מילי08
Well-known member
אם נתעלם מהעובדה שאני תמיד מגיעה אחרונה, בד"כ פשוט אין לי סבלנות לכתוב את מה שקרה בפרק אלא בא לי רק לכתוב את המחשבות שלי על מה שראיתיאני מרגיש כאילו אני משחק צ'יקן כי אף אחד לא רוצה להיות הראשון לכתוב (הרבה יותר כיף להגיב)
עוד לא ראיתי בכלל הייתי חולה לא פתחתי את המחשב יומיים.
ודבר שני "הי! להיות חולה זה הדבר שלי. תשיגי משהו מקורי משלך"
ממש. באמת תהיתי מי מספק לברטון את החיצים ועכשיו אני עוד יותר מחזיקה ממנו כי הוא מייצר בעצמואיזה מגניב הקטע שהם אשכרה עובדים ומכינים את כל החיצים המיוחדים, גורם להעריך את החצים האלה יותר
נכווווון! היה מרגש. והחיוך הקטן שלוגם קייט סופסוף מספרת לקלינט שהיא ראתה אותו אז בקרב על ניו יורק וזה נתן לה השראה. כמובן ששמרו את זה לסוף.
חח ממשמה הקטע המטומטמם הזה לירות במסיבה המונית? היה קשה לתפוס אותה במקום אחר שקט יותר?
גם אני רוצה! כאלה חמודות ביחדקייט מוצאת את ילנה והן נאבקות במעלית ואז במשרדים חח ואיזה עובד מסכן מבולבל מהן (מה הוא עושה שם בערב חג המולד??) המריבות שלהן ממש חמודות אני רוצה שיהיו בסטיז עכשיו
ספרי למי שבדיוק הלך לשירותים כשסיפרו בדיחותחח גם ילנה ממלמלת בכעס ״סוכה״ ותודה לבדיחות בכל חג סוכות שאני יודעת מה זה אומר![]()
חח, אבל ציפיתי שהוא ימצא דרך לרדת. הבןאדם נלחם בחייזרים אבל נשאר תקוע על עץ?לינט איכשהו נתקע על העץ העצום של רוקפלר סנטר ופוגש ינשוף![]()
ממש!!!ואז קלינט וקייט תקועים בקרח כשמלא טראק סוט מאפיה אחריהם ואז בתצוגה מגניבה ביותר של חיצים מכסחים את כולם. איזה כיף לראות סופסוף שימוש מגניב ויצירתי בחצים שהופך את הוקאי למגניב. הסצנה הזאת הייתה נהדרת
זה היה מעולה! כמה צחקתי. והקולות הקטנים שלהם ברקע כשהם מבולבלים ולא מבינים מה קורהולול בסוף קייט יורה חץ פים על משאית שמקטינה אותםוהינשוף לוקח אותם
![]()
ילנה מגיעה לקלינט. סופסוף!!! אבל היא לא הורגת אותו ישר כי היא רוצה לשאול על אחותה. היא כמובן לא מאמינה לו שנאט הקריבה את עצמה כי מי יאמין לזה. תהיתי למה הוא לא מסביר לה על החוקים הנוראיים של האבן אבל זה נשמע הזוי והיא לא הייתה מאמינה גם לזה (למרות שכאילו זאת די עובדה שיש את האבנים הקסומות האלה ותאנוס והבליפ אז למה לא להאמין גם לזה?). והם נלחמים. ואז ילנה שורקת את השריקה שלה ושל נטשה. אהההה רגע לא זה קלינטאומייגאד התחלתי לדמוע
וסופסוף ילנה מקשיבה והם מדברים על נטשה ובכיתי קצת
וילנה מבינה שזאת הייתה בחירה של נאט ועוזבת.
אה חח איפשהו בכל הבלגן ג'ק נלחם במאפיה עם החרב שלוהוא בכלל חמוד מי ידע. גם הויכוח שלו עם הילדון החצוף
![]()
נראה לי to soonממש קיוויתי שהוא יזמין גם את ילנה כי המשפחה של קלינט הייתה כמו משפחה לנאט אז שתכיר אותם גם ואת הילד שקרוי על שמה של נאט (נתניאל) ולתת לילנה גם משפחה חדשה.
