hello

נמאסת

נמאסתם כבר על כולנו אחרי זה אתם לא מבינים למה אף אחד לא קורא לכם כשאנחנו יוצאים או מצלמים נמאס שאתם בטוחים שאתם מנהלים את כדור הארץ אני יכתוב מה שאני רוצה בלי שום סמל לפני זה ואתה האחרון שתגיד לי משהו על זה ואל תשחק אותה כאילו אתה הקמת את הפורום הזה זה נעשה מעיק להסתובב איתכם או בכלל לדבר איתכם מה הבעיה שלכם מי דפק לכם את הבוקר שכל מה שמישהו עושה מפריע לכם אנחנו נכתוב מה שבא לנו כמה שבא לנו ואתה ואור תסתמו א הפה שלכם ולא תגידו כלום בדיוק כמו שאנחנו לא מוצאים מילה שאתה מתנהג כמו אידיוט

bobby6killer

New member
אתה מתלכלך ביותר

אתה מבין לרוב המנהל היה מוחק את ההודעה שלך ונותן לך מסר עם ההסבר למה אתה צריך את הסמל. פה לא כי אין מנהל רוצה לדבר בלי לעשות
? תעשה את זה באיסיקיו. רואים שחיפשת סיבה לפרוק את מה שכתבת והנה מצאת,אף אחד לא חושב שהוא מנהל את העולם אבל בפורום יש חוקים אחי וכדאי שתתרגל אליהם כי בכל פורום אחר היו מוחקים את ההודעות שלך מזמן,ופה לא כי אין מנהל בכלל.

bobby6killer

New member
רוצה לפתוח את הנושא,בוא נראה אותך

אני יצטט אותך:"נמאסתם כבר על כולנו אחרי זה אתם לא מבינים למה אף אחד לא קורא לכם כשאנחנו יוצאים או מצלמים נמאס שאתם בטוחים שאתם מנהלים את כדור הארץ" בחיים לא חשבתי שאני מנהל את העולם ואפילו לא את הפורום,יש כאן בפורום אנשים שרוצים לדבר על דברים אחרים שלא קשורים. בכל פורום אחר בתפוז היו מעיפים אותך כבר מזמן,תראה בהודעה הראשונה כתבתי "זה נהיה פורום חברים" כי ככה זה נהיה,לא מעיפים אותך כי אתה חבר של גיא ושל פרחה. רוצה לשחק אותה אנרכיסט? אל תעשה את זה פה,בסדר? לנטע היה בית ריק,הזמנתם אותנו? לא! אור התעצבן כתב הודעה ואני לא אמרתי כלום עליכם והשרשור עדיין קיים בארכיון כהוכחה. ככה כל הקיץ היה שאירגנתם דברים ולא הזמנתם אותנו,עמית ואור התעצבנו אני לא אמרתי לכם כלום למרות שכל הקיץ לא הזמנתם אותנו פעם אחת אני לא הוצאתי מילה עליכם ותמיד נשארתי בערך בצד שלכם וגם עכשיו אמרתי לתומי שאני לא רוצה לפתוח את הנושא אבל אתה מתעקש והנה הכל יוצא ואני פורש הכל על השולחן: למרות שלא הזמנתם אותנו כל הקיץ,למרות שהתייחסתם אלינו כמו חרא באיסיקיו עדיין הזמנתי אותכם אליי הביתה,והכנסתי את כולכם בלי להגיד לכם מילה על זה שלא הזמנתם אותי בחיים,חוצמזה גם הכנסתי את חברה של אמיר שהיא הבנאדם הכי מגעיל שראיתי בימי והייתי מאוד קרוב להעיף אותה מהבית שלי.
תומי אומר:יחס גורר יחס,תמיד אבל תמיד בכל הויכוחים איתכם הייתי בצד שלכם,לא אמרתי עליכם מילה רעה ואתם תמיד יצאתם חראות,תמיד בלי יוצא מן הכלל. אם זה היה יחס גורר יחס המצב ממזמן היה שונה וכולנו יודעים את זה. תצאו מהאשליה,אתם לא יותר טובים מאף אחד אחר והגיע הזמן שתתנהגו בהתאם.

ChickenShits

New member
בסדר בן

נכון אנחנו פה רק יום-יומיים ולא ידענו את החוקים האלה עם האוף ומה שלא יהיה.... ואתה יכול גם לכתוב את זה בהודעה אחת במקום לעקוץ כל אחד ולחזור על זה כמו תוכי.... (אגב רק בשביל ידע כללי... למישהו בן 50 באמת יש יותר זכויות בארץ מאשר ילד בן 14.....)

bobby6killer

New member
אתם מדברות מחוסר ידיעה

שתלמדו אזרחות אתן תבינו שלאיש בן 50 אין שום זכויות שאין לילד בן 14 כולם שווים בפני המדינה והחוק. גם לכם אני יסביר,יחד עם תמונה: 1- שרשור חדש,מישהו פתח שרשור חדש,לרוב לנושא חשוב שקשור לפורום. לעיתים רוצים לפתוח על נושא שלא קשור אז כותבים
למעלה. 2- תגובה רגילה שכל אחד מגיב. אני כעסתי שפתחתם 6 שרשורים לעומת זאת תראי בכל 7 העמדוים האחרונים לא פתחתי כמעט ושרשור אחד. במקומכן הייתי לומד לאט את הסדר של העניינים ואז כותב הודעות שאלו כי תאמת סתם הבכתן את עצמיכן בהודעה האחרונה.

עכשיו נזכרתי למה אני לא נכנס לפה

חברה יום אחד תתבגרו ותצחקו על כל הריבים המפגרים האלה

AdShEaTaKoRe

New member
טוב בן - שמע!

אני ושמיל פה ורק קראנו את המשפט הראשון בהודעה שלכם וכבר אמרנו שנינו לא נכון! אחי אתה כבר אמור לדעת בתור אחד שעשה כבר בגרות באזרחות... שלבנאדם בן 50 יש יותר זכויות מילד בן 14 - לדוגמא: הזכות לבחור ולהבחר... אז לפני שאתה פותח תפה תזכר בשיעורי בית שלך חמודי... אגב כמה קיבלת בבגרות? (סתם לדעת אחי בלי עצבים עכשיו וכל החרא הזה כי מעניין אותי...) ודבר שני - אל תתנהג לאנשים כמו ילדים קטנים כי אחרת ככה אתה בדיוק...

bobby6killer

New member
הזכות לבחור ולהיבחר היא זכות אזרח

דיברתי על זכויות אדם שניתנות לאדם מהיותו אדם נקצר את זה ככה:הזכויות לאדם מגיעות לכולם, בשווה לשווה לילד בן 14 וילד בן 50. זאת הכוונה שלי.לא הבהרתי את זה נכון,טעות שלי.

bobby6killer

New member
ועוד תיקון

לא הבהרתי את עצמי בהתחלה נכון,הכוונה מלחתחילה על זכויות בסיסיות,טעיתי בכמה מקרים

Sonata Arctica1

New member
דוגרי חבר'ה טוב שהכל נפתח

סוף סוף "הבנו" שאנחנו נמאסנו עליכם... למה? לאדע... הכל התחיל בשושו.. בשקט.. לא כבני אדם.. העפתם אותנו ישר מהחבר'ה.. ולא אמרנו מילה.. כל בוקר בביצפר אתם איתנו מתנהגים כאילו אתם אחים.. אבל אני רואה שהקרינה של המחשב משפיעה עליכם.. ומי שחדש בפורום צריך ללמוד את החוקים, ללמוד לשאול וחלק פה ללמוד להיתנהג.. אני לא הבנתי רק למה אנחנו שתקנו כל הזמן הזה... אנחנו וואלה היינו תמיד חברים.. הזמנו הכל.. ואתם לאט לאט לא הזמנתם אותנו.. ניתקתם אותנו בלי להגיד למה, איך.? מי? מה? מו? קוקוריקו וכל החיות השונות... הריב הזה היה צריך להיות מזמן.. וטוב שהוא בא .... כי הצביעות פה נחפשה יפה.. ת'אמת.. אני יכול ללכלך פה על אחד אחד... אבל אני לא יעשה את זה.. ואני לא יגיד לאנשים שאמורים להיות "חברים שלי" לשתוק... גם לא מתוק ובע... ואם הייתה לפני כמה שנים טובות בפורום זה לא אומר שיש לך זכויות.. אין פה ותק.. מה בגיל 60 תקבל פנסיה מהפורום אין קשר בדיוק... ותפסיקו לשחק אותה צדיקים. ואנחנו היתייחסנו אליכם יפה יפה.. ואם מישהו ביניינו התחיל את זה זה בעצם אתם.. ובלי כל הפיתגמים היפים שלכם (יחס גורר יחס, על ראש הגנב בוער הכובע, התפוח לא נופל רחוק מעץ ומיצי הוא חתול יפה וכוכוכו...) חומי- זאת מדינה חופשית , אם לא למדת אזרחות.. מותר לנו להגיב בצורה יפה וחופשית, ואתה שלומד אזרחות אמור לדעת את זה.. כנראה שאני מבין עכשיו למה יש לך ציונים נמוכים... אז תתחיל ללמוד ולעלות את התת רמה שלך.. ולא לקרוא לנו עם הציונים היפים תת רמה.. כי אנחנו ילדים מלומדים

וואההווה..

אני כבר לא יודע על מי לצחוק.. חברה.. כל אחד פה נהיה לי מחוקק חוק ופילוסוף.. חאלס! כאילו מה.. אז למדתם אזרחות אתם מצטטים עכשיו את החוקה?! לא אכפת לי מה כתוב שמה.. אה אגב.. מי בא היום לאסיילום?! :)

ChickenShits

New member
אור שמע

חד וחלק, בלי פיתגמים בלי זיוני שכל: אתה מתלונן על חוקים של הפורום ומה שקשור ולא קשור לפורום והנה אתה מכניס בכלל את העובדה שפחות נפגשים בלי הזמנות עם הזמנות לאן איפה ומתי... אין מה לעשות- מצטערים בדיוק על ה"אוף" שלכם אבל איזה עוד חוקים??! ללמוד לשאול מה אנחנו בגן?? מותר גם להשתין או לבקש אישור??. חכה- נעשה את זה בשושו... כמו שאמרת- זאת מדינה חופשית ולפי מה שאתה אומר אין סיבה שלא נוכל לכתוב את מה שכתבנו... אבל מה שלא מוסכם פה זה שהגבת בצורה "יפה" אתה פשוט מזלזל בכל מה שכתבו מהרגע שנכנסת היום... "ואנחנו היתייחסנו אליכם יפה יפה.. ואם מישהו ביניינו התחיל את זה זה בעצם אתם" לא נראה לנו כל כך שאתה פשוט נכנסת לפורום ואנשים פשוט משום מקום התחילו להתנפל על היחס "היפה יפה" שלך תגיב חופשי- רק כשאתה מגיב ככה תצפה גם אתה לכמה וכמה תגובות

bobby6killer

New member
אתן מערבבות 2 דברים

לא דיברנו רק על הפורום אלא גם מעבר. בפורום יש חוקים ניסיתי לגרום לכן להבין אותם,וחבל שלעיתים אתן לא מבינות,אני פה כמעט שנה יותר ממכן וחבר ב4 פורומים יותר ממכן (לא מתגאה בזה,כמו חומי אלא רק בשביל לגרום לכן להבין את העניין) ולכן אני מבין בעניין של הפורומים טיפה אבל רק טיפה יותר ממכן,לכן תותרו פעם על הגאווה הפגועה ותלמדו,רק רגע אחד של ניסיון להבין שלכן או של אמיר והכל היה נגמר יותר,חבר שפתאום הראתם את הפרצוף שלכם.

AdShEaTaKoRe

New member
יודע מה אני לא אגיב על התוכן עצמו

אבל אני רק אגיד לך ככה - רק חברים שלי קוראים לי חומי אוקי? אתה טוען שאני לא חבר שלך אז אל תקרא לי חומי. תודה ואיך אתה מסתכל על ההודעות שלך ולא יוצא לך להביא לעצמך סטירה ולהגיד לעצמך איזה ילד קטן אתה?

Sonata Arctica1

New member
שמעי טוב..

אל תגידי לי מה אמרתי.. זה אחלה פוליטיקה פסדר... וזה בכלל לא מה שאמרתי אין קשר בכלללללללל............. אני שם לב שאת מומחית לפוליטיקות.. הכנסת פה את אפקטד הציתות יפה מאוד... את לא צריכה להיתייחס פסדר.. ואין לי כוח להיתעמת איתך.. כי תאמיני לי שזה עוד יהיה ארוך יותר מהמריבה של החבר'ה.. דבר שניה.. בקשר לחוקים.. מה הקשר? על מה את מדברת פה בכלל? WTF??? את מערבבת כנראה שלא הבנת... סתכלי טוב טוב שוב... את כותבת בלי קשר מורחת וזה... מה נראה לי שזה מבחן בביצפר!?!$ תכתבי לעניין.. ותחשבתי לפני שאת כותבת.. כי ערבבת פה 2 דברים ועשית מהם הקשר אחד.. ולאדע מה להגיד לך חח כאילו אני בהלם מהכתיבה.. ולא נעים לא להעליב אותך על זה.. אז חלאס.. תני לי לבן ולתומי לדבר.. תודה:) נ.ב תומי אחי אני ממש לא רוצה להיכנס איתך לריב מטורף וזה.. אני רוצה שנישאר חברים.. רק להבעיר כמה דברים... וזהו

AdShEaTaKoRe

New member
טוב שמע...

קשה לי להיות הגיוני כשמישהו מתייחס לחברה שלי כאילו היא זבל או ברמה יותר פשוטה - בנים למלחה, בנות למטבח... דבר ראשון החיוך הזה מה זה לא היה במקום כי שנינו יודעים שזה בקטע של התנשאות אז בוא נחסוך את ההעמדת פנים הזאתי אוקי? :) דבר שני - אחי כאילו וואט דה פאק?!?!?!?!? אני מנסה להבין מה שכתבת פה והכל פשוט סתם נראה משפטים שנשמעים חכמים וחיברת אותם ביחד בלי שום קשר... אז סתכל אתה טוב טוב לפני שאתה אומר למישהו שהוא מרוח את זה או מזיין תשכל סבבה? וקשה לי להשאר חבר של מישהו שמתחיל איתי בקרב כזה שיכל להגמר מהתחלה והוא העדיף לפתוח את הכל ואז לסגור את זה בשביל להראות שהוא היותר טוב. קשה לי - קרא לי ילד קטן, קרא לי טיפש, קרא לי בעל ציונים נמוכים, קרא לי אפילו נוטר טינה אבל חבל פשוט זה לא ישנה תעובדה שקשה לי עכשיו חלאס, תן לי ולבן לדבר באיי סי ולי ולמיקה לדבר בטלפון... תודה:)

AdShEaTaKoRe

New member
אור חמוד שלי...

אל תשחק אותה יותר חכם ממני כי זה לא ילך לך... חמודי לי בניגוד אליך תהיה יופי של תעודות בגרות מלאה!!! עם אחלה של ציונים אז לפני שאתהמתחיל לחשוב עם הזין הפצפון שלך אל תגיד דברים שאתה לא יודע סתם אוקי כי זה יכול לעצבן (כמו לדוגמא שאני לא יודע אם באמת יש לך זין פצפון אבל רואה זה באמת מעצבן) ואל תשחק אותה מלומד אוקי זה בדיוק עושה אותך להיפך - בגלל זה אני אומר שוב - סייג לחוכמה שתיקה... או שאתה לא מספיק חכם בשביל להבין תמשפט הזה? אה ונ.ב למדתי כבר אזרחות חמודי תורך לעשות את זה... קיבלתי אחלה של ציון תודה רבה אה בביי

bobby6killer

New member
אתה אומר שטויות

לאור תהיה יופי של בגרות,ואני אומר את זה בתור ניטרלי עכשיו. תמצא בפעם הבאה טיעון יותר טוב.

למעלה