1
בהחלט הפילו עליה הרבה דברים. וזה מרגיש יותר מידי בשביל שהיא סתם תהיה נבלית לעונה הזאת. במיוחד כשהיא לא הנבלית הראשית (שלא לדבר על העוד משהו שאמורה להופיע בעונה הזאת)מתחילים בפלאשבק לעברה של מאיה הנבלית החדשה כילדה חרשת עם אבא חמוד. תסלחו שניה על הציניות אבל היא גם אינדינאית (נראה לי) גם חרשת וגם עם רגל תותבת - היא לא הולכת להשאר הנבל.
זה עצוב לגלות שאבא שלה היה חלק מהמאפיה ההיא כי הוא היה נראה כל כך חמוד.ומסתבר אבל שאבא חמוד היה חלק מממאפיית הטרנינגים ורונין הרג אותו יחד עם עוד חברי כנופיה בתקופה הרצחנית שלנו וזאת הסיבה שהם כ"כ מעוניינים ברונין.
וגם יש בוס גדול יותר שקוראים לו "דוד" ולא רואים את פניו. האם זה ג'ק?
זה היה מצחיק וחמודחחחח הבריונים משתעשעים מלכלוא את הוקאיי על סוס של ילדים כזה ולהפעיל אותו![]()
אני אוהב אימג'ן דרגונס. וזה היה מצחיק שקייט עזרה לו והוא הלך להביא משהו כדי לכתוב את העצות שלה.וההוא שקנה כרטיסים לאימג'ן דרגון וחברה שלו רוצה לקחת מישהו אחר אז קייט "לפחות לא תצטרך לשמוע את אימג'ן דרגון"![]()
זה מצחיק שהיא אומרת שהוא מסתמך יותר מידי על טכנולוגיה והוא אומר שזה מוזר לומר לו כשכלי הנשק העיקרי שלו זה שני מקלות וחוט.מאיה מגלה שקלינט גם מתחרש אבל לא מוצא חן בעיניה שהוא משתמש בעזרי שמיעה. 10 נקודות למי שאמר שזאת תהיה מחלוקת ביניהם! אבל זה די חוצפה לטעמי שהיא שברה לו את המכשיר זה לא ממקומה להגיד לו איך להתמודד!
הקרב המתפרש (מהמחסן אל הכביש) היה מעולה. הקטע עם בריכת הכדורים באמת. ובכלל איך הוא שולח חצים לכל כיוון. וגם קייט הוכיחה את עצמה יפה בקרב אחד על אחד. (גם בירי חצים מהמכונית, אבל זה פחות הרשים).ויש קרב די מגניב במחסן הזה שהוא מחסן צעצועים אז הקרב מערב כל מיני צעצועים. אהבתי את הבריכת כדורים. ודאממ איך הוקאיי שלח חץ ששחרר את קייט!
ואז הקרב עובר לכביש כשקלינט נוהג וקייט יורה חיצים. איזה קטע מגניב וכל החצים המשונים שלו. האמת נחמד סופסוף שנתנו במה לחיצים וגם ראינו כמה היכולות שלו דווקא מגניבות ושימושיות. והכי מגניב יש לו חץ של פים פרטיקל שמגדיל!! בוםםםם!
זאת לחלוטין בדיחה שאם אני הייתי עושה היית מגלגלת עינייםחעחע "מזל שקוראים לך הוק-איי ולא הוק-איר"![]()
יש הרבה נורא מצחיקות.חחח השיחות שלהם כשקלינט לא שומע![]()
זה עצוב. אבל אני לא מבין למה הוא שיקר. הוא יכל להגיד שמכשיר השמיעה שלו התקלקל והוא יתקשר מאוחר יותר אחרי שהוא יתקן אותו. (באופן כללי אולי כדאי שיהיו לו כמה ספיירים)אוי השיחה של קלינט עם הבן שלו כשקייט מתרגמת הייתה עצובהאני מקווה שיחזור לכריסמס.
כמה דברים:והם מחליטים להמשיך לחקור ביחד והולכים לרחרח במחשב של אמא של קייט. קלינט המום מהבית המפואר. וזה מישהו שהכיר את טוני סטארק.
ואם אני לא טועה זאת לא סתם חרב, אלא החרב של רונין.אבל וופס ג'ק שם עם חרב!! ונגמרעבר לי מהר.