רציתי לשאול על זה ושכחתי. לא הבנתי את הרפרנס בסצינה הזאת. הסימן מאחורה זה של שילד? זה די יסביר את העובדה שאשתו יודעת הכל ועוזרת לווגם השעון היה שייך לאשתו ומסבתר שהיא סוכנת שילד בעצמה אול אלונג. טוני צדק אי שם באולטרון!! זה אומר שהילדים הם גם מיני סוכנים?![]()
יאפ, מה שחשבתי שתחשביחחחחחח ואחרי הכתוביות ביצוע מלא של השיר מהמחזמר!!!!!!!! אוומייגאד זה מושלם!!זה מגוחך ומעולה באותה מידה!!! מתי אני מקבלת מחזמר מלא?????
תכלס הסיפור עם האמא לא היה אפוי טובנסערת וגם מאוד מהר מסגירה את אמא שלה למשטרה בלי לנסות לקבל ממנה יותר הסברים.
גם ממש לא ברור לנו מה בעצם אלינור עשתה בשביל הקינגפין. רק ידוע שהיא גרמה למוות של ארמנד (השלישי).
גם לא ברור לי איך היא חשבה שהיא באמת תוכל להפסיק לעבוד בשביל הקינגפין וזה יעבור בשתיקה מצדו. היה לה מזל שקייט הצילה אותה.
נראה לי שגיבורי על לא אוהבים אקדחים. להרוג באמצעים קרים זה בסדר, אבל לא בנשק חם.. זה הגבול שלהםמאוד מגניב לגלות שקלינט מכין את החיצים שלו בעצמו. אני מניח שזה הגיוני שהוא יידע לעשות את זה כדי שהוא יוכל לחדש לעצמו את ההספקה גם כשהוא לא במצב של לחזור לבסיס שילד ולקבל עוד. עדיין זה חיצים והכמות שלהם מוגבלת אז נראה לי הגיוני אם הוא גם היה לוקח אקדח.
אבלאז סתם יהיה משעמם...המשטרה יאמינו לו אם הוא יגיד שצריך אותם. אין לו שום סיבה שלא לערב את המשטרה בשלב הזה.
אגב משטרה, איך קייט הספיקה להזמין את השוטרים בזמן לעצור את אמא שלה אבל לא אמרה כלום על פיכסק? הוא הרי אכי פושע ידוע
ני אהבתי שזה ברור שקייט לא ברמה של ילנה, אבל ילנה גם לא מתכוונת באמת לפגוע בקייט וזה מה שנותן לקייט בכלל צ'אנס. ילנה די משחקת אותה איתה ונהנית איתה ואפילו מחמיאה לה על כל הדברים שקייט עושה טוב.
בדיוקהיה לי מוזר שקלינט לא יכל להוציא את עצמו מהעץ בעצמו. בכל מקרה הפתרון של להפיל את העץ נראה לי מטופש כי נראה לי שזה היה יכול בקלות להסתיים עם פציעה חמורה לקלינט. או שפשוט היה נתקע מתחת לעץ.
אולי זה גם מה שהפריע ליהקטע הזה פשוט היה צפוי מידי לטעמי. היה ברור שהיא רוצה להרוג אותו בגלל שהיא מאשימה אותו במוות של נטשה ושהוא ישכנע אותה שהוא אהב את נטשה בעצמו ושהוא ניסה למות במקומה וזה יגמר בכך שהם בדמעות והיא מבינה שהיא לא צריכה להרוג אותו. נכון שלא חשבתי על השריקה, אבל חוץ מזה הכל היה מאוד צפוי.
אבל באמת שזה לא היה יכול להיות אחרת.
וואלהרק אחרי שראיתי את הפרק גיליתי שהדמות שלו בעצם מבוססת על דמות מהקומיקס שנקראת The Swordsman. בקומיקס הוא היה במקור רע, אבל אחר כך טוב ובשלב מסויים אפילו חלק מהנוקמים, אבל באופן כללי נחשב יחסית כבדיחה כנראה.
בדיוק!!! זה מעצבןהקינגפין מוצג כאן חזק באופן מפחיד. גם זה שהוא תולש את הדלת של המכונית של אלינור כאילו הוא הענק הירוק ולא ברור איך אפילו חץ בחזה לא מפריע לו. בדרדוויל החליפה שלו הייתה עשויה מחומר שמגן מרוב נשקים, אבל היה נראה שהחץ ממש נכנס לתוך החזה שלו.
ואז אלינור נכנסת בו עם המכונית וזה בקושי מערער אותו לחצי דקה.
מה שחשבתי. אוף, אי אפשר להיפטר ממנואנחנו לא רואים שהיא הורגת אותו. רואים אותה עם אקדח ואז שומעים ירייה אבל לא רואים מה באמת קרה. נראה לי ברור לחלוטין שהקינגפין לא באמת מת. לא היו מביאים את הדמות שלו רק בשביל להרוג אותו אחרי פרק אחד שמשתמשים בו.
כמובן שזה גם לא הגיוני שהוא ירה בה, כי ברור שהיא דמות משמעותית שרוצים לעשות איתה משהו, אחרת לא היו בונים אותה.
אני מניח שבעתיד נגלה ששניהם עדיין בחיים ואולי נגלה מה בעצם קרה בסמטה בסוף. אולי בעונה 2 של הסדרה הזאת, אולי במשהו אחר.
לגמרי. שם גנרי ומבאסקצת חבל לי שהם קראו לכלב לאקי ולא המשיכו לקרוא לו pizza dog.
אוקיי, טוב לדעתלפי מה שקראתי המספר שהיה על השעון (19) אומר שהיא בעצם בובי מורס שהיא דמות מהקומיקס ששם הקוד שלה הוא מוקינגבירד.
האמת שזה הגיוני באמת שהיא גם סוכנת של שילד כי מי אחרת תהיה כל כך מבינה כלפי כל הסכנה שהוא נמצא בה.
הא? הוא היה בלתי נסבל לחלוטין שם. לא מאיים בשום צורהביאו את השחקן שגילם אותו באופן מעולה
אז אולי זה היה שיתוף פעולה עם המשטרה אבל חסוי כדי לא לעורר חשד?ובכלל לא אמרו שאנשי הLARP הם לא בעצמם ברובם מכוחות הבטחון? השחור היה מכבי אש לא? והבחורה השחורה לא הייתה שוטרת בכלל?
חחח, לא שמעתי מעולם בדיחה כזאת אבל שיהיה. גם לא זוכרת ששמתי לב שילנה אמרה את זהכשקייט לוחצת על כל הכפתורים אז ילנה יוצאת בקומה רנדומלית וממלמת כזה "סוכה" בכעס. סוכה זה זונה ברוסית או משהו כזה. איפה אתה נמצא בכל סוכות כשיש בדיחות מטופשות על רוסים שנדהמים מזה שאנחנו "נכנסים לסוכה".
חח הזכיר לי שהיא איימה עליו עם החץ והוא כזה "מה כבר תעשי" ואני גם חושבת "כן מה כבר תעשי, תפנצ'רי אותו?"#סליחה.
בין היתר. בדרדוויל בגלל שהיה לו יותר זמן מסך אז הקול שלו היה עולה לי על הסעיף כל פעם. כאילו הוא מתאמץ לדבר בלחש מאיים כזה אבל בעיני השחקן פשוט לא מתאים. יש שחקנים שיש להם מבט של קילר בעיניים ולו אין את זה. בטח לא כשהוא ניסה להרעיד את הפנים שלו כשהוא כביכול כעס. חוץ מלהיות גדול פיזית הוא לא משדר סמכות ולא מרגיש מפחידמודה שלא ממש אכפת לי אבל ממה שראיתי לא כזה אהבתי אותו. הוא מדבר לאט וכבד כזה וזה מעייף אותי. מילי בגלל זה לא אהבת אותו?
מי זה הוא? פיכסק או דרדוויל?במיוחד עכשיו שהוא עצמו כנראה יופיע בעוד כל מיני דברים
תכלס חוץ מדרדוויל עצמו, אין שם כמעט דמויות טובות. הסייד קיקס שלו גם היו מעצבניםההה. שומדבר עדיין לא עשה לי חשק. אם כבר הקינגפין די הוריד לי.
מילא היה מדובר בשעתיים סרט, אבל סדרה של שלוש עונות?