מי ומי הגן פה על מי ועכשיו תבין מי פה החברים של מי ואני לא מסיט פה אף אחד נגדך, אתה עושה את זה יפה מאוד לבד. ותודה על המחמאה.

bobby6killer

New member
אוקיי

רוצה להסכים על משהו,אני לא בנאדם יותר ממך. ועוד משהו אני לא יותר רמה ממך. וגם לא ההפך,אז מה אתה משחק אותה? אתה התחלת בלהוציא אותי פחות רמה ממך ולפחות 3 מההדעות שלך כוללות את זה שאתה "יותר" רמה ממני. אני לא ירדתי פה על אף אחד,וביננו אם החברה שלך ואמיר היו טיפה אבל רק טיפה פחות גאוותנים אז הכל היה נגמר אחרת. חבל שאני מנסה להסביר לכם משהו ואתם כולכם בפוזה של:"הוא פחות מאיתנו אנחנו נעשה מה שבא לנו".

Sonata Arctica1

New member
אתה יודע למה כתבתי את זה?!

כי דבר ראשון לא הייתי שם.. וזה שאתה מספר.. רק מראה לי... דבר שני.. אני צוחק על מה שאני כותב.. זה לא שאני איזה ילד קטן שלוקח ללב והולך לבכות לאמא לא.. אני הולך לאבא ואני לא בוכה! דבר שלישי... תת רמה זה מה שאתה ואמיר עשיתם, ואז מיקה וכל זה.. אנחנו מנסים להסביר לך שאתה כבן אדם יותר בוגר מאיתנו אמור להיות(כולה שנה מעל) צריך להיתנהג ככה.. ולא אכפת לי מי יוצא פה גבר וזה.. אכפת לי רק זה שאנחנו מזמינים אותכם ורוצים לארגן מסיבות והכל ולהיות החבר'ה שהיינו פעם, בלי חשבון, רק צחוקים וכיף.. ואף אחד לא יותר טוב מאף אחד.. כולם בדיוק אותו הדבר.. לכל אחד היתרונות שלו והחסרונות שלו.. ואנחנו לא מסיטים אף אחד.. האמת אחי.. שזה כואב שזה יצא ככה.. ואחי דוגרי אתה משחק אותה הצבוע פה.. ושחצן של "אנירמה מעלה אז אל תדבר" כל הקטע הכואב הוא שאתם מזניחים אותנו.. בלי בושה.. ואז שבן מזמין אותכם אתם באין כמו טטלה אז יאללה בוא נסכם את זה שמה שכתבתי לא היה לעניין.. אבל מה אתה רוצה.. אתה כותב ופה ושם שהיינו אצל לאדע וזה.. ובזמן שאני ישבתי בבית.. ת'מבין.. אני לא רוצה לדעת מאיפה זה התחיל.. אני רוצה שזה יסתיים בטוב.. והדבר הכי מגעיל בעצם שנכתב פה הוא "שנמאסתם עלינו" אחי כבן אדם בכלל לא טוב או רע מישהו יכול לכתוב? תעשה לי טובה.. אני לא יבוא ויגיד "נמאס עלי, אתה החוליה החלשה שלום!" אז תעשה לי טובה.. ואל תוציא אותנו פה הכוסיות... או הילדים הלא בוגרים.. אלה קודם כל סתכל על עצמך... ולא אני לא אומר שאתה כוסית או מה.. פשוט אחי סתכל איך אתה מתנהג כלפינו זה מספיק.. בוא נסכם את זה ככה.. בסולחה וזהו... או הודנה מה שזה...

למעלה