נכוןזה עצוב לגלות שאבא שלה היה חלק מהמאפיה ההיא כי הוא היה נראה כל כך חמוד.
זה כן אבל נראה לי שהיא התכוונה לזה בקטע שבכללי היא מאמינה שחירשים לא צריכים להשתמש בעזרים ולא רק בגלל שהוא עסוק באקשן. מה שמוביל אותי לזה:אבל נראה לי שיש משהו לגבי מה שהיא אמרה שהוא צריך ללמוד להסתדר בלי מכשיר השמיעה אם הוא הולך להמשיך להיות במצבי אקשן, אחרת הוא תמיד יהיה בסכנה שיגבילו אותו ככה בקלות.
חחח כן אבל כמו שאמרתי הרגיש לי שהיא עשתה את זה בקטע אידיאולוגי של איך חרשים צריכים להתנהל לדעתה ולא כחלק מהקרב.אבל מצחיק אותי שאת אומרת שזה "חוצפה" שהיא שברה לו את המכשיר. זה לא שהיא עשתה את זה כשהוא היה קשור, היא עשתה את זה תוך כדי קרב. כשהיא ניסתה לנצח. זה כמו לומר שזה חוצפה שהיא הרביצה לו וחוצפה שהיא רדפה אחריו עם הרכב ונתנה לאנשים שלה לירות עליו. באופן כללי מאוד לא מנומס להיות בוס פשע.
כן אה?באופן כללי ברגע שחץ ענק נתקע בגשר בניו-יורק מרגיש לי שהרשויות יקראו ל... מי שנשאר מהנוקמים. באקי וסאם כנראה. וגם שיל"ד כמובן.
כן זה חמוד.חלק מאוד חשוב בזה שהיה את הקרב הזה, זה שקלינט וקייט מרגישים הרבה יותר כמו צוות עכשיו.
בסדר אבל זה עדיין עיכב אותם.החצים המיוחדים מגניבים מאוד. אבל מוזר עד כמה חלק מהם לא אפקטיביים. זה שעשה ג'לו או משהו הם נפטרו בקלות. וגם מזה שגרם לכך שכל עצי חג המולד נמשכו למכונית היה להם קל להפטר. אני כבר לא זוכר במה השתמשו בחץ של החומצה, אבל מרגיש שזה היה אמור לנטרל רכב לחלוטין.
לגמרי. גם עליה גלגלתי עינייםזאת לחלוטין בדיחה שאם אני הייתי עושה היית מגלגלת עיניים
חחחח כן בדיוק זהבכלל זה שאחרי כל האקשן היא נזכרת פתאום שצריך ללכת עם הכלב. ואז אחרי שהוא מדבר על כל מיני דברים אחרים ולא קשורים פתאום גם הוא חושב על זה.
הא תכלס. וכן אני גם ציפיתי שיהיו לו ספיירים.זה עצוב. אבל אני לא מבין למה הוא שיקר. הוא יכל להגיד שמכשיר השמיעה שלו התקלקל והוא יתקשר מאוחר יותר אחרי שהוא יתקן אותו. (באופן כללי אולי כדאי שיהיו לו כמה ספיירים)
כן אני גם!! או כשהם דיברו בדיינר והוא אמר שהוא לא רול מודל רציתי שתגיד לו שהוא היה בשבילה כשהיא הייתה קטנה!רציתי שהוא יגיד משהו על כך שאפשר לראות את מגדל הנוקמים לשעבר מהחלון. ורציתי שהיא תגיד שהיא ראתה אותו משם בזמן הפלישה של החייזרים.
וואלה נכון, הוא גנב אותה בבלגן בהתחלה.ואם אני לא טועה זאת לא סתם חרב, אלא החרב של רונין.
אני לא יודעת אבל יש בה משהו חשוד. כמו שראיתי שציינו איפשהו "יש לה תסרוקת של נבל"כמו שאמרתי לדעתי אמא של קייט מעורבת במוות של ארמנד ובאופן כללי מאוד לא טהורה. אולי אפילו מעורבת במה ששלח את הטראקסוט מאפיה לשדוד את המכירה הפומבית.
ג'ק לדעתי פחות מסוכן ממנה.
גרררר אני אהרוג אותם אם כן.לאור זה שילנה עדיין לא הופיעה אני מתחיל לחשוב שהיא תופיע רק בפרק הסיום ויותר כהכנה לכך שהיא תהיה משמעותית בעונה שניה של הוקאיי. זה די נוראי לעשות לנו את זה, אבל זה כבר די הדבר היחיד שהגיוני.
האא קלטתי את זה מקודם בתגובה שלך כי ראיתי גם תגובה במקום אחר וגם שלך שזה כאילו משהו משמעותי ופתאום נזכרתי בשמועה שראיתי וזה התחבר כי נזכרתי איך הוא נראה בספיידרוורס. לא אכפת לי האמת.לגבי הדוד - התיאוריה המופרעת והלא הגיונית בערך היא שזה הקינגפין. זה יהיה מדהים. אבל קשה לי להאמין שזה מה שיהיה.
רק בשבילך מוכנה לעוד קצת סגרלמה בעצם התחסנו לקורונה? היה כל כך נחמד וריק במשרד ואף אחד לא הפריע לי והיה לי מלא זמן פנוי![]()
קחי תהאבל עכשיו אני עייפה וקר לי ואני רוצה להתכסות עם כוס תה וסופגניה!
בהחלטאוי פרק כייפי הסדרה הזאת מפתיעה לטובה.
מתחילים בפלאשבק לעברה של מאיה הנבלית החדשה כילדה חרשת עם אבא חמוד. תסלחו שניה על הציניות אבל היא גם אינדינאית (נראה לי) גם חרשת וגם עם רגל תותבת - היא לא הולכת להשאר הנבל.
כן, זה היה מאכזב. לגבי הבוס הגדול - אולי כבר כתבו לך ותיכף אני אגיע לזה, אבל ראיתי איפשהו (בעצם יש מצב שכאןומסתבר אבל שאבא חמוד היה חלק מממאפיית הטרנינגים ורונין הרג אותו יחד עם עוד חברי כנופיה בתקופה הרצחנית שלנו וזאת הסיבה שהם כ"כ מעוניינים ברונין.
וגם יש בוס גדול יותר שקוראים לו "דוד" ולא רואים את פניו.
וואי, לא הבנתי את הרפרנס הזה. משום מה חשבתי שזה קשור לדרקונים שקייט דיברה עליהם בתור ילדה ושהמאפיונר התייחס לזה איכשהו (יש לא מעט משפטים שלא מתורגמים וזה מבאס)וההוא שקנה כרטיסים לאימג'ן דרגון וחברה שלו רוצה לקחת מישהו אחר אז קייט "לפחות לא תצטרך לשמוע את אימג'ן דרגון"![]()
משהו אמר את זה? אוף, לא כיף לי לא להיות מספיק מעורבת כאן10 נקודות למי שאמר שזאת תהיה מחלוקת ביניהם
גם את העובדה הזאת פספסתי בכתוביות שלי, אבל מגניב. וזה היה אדירוהכי מגניב יש לו חץ של פים פרטיקל שמגדיל!! בוםםםם!
אההה, זאת הבדיחת אבא של קייטחעחע "מזל שקוראים לך הוק-איי ולא הוק-איר"![]()
ברור שיחזור. זו לא סדרה חתרנית עד כדי כךאני מקווה שיחזור לכריסמס.
חח, לא חשבתי על זהלינט המום מהבית המפואר. וזה מישהו שהכיר את טוני סטארק.
כן!! בואו נכתוב עצומה. אני רוצה עוד מבארטון!זה מעצבן שזה כבר אמצע עונה. למה רק 6 פרקים? מה זה אנגליה פה?
נכון. ואני מניחה שבסדרה אחרת היו יכולים לתת דגש למורכבות ולדואליות הזאת, אבל כן זה לא האישיוזה עצוב לגלות שאבא שלה היה חלק מהמאפיה ההיא כי הוא היה נראה כל כך חמוד.
וזה היה מצחיק שקייט עזרה לו והוא הלך להביא משהו כדי לכתוב את העצות שלה.
זה כמו לומר שזה חוצפה שהיא הרביצה לו וחוצפה שהיא רדפה אחריו עם הרכב ונתנה לאנשים שלה לירות עליו. באופן כללי מאוד לא מנומס להיות בוס פשע.
הקרב המתפרש (מהמחסן אל הכביש) היה מעולה. הקטע עם בריכת הכדורים באמת. ובכלל איך הוא שולח חצים לכל כיוון. וגם קייט הוכיחה את עצמה יפה בקרב אחד על אחד. (גם בירי חצים מהמכונית, אבל זה פחות הרשים).
החצים המיוחדים מגניבים מאוד.
נראה לי שהוא לא רצה לספר לילד, שיספר לאמא, שקלינט חזר להילחםזה עצוב. אבל אני לא מבין למה הוא שיקר. הוא יכל להגיד שמכשיר השמיעה שלו התקלקל והוא יתקשר מאוחר יותר אחרי שהוא יתקן אותו. (באופן כללי אולי כדאי שיהיו לו כמה ספיירים)
אתה צודק ונראה לי שגם ברטון לא ממש רואה קשר, אבל הוא כבר בתוך הסיפור ואין לו לאן לסגת, בעיקר כי מדובר על ילדונת (בת 12? כמה הוא נתן לה?אבל זה מרגיש ממש מקרי. כלומר אני מניח שזה קשור בגלל שזאת סדרה. אני גם אולי יכול להבין איך לה זה מרגיש קשור כי זה שני דברים שמתרחשים בחיים שלה. אבל מה קלינט רואה בזה?
לגבי שתי התאוריות הראשונות:והנה כמה תיאוריות לגבי ההמשך:
גם אני!!כן אני גם!! או כשהם דיברו בדיינר והוא אמר שהוא לא רול מודל רציתי שתגיד לו שהוא היה בשבילה כשהיא הייתה קטנה!
נכון, הספקתי לשכוח מזהוואלה נכון, הוא גנב אותה בבלגן בהתחלה. [החרב של רונין]
אבל זה אומר שתהיה עונה נוספת! וזה גם לא באמת מתאים לעלילה כאןגרררר אני אהרוג אותם אם כן.
חחח בוקר טוב היום כבר פרק חדשפרק מצוין ומהנה.
וואי כן מפצח האגוזים* והיה פסקול נהדר! עם מפתח האגוזים והשיר של סמי דיוויס ג'וניור בסוף
יש מצב שקראתי את זה במקום אחרמשהו אמר את זה? אוף, לא כיף לי לא להיות מספיק מעורבת כאן
אבל אשתו יודעת הכל, זה חלק מהיופי ביחסים שלהם.נראה לי שהוא לא רצה לספר לילד, שיספר לאמא, שקלינט חזר להילחם
חחח נתן לה 9 והיא אמרה שהיא בת 22אתה צודק ונראה לי שגם ברטון לא ממש רואה קשר, אבל הוא כבר בתוך הסיפור ואין לו לאן לסגת, בעיקר כי מדובר על ילדונת (בת 12? כמה הוא נתן לה?)
לאאאאא אבל זה מלא זמן!!!אבל זה אומר שתהיה עונה נוספת! וזה גם לא באמת מתאים לעלילה כאן
תקשיבי, התרגום אצלי משמיט הרבה דברים. זה ממש מבאס. גם לא תמיד אני מבינה מה הם אומרים כשאני חוזרת אחורההוא סיפר לה שהוא נשאר בפרק שעבר והיא שאלה מה הפעולה שלו והוא ענה להתפס בכוונה והיא אמרה שזה התרגיל של נאט. היא יודעת הכל.
יותר טוב מכלום. וגם יש למה לצפות וגם אולי עד אז דיסני בטעות יגיע לארץלאאאאא אבל זה מלא זמן!!!
הרעים של היום זה לא הרעים של הלילה (יש משמרות)הרעים של היום זה לא הרעים של פעם
אולי הם ינסו להגיע לבולגריה, ילכו לאיבוד וימצאו את עצמם כאן.גם יש למה לצפות וגם אולי עד אז דיסני בטעות יגיע לארץ
מי לא היה מתלהב מאוונג'ר בסלון שלוג'ק ואמא של קיייט תופסים אותם אבל הכל נסלח כי הוא סלבריטי. "למה יש אוונג'ר בסלון שלי"
הצחיק אותי איך קייט מתעקשת שהם שותפים וקלינט מתעקש שלא.
ואמא שלה מבקשת ממנו שישאיר את קייט מחוץ לזה, מאוחר מידי.
רק לא הבנתי מאיפה ללורה יש את המקום להשיג את המידע הזהקלינט מבקש מלורה מידע על החברה הזאת שהם מצאו. אני אוהבת איך היא חלק מזה והוא לא מסתיר ממנה כלום. ומסתבר שזאת חברה קש שמלבינה כסף בשביל מאפיית החליפות וג'ק הוא המנכ"ל שלה. וופס. הוא אכן קשור להכל.
הקטע ען השפה לא ברור, הקטע על החבר שרץ היה מילות קוד למאפייה הטרייניג, כדי שהילדים לא יבינובאיזה שפה היא דיברה איתו? וגם מי החבר הזה שהיא ציינה שלומד רוסית ומתחיל לרוץ?![]()
מרגיש לי שזה מהדברים שרק קוראי הקומיקס ידעבנוסף נזכרים בשעון מהפרק הראשון והיא מודיעה לו שהוא לא נהרס במתחם אלא נגנב וגם מאתרת אותו. מלכה. קלינט אח"כ אמר שזה שייך לחבר שפרש וזה יסבך אותו. למי???? מי זה? זה אותו חבר שנתן מידע? זה קלינט עצמו? כי הוא כבר די הודה בפני קייט שהוא רונין אז לא נראה לי שהשעון קשור לרונין. מי עוד היה במתחם הנוקמים באנגגיים? (כלומר כולם, אבל מי פרש ולא רוצה שידעו על זהותו?)
מכל הסדרות של מארוול זו בהחלט הכי לכיוון הקומדיה והקלילות, ואני ואהבת את זהקייט חמודה למדי כשהיא באה לעודד את קלינט עם קצת כריסמס צ'יר והם לובשים סוודרי חג, שותים סלאשי, מקשטים עץ, רואים סרטים, לומדים לכוון מטבעות בדיוק מדהים ועוברים על הקייס שלהם. וגם הכלב כזה חמודאני אוהבת איך היא גוררת אותו לכל מקום.
הפלאשבק היה עצוב ושמח בו זמניתקייט גם שואלת על היריה הכי טובה שלא והוא מספר על זאת שהוא לא לקח, כשהוא היה צריך להרוג את נטשה ובמקום זה הפך אותה לחברה הכי טובה שלו. אעהאההוכדי להתעלל בי קצת אחכ שמו פלאשבקים לאנדגיים לנטשה קופצת למותה לאאאאאאאאא
![]()
הקט עם השוטרת והקבוצה הזו היה מוזר ולא הכי מוסברלמחרת קלינט שולח את קייט לווירדוס בפארק להחזיר את החצים כי מסתבר שהם שוטרים ואולי מצאו אותם, והולך "לשוחח" עם קאזי שיוריד את מאיה ממנו.
אין לי מושג למה ששוטרת תסכים לגנוב ראיות בשביל קייט או קלינט אבל העובדה שקייט התחברה עם כולם והם באו לדירה והכינו תלבושות הצחיקה אותי.
איך הבנת מזה שהשעון שייך לרונין?הם הולכים להחזיר את השעון. קלינט זומם להכנס בכל מיני דרכים ובינתיים קייט פשוט נכנסת לבניין בנחמדות כשהיא עוזרת לאיש זקן, לול. היא מוצאת את השעון וגם מחברת עם דברים על קלינט. מסתבר שזאת הדירה של מאיה. רגע הוא ידע את זה נכון? כי הוא לא הופתע כשמאיה הגיעה. אז ה"מישהו" הזה שמפחד שהשעון יחשוף אותו זה כן רונין כלומר קלינט?? אז למה הוא מתייחס אליו בגוף שלישי הוא כבר הודה בפני קייט שזה הוא? לא? אני מבולבלת. וגם מעניין מה כבר יש בשעון הזה חוץ מלהיות שעון.
הקטע עם החוט, אז לפי מה שאני הבנתי ילנה חיברה את קייט לחוט. וזה גם הסיבה שקייט הסתכלה עליה ככה ולא ירה חץ, כי היא הבינה שילנה עזרה לה.מאיה נלחמת בקייט כשמישהי נלחמת בקלינט על הגג. ואני בראש "פליז תהיי ילנה!!!!!!!!!!!!1" כולם מגיעים לגג בסוף. חחח קייט נתקעה באמצע באומגה
היא כמעט נופלת אבל איזה חוט מחזיק אותה, וכשקלינט מסתכל עליה זה הקבלה ברורה לנטשה באנגגיים שם. והוא מחליט שזה מסוכן מידי בשבילה ומשחרר אותה, אבל היא חוזרת.
מכות מכות מכות מאיה מוותרת בסוף לא הנבתי למה והולכת.
השניה היא אכן ילנה יאססססססססססססוהיא גם נעלמת.
אולי יש לו שניים כמו לדוסיםוגם בפרק הקודם כשקייט שלחה לקלינט את בדיחת האבא זה היה לטלפון מתקפל ישן, שזה היה די הגיוני כי יש משהו מבוגר ולא מתקדם בקלינט וגם הוא רוצה להשאר מתחת לראדר (הזכיר לי את רון מפארקס) אבל בפרק הזה פתאום יש לו סמארטפון
אההההההההקטע ען השפה לא ברור, הקטע על החבר שרץ היה מילות קוד למאפייה הטרייניג, כדי שהילדים לא יבינו
לא נראה לי. כריס פרש בהחלט.אולי זה סטיב רוג'ר? הוא די פרש ואף אחד לא יודע איפה הוא נמצא עכשיו
כי מאיה רודפת אחרי רונין אז למה שתתעניין בשעון אם הוא לא שייך לרונין? אבל מצד שני נראה שהשעון כן שייך למישהו אחר אז אני מבולבלת.איך הבנת מזה שהשעון שייך לרונין?
כלומר כשהם הלכו לשם הוא לא ידע שזאת הדירה שלה? רק בגלל האזעקה? את בטוחה? כי הוא לא נשמע מופתע במיוחד.הוא הבין שזה הדירה של מאיה בגלל העזקה השקטה
כן לא קלטתי את זה אבל ראיתי אח"כ באינטרנט.הקטע עם החוט, אז לפי מה שאני הבנתי ילנה חיברה את קייט לחוט. וזה גם הסיבה שקייט הסתכלה עליה ככה ולא ירה חץ, כי היא הבינה שילנה עזרה לה.
שזה הקבלה מאוד יפה לסיפור של קלינט ונטשה והחץ שהוא לא ירה
לא התכוונתי מבוגר בגיל, אלא מבוגר באופי. כמו רון סוונסוןאולי יש לו שניים כמו לדוסיםאחד כשר ואחד רגיל.
אבל לגבי המבוגר הגזמת הוא בקושי בן 50![]()
אני גם לא חושבת שזה זה.לא נראה לי. כריס פרש בהחלט.
מתי ראית את קלינט מופתע ממשהו?כלומר כשהם הלכו לשם הוא לא ידע שזאת הדירה שלה? רק בגלל האזעקה? את בטוחה? כי הוא לא נשמע מופתע במיוחד.
עוד לא יצא לי לחפש באינטרנט (ראיתי את הפרק וישר באתי לפורום)כן לא קלטתי את זה אבל ראיתי אח"כ באינטרנט.
שם כבר טוענים שקייט וילנה הן הממשיכות של קלינט ונטשה לא רק ביכולות והמשבצת שהן ממלאות בנוקמים (זה עם החיצים ואלמנה שחורה) אלא גם בקטע של החברות ביניהם שתתחיל ביריה שקייט לא לקחה, כמו שקלינט סיפר על נטשה. שזה חמוד.
כן! טוב שיש לו על מי לסמוךקלינט מבקש מלורה מידע על החברה הזאת שהם מצאו. אני אוהבת איך היא חלק מזה והוא לא מסתיר ממנה כלום
ממש מענייןקלינט אח"כ אמר שזה שייך לחבר שפרש וזה יסבך אותו. למי???? מי זה? זה אותו חבר שנתן מידע? זה קלינט עצמו? כי הוא כבר די הודה בפני קייט שהוא רונין אז לא נראה לי שהשעון קשור לרונין. מי עוד היה במתחם הנוקמים באנגגיים? (כלומר כולם, אבל מי פרש ולא רוצה שידעו על זהותו?)
מהממממם!! תוספת ממש חשובה לסדרהוגם הכלב כזה חמודאני אוהבת איך היא גוררת אותו לכל מקום.
הדינמיקה ביניהם ממש חמודה ומשעשעת שזה ממש מפתיע כי הוא היה בין הדמויות הפחות מעניינות בעיני והשחקנית הזאת בד"כ מעצבנת אותי ואיכשהו ביחד הם ממש חמודים.
קייט גם שואלת על היריה הכי טובה שלא והוא מספר על זאת שהוא לא לקח, כשהוא היה צריך להרוג את נטשה ובמקום זה הפך אותה לחברה הכי טובה שלו. אעהאההוכדי להתעלל בי קצת אחכ שמו פלאשבקים לאנדגיים לנטשה קופצת למותה לאאאאאאאאא
![]()
נראה לי הכי מתאים שגם היא תשחק איתם!אין לי מושג למה ששוטרת תסכים לגנוב ראיות בשביל קייט או קלינט אבל העובדה שקייט התחברה עם כולם והם באו לדירה והכינו תלבושות הצחיקה אותי.
חחח קייט נתקעה באמצע באומגה
גם אם היא סיפרה לו על אחותה, למה שהוא יעשה את ההקשר, ועוד כשהיא בא להרוג אותוקלינט מזהה שמדובר באלמנה שחורה ושהדברים נהיו מסוכנים אבל כנראה שלא מזהה או מכיר את ילנה. נטשה לא סיפרה לו מעולם?
בטח תמיד היה להם איזה מלשב על או משהו כי היא תמיד היתה בענייניםרק לא הבנתי מאיפה ללורה יש את המקום להשיג את המידע הזה
באמת? לא שמתי לבוגם בפרק הקודם כשקייט שלחה לקלינט את בדיחת האבא זה היה לטלפון מתקפל ישן, שזה היה די הגיוני כי יש משהו מבוגר ולא מתקדם בקלינט וגם הוא רוצה להשאר מתחת לראדר (הזכיר לי את רון מפארקס) אבל בפרק הזה פתאום יש לו סמארטפון
אולי זה סטיב רוג'ר? הוא די פרש ואף אחד לא יודע איפה הוא נמצא עכשיו
אני ממש לא קלטתי את כל זה. אתם גורמים לי להרגיש שאני לא מספיק מרוכזתהקטע עם החוט, אז לפי מה שאני הבנתי ילנה חיברה את קייט לחוט. וזה גם הסיבה שקייט הסתכלה עליה ככה ולא ירה חץ, כי היא הבינה שילנה עזרה לה.
שזה הקבלה מאוד יפה לסיפור של קלינט ונטשה והחץ שהוא לא ירה
אולי יש לו שניים כמו לדוסיםאחד כשר ואחד רגיל.
בגיל של לונה!אבל לגבי המבוגר הגזמת הוא בקושי בן 50![]()
אני חושבת שהם פשוט שדדו פריטים בעלי ערך שקשורים לאוונג'רס, בלי לדעת את כל הפרטיםכי מאיה רודפת אחרי רונין אז למה שתתעניין בשעון אם הוא לא שייך לרונין? אבל מצד שני נראה שהשעון כן שייך למישהו אחר אז אני מבולבלת.
אוקיי, אבל אף אחד לא יחליף באמת את קלינט ונטשה (תכלס, הייתי שמחה לראות את סיפור ההכרות שלהם)שם כבר טוענים שקייט וילנה הן הממשיכות של קלינט ונטשה לא רק ביכולות והמשבצת שהן ממלאות בנוקמים (זה עם החיצים ואלמנה שחורה) אלא גם בקטע של החברות ביניהם שתתחיל ביריה שקייט לא לקחה, כמו שקלינט סיפר על נטשה. שזה חמוד.
מה שנשרף היה הדירה שלה. זאת דירה של דודה שלה.* קייט קמה בבוקר עם פיג'מה, אבל מאיפה היא הביאה אותה?! אה, בעצם זה הבית של סבתא שלה? בעצם לא, ההוא נשרף. היא באה רק עם פיצה וסרטים. הטריד אותי משום מה![]()
בגיל של לונה!
לא באמת אבל בבירור מארוול יוצרים יורשים וממלאים משבצות מסויימות לכל הנוקמים שפרשו או מתו.אוקיי, אבל אף אחד לא יחליף באמת את קלינט ונטשה (תכלס, הייתי שמחה לראות את סיפור ההכרות שלהם)
אני לא יודעת מה דעתי על זה. קצת קשה לי עם ההחלפות האלה...לא באמת אבל בבירור מארוול יוצרים יורשים וממלאים משבצות מסויימות לכל הנוקמים שפרשו או מתו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